Mαστοροσυνάξεις!

Re: Κοπη πιτας AVClub!!!!

Με πολυ μεγαλη χαρα και ο Κωστας απο την Πατρα θα δωσει το παρον!

Γιώργος Κυριακαράκος Χ2
Panava X2
Enduras1 X2
Vasilisp77
Κωστας1965 Χ2

Παμε και οι υπολοιποι παιδια!!!

Vrass, Weather, vagos08, STRS, Sharkovios, waggelis ειναι ευκαιρεια να τα πουμε απο κοντα και να δειξουμε και την δυναμικη μας.

Απάντηση: Re: Κοπη πιτας AVClub!!!!

Γιώργος Κυριακαράκος Χ2
Panava X2
Enduras1 X2
Vasilisp77
Κωστας1965 Χ2

Vrass, Weather, vagos08, STRS, Sharkovios, waggelis ειναι ευκαιρεια να τα πουμε απο κοντα και να δειξουμε και την δυναμικη μας.

Κώστα όπως θα έρχεσαι δεν παίρνεις και τον φίλο μας τον Νικόλα... :flipout::flipout::flipout:

Γιώργος Κυριακαράκος Χ2
Panava X2
Enduras1 X2
Vasilisp77
Κωστας1965 Χ2

Τώρα που έμαθα ότι θα έρθει ο Κώστας, θα ερθω και γω

παιδιά , εγώ είμαι μέσα , αρκεί η μαστροπαρέα να είμαστε όλοι μαζί. Ένα πράμα ......"ελίτ" βρε παιδί μου , πως να το κάνουμε , δεν μπορεί να μην ξεχωρίζουμε . Count me in λοιπόν .

Mαζευομαστεε μια υπεροχη παρεα, μπραβο παιδια!!

Πολυ κριμα που θα λειπω παλι στο εξωτερικο ακριβως εκεινες τις μερες.
Το AVClub και η ηγετικη ομαδα εχει στηριξει ολες μας τις προσπαθειες και ηθελα πολυ να ειμουν παρων και γω μαζι σας στην ετησια κοπη της πιτας.

Mαζευομαστεε μια υπεροχη παρεα, μπραβο παιδια!!

Πολυ κριμα που θα λειπω παλι στο εξωτερικο ακριβως εκεινες τις μερες.
Το AVClub και η ηγετικη ομαδα εχει στηριξει ολες μας τις προσπαθειες και ηθελα πολυ να ειμουν παρων και γω μαζι σας στην ετησια κοπη της πιτας.

Μιχάλη μου δεν θα είσαι;;;

Κυριάκο, σβήσε με από την λίστα σε παρακαλώ, χωρίς Μιχάλη εγώ δεν έρχομαι

Αν δεν πας Αντωνη μου, δεν θα φτιαξουμε την proxxon σου, στο ειδικο εργαστηριο μου που γητευει σεγες :)))

Κυριάκο υπάρχει καρέκλα γιά μένα πού είμαι τής τελευταίας στιγμής,η νά φέρω σκαμπό :flipout:? άν ναί υπολόγισε ένα άτομο εκτός απροόπτου.