Μαθήματα vintage hifi προς νέους

αυτή σας την έχω ξαναβάλει...
αλλά επειδή μπορεί να πέρασαν και 10 χρόνια και εδώ έγινε κοσμογονία, ας την δούν κάτι ....νεώτερα γατάκια....:firstprize:

ο yours trully γύρω στην 6η γυμνασίου ή πρωτοετής....
το σύστημα....αρκετά γνωστό.....

Attachments

• img170_070.jpg
    img170_070.jpg
    84.3 KB · Views: 193
όσοι αναγνωρίσουν πάνω από 3 στερεοφωνικές συσκευές κερδίζουν την απεριόριστη ....εκτίμηση και θαυμασμό μου....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

άντε....πάνω από δύο (να το ευκολύνω λιγάκι)

επειδή τώρα βλέπω διακρίνεται και μια μονοφωνική (μάλλον δυο) αυτές δεν μετράνε.... :flipout:

Δεν μπορω να τις ξεχωρισω γιατι δεν ζουσα μαλλον τοτε
Αυτο που ξεχωριζω (εκτος αν τα με απατουν τα ματακια μου) ειναι τα ακουστικα της akg?

Δεν μπορω να τις ξεχωρισω γιατι δεν ζουσα μαλλον τοτε
Αυτο που ξεχωριζω (εκτος αν τα με απατουν τα ματακια μου) ειναι τα ακουστικα της akg?

the very same.....
που φοράω αυτή τη στιγμή στ αυτιά μου....:a0210:

Υπάρχουν σίγουρα αρκετά χαρακτηριστικα πράγματα. ...
Για να δω τι θα βρείτε. ..
Bsr....είσαι κοντα μονο χρονικα και σε χωρα....βλεπεις τοτε δεν ηταν ολα απο μια χώρα. ..
Το μικρό δεν είναι 8track ....και μαλλον επειδή αποκλείεται να βρεθεί σας λεω οτι ειναι tuner fm.....

Οχι τροχαλια.

Εγω τώρα (αν και εχω ξαναδεί πολλες φορές την εικόνα) ανακάλυψα και ποιον δισκο ακούω! . Σχετικά ....εύκολο

Και επειδή τωρα ειδα το δισκο προσδιοριζω καλύτερα την εποχη ληψης διοτι κυκλοφορησε λίγο μετα. Η φωτογραφία είναι φθινόπωρο του 78. Ημουν στο 3ο ετος. Η χρονιά του σεισμού. ...

Εγω δεν προκειται ΠΟΤΕ να αναγνωρισω τα μηχανηματα, ντουγανακι τεφαλ γαρ :p
(μερικες φορες σκεφτομαι τι γυρευω στο avclub αλλα αυτο .... ειναι αλλο θεμα !)
οποτε ας ασχοληθω με πραγματα που ειμαι (σχετικα) καλος ....

Salvadore Dali - Temptation of Saint Anthony

Temptation%20Of%20St%20Anthony%20Salvador%20Dali.jpg

Η αφισουλα, αριστερα και πανω .... :p

Και τερμα αριστερα ... τμημα αφισας απο cutaway του Κρονου-5 ....

n6zicpxqmtfxvyuyybfb.jpg

To oποιο (μαζι με την αφισσα του Dali) απoδεικνυει οτι, μαλλον ..... απο νεαρος παλευες με ΔΥΟ φυσεις μεσα σου !
(δεν λεω ποιες .... ειμαι κοσμιος :p). Δεν γνωριζω αν σε κερδισε ... η μια η η αλλη :flute: .... μονο εσυ ξερεις. :proud:

Last edited:
όσοι αναγνωρίσουν πάνω από 3 στερεοφωνικές συσκευές κερδίζουν την απεριόριστη ....εκτίμηση και θαυμασμό μου....

άντε....πάνω από δύο (να το ευκολύνω λιγάκι)

επειδή τώρα βλέπω διακρίνεται και μια μονοφωνική (μάλλον δυο) αυτές δεν μετράνε.... :flipout:[/QUOΗ

Η φωτο δεν βοηθάει καθόλου, αλλά θα γράψω μερικά και αν: DYNACO, LEAK, BSR, DUAL, AKG .....?

Η φωτο δεν βοηθάει καθόλου, αλλά θα γράψω μερικά και αν: DYNACO, LEAK, BSR, DUAL, AKG .....?

ο ενισχυτής ήταν ένας κλώνος (υπήρχαν από τότε) ευτυχώς ιαπωνικής κατασκευής αυτού εδώ

DYNACO%20SCA%2080%20Q%20(800x347).preview.jpg

προσπαθω να δω τι βαζεις στο πικαπ το εσωφυλλο δε βοηθα
ειμαστε στα 1978 στην καρδια της ντισκο δηλαδη
αλλα εσυ ακουγες κλασσικο ροκ
αν ηταν της εποχης μπορω να κανω μερικες μαντεψιες...

Εκείνη την εποχή άκουγα προγκ. Ο δισκος κυκλοφόρησε το 76. Εγγλέζικο γκρουπ. Μεγαλο. Το εσωφυλλο περιλαμβάνει ακριβως τμήμα του λιτοτατου κατα τα άλλα εξωφύλλου.

Ακομα δεν βρήκατε το πικαπ

οι camel ειχαν το moonmadness αλλα ηταν διπλο εξvφυλλο
μαλλον genesis - wind and wuthering 1976
οι yes δεν θυμαμαι να εβγαλαν το 76..

Βασικα, εγω ... το 1976 .... επαιζα σβωλους ! :p
Λο-λα να ε-να μη-λο ...:sheep:.... μπεεεεεε ....:laugh:

Α .... ξεχασα .... ηταν και οι Floyd (progressive rock).
Αλλα ως φοιτητης, ο Δημητρης ΔΕΝ θα ακουγε Floyd ... επειδη ακουγαν ολοι οι αλλοι ! :flipout:

αυτή σας την έχω ξαναβάλει...
αλλά επειδή μπορεί να πέρασαν και 10 χρόνια και εδώ έγινε κοσμογονία, ας την δούν κάτι ....νεώτερα γατάκια....:firstprize:

ο yours trully γύρω στην 6η γυμνασίου ή πρωτοετής....
το σύστημα....αρκετά γνωστό.....

Παντως εχεις σοβαρο, αυστηρο και διαβαστερο, υφος....δυσκολευομαι να σε φανταστω να ακους Ροκ. Μαλλον τζαζ.

Α... αλλο προγκ αλλο τζαζ. Εγω ακουγα προγκ στο φουλ. Απο τα 15-16 Αλλα Τζαζ ποτε...
Με ξενερωνε τελειως.