Mαύρα Χριστούγεννα.

Προς το παρόν όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα έχουν παγώσει.Και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί ανέκαθεν στον τομέα αυτό, δεν είχαμε σαν χώρα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Εμείς δεν έχουμε παραγγείλει τίποτα.
No money-no honey........

Δεν μπορουμε να εχουμε 3 συστηματα σε επιχειρησιακο σταδιο.(Πολυ οι λογοι)......
το S-400 ειναι ουσιαστικα ενα S-300 PMU-1/2 με επιπλεον αναβαθμισεις στο ρανταρ κ επιπλεον τυπους πυραυλων κ.τ.λ
Η Ελλαδα θα αναβαθμηση τους S300 σε S400.
Αν οι Τουρκια αναβαθμηση τα (Yildirim) τοτε εμεις θα παμε σε αγορα επιπλεον S400.

boycottisraelaj1.jpg

Και τι προϊόντα ισραηλινά υπάρχουν?
Τα μόνα που θυμάμαι είναι αυτά με το γνωστό ανέκδοτο, το οποίο επειδή μπορεί να θεωρηθεί υβριστικό-ρατσιστικό δεν το γράφω.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τα μόνα που θυμάμαι είναι αυτά με το γνωστό ανέκδοτο, το οποίο επειδή μπορεί να θεωρηθεί υβριστικό-ρατσιστικό δεν το γράφω.

Τότε ...καλύτερα άπλυτοι :flipout:

Btw, παράγουν κι'άλλα προϊόντα. Υψηλής τεχνολογίας μάλιστα! ...software & hardware! Το θέμα είναι, μπορεί κάποιος (από'δω μέσα) να σβήσει το pc του γι'αυτό το λόγο?
Η δική μου πρόταση είναι να πιέσουμε την δική μας πρεσβία ελπίζοντας σε κάποιο δικό της ξεκάθαρο διάβημα -bye-

(Σιγά να μην ανταποκριθεί... :flipout::flipout::flipout:.
Πρώτα είχαμε τις δύο υπερδυνάμεις, μετά είχαμε τους πέντε ισχυρότερους, τώρα έχουμε τις επτά αδερφές :BDGBGDB55:)

Re: Απάντηση: Mαύρα Χριστούγεννα.

2 πλάκες σαπούνι παραπάνω!!!

SoapHoneyPic.jpg

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΘΗΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-DESERT EAGLE- ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ UZI KAI INGRAM MK10.

Απάντηση: Re: Mαύρα Χριστούγεννα.

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΘΗΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-DESERT EAGLE- ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ UZI KAI INGRAM MK10.
Δέν ξαναγοράζω UZI λέμε!!!!:flipout:

Τότε ...καλύτερα άπλυτοι :flipout:

2 πλάκες σαπούνι παραπάνω!!!

Βασιλη και Kωστα (αν μου επιτρεπετε)δεν χρειαζεται να συνεχιζουμε εδω μεσα αντιληψεις ρατσιστικες ειδικα οταν καποιος συνομιλητης μας το αποφευγει με "τροπο".

Οπως καυτηριαζουμε την πολιτικη των Ισραηλινων θεωρω οτι και αναφορα σε τετοια θεματα εστω και υπο μορφη χιουμορ δεν εχουν θεση εδω μεσα . (ακομα και αν σε μετρηση κλιμακας δεν εχουν καμμια σχεση οι συμπεριφορες των 2 αντιπαλων.)

Ειδικα οταν δεν ξερεις με ποιους συνομιλεις και κυριως τι ειδους θρησκεια ασπαζονται.

Last edited:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=4117268
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5122404.stm

Το B.B.C. αναφέρει γιά τίς ´τρομερές ρουκέτες´:'The main vehicle of resistance, as the militants describe it, is the firing of short-range homemade rockets which can reach nearby Israeli population centres, such as Sderot, less than a kilometre from Gaza's north-east corner.

These have caused a handful of deaths and injuries, and severe disruption for Israelis living within range. '.

οι Πατερες ολων των Ιμπεριαλιστων στολιζαν τα Χριστουγεννιατικα ταμπλοιντς με τιτλους τυπου:

"Θα τους θαψουμε", " Θα υπερισχυσουμε", " Αυτοι διαλεξαν την βια" (δηλωσεις Ισραηλινων αξιωματουχων)

και αλλα τετοια νοστιμα......

Μιλαμε για εξευτιλιστικη δημοσιογραφικη καλυψη ......

Δυστυχώς μόνο μια μεγάλη καταστροφή θα τους ενώσει εκεί κάτω.

Τον απλό λαό βέβαια. Για τους άλλους ούτε αυτό.

ακόμα και σε περιόδους πολέμου,όσοι θέλουν να λέγονται άντρες με το άλφα κεφαλαίο, σέβονται κάποια πράγματα ........

δεν σκοτώνουν παιδιά, ούτε καταστρέφουν φαρμακεία..
δεν καταστρέφουν την ύδρευση ούτε και τις πηγές ενέργειας των αμάχων .

...quote]
Πολϋ απλό...
Ο Petran τα λέει όλα...

Και να θυμηθούμε ότι στι τέλος του Β παγκόσμιου πόλεμου δεν υπήρχε Παλαιστινιακό κράτος απλά οι άνθρωποι ζούσαν εκεί... Ουτε πρίν από κάποια χρόνια υπήρχαν Βασιλιάδες και άλλα τέτοια στη Σαουδική Αραβία, απλά οι Βεδουϊνοι ζούσαν εκεί...

Είναι οι Δυτικοί και ιδίως οι Αγγλοσάξονες που δημιουργούν (με πολύ μελετημένο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό) αυτές τις κοινωνικές καταστάσεις για να εκμεταλλευτούν τους άλλους... Και εμείς πέφτουμε στην παγίδα και συζητάμε...

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στη βάση τους. Χρειαζόμαστε δηλαδη μια άλλη ηθική γιατί με την παρούσα όλοι έχουν δίκιο.... Σε μαζικό επίπεδο όμως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη Θρησκεία (δυστυχώς, μακάρι να γινότανε με τη λογική). Γι αυτό και τα φαινόμενα με το Ισλάμ...

Καλή χρονιά σε όλους...

Δυστυχώς μόνο μια μεγάλη καταστροφή θα τους ενώσει εκεί κάτω.

Τον απλό λαό βέβαια. Για τους άλλους ούτε αυτό.

εγω δεν ξερω πως ενα τοσο αρχαιο μισος, (μιλαμε για εχθρα απο την εποχη των Φαραω) που ακομα και σημερα ποτιζεται απο αιμα , μπορει να σταματηθει.

Δεν βοηθουν και οι θρησκειες που λογικα θα επρεπε να προσπαθησουν να χαλιναγωγησουν πυροσβεστικα τους λαους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mαύρα Χριστούγεννα.

Βασιλη και Kωστα (αν μου επιτρεπετε)δεν χρειαζεται να συνεχιζουμε εδω μεσα αντιληψεις ρατσιστικες ειδικα οταν καποιος συνομιλητης μας το αποφευγει με "τροπο"...

Το ιστορικό της παρουσίας μου εδώ μέσα καταδεικνύει με σαφήνεια το πόσο σέβομαι την διαφορετικότητα των άλλων.
Το οτι πάει αυτόματα η σκέψη από τους "παραπάνω" στο "παραπάνω" είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Εξάλλου, ποτέ δεν υποστηρίχθηκε από'δώ μέσα πως έτσι θά'πρεπε να γίνεται, αλίμονο! Μπορείς να το εξακριβώσεις ακόμη και μέσα στο thread "Θανατική Καταδίκη"

Δεν βοηθουν και οι θρησκειες που λογικα θα επρεπε να προσπαθησουν να χαλιναγωγησουν πυροσβεστικα τους λαους.

Δεν έχω δει ποτέ μια θρησκεία-εκκλησία να είχε πυροσβεστικό ρόλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mαύρα Χριστούγεννα.

Το ιστορικό της παρουσίας μου εδώ μέσα καταδεικνύει με σαφήνεια το πόσο σέβομαι την διαφορετικότητα των άλλων.
Το οτι πάει αυτόματα η σκέψη από τους "παραπάνω" στο "παραπάνω" είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Εξάλλου, ποτέ δεν υποστηρίχθηκε από'δώ μέσα πως έτσι θά'πρεπε να γίνεται, αλίμονο! Μπορείς να το εξακριβώσεις ακόμη και μέσα στο thread "Θανατική Καταδίκη"

Aλοιμονο ρε συ , σιγα μην σε κατετασσα σε τετοια κατηγορια ανθρωπων. Και τον Κωστα επισης.

Απλα αναφερω πως τετοια κλασσικα -δυστηχως- αστεια μπορει να ενοχλησουν καποιον . Εμενα πχ που μπορει να ειμαι Εβραιος.

Χρονια σου καλα Βασιλη.

Ο λόγος που υπάρχουν τα ανέκδοτα είναι να σατιρίζουν κάποια πρόσωπα (και πιθανόν κάποιες ομάδες, κοινωνίες, λαούς, θρησκείες , χρώματα μαλλιών κλπ)
Επειδή όμως υπάρχει μια "ευαισθησία" σε ρατσιστικά θέματα, απέφυγα να γράψω το ανέκδοτο.
Βέβαια, καθημερινά λέγονται και λέμε τέτοια ανέκδοτα.

ΥΓ Ναθ, φαντάσου να θιχτούν οι ξανθιές του κόσμου, τι έχει να γίνει :D