Μαύρη κηλίδα σε φωτογραφίες του iphone 5

Carculas

Established Member
22 May 2011
171
Εντελώς ξαφινκά από χτες εμφανίζεται μια μαύρη μικρή κηλίδα σε συγκεκριμένο σημείο από τις φωτογραφίες στο iphone 5.1.jpg
H Η φωτο δεν είναι δικιά μου τη βρήκα aπό ένα αλλο forum αλλα έτσι ειναι και μένα σε άλλο σημείο πιο δεξιά.Έχει παρατηρησει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;Ο φακός είναι πεντακάθαρος μεσα έξω.Το τηλεφωνο σε άριστη κατασταση, χωρίς ταλαιπωρία, τουμπες κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Μαύρη κηλίδα σε φωτογραφίες του iphone 5

Και όμως δεν είναι...εριξα μια ματια και στο εξωτερικό τα αλλαζουν αμεσως τα τηλεφωνα με αυτό το πρόβλημα.Το προβλημα δεν ξερω όμως πιο ειναι...
Αυτό μοιάζει να είναι σκουπιδάκι στον φακό του.

το τηλεφωνο ειναι πεντακαθαρο, απο οσο μπορω να δω με φακο ματιου x10 και εντονο φως.και το τζαμακι του και μεσα η επιφανεια του.Δε φαινεται το παραμικρο μοριο σκουπιδιου που να προκαλεί τοσο μεγαλο στιγμα.μακαρι να ειναι σκονη και να καθαριζεται γιατι δε θελω αντικατάσταση για κατι τετοιο.

Re: Απάντηση: Μαύρη κηλίδα σε φωτογραφίες του iphone 5

εκει μπορει, αλλα δεν μπορω να το ελεγξω απο εξω.

Σκονίτσα στον αισθητήρα?

το καθαρισα σχολαστικα με μικροινες για στιγμα στο γυαλι και το ειδα προσεκτικα με φακό x10 ματιου σε καλό φως.Δε φαινεται τιποτα ουτε για στιγμα-γρατζουνια στο γυαλί ουτε εσωτερικα στο φακό να έχει το παραμικρό χνουδακι ή σκονη.Το τηλεφωνο είναι προσεγμένο αρκετα με θηκες και ζελατινες και ειναι μονιμα σε περιβαλλον που δεν έχει σκονη γενικά.

το πιο πιθανον ειναι να εχει μπει σκονη στον φακο…. ή καποιο στιγμα στο γυαλι.
Καθαρισμα θελει… οχι και αλλαγη .

Συνήθως τόσο εστιασμένο στίγμα δεν θα είναι στον φακό αλλά επάνω στον αισθητήρα. Όσο μικρή απόσταση και να έχει ο φακός από αυτόν.

καθαρισμα εσωτερικα θελει.
Αν δε μπορεις να τ ανοιξεις εσυ, σε καποιο service τοτε.
το πιο πιθανο ειναι σκονη στον αισθητηρα.. αν ηταν στο γυαλι μαλλον θα ηταν πιο θολο-αχνο το στιγμα.

"Just to update. I went to the Apple store in Tampa Florida. They were able to open my phone and clear the particle out from the camera. The camera works great now!"

Aν δεν ειναι καμμενο pixel, απλα καθαρισμα θελει.

να σας πω και γω την ασχημη εμπειρια που ειχα πριν 10 μερες απτο apple store στο Manhataan????

Τωρα που περασα τον ατλαντικο αποφασισα να αναβαθμιστω απτο 4αρι στο 5αρι. Περνω ενα μεταχειρισμενο απτο ebay το οποιο ειχε ακομα 2 μηνες εγγυηση φυσικα. Μετα απο κανα δυο μερες που αρχισα να τραβαω φωτος εβλεπα κ γω δυο κουκιδακια οταν τραβαγα φωτος απτη πισω καμερα. Επικοινωνησα με το πωλητη ο οποιος φυσικα δεν γνωριζε κατι. Μου επεστρεψε μετα απο ανταλλαγη μηνυματων ενα 50ρικο κ μου πε να παω να το ψαξω με την Apple αν θελω. Πηγα κ γω σε 2 λεπτα με πεταξαν εξω...... με καινουργιο κινητο!!!!!

Απαραδεκτο σερβις ρε παιδια προσπαθουσα να τους πω οτι ηθελα να κρατησω κ το παλιο κ δε με αφηναν χαχαχαχααααα!!! Επαθα πλακα παντως σοβαρα κ οταν του ειπα ετσι κανετε με ολους μου λενε με τοση δουλεια που εχει εδω σιγα μη προλαβαινουμε να στο φτιαξουμε κιολας!!!!

Οποτε σε σχεση με την Ελλαδα εδω ανεβηκαν ολιγον τι στην εκτιμηση μου τα παλικαρια!!!

τελικά η κηλίδα μετακινήθηκε προς τα δεξιά τέρμα οποτε δεν ενοχλεί, μαλλον σκουπιδακι ειναι ελπίζω να φυγει τελείως καποια στιγμη

Δυστυχως δεν θα φυγει
Ετσι ξεκινησε και της φιλης μου και τελικα το πηγα στο servis και μας το αλλαξανε

2013-05-28 03.31.42.jpg