μαυρο στους μαυρογυαλουρους

Πριν κρίνετε τους ανθρώπους στη λίστα, σκεφτείτε πρώτα τι θα κάνατε αν εσείς τους συναντούσατε στο δρόμο χωρίς συνοδεία. Εγώ, για τον Κακαουνάκη τουλάχιστον, δεν εγγυώμαι ότι θα ήμουν κόσμιος... :D

+1000..:a0210:

Συγγνώμη, αποτελεί στόχο η ...Παναγιωταρέα??!!! Από ποιους? Από κομμωτές που θέλουν να βάψουν τη λευκή λωρίδα της;

Συγγνώμη, αποτελεί στόχο η ...Παναγιωταρέα??!!! Από ποιους? Από κομμωτές που θέλουν να βάψουν τη λευκή λωρίδα της;

:D:D
gremlin.jpg

Δεν κατάλαβα ποτέ,τι υποχρέωση έχουμε να πληρώνουμε για να έχουν φρουρά αυτοί οι ζάμπλουτοι;

Ας πληρώσουν μόνοι τους σεκιουριτάδες.

Ημαρτον που αλλού στον κόσμο γίνεται αυτό;

Re: Απάντηση: μαυρο στους μαυρογυαλουρους

, διαβάζω ότι το Prius επέλεξαν ....ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ε, θα είχε τίποτα ''αξεσουάρ δώρο'' (κανενα τασάκι, τάσι, πόμολο, λεβιε Siemens ή κάτι ανάλογο) :p

O αριθμος των αστυνομικων που αναφερονται βεβαια στην ενδεικτικη αυτη μικρη λιστα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αφου ο αριθμος σε καθε π.χ επιχειρηματια ειναι πολυ μεγαλυτερος.

Ασε που οι περισσοτεροι τους εχουν για να τους κανουν δουλειες,να τους παιρνουν τσιγαρα!! ψωνια!! να τρεχουν στους γαμους και βαφτισια!! και αλλα τραγελαφικα.

Φιλος την εκανε απο μεγαλο επιχειρηματια γιατι τον εστελνε συνεχεια για τα τσιγαρα του.
Σε αλλη περιπτωση φυλαγανε γυρο απο βιλα με λαστιχα κ.λ για να μην παρει φωτια γιατι αυτοι κανανε το γουστο τους με βεγγαλικα διπλα στο δασος.
Τωρα ειναι σε μεγαλη κυρια.
Πως τα περνατε εκει?τι κανετε ?κ.τ.λ
Ασε φιλε μου λεει, πολυ χρημα!!!Δεν ξερουμε τιποτα!
Η αληθεια ειναι οτι πολυ τους εχουν σαν "υπηρετικο προσωπικο"
Η αληθεια επισης ειναι οτι πολυ αστυνομικοι περνανε πολυ καλα μαζι τους,απο πολλες αποψεις. :hmmmm:

Και να πουμε και για το θεμα του thread. :driver:

Σε ερωτηση, σε οδηγο(αστυνομικο) πρωην υπουργου + 2 αλλους, ειπαν οτι τα νεα υβριδικα χαμηλης καταναλωσης και μολυνσης (τρομαρα μας)
καινε 15-17 λιτρα τα 100χλμ σε μικτο κυκλο! Αν τα ζορισουν και λιγο?(παμε στο χωριο να βγαλουμε κανα λογο?κτλ) φτανουν τα 20 λιτρα!!!
Δεν ξερω.Αυτα. :afro:

Ειχαν οικολογικες ανησυχιες...:flipout:
Α ρε βουρ.....που θελετε!
Και πας στο νοσοκομειο και σου λεει δεν εχουμε μηχανημα να κανουμε μαγνητικη!! πηγαινετε διπλα ειναι ενας κααλοος συναδελφοος!!! Ιδιωτικο? Ναι!! Τι ταμειο εχετε ? :smash: