Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου άποψη περί του θέματος, κάτι που δυστυχώς δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ από τα κανάλια .... :grandpa:τελικα για να μας πει καποιος .....το βουλιαξανε επιτηδες μετα την εκκενωση για να παρουν το λιλι η οχι?
Απλά μαθηματικά φίλε μου.
Ας συμφωνήσουμε ότι το ρυμουλκό που βρισκότανε στην Σαντορίνη ήταν μικρό
(500 αλόγα) γιατί δεν φέρνανε από την Σύρο η το Ηράκλειο ρυμουλκά ?
Η Σύρος απέχει περίπου 2 ώρες και το πλοίο βυθίστηκε μετά από 14 η 15 ώρες
Αν θυμάμαι καλά. . εγώ πάντως πιστεύω ότι το φάγαμε γιατί η επισκευή του μαζί με την ρυμούλκα καθώς και το χάσιμο της σαιζόν ήταν παραπάνω το κόστος ενώ τώρα που το πλοίο είναι total lost η ασφαλιστική πληρώνει cash.
Πήγαινε γυρεύοντας;;;
Από πέρσι το καλοκαίρι έδενε απελπιστικά κοντά στα βράχια. Με άδεια από το λιμεναρχείο φυσικά.
Οι παρακάτω φωτό είναι τραβηγμένες στις 8-6-06
Δεν γνωρισω αν υπαρχει τετοιος (απιστευτα αυστηρος) νομος εδω στην Ελλαδα, παντως στην διεθνη σχετικη με το θεμα νομοθεσια δεν ισχυει (αυτο που ισχυει ειναι χονδρες καμπανες (για πολυ χονδρες μιλαμε, παλι η ασφαλεια -το P&I που λεμε- πληρωνει)
......
Το εξάρι με το παραπάνω εικονιζόμενο πλοίο φαντάζει για εννιάρι γεμάτο.
...
Πήγαινε γυρεύοντας;;;
Από πέρσι το καλοκαίρι έδενε απελπιστικά κοντά στα βράχια. Με άδεια από το λιμεναρχείο φυσικά.
Οι παρακάτω φωτό είναι τραβηγμένες στις 8-6-06
Δεν είμαι και σίγουρος αλλά λένε οι ντόπιοι ότι με βάση το ναυτικό δίκαιο αν σε ρυμουλκήσει κάποιος σε περίπτωση ναυαγίου και σωθεί το καράβι, αυτόματα δικαιούται ο ρυμουλκήσας το μισό καράβι....
!!!!!!!Έχω την εντύπωση ότι οι φωτογραφίές σου δείχνουν ένα πλοίο δεμένο σε τσαμαδούρα ή σε μανούβρα και ετοιμάζεται να δεσει τους πρυμιούς (πίσω) κάβους (σχοινιά) αφού έχει δέσει τους πλωριούς (μπροστά).......που φυσικά και είναι κοντά με στεριά.
Ξέρεις πόσο κοντά έρχονται τα βαπόρια με την στεριά όταν δένουν; Στους είκοσι πόντους!!!
Έρχονται στους 20 πόντους όταν δένουν σε ασφαλή ΛΙΜΑΝΙΑ (με την
πραγματική σημασία της λέξης)
που πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφάλειας.:grandpa:
Όχι σε βράχια. Μην τρελαθούμε κιόλας.![]()
Πάντως εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η επιχείρηση διασώσεως πέτυχε.1000 τόσα άτομα γυρίσανε σπίτια τους.Τα διαπλοκοκάναλα τον χαβά τους όμως.Εδώ ανήμερα το Πάσχα το είχαν επί 40 λεπτά πρώτη είδηση ενώ όφειλαν να δείξουν πρώτα απ´όλα την Πασχαλινή γιορτή..
Για τα άλλα δεν μπορώ να ξέρω,αλλά μου κάνει εντύπωση ότι ενώ σε άλλες εποχές τα διαπλοκοκάναλα θα μοίραζαν συγχαρητήρια ,τώρα σκούζουν.
Απο την άλλη η κυβέρνηση αντί να βγεί βιαστικά να θριαμβολογήσει ,όφειλε να εκφρασει την λύπη της για τούς 2 αγνοούμενους και να αναδείξει το προφανές...Οτι δηλαδή βγήκαν στην στεριά τόσοι άνθρωποι σώοι και αβλαβείς.
Οι ευθύνες της αρχίζουν εάν συγκαλύψει απο εδώ και εμπρός πιθανές παραβιάσεις που έγιναν.
Προσωπικά δεν έχω λόγο να αισθάνομαι μίζερα για το συγκεκριμένο γεγονός.
Και μάλιστα εάν το βλέπαμε σε ´προηγμένη χώρα´να συμβαίνει πιθανώς να ´δοξάζαμε´τούς διασώστες.
Μένω μόνο στα γνωστά μεχρις τώρα γεγονότα και όχι στίς εικασίες ή σε ότι πιθανώς θα προκύψει απ´εδώ και εμπρός
Αλεξη μου, ασφαλη λιμανι σημαινει αλλα πραγματα, οχι αν εχει βραχια γυρω γυρω!![]()
Bouy, (τσαμαδουρα) is a floating device that can have many different purposes, which determine whether the buoy is anchored (stationary) or allowed to drift.
(Δλδ, στην περιπτωση μας εκει που παει και "δενει" το πλοιο)
Χρήστο,
ειδικός δεν είμαι αλλά δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα
να δέσεις ένα καράβι 140 μέτρων, 20 πόντους από την προβλήτα
ενός λιμανιού με το να το δέσεις 20 πόντους δίπλα στα βράχια.
Συμφωνώ στο ότι ασφαλές λιμάνι σημαίνει πάρα πολλά πράγματα
(τα οποία και δεν έιμαι σε θέση να γνωρίζω ακριβώς), αλλά και σε καμμία περίπτωση δεν είπα ότι δεν είναι ασφαλές ένα λιμάνι που έχει βράχια γύρω γύρω.
Ντίνο επειδή είμαι επίσης άσχετος,
αυτό το πράγμα καταλήγει στον πυθμένα,
είναι σταθερό λόγω βάρους ή είναι δεμένο
με κάποιο τρόπο στον πυθμένα (π.χ. αλυσίδες)?
Με λίγα λόγια, πώς συγκρατεί ένα πλοίο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.