Μαζεμένο -σε διαστάσεις- προβολάκι;

μεχρι στιγμης ποιο ειναι το πιο απροβληματιστο προβολακι απο ολα αυτα ?
Αυτό είναι δύσκολα να απαντηθεί. Υπάρχουν αναφορές ότι πολλά από αυτά τα προβολάκια χρησιμοποιούν πάνελ που είναι φτιαγμένα για κινητά τηλέφωνα και δεν μπορούν να αντέξουν την ένταση του φωτός για να προβάλουν. Έτσι υπάρχουν αναφορές για χαλασμένα προβολάκια ανεξαρτήτως εταιρίας. Το συγκεκριμένο είναι πολύ καινούργιο για να δούμε.
Έχει να κάνει προφανώς και με τη χρήση. Αν βλέπεις 10-20 ταινίες το χρόνο δεν έχει καμία σχέση αν το αφήνεις 8 ώρες συνεχόμενα αναμένο κάθε μέρα.
 
  • Like
Reactions: Kosh
Οποιος έχει λίγο χρόνο μπορεί να κάνει ένα τεστάκι; Για πλάτος οθόνης 2,20 μέτρα σε τι απόσταση πρέπει να μπει από την οθόνη; Φαντάζομαι δεν έχει ζουμ.
Οπτικό ζουμ όντως δεν έχει.
Δες εδώ, νομίζω είναι σωστά τα νούμερα. (1.3:1 throw ratio)

Και άρα θες ~2.86 μέτρα για τις 100 ίντσες.
 
Τον πήρε και ένας φίλος μου και τον στήσαμε παρέα.

Πολύ καλές εντυπώσεις, πολύ καλό value for money.

Γέμισε άνετα τις 92" του φίλου, με καλή φωτεινότητα, και αξιοπρεπές μαύρο (αυτό που θα περίμενε κανείς από low end με, DLP δε).

Το λογισμικό του είναι αξιοπρεπές, έπαιξε αμέσως με Plex και youtube, λογικά θα δουλεύουν και τα Netflix κλπ apps που έχει ενσωματωμένα.

Ο ήχος του ήταν όντως ευχάριστη έκπληξη, μπορείς όντως να δεις και να ακούσεις από το μηχάνημα ως έχει.

Πολύ τίμιο.
Αλήθεια τι οθόνη είχε ο φίλος σου; Κέρδος; Μάρκα/μοντέλο; Ηλεκτρική;
Απλά ρωτάω γιατί μια τυπική ηλεκτρική 100 ιντσών χαμηλής κατηγορίας θα κάνει πάνω από τον προβολέα.
 
Αλήθεια τι οθόνη είχε ο φίλος σου; Κέρδος; Μάρκα/μοντέλο; Ηλεκτρική;
Απλά ρωτάω γιατί μια τυπική ηλεκτρική 100 ιντσών χαμηλής κατηγορίας θα κάνει πάνω από τον προβολέα.
Έχει μια παλιότερη δικιά μου, ηλεκτρική Celexon αν θυμάμαι καλά, με κέρδος κάπου στο 1.1-1.2 (πάλι αν θυμάμαι καλά). Προφανώς καινούργια έκανε παραπάνω από το προβολάκι.

Του την είχα δώσει πριν από καμιά 15αριά χρόνια, όταν είχα αλλάξει πανί. Τότε έπαιζε με έναν μικρό Optoma, ο οποίος όμως μας είχε αφήσει χρόνους εδώ και πολύ καιρό.
 
Εχετε χρονο και χωρο για προβολεα;

Εγω πηρα περυσι τον Wemax Voque Pro ειδα 2 ταινιες και εναν αγωνα στην ταραστα και φετος τον εχει φαει το ντουλαπι.

Μεσα στο σπιτι εχω 65 Oled και το κακο ειναι οτι νυχτωνει σχεδον στις 10 το Καλοκαιρι.
 
πριν ενα χρονο ενας φιλος μου χαρισε ενα τεντοπανο 120΄΄
και μ αναγκασε να παρω προβολακι
πηρα εναν WANBO Mozart 1 sta 220 ευρω και τον εστησα στην αυλη του εξοχικου
για την τιμη του ειναι τελειος τωρα εχει βγει και ο προ
εδω ενα προσωρινό στησιμο για ελέγχο στο σπιτι ειναι και πρωι
.
1754737887576.jpeg
 
  • Like
Reactions: Larry and vadergr
συγχαρητηρια στον κυριο panmam
κατοπιν της μη αποδοχης του τα βινυλια θα δοθουν σε επομενο διαγωνισμο πολυ συντομα
 
Ανάμεσα στο TopTro που γίνεται πολύ κουβέντα εδώ μέσα, στο Wanbo X5 Pro 2025 και στον Blitzwolf V11 ποιον θα προτείνατε;
Ψάχνω έναν προβολέα βεράντας έως 350 ευρώ, με καλό throw ratio, υποστήριξη netflix και σίγουρα πάνω από 1000 ANSI.
Ο Blitzwolf παίζει στο BG με λιγότερα από 200 ευρώ! Υπάρχει άλλος υπόψιν;
 
Τελικά χτύπησα αυτό! Με κριτήρια τη φωτεινότητα πάνω από 1000 ansi και το μόλις 1.1:1 throw ratio. Με ένα voucher 70 λιρών που είχε στο link, μου βγήκε ακριβώς 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά και import fees. Θα ενημερώσω για εντυπώσεις.
 
Τελικά χτύπησα αυτό! Με κριτήρια τη φωτεινότητα πάνω από 1000 ansi και το μόλις 1.1:1 throw ratio. Με ένα voucher 70 λιρών που είχε στο link, μου βγήκε ακριβώς 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά και import fees. Θα ενημερώσω για εντυπώσεις.
Αξίζει ο προτζέκτορας;
 
καμια φωτο θα θελαμε σε κανονικη οθονη αν γινεται απο τους κατοχους .....
Από τον προχθεσινό αγώνα (πρν έρθουν τα πάνω-κάτω...). Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τη φωτεινότητα.
 

Attachments

  • IMG_20251009_222236732_HDR_AE.jpg
    IMG_20251009_222236732_HDR_AE.jpg
    276 KB · Views: 30
  • IMG_20251009_222357569_HDR_AE.jpg
    IMG_20251009_222357569_HDR_AE.jpg
    234.5 KB · Views: 31
Οταν εχει φως, πως ειναι; βλέπετε;
Γενικα εισαι ευχαριστημένος απο την ανάλυση και την καθαρότητα της εικόνας;