Μαζεμένο -σε διαστάσεις- προβολάκι;

Αξίζει ο προτζέκτορας;
Αν και τον έχω δουλέψει λίγο, στο θέμα εικόνας και φωτεινότητας με έχει εντυπωσιάσει, αν και δεν είχα προηγούμενη εμπερία από κινέζικους. Βέβαια BenQ (που έχω) δεν είναι, αλλά αποδίδει καλά. Το ευτύχημα είναι ότι βγάζει μεγάλη εικόνα από κοντινή απόσταση, γιατί έχει throw ratio 1.1:1.
Επίσης είναι μικρός και ελαφρύς για μεταφορά.
Το λογισμικό του είναι απλό, το δε appstore δεν αξίζει ιδιαίτερα, μόνο Netflix και Prime αποδίδουν καλά. Θα προτιμούσα έναν με Android/Google TV, αλλά για την τιμή του και την αναλογία απόστασης προβολής, νομίζω είναι καλή περίπτωση.

Οταν εχει φως, πως ειναι; βλέπετε;
Γενικα εισαι ευχαριστημένος απο την ανάλυση και την καθαρότητα της εικόνας;
Αποδίδει καλά και στο φώς του σούρουπου. Δες και τις φώτο που έβαλα πιο πάνω. Για μπαλκόνι/βεράντα είναι υπέρ του δέοντος επαρκής, για σαλόνι βέβαια όχι.

Αν και τον έχω δουλέψει λίγο, στο θέμα εικόνας και φωτεινότητας με έχει εντυπωσιάσει, αν και δεν είχα προηγούμενη εμπερία από κινέζικους. Βέβαια BenQ (που έχω) δεν είναι, αλλά αποδίδει καλά. Το ευτύχημα είναι ότι βγάζει μεγάλη εικόνα από κοντινή απόσταση, γιατί έχει throw ratio 1.1:1.
Επίσης είναι μικρός και ελαφρύς για μεταφορά.
Το λογισμικό του είναι απλό, το δε appstore δεν αξίζει ιδιαίτερα, μόνο Netflix και Prime αποδίδουν καλά. Θα προτιμούσα έναν με Android/Google TV, αλλά για την τιμή του και την αναλογία απόστασης προβολής, νομίζω είναι καλή περίπτωση.
Το throw ratio με έχει ψήσει πολύ! Εντάξει το λογισμικό δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί έχω σκοπό να βάλω κάτι εξωτερικό.
Θενξ για το reply!