μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε ν ασχολείσθε με το θέμα . Καταλάβετε το . Μας έχουν μαντρώσει στη στάνη και μας κατευθύνουν . Αντισταθείτε . απέχετε απ οποιαδήποτε εκδήλωση συμπαράστασης η επίθεσης του ενός η του άλλου. Εγώ τουλάχιστον μπούχτισα και δεν μ ενδιαφέρει πλέων . Ότι βρέξει ας κατεβάσει . Στο κάτω κάτω αυτοί είναι που χάνουν όσο καθυστερούν . Εμείς αντέχουμε ακόμα και χωρίς HD . Και μη μου πείτε μα πώς , έχουμε τα player και τις TV σε 1080p και κάθονται. Ποιος σας είπε στο κάτω κάτω να βιαστείτε να τις αγοράσετε? Φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα .

+100000000000 :SFGSFGSF:

Almost Nobody's Buying HD DVD, Says Report

In yet another sign that the battle between HD DVD and Blu-ray is nearly over, with Blu-ray emerging as the de facto hi-def standard, sales data, published by The Digital Bits website, indicated Wednesday that Blu-ray players accounted for 93 percent of the high-definition players sold for the week ending January 12. The week was the first following Warner Bros. announcement that it would no longer release films in the HD DVD format after April 30. High-Def Disc News also reported that during the same week movies released in the Blu-ray format accounted for 85 percent of high-definition sales.

οχι μαγκα μου. Αυτό σημαίνει οτι οι υπερπαραγωγές του Hollywood αργά ή γρήγορα θα βγουνε και σε αυτό το φορμά, διότι οι 1.2 billion χρήστες θα φωνάζουν και θα ωρυονται.

Υπερφιαλος τουλαχιστον, εκτος και να θεωρεις οτι με το να μεγαλοποιεις τα πραγματα δινεις μεγαλυτερη βαρυτητα στα επιχειρηματα σου...

+100000000000 :SFGSFGSF:

Εσύ που χειροκροτάς απλά, είτε δεν έχεις επιχειρήματα είτε δεν μπορείς να τα εκφράσεις.
Κάτσε να χειροκροτάς σαν ακροατήριο και βάλε και μια βιντεοκασέτα να βλέπεις αφού το HD δεν σε αφορά.

Αα και είσαι και σε λάθος θρεντ..:afro:

Εσύ που χειροκροτάς απλά, είτε δεν έχεις επιχειρήματα είτε δεν μπορείς να τα εκφράσεις.
Κάτσε να χειροκροτάς σαν ακροατήριο και βάλε και μια βιντεοκασέτα να βλέπεις αφού το HD δεν σε αφορά.

Αα και είσαι και σε λάθος θρεντ..:afro:

Ο Κωστας με καλυψε απολυτα και θα χειροκροταω οσο και οπου θελω

και δεν θα μου πεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος τι θα πιστευω ΓΚΕ ΓΚΕ?

δικαιωμα σου να πιστευεις και να πραττεις οτι θες οπως και δικο μου βεβαιως

και τελος την ιδια αποψη εχω εκφρασει και αλλου

Last edited:
Re: Απάντηση: μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε ν ασχολείσθε με το θέμα . Καταλάβετε το . Μας έχουν μαντρώσει στη στάνη και μας κατευθύνουν . Αντισταθείτε . απέχετε απ οποιαδήποτε εκδήλωση συμπαράστασης η επίθεσης του ενός η του άλλου. Εγώ τουλάχιστον μπούχτισα και δεν μ ενδιαφέρει πλέων . Ότι βρέξει ας κατεβάσει . Στο κάτω κάτω αυτοί είναι που χάνουν όσο καθυστερούν . Εμείς αντέχουμε ακόμα και χωρίς HD . Και μη μου πείτε μα πώς , έχουμε τα player και τις TV σε 1080p και κάθονται. Ποιος σας είπε στο κάτω κάτω να βιαστείτε να τις αγοράσετε? Φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα .

Κώστα καλά τα λες, δεν έχει καθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός.:ernaehrung004:

Οταν δούμε τίτλους στα σουπερ μάρκετ, τότε θα μιλάμε για την εδραίωση του φορμα.

Προς το παρών ένα καλό upscaling player μπορεί να μας μεταφέρει λίγο στην μαγεία που ομολογουμένως παρουσιάζει η νέα τεχνολογίκή κατάσταση.:grinning-smiley-043

Last edited:

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα, έχουμε όλοι δικαίωμα να εκφράζουμε απόλυτα αυτό που πιστεύουμε και κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο του Πάππα, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Almost Nobody's Buying HD DVD, Says Report

In yet another sign that the battle between HD DVD and Blu-ray is nearly over, with Blu-ray emerging as the de facto hi-def standard, sales data, published by The Digital Bits website, indicated Wednesday that Blu-ray players accounted for 93 percent of the high-definition players sold for the week ending January 12. The week was the first following Warner Bros. announcement that it would no longer release films in the HD DVD format after April 30. High-Def Disc News also reported that during the same week movies released in the Blu-ray format accounted for 85 percent of high-definition sales.

Το παρελθόν του Digital Bits είναι βεβαρημένο. Ο τίτλος αν μη τι άλλο είναι παραπλανητικός. Αν εγώ πω ότι κανείς δεν αγοράζει Blu-ray, αφού το DVD έχει το 98% της αγοράς, θα έχω δίκιο;

Εντωμεταξύ, στα ranks του Amazon, τα Toshiba players παραμένουν στην κορυφή των πωλήσων. Αυτό ποιος θα μπει στον κόπο να μας το αναλύσει;

Από την άλλη, ούτε το επιχείρημα της Κίνας είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Δηλαδή ο Κινέζος όταν φεύγει από τον ορυζώνα και πάει στην καλύβα, αναρωτιέται αν θα πρέπει να αγοράσει CH-DVD για την plasma του; Οι Κινέζοι είναι 1.5 δις (να μην πω 2), αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει υπολογίσιμη αγοραστική δύναμη σε τέτοια θέματα.

ΓΚΕ ΓΚΕ στους κολλητούς σου ,'οχι εδώ μέσα .Τις μαγκιες σου στο σπίτι σου.
Εκτός αν είναι οι μόνες λέξεις που ξέρεις να γράφεις..

Απάντηση: Re: Απάντηση: μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα, έχουμε όλοι δικαίωμα να εκφράζουμε απόλυτα αυτό που πιστεύουμε και κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο του Πάππα, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.:grinning-smiley-043

Εσύ τι ακριβώς παριστάνεις ρε Σίμο, σε κάθε θρεντ,κάθε κατηγορίας στο φόρουμ?
Τον Πανταχού παρόντα ή τον αυτόκλητο συνήγορο?
Απ όσο ξέρω εσύ δεν ασχολείσαι ούτε με το HD ούτε με το HTPC κι όμως πας και "κουτσουλάς" εδώ και εκεί χωρίς λόγο.
Για μαζέψου λίγο.Δεν είναι όλα αθλητικά..

Και επειδή δεν θέλω να γίνωμαι κακός με τους συμφορουμίτες μου-συγγνώμη αν παραφέρθηκα.

Απλά το section εδώ αφορά στο HD.Οποιον δεν τον αφορά ακόμα,όποιος βλέπει απλο DVD (μαγκιά του) ας μην χαλάει το θρεντ για εμάς που έχουμε το "ψώνιο" των νέων φορμάτ.
Αναγκαστικά θα τα σκάμε κάπου.Ολοι εδώ μέσα έχουμε ένα χόμπυ αλλιώς δεν ανήκουμε πουθενά.
Αλλος τα δίνει σε προβολείς,άλλος σε λαμπάτους ενισχυτές,άλλος σε τηλεοράσεις και ηχεία.

Ε εμείς εδώ στο Hifh Definition έχουμε αυτή τη λόξα.
Μημας την χαλάτε..
Και πάλι συγγνώμη απ τον techie και τον Σίμο.

Υ.Γ. Ποταξ εδώ είσαι για να σβήνεις φωτιές ,όχι να ανάβεις !:smash:

Μήτσο το τελευταίο σου post σε τιμά όσο δεν φαντάζεσαι.... :SFGSFGSF:

οι άντρες φοράμε παντελόνια, ΤΕΛΟΣ!!!:a0210:

Υ.Γ. Ποταξ εδώ είσαι για να σβήνεις φωτιές ,όχι να ανάβεις !:smash:

Αφού ξέρει την ποιότητα των μελών, είναι ήσυχος. Δεν είδες που δεν έγινε πυροσβεστική επέμβαση και τα έφτιαξες όλα μόνος σου; Για αυτό σε αγαπάμε όλοι. :ernaehrung004:

Πως τα καταφέρνετε και απο κει που μαλώνουμε για το εκάστοτε φορμάτ (ή την εκάστοτε ομάδα ή κόμμα :p) το γυρίζετε σε προσωπικές φιλονικίες, ακόμα απορώ. (βλεπε με γκεγκε και τα τοιάυτα),

Εγω σας αγαπώ όλους.

Α ναι, το HD DVD ειναι καλυτερο διότι φθηνότερο. :p:p
και ναι, το blu αγόρασε την αγορά για να την... κλείσει, οπως την έχουν ξαναπατήσει πολλοί...... η αγορά ειναι ευθραυστη σαν ενυδρείο, αν την πιέζεις παρα πολύ....σπάει και σε κάνει μουσκεμα.....:p:p

Μωρέ και εγώ σας αγαπάω όλους, μην ακούτε που γαβγίζω ενίοτε.:argue:

Στην δε συγκεκριμμένη δεν υπερασπίστηκα κάποιο φορμα αλλά την Υψηλή Ευκρίνεια γενικώς.:grinning-smiley-043

Τέλος.

Υ.Γ. Ούτε εγώ υπέγραψα το petition.:grandpa:

Ούτε εγώ.

τα petition αυτά, και τα 2, ειναι για μένα για γέλια.

εγω δεν μπορώ να βλέπω μαχες μεταξύ πιτσιρίκων να εξελίσσονται σε 3ο παγκόσμιο!

ακου λέει "θάνατος"!!!! καλα ντε, να σας δωσουμε κι ενα μπαλντά...

κι αν δεν ντρεπονται αυτοί, να τα δίνουν όλα οπαδικά και χύμα, σε αγώνα μεχρι...θανάτου, ντρέπομαι εγω να τα διαβάζω!

ακόμα και αν εχουν ανήκουστο γέλιο μερικές φορές.

Ούτε εγώ.

τα petition αυτά, και τα 2, ειναι για μένα για γέλια.

εγω δεν μπορώ να βλέπω μαχες μεταξύ πιτσιρίκων να εξελίσσονται σε 3ο παγκόσμιο!

ακου λέει "θάνατος"!!!! καλα ντε, να σας δωσουμε κι ενα μπαλντά...

κι αν δεν ντρεπονται αυτοί, να τα δίνουν όλα οπαδικά και χύμα, σε αγώνα μεχρι...θανάτου, ντρέπομαι εγω να τα διαβάζω!

ακόμα και αν εχουν ανήκουστο γέλιο μερικές φορές.

οπως τα χαλια στο forums.hidefdigest.ψομ. (to sfalma skopimo)