Ασε μας ρε Κώστα με το κήρυγμα..:slapface:
Εδώ μας σερβίρουν ακόμα ταινίες στέρεο και με κομμενο κάδρο και μας λες να μην ασχοληθούμε με το HD ?
καταλαβαίνω οτι είναι η δουλειά σου τέτοια που σε κάνει να "μπορείς και χωρίς HD" αλλά άσε εμας τους 'πειραγμένους' να απολαύσουμε το σπορ.
Στο κάτω κάτω αν δεν σε αφορά μην ασχολείσαι με το τί υποστηρίζει ο καθενας.Εχει και το γέλιο της η όλη φάση.:BDGBGDB55:
Το ίδιο ισχύει και για τους "χειροκροτητές"..:grandpa:
Και επειδή δεν θέλω να γίνωμαι κακός με τους συμφορουμίτες μου-συγγνώμη αν παραφέρθηκα.
Απλά το section εδώ αφορά στο HD.Οποιον δεν τον αφορά ακόμα,όποιος βλέπει απλο DVD (μαγκιά του) ας μην χαλάει το θρεντ για εμάς που έχουμε το "ψώνιο" των νέων φορμάτ.
Αναγκαστικά θα τα σκάμε κάπου.Ολοι εδώ μέσα έχουμε ένα χόμπυ αλλιώς δεν ανήκουμε πουθενά.
Αλλος τα δίνει σε προβολείς,άλλος σε λαμπάτους ενισχυτές,άλλος σε τηλεοράσεις και ηχεία.
Ε εμείς εδώ στο Hifh Definition έχουμε αυτή τη λόξα.
Μημας την χαλάτε..
Και πάλι συγγνώμη απ τον techie και τον Σίμο.
Υ.Γ. Ποταξ εδώ είσαι για να σβήνεις φωτιές ,όχι να ανάβεις !:smash:
έλα δεν θέλω χαζά . Μια παρέα είμαστε . :ernaehrung004::ernaehrung004:
Κι εσύ ρε Τζιμάκο δεν ντρέπεσαι να λες πώς δεν με ξέρεις? Τσάμπα τα κρασιά που ήπιαμε και τα κρέατα που έφαγες μου φαίνεται.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.