μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Re: Απάντηση: μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

Ασε μας ρε Κώστα με το κήρυγμα..:slapface:
Εδώ μας σερβίρουν ακόμα ταινίες στέρεο και με κομμενο κάδρο και μας λες να μην ασχοληθούμε με το HD ?

καταλαβαίνω οτι είναι η δουλειά σου τέτοια που σε κάνει να "μπορείς και χωρίς HD" αλλά άσε εμας τους 'πειραγμένους' να απολαύσουμε το σπορ.
Στο κάτω κάτω αν δεν σε αφορά μην ασχολείσαι με το τί υποστηρίζει ο καθενας.Εχει και το γέλιο της η όλη φάση.:BDGBGDB55:

Το ίδιο ισχύει και για τους "χειροκροτητές"..:grandpa:

Διακρινω εναν κοινωνικο ρατσισμο η μου φαινεται?Το παιδι ειναι ισως το μονο εδω μεσα που ενδιαφερεται για τις ταινιες και οχι τοσο για τους προβολεις και τις αναλυσεις και εχει απολυτο δικιο..Οσο εχω διαβασει σ αυτο το φορουμ διαβαζω για ανθρωπους που εχουν βαρεθει τον αξιας τοσων χιλιαδων ευρω προβολεα τους αλλα ουτε ενα θεμα δεν εχω δει για το ποσο καλη ηταν αυτη η ταινια..Συμφωνω με τον κωστα (αν μ αφηνεις να σε λεω κωστα,ουτε που με ξερεις) και επαυξανω και θα συνεχισω να βλεπω το Patch Adams sto dvd μου κι ας βλεπουνε οι αλλοι scary movie στον sony vw200..Παρεμπιπτοντως να αφιερωσω και ενα τραγουδι σε αυτους τους φιλους συμφορουμιτες οποιοι ειναι: Ο Ελληνας χρειαζεται-Χαρρυ Κλυνν...

Φιλικα παντα και παντα με διαθεση γενικης βελτιωσης στον κοσμο μας,
Τζιμακος

Last edited:
Μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας.

Και κακώς -φιλικά-διακρίνεις κοινωνικό ρατσισμο.
Και κακώς επανέρχεσαι στο θέμα μιας και είχε λήξει με τον Κώστα (τον αποκαλώ Κώστα γιατί τον θεωρώ φίλο μου και γι αυτό και του τα έχωσα παραπάνω:grandpa:)

Αυτό που ήθελα να πώ Τζιμάκο είναι οτι υπάρχουν τόσα θρεντς για τις ταινίες καλές και κακές και οτι εδώ, στο συγκεκριμμένο μιλάμε για τα High Definition φορμά.Οσοι έχουμε λοιπόν το ψώνιο ασχολούμαστε μ αυτό.Οι υπόλοιποι που δεν τους αφορά,ας μη μας το χαλάνε.
Εγώ δεν πήγα να γράψω στην Hi End για δίσκους που δεν χρειάζονται υπερ-πανάκριβα συστήματα για να τους απολαύσεις.
Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθεί κάποιος ?

Τεσπα απλά μια διευκρύνιση έγραψα.Δεν υπάρχει ρατσιμός και τέλος στο off-topic..!:operator:

έλα δεν θέλω χαζά . Μια παρέα είμαστε . :ernaehrung004::ernaehrung004:

Κι εσύ ρε Τζιμάκο δεν ντρέπεσαι να λες πώς δεν με ξέρεις? Τσάμπα τα κρασιά που ήπιαμε και τα κρέατα που έφαγες μου φαίνεται.:flipout:

Και επειδή δεν θέλω να γίνωμαι κακός με τους συμφορουμίτες μου-συγγνώμη αν παραφέρθηκα.

Απλά το section εδώ αφορά στο HD.Οποιον δεν τον αφορά ακόμα,όποιος βλέπει απλο DVD (μαγκιά του) ας μην χαλάει το θρεντ για εμάς που έχουμε το "ψώνιο" των νέων φορμάτ.
Αναγκαστικά θα τα σκάμε κάπου.Ολοι εδώ μέσα έχουμε ένα χόμπυ αλλιώς δεν ανήκουμε πουθενά.
Αλλος τα δίνει σε προβολείς,άλλος σε λαμπάτους ενισχυτές,άλλος σε τηλεοράσεις και ηχεία.

Ε εμείς εδώ στο Hifh Definition έχουμε αυτή τη λόξα.
Μημας την χαλάτε..
Και πάλι συγγνώμη απ τον techie και τον Σίμο.

Υ.Γ. Ποταξ εδώ είσαι για να σβήνεις φωτιές ,όχι να ανάβεις !:smash:

διαβαζοντας τα γραφτα σου πρις γραψεις αυτο το μυνημα ηθελα να σου στειλω πμ και να σε μαλωσω διοτι οντως μπηκες πολυ ατσαλα στα παιδια ........

διαβαζοντας αυτο το μυνημα καταλαβα οτι εχω να κανω με εναν αληθινα φιλοτιμο αντρα χωρις ανεπαρκεια συγνωμης εκει που πρεπει !!!!:award::award:

Re: Απάντηση: μαζεύουν υπογραφές για το hdvd

έλα δεν θέλω χαζά . Μια παρέα είμαστε . :ernaehrung004::ernaehrung004:

Κι εσύ ρε Τζιμάκο δεν ντρέπεσαι να λες πώς δεν με ξέρεις? Τσάμπα τα κρασιά που ήπιαμε και τα κρέατα που έφαγες μου φαίνεται.:flipout:

Κωστα η εχω παθει αμνησια η με μπερδεψες με συνονοματο..Ευχαριστως να φαμε και να πιουμε(αν και πινω σπανια) και νηστικοι να κοιμηθουμε αν θελεις..Σπιτι σου να δω κι εγω απο κοντα αυτα τα μηχανηματα που τοσα ακουω..Γιατι εγω πιτσιρικας ειμαι και δεν εχω λεφτα για προβολεις και τετοια και δεν εχω δει ποτε μου θα θελα να δω και γω απο κοντα..Δημητρη συνονοματε σου ζητω συγγνωμη δεν ειχα δει το μηνυμα που ελεγες οτι λυπασαι απλα διεκρινα κατι που δε μου αρεσε στο πρωτο μηνυμα και ειπα να το πω..Πω πω πολυ μ αρεσει να μιλαμε πολιτισμενα..Μονο στα φορουμ γινεται αυτο..Και αμα βαρεθω τις πολιτισμενες κουβεντες παω και μια απ το ικα..

Ρε σείς μια οικογένεια είμαστε.

Αλλοίμονο ! και θα πλακωθούμε και θα ζητήσουμε συγγνώμη και θα γελάσουμε και θα συνεχίσουμε μαζί παρακάτω..

Η κακία είναι επικίνδυνη όχι η παρεξήγηση.

Η παρεξηγηση λιγη επεξηγηση θελει..Να σου πω συνονοματε μια και ξερεις απ αυτα θα με βαλεις και μενα λιγο μεσα στο κλιμα?Οχι οτι εχω τα οικονομικα προσοντα για να μπω αλλα τσατρα πατρα αμα αρχισω να κανω κανα ιδιαιτερο απο δω απο κει που ξερεις μπορει κατι να παρω κι εγω..