Μαζί ξανά αλλά....

Νουθεσιες χρειαζονται οταν καποιος δεν αντιλαμβανεται πως με το να χαρακτηριζει ενα ατομο κανει κακο στην εν γενει επιχειρηματολογια του. Αν εμενες μονο στο να αντικρουσεις τις ιδεες του Videomix δεν θα ειχα να πω τιποτα. Εσυ ομως εχεις λυσαξει βρε παιδι μου. Ειτε εχεις δικαιο ειτε αδικο, με το να επιτιθεσαι προσωπικα και προσβλητικα και με το να μην καταλαβαινεις οτι αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, εσυ χανεις.

Εξ αρχής αυτό έγινε και τώρα λούζεται τις επιπτώσεις μιας και οχι μόνο δεν το έκαναν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε αλλα με έστειλαν στον αγύριστο κιόλας. (όπως θα γίνει και τώρα)
Και μην μου αρχίσεις και εσύ τώρα το ballance διοτι ξέρω πολύ καλά το οτι δεν θά'πρεπε να μιλάω έτσι όπως κάνω τώρα. Όμως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
Και μου την δίνει κάποιοι να αναφέρονται στην συμπεριφορά μου με Σολομόντεια λογική, δίχως να κατακρίνουν το άτομο αυτό που ενώ μιλάγαμε ιδεολογικά, αυτός ξεκίνησε την φασιστική επίθεση με χαρακτηρισμούς προσβλητικότατους όπως.... <<φασίστας>> ακροδεξιός και άλλες μπούρδες οι οποίες όμως είναι μοιοτικές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κλασικό παράδειγμα οσφιοκαμψίας απο άτομα αυτού του χώρου.
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Και παρακαλώ για όποιον "ανατριχιάζει" και δεν αντέχει να διαβάζει αυτό το thread, ας μην το διαβάζει. Οχι να μας λέει να μην εκφέρουμε γνώμη.
Διοτι στο τέλος τέλος εγώ έφαγα ban και τόσο καιρό ήμουν "όμηρος" του αριστεροφασίστα.

Να σε ρωτησω VIDEOMIX?

Ποιος ειναι ο αριστεροφασιστας, και βασικα τι εννοεις αριστεροφασιστα?

Ο αριστεροφασιστας ειναι αυτος που σε μπαναρισε? (Ο γενικος διαχειριστης του φορουμ?)

Αν το παραπανω ισχυει, τι θελεις σε μια παρεα οπου γενικος διαχειριστης ειναι αριστεροφασιστας??

Οχι Ντίνο, είναι ενα μέλος προστατευόμενο. Διάβασε και αλλού (αλλα θέματα)και θα λυθεί η απορία σου.

ηρεμία παιδιά

έτσι δεν καταλαβαίνει κανείς τί γίνεται. Τόσο η μία πλευρά όσο και η άλλη πρέπει να καταλάβει πως με τις ύβρεις δεν θα βγει τίποτα. Καταλαβαίνω πως όταν ο ένας πορώνει ή προκαλεί , τότε κι ο άλλος θα απαντήσει ανάλογα.

Όμως, εφόσον κανένας διαχειριστής δεν κάνει τον κόπο ν'ασχοληθεί σοβαρά προς το παρών καλά θα ήταν να ηρεμίσετε λιγάκι μήπως κι εκτονωθεί η κατάσταση.

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Οχι Ντίνο, είναι ενα μέλος προστατευόμενο. Διάβασε και αλλού (αλλα θέματα)και θα λυθεί η απορία σου.

ΟΚ το καταλαβα.

Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι ενα (οποιοδηποτε) μελος να ειναι προστατευομενο.
Απο τι δηλαδη να το προστατευουνε?
Δεν βλεπω κανεναν κινδυνο.

Μυρίζομαι νέα banαρίσματα
και όχι άδικα κατά την γνώμη μου.

Λέτε να είμαι η Πυθία???????

Κουλάρετε γιατί εσείς οι 2
είστε οι μόνοι που απολαμβάνεται
αυτό που γίνεται.

ρε σεις, υπάρχουν και τα pm.

Βασικά, αν δεν ήμουν διαχειριστής θα πίστευα (άνετα) ότι όλα αυτά είναι φτιαχτά για να ανέβει η...ιντερνετοθέαση!

ΥΓ: Βάγγουλα, πολύ μούτρο η μπέμπα στο αβατάριο! Πρέπει να σας κάνει τη ζωή πατίνι ε? -bye-

όποιος νομίζει ότι ετούτος ο χώρος δεν τον καλύπτει, ή τον αφήνει απροστάτευτο, κλείνει την πόρτα πίσω του και φεύγει. τι πιο απλό; γλιτώνει έτσι κι από τις "νουθεσίες" και τις "υποκρισίες" των άλλων ...

Επαναλαμβάνω οτι σε ένα καυγά φταίνε και οι δύο.
Καταλαβαίνω την πίκρα που βγάζει ο Videomix γιατί στην περίπτωσή του μόνον αυτός υπέστει συνέπειες.
ας χαλαρώσουμε και ας του δώσουμε την ευκαιρία
και την ευγένεια ωστε να νοιώσει οικεία εδώ μέσα.

Videomix ,σε παρακαλώ,εσύ κράτα τους τόνους σου χαμηλά.Κανείς δεν κερδίζει με οξύτητες το δίκιο του.

Εύχομαι να σταματήσει εδώ η διαμάχη.καλως ήρθες πάλι και εύχομαι να βρείς πολλά ενδιαφέροντα στο club.

Be Cool !!!!!:grandpa:

Επαναλαμβάνω οτι σε ένα καυγά φταίνε και οι δύο.
Καταλαβαίνω την πίκρα που βγάζει ο Videomix γιατί στην περίπτωσή του μόνον αυτός υπέστει συνέπειες.
ας χαλαρώσουμε και ας του δώσουμε την ευκαιρία
και την ευγένεια ωστε να νοιώσει οικεία εδώ μέσα.

Videomix ,σε παρακαλώ,εσύ κράτα τους τόνους σου χαμηλά.Κανείς δεν κερδίζει με οξύτητες το δίκιο του.

Εύχομαι να σταματήσει εδώ η διαμάχη.καλως ήρθες πάλι και εύχομαι να βρείς πολλά ενδιαφέροντα στο club.

Be Cool !!!!!:grandpa:

:grinning-smiley-043
.....και οπως ειπε και ενας Σαλλλλλονικιος διαχειριστης, υπαρχουν και τα ΠΜ..

ρε σεις, υπάρχουν και τα pm.

Βασικά, αν δεν ήμουν διαχειριστής θα πίστευα (άνετα) ότι όλα αυτά είναι φτιαχτά για να ανέβει η...ιντερνετοθέαση!

ΥΓ: Βάγγουλα, πολύ μούτρο η μπέμπα στο αβατάριο! Πρέπει να σας κάνει τη ζωή πατίνι ε? -bye-

οχι !! παρολο το πονηρο βλεμα ειναι κουλ ......

μονο τραγουδαει πολυ ......:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ρε ποιά pm! Κάτσε τώρα να στον κάνω εγώ βαπόρι.

Ερώτηση: Τί κάνουν οι Αεκτζήδες όταν πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ;
Απάντηση: Κλείνουν το Playstation και πάνε για ύπνο! :p

Tο που ειναι προσκειμενος ο καθενας ειναι δικαιωμα του φιλε Dragon. Και εχει δικαιωμα να φωναζει οσο θελει εφοσον το κανει κοσμια και δεν προσβαλει κανενα προσωπικα. Το παιχνιδι αρχιζει να χανεται οταν αρχιζει η προσωπικη επιθεση κατι που με λυπη βλεπω να κανεις και εσυ στο μηνυμα σου.

Καποιοι δεν εχουν μαθει να ξεχωριζουν τι σημαινει να κανεις διαλογο για τις ιδεες σου, με τις ιδεες σου και τι να κανεις προσωπικη επιθεση οταν δεν εχεις τροπο να αναπτυξεις ενα δομημενο τροπο σκεψης..

Ειναι πολυ πιο ευκολο να πεις καποιον φασιστα (που υπαρχουν και απο τα 2 ακρα του πολιτικου φασματος απο οτι βλεπω) απο το να απαντησεις με επιχειρηματα στις αποψεις του.

Εκει να δεις θλιψη...

όποιος νομίζει ότι ετούτος ο χώρος δεν τον καλύπτει, ή τον αφήνει απροστάτευτο, κλείνει την πόρτα πίσω του και φεύγει. τι πιο απλό; γλιτώνει έτσι κι από τις "νουθεσίες" και τις "υποκρισίες" των άλλων ...

Εμπαινε Βάγγο, έμπαινε την ήττα του γαύρου όμως την έκανες γαργάρα:flipout: :flipout:

Tο που ειναι προσκειμενος ο καθενας ειναι δικαιωμα του φιλε Dragon. Και εχει δικαιωμα να φωναζει οσο θελει εφοσον το κανει κοσμια και δεν προσβαλει κανενα προσωπικα. Το παιχνιδι αρχιζει να χανεται οταν αρχιζει η προσωπικη επιθεση κατι που με λυπη βλεπω να κανεις και εσυ στο μηνυμα σου.

Καποιοι δεν εχουν μαθει να ξεχωριζουν τι σημαινει να κανεις διαλογο για τις ιδεες σου, με τις ιδεες σου και τι να κανεις προσωπικη επιθεση οταν δεν εχεις τροπο να αναπτυξεις ενα δομημενο τροπο σκεψης..

Ειναι πολυ πιο ευκολο να πεις καποιον φασιστα (που υπαρχουν και απο τα 2 ακρα του πολιτικου φασματος απο οτι βλεπω) απο το να απαντησεις με επιχειρηματα στις αποψεις του.

Εκει να δεις θλιψη...

Οταν έχεις προσπαθήσει να απαντήσεις με επιχειρήματα και έχεις δεχτεί βροχή κοσμητικών επιθέτων (αφού δεν συμφωνώ με τον άλλο, τον βρίζω), τότε είναι που σε ξαναπιάνει...θλίψη!!!!!!!!

Καλυτερα θλιψη παρα καυγας. Δεν οδηγει πουθενα, ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο:coool:

Συμφωνώ απόλυτα

cool9xa.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Σόρρυ ρε φίλε αλλά εσύ με το παραπάνω "φακέλλωμα" δεν φτάνεις στο άλλο και χειρότερο άκρο ?Ουτε ασφαλίτης να ήσουν δεν θα μιλούσες με τόση βεβαιότητα για την προέλευση του Videomix και τα κατευθυνόμενα γραπτά του.Ασε το κυνήγι και χαλάρωσε.Σου ξαναλέω οτι όλοι χωράμε εδώ μέσα.
Ασε που αν τα γραπτά του ήταν του Καρατζαφέρη ή του Πλέυρη θα είχαν λιγότερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.Αρα είσαι φάουλ και σταμάτα να χαρακτηρίζεις και να επιτίθεσαι προσωπικά στο μέλος..
Τέλος στις διαμάχες αδέλφια !

Last edited by a moderator: