Νουθεσιες χρειαζονται οταν καποιος δεν αντιλαμβανεται πως με το να χαρακτηριζει ενα ατομο κανει κακο στην εν γενει επιχειρηματολογια του. Αν εμενες μονο στο να αντικρουσεις τις ιδεες του Videomix δεν θα ειχα να πω τιποτα. Εσυ ομως εχεις λυσαξει βρε παιδι μου. Ειτε εχεις δικαιο ειτε αδικο, με το να επιτιθεσαι προσωπικα και προσβλητικα και με το να μην καταλαβαινεις οτι αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, εσυ χανεις.
Εξ αρχής αυτό έγινε και τώρα λούζεται τις επιπτώσεις μιας και οχι μόνο δεν το έκαναν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε αλλα με έστειλαν στον αγύριστο κιόλας. (όπως θα γίνει και τώρα)
Και μην μου αρχίσεις και εσύ τώρα το ballance διοτι ξέρω πολύ καλά το οτι δεν θά'πρεπε να μιλάω έτσι όπως κάνω τώρα. Όμως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
Και μου την δίνει κάποιοι να αναφέρονται στην συμπεριφορά μου με Σολομόντεια λογική, δίχως να κατακρίνουν το άτομο αυτό που ενώ μιλάγαμε ιδεολογικά, αυτός ξεκίνησε την φασιστική επίθεση με χαρακτηρισμούς προσβλητικότατους όπως.... <<φασίστας>> ακροδεξιός και άλλες μπούρδες οι οποίες όμως είναι μοιοτικές.