Την υποκρισία και την διαστρέβλωση ορισμένοι την έχετε Δευτέρα φύση.
Κατανοείτε τι θέλω να πω;
Υποκρισία, όταν μας κάνουν κριτική για την δική μου κριτική σε μια πρακτική της διαχείρισης. Θα θέλανε δηλαδή κάποιον που δεν θα μιλάει, θα το βουλώνει ότι και αν του κάνουν. Προτιμούν δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο ανειλικρινή και χαζοχαρούμενο.
Η διαστρέβλωση στα γραπτά μου που ορισμένοι πράττουν στα όσα έγραψα, θέλει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις, πράγμα ύπουλο, και… άνανδρο. Τι να κάνουμε; Θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι «σπαθάτη» πράξη δηλαδή; Όχι φυσικά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ασχοληθώ με γραφικές καρικατούρες που μας υβρίζουν ως κατευθυνόμενους και εκπρόσωπους κομμάτων. Είναι το κλασικό που έκανε και ο υβριστής της ιστορίας μας εδώ μέσα. Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε τις ιδέες και πετάμε λάσπη στα πρόσωπα. Η, μια δεύτερη εκδοχή…. «Κύριε κύριε, αυτός το έκανε». Η, Τρίτη εκδοχή, «αυτός είναι, πιάστε τον.» Ξέρετε. Επί κατοχής κλπ.
Μπας περιπτώσει. Ο τρελός του χωριού υπάρχει παντού. Έχει όμως το ακαταλόγιστο και επομένως δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.
Ένας άλλος «διάβασε» πως θα δείρω άτομα στο Σύνταγμα. Δεν βγάζεις άκρη. Ο καθείς με το μακρύ του και το κοντό του. Είπαμε το σκεπτικό τους. Λάσπη λάσπη, ε όλο και κάτι θα μείνει!!!
Λοιπόν, θέλω να αποφύγω την συνέχιση των απαντήσεων. Ότι είχα να πω για το θέμα, το είπα. Ας μην το κουράζουμε άλλο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους κατάλαβαν τους λόγους της αγανάκτησης μου και συμπαραστάθηκαν, όχι σε μένα αλλά στο δικαίωμα που θα πρέπει να έχουμε στην γνώμη, το δικαίωμα στην ελευθεροτυπία, την αναγνώριση του να αντεπιτίθεσαι αμυνόμενος.
Τους ευχαριστώ και αυτούς που έγραψαν δημόσια αλλά και άλλους που δεν ήθελαν να γράψουν στο θέμα αλλά μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα.