Μαζί ξανά αλλά....

Καλά αυτό είναι το μόνο βέβαιο:firstprize:
Αλληλεξάρτηση.
Αν και απότι είδαμε τελευταία οι 'νεοφώτιστοι" είναι πλεον πιο επικίνδυνοι (για την Ελληνική πραγματικότητα πάντα)..

Εδώ δυσκολεύομαι να συμφωνήσω.
Οι οπαδοί τών φυλετικών θεωριών μπορεί να καταφύγουν σε βίαιες ενέργειες στην πράξη.Οι άλλοι αρκούνται στο ιδεολογικό λυντσάρισμα.
Τούς πρώτους δεν θάθελα να τούς γνωρίσω.
Για τούς δευτερους ,έχω ιδίαν πείρα και γνώμη.;)

Δεν αναφέρομαι στούς αντεξουσιαστές.Αυτοί δεν με αφορούν .
Αναφέρομαι στούς ´διανοουμενους αστέρες´,τούς αγαπημένους τής εξουσίας,των Μ.Μ.Ε.,και συγκεκριμένων εφημερίδων

Ωπα..
Κατ αρχήν να προσθέσω στα "πιστεύω" μου οτι είμαι φιλειρηνιστής εκ πεποιθήσεως και κατά οποιασδήποτε μορφής "ένοπλης" βίας.Γενικά κατά της βίας.Τραμπουκισμούς,ξυλοκοπήματα ,βανδαλισμούς κλπ, απ όπου και αν προέρχονται..

(έχω περάσει απ αυτά ως νέος φοιτητης και εγώ και φυσικά ωριμάζοντας τα σιχάθηκα και τα καταδίκασα..)

Ωπα..
Κατ αρχήν να προσθέσω στα "πιστεύω" μου οτι είμαι φιλειρηνιστής εκ πεποιθήσεως και κατά οποιασδήποτε μορφής "ένοπλης" βίας.Γενικά κατά της βίας.Τραμπουκισμούς,ξυλοκοπήματα ,βανδαλισμούς κλπ, απ όπου και αν προέρχονται..

(έχω περάσει απ αυτά ως νέος φοιτητης και εγώ και φυσικά ωριμάζοντας τα σιχάθηκα και τα καταδίκασα..)

...... καλα βρε !!! δεν σε ειπαμε και μοβορο ....:drummer:

χεχε... και εγω ωριμασα και τα σιχαθηκα ολα !!
βεβαια θα συμφωνησω με τον Σπυρο πιο πανω στο οτι οι μεν ειναι ακινδυνοι και αρκουντε σε φανφαρολογιες .....

... οι δε αλλοι ομως ... ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνοι λογω του οτι μιλανε για φυλετικες ανωτεροτητες και αλλα καλα ...

Βαγέλη όχι εντελώς ακίνδυνοι.Απλά αρκετά πιό έξυπνοι .Σου δείχνουν το Μεγάλο Αφεντικό με άλλο τρόπο;) Και σου ´εξηγούν ´ότι πρεπει να μήν διαμαρτύρεσαι για τίποτα ,γιατί θά έρθει το ´Μεγάλο Αφεντικό´και θα σε κάνει ντά.
Ειναι πονηρούληδες και επιδοτούμενοι...........

Βαγέλη όχι εντελώς ακίνδυνοι.Απλά αρκετά πιό έξυπνοι .Σου δείχνουν το Μεγάλο Αφεντικό με άλλο τρόπο;) Και σου ´εξηγούν ´ότι πρεπει να μήν διαμαρτύρεσαι για τίποτα ,γιατί θά έρθει το ´Μεγάλο Αφεντικό´και θα σε κάνει ντά.
Ειναι πονηρούληδες και επιδοτούμενοι...........

μου αρεσε το επιδοτουμενοι !!!!!-bye-

Την υποκρισία και την διαστρέβλωση ορισμένοι την έχετε Δευτέρα φύση.
Κατανοείτε τι θέλω να πω;
Υποκρισία, όταν μας κάνουν κριτική για την δική μου κριτική σε μια πρακτική της διαχείρισης. Θα θέλανε δηλαδή κάποιον που δεν θα μιλάει, θα το βουλώνει ότι και αν του κάνουν. Προτιμούν δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο ανειλικρινή και χαζοχαρούμενο.
Η διαστρέβλωση στα γραπτά μου που ορισμένοι πράττουν στα όσα έγραψα, θέλει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις, πράγμα ύπουλο, και… άνανδρο. Τι να κάνουμε; Θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι «σπαθάτη» πράξη δηλαδή; Όχι φυσικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ασχοληθώ με γραφικές καρικατούρες που μας υβρίζουν ως κατευθυνόμενους και εκπρόσωπους κομμάτων. Είναι το κλασικό που έκανε και ο υβριστής της ιστορίας μας εδώ μέσα. Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε τις ιδέες και πετάμε λάσπη στα πρόσωπα. Η, μια δεύτερη εκδοχή…. «Κύριε κύριε, αυτός το έκανε». Η, Τρίτη εκδοχή, «αυτός είναι, πιάστε τον.» Ξέρετε. Επί κατοχής κλπ.;)
Μπας περιπτώσει. Ο τρελός του χωριού υπάρχει παντού. Έχει όμως το ακαταλόγιστο και επομένως δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.

Ένας άλλος «διάβασε» πως θα δείρω άτομα στο Σύνταγμα. Δεν βγάζεις άκρη. Ο καθείς με το μακρύ του και το κοντό του. Είπαμε το σκεπτικό τους. Λάσπη λάσπη, ε όλο και κάτι θα μείνει!!!

Λοιπόν, θέλω να αποφύγω την συνέχιση των απαντήσεων. Ότι είχα να πω για το θέμα, το είπα. Ας μην το κουράζουμε άλλο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους κατάλαβαν τους λόγους της αγανάκτησης μου και συμπαραστάθηκαν, όχι σε μένα αλλά στο δικαίωμα που θα πρέπει να έχουμε στην γνώμη, το δικαίωμα στην ελευθεροτυπία, την αναγνώριση του να αντεπιτίθεσαι αμυνόμενος.
Τους ευχαριστώ και αυτούς που έγραψαν δημόσια αλλά και άλλους που δεν ήθελαν να γράψουν στο θέμα αλλά μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα.

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Ένας άλλος «διάβασε» πως θα δείρω άτομα στο Σύνταγμα. Δεν βγάζεις άκρη. Ο καθείς με το μακρύ του και το κοντό του. Είπαμε το σκεπτικό τους. Λάσπη λάσπη, ε όλο και κάτι θα μείνει!!!

Επειδή πολύ "διαβάσαμε" αυτό

Ο «υπάνθρωπος» συνεχίζει το βιολί του και εσείς τον ανέχεστε.
Αφήνοντάς τον λοιπόν να αλωνίζει σαν όλα τα φασισταριά φίλους του (βλέπε πορείες κάθε Πέμπτης) σε λίγο θα θέλει και να μας «πηδήξει». (φυσικά θα το προσπαθήσει με κάποιον πλαστικό δονητή. Διότι φυσικά όργανα…. εκλείπουν)
Να ξέρετε όμως πως αυτά (αυτός και οι όμοιοί του) τα κάνουν πίσω από πληκτρολόγια και κουκούλες.
Εάν θέλουν οι βρομύλοι αυτοί, ας έρθουν αύριο στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στις 11 το πρωί. Θα είμαι εκεί, δίχως κουκούλα.
Ας έρθει αυτός εδώ αλλα και οι φίλοι του, με το κοινωνικό τους προσωπείο. Την κουκούλα τους δηλαδή.
Τους περιμένω να… συζητήσουμε.
.........

Σε παρακαλώ μήπως θα μπορούσες να μας εξηγήσεις
τί εννοούσες για να μην σε παρεξηγούμε άλλη φορά?

Το θέμα αυτό περιέχει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, υπονοούμενα και ευθείς κατηγορίες κατά της διαχείρισης (γενικά και ειδικά) και μελών. Δεν θα έπρεπε να έχει θέση εδώ.

Ωστόσο, εγώ επιθυμώ να παραμείνει, για να διαπιστώσει ο καθένας ότι:
Τα περισσότερα μέλη του club είναι σε θέση να συζητήσουν σημαντικότατα θέματα με πάθος μεν, αλλά χωρίς να ξεχνούν την αξιοπρέπειά τους και των συνομιλητών τους. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τη στάση τους.
Το club δε φοβάται καμία άποψη και η διαχείριση δεν έχει λόγο να προστατεύει και να κυνηγάει κανέναν λόγω των πεποιθήσεών του.
Οι διαχειριστές πιστεύουν στις συστάσεις και σε δεύτερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν τους "στερούν" τα παντελόνια.

Για να τελειώνουμε, Videomix, οι κατηγοριες σου είναι τόσο ανυπόστατες, όσο και η δική μου εντύπωση ότι ενημερώνεσαι κάθε φορά που βγαίνω εκτός ορίων πρωτεύουσας. Μπορεί να νοιώθω ότι με πνίγει το δίκιο γιατί έχεις χτυπήσει 3 στα 3, αλλά ευτυχώς δεν είναι έτσι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Επειδή πολύ "διαβάσαμε" αυτό

Σε παρακαλώ μήπως θα μπορούσες να μας εξηγήσεις
τί εννοούσες για να μην σε παρεξηγούμε άλλη φορά?

Έλα ντε! Κι εγώ ως απειλή το εξέλαβα! :icon15:

χωρίς να ξέρω τα μέλη Videomix και McZab, και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, νομίζω πως η "επίθεση" και οι ειρωνείες από τα περισσότερα μέλη έχουν μόνο μια κατεύθυνση.
Γνωρίζω πως αυτά που έγραψε ο Videomix ούτε καλογραμμένα είναι αλλά και πολύ εριστικά είναι, όμως νομίζω πως πρέπει να του καταλογισθεί η οργή του τιμωρημένου (άδικα ή όχι δεν το ξέρω)

Ρε ποιά pm! Κάτσε τώρα να στον κάνω εγώ βαπόρι.

Ερώτηση: Τί κάνουν οι Αεκτζήδες όταν πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ;
Απάντηση: Κλείνουν το Playstation και πάνε για ύπνο! :p
Ξεκαρδιστικαμε..........ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ........ρρρρρρρρρρρ........

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Οτι επαναλαμβάνεται κουράζει, μα η αλήθεια πρέπει να λέγεται...
Στελέχη αποκόμματος έχουν ξαμολήσει, κυριολεκτικά μιλάω, μέχρι και κορίτσια, άσχετα αν είναι 50 χρονών, σε ότι ελληνικό φόρουμ υπάρχει, γιά την εξάπλωση ......κάποιων ιδεών.
Γιά να μη κουραζόμαστε, ο Videomix είναι ενεργό και κατευθυνόμενο μέλος του ΛΑΟΣ, το είπα και πριν ένα μήνα περίπου, και τίποτα που γράφει δεν είναι δικό του, οι Καρατζαφέρης, Βορίδης, Πλεύρης κλπ τους τα πληκτρολογούν όλα, αυτοί απλά ανοίγουν τον δρόμο γιά να μπουν τα ...δεν το λέω.
Με μιά κουβέντα, οι φίλοι που επισκέπτονται σελίδες όπως αυτή έχουν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, αν θέλουν να πλακωθούν ιδεολογικά, ή....οπαδικά, υπάρχουν τα αντίστοιχα φόρα, μα εκεί ...άκουσα έφαγαν ήδη ...πόρτα.
Πιστεύω πως, το Cafe ενός φιλικά προσκείμενου στην τεχνολογία σάιτ, θα σταθεί στο ύψος του, και θα απομονώσει αυτούς που κραυγάζουν .....
Να βρουν μόνοι τους τα φόρουμ του συνασπισμού και των ...ψευτοκουλτουριάριδων και να διεκδικήσουν το ...ban τους με επιχειρήματα
σε...μαζοχιστές που αντέχουν και στον ελεύθερο χρόνο τους να βασανίζονται με ..........ΤΕΤΟΙΕΣ πατριωτικές απόψεις κλπ.....έλεος παιδιά...

επειδη περασε κοντα μια βδομαδα θα θελαμε το μελος dragon να δωσει στοιχεια για της κατηγοριες που απευθυνει

αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχουν δοθεί
τα μηνύματα του θα διαγραφουν

Gloup ................. MA ti einai touta vre???

Imarton vre seis

Erwtikes protimiseis, Xulodarmoi aki tsampoukades, sunaspismoi, fasistes mavroi, asproi, Aggloi, Galloi, Portogaloi!!!!!

Ti einai toutounou???? E???

Kai su vre Videomix min kaneis etsi vre paidi mou kai egw stenaxwriemai pou exw na dw tin AEK prwtathlitria 12 xronakia alla to palevw...i prospathw toulaxiston :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Peace!!!!:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

επειδη περασε κοντα μια βδομαδα θα θελαμε το μελος dragon να δωσει στοιχεια για της κατηγοριες που απευθυνει

αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχουν δοθεί
τα μηνύματα του θα διαγραφουν

Μπορεί να αντιπροσωπεύεται και μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου ή μόνο αυτοπροσώπως αλλιώς δικάζεται ερήμην?

Εισαγγελέας, ένορκοι, πρόεδρος του δικαστηρίου πότε διορίζονται να ξέρω να βάλω υποψηφιότητα?

Δεν μας άρεσε που είχε καταλαγιάσει το θέμα, θέλουμε να το παίξουμε και έξυπνοι. Και μετά θα κάνουμε πάλι εκκλήσεις για ειρήνη στο όνομα της ηρεμίας του φόρουμ...Δυο λύσεις υπάρχουν σύμφωνα με το παραπάνω:

1. ο dragon σπεύεδει να αποδείξει όσα υποστηρίζει και γίνεται της εκδιδομένης γυναικώς πάλι εδώ μέσα

2. ο dragon αδιαφορεί οπότε η "διοίκηση" του φόρουμ σβήνει τα μηνύματα και ξεκινάει διαμάχη για διαγραφές μηνυμάτων (γιατί δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη μια τετοια πρωτοβουλία)

περιμένω να δω με πολύ αγωνία τις συνέπειες της εξαιρετικής στρατηγικής πρωτοβουλίας

ούτε μύτη δεν θα ανοίξει Θοδωρή, μην ανησυχείς
όποιος έχει στοιχεία τα καταθέτει δεν έχει το μήνυμα διαγράφεται πολύ απλά

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

ούτε μύτη δεν θα ανοίξει Θοδωρή, μην ανησυχείς
όποιος έχει στοιχεία τα καταθέτει δεν έχει το μήνυμα διαγράφεται πολύ απλά

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο εξής:Ανεξαρτήτως ιδεολογίας ,συμπεριφοράς κ.λ.π.,το πιό ενοχλητικό είναι ,οποιοδήποτε μέλος να κατηγορεί κάποιο άλλο ότι δεν γράφει τίποτα μόνο του αλλά κάποιος άλλος το κατευθύνει,χωρίς να το αποδεικνύει κιόλας..
Το ίδιο ενοχλητικό θα ήταν εάν αυτό συνέβαινε στην κατηγoρία τών προβολέων(εντελώς τυχαίο το παράδειγμα),όταν ένα μέλος σε μιά κριτική ενός προβολέα κατηγορούσε καποιο άλλο μέλος ότι κατευθύνεται απο συγκεκριμένο κατάστημα.