Μαζί ξανά αλλά....

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

το πιό ενοχλητικό είναι ,οποιοδήποτε μέλος να κατηγορεί κάποιο άλλο ότι δεν γράφει τίποτα μόνο του αλλά κάποιος άλλος το κατευθύνει,χωρίς να το αποδεικνύει κιόλας..

Ακριβώς . Αγγίζει τα όρια της συκοφαντικής δυσφημίσεως και πρέπει να διαγραφεί εάν δεν στοιχειοθετηθεί το περιεχόμενο του .

Η ζημια εχει ηδη γινει μιας και η λασπη καθως ξερουμε εχει ιδιοτητες κολητικες. Και μετα απο τοσες μερες, εχει ξεραθει και εχει γινει ενα με το ντουβαρι. Και αν εμπεριεχει και ασβεστη μαζι.......:earmuffs:

(Οριστε ΔΗΜΗΤΡΗ, το σένιαρα. χεχε)

Last edited:
εμπεριέχει ...μέσα = πλεονασμός . Το "μέσα" δεν χρειάζεται αφού το "εμπεριέχει" σημαίνει ακριβώς αυτό : περιέχει μέσα -bye-

Nτοκατζής: είναι ικανός να σε σκάσει χωρίς να το καταλάβεις! :grinning-smiley-043

Πόσο έξυπνο είναι σε ένα θέμα που έχει ταλαιπωρήσει πολύ το φόρουμ με τις κόντρες μεταξύ των μελών, και αφού πλέον έχει καταλαγιάσει, να επανέρχεται η συντονιστική ομάδα και να το ανακινεί? Γιατί σε περίπτωση που αυτός που εκφράζει τις κατηγορίες μπορεί και να τις υποστηρίξει με συγκεκριμένα γεγονότα, το θέμα ανακινείται για τα καλά.

Επιπλέον, και πέρα από το τακτικό κομμάτι της κίνησης, ποιός έδωσε τέτοια εξουσία που να εγκαλεί τα μέλη για να προσκομίσουν αποδείξεις? Το επόμενο βήμα είναι να μας ζητηθούν πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακή μερίδα για να επαληθευτούν τα προσωπικά στοιχεία που έχει καθένας στο προφίλ του?

Σε ποιόν άλλον δικτυακό χώρο τα είδατε αυτά τα ωραία? Άλλο πράγμα ο συντονισμός μιας κατηγορίας και άλλο η δικαστική εξουσία. Και ας πούμε ότι το μέλος φέρνει επιχειρήματα να υποστηρίξει όσα λέει: με ποιό κριτήριο η συντονιστική ομάδα θα κρίνει την ορθότητα και την επάρκειά τους?

Προφανώς δεν είμαι υπερ του να γινόμαστε μπάχαλο με κατηγορίες ενθεν κι ενθεν, αλλά η δουλειά της συντονιστικής ομάδας είναι να κατευνάζει τα πνεύματα ώστε να κυλά ομαλά η λειτουργία της σελίδας. Όχι όταν ήδη έχουν πέσει οι τόνοι να επανέρχεται με την μορφή του δικαστή/τιμωρού.

Προσωπικά δεν παραχώρησα τέτοια αρμοδιότητα σε κανέναν συντονιστή να κρίνει την επάρκεια των λόγων μου και να με κλητεύει να προσκομίσω αποδείξεις. Φυσικά και δεν μπορεί καθένας να λεεί ό,τι του κατέβει εναντίον οποιουδήποτε άλλου, άλλά αυτό δεν κάνει κανέναν συντονιστή αυτόματα και δικαστή.

Ξενέρωσα....

Γιατί σε περίπτωση που αυτός που εκφράζει τις κατηγορίες μπορεί και να τις υποστηρίξει με συγκεκριμένα γεγονότα, το θέμα ανακινείται για τα καλά.

Εγώ γιατί νομίζω όμως ότι δε μπορεί?

οποιοδήποτε πρόταση έχεις Θοδωρή, μπορείς να την κατάθεσεις στης προτάσεις στην ανάλογη κατηγορία μέχρι τότε όλοι μας θα ακολουθούμε τους κανονισμούς που με τόση ελαστικότητα όπως βλέπεις ακολουθούμε σε πολλές των περιπτώσεων
μην κάνεις την τρίχα τριχιά και ρίξε και μια ματιά στους κανονισμούς...

ξέρεις τι σημαίνει συκοφαντια Θοδωρή? νομίζεις δεν έχουμε με τίποτε άλλο να απασχοληθούμε ....καημό νομίζεις το έχουμε να σβήνουμε μηνύματα??...αυτό κατάλαβες?

λυπάμαι αν κατάλαβες κάτι τέτοιο

αναλαμβάνεις της μηνύσεις που μπορούν εύκολα να πέσουν σε τέτοια συκοφαντικά θέματα?

δηλαδή αύριο αν κάποιος πει ο Θοδωρής Ραδιωτης είναι εγκάθετος του ψι η αρχιλαμογιο το χι θα τα αφήσουμε ετσι?

από δω και πέρα (εγώ προσωπικά)δεν θα ζητώ το λόγο μέσα απ το Φόρουμ αλλά θα απευθύνομαι προσωπικά στον συντάκτη του με ΠΜ και θα λύνω το θέμα μαζί του όπως τόσο καιρό έκανα και σε άλλα θέματα πολύ πιο ήπια

τώρα για το ξενερωμα φίλε Θεοδωρη δεν μπορώ να κάνω τίποτα

Last edited:
Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

Μην είσαι και τόσο σίγουρος Στέργιο.

Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν αποδείξει αυτά που γράφει δε θα χρειαστεί και να σβήσουμε κανένα μνμ, λιγότερη δουλειά για τους διαχειριστάδες! :BDGBGDB55:

Άλλο αυτό που βαθειά μέσα μας πιστεύουμε και άλλο αυτό που εκφράζουμε σε ένα δημόσιο βήμα και ανώνυμα.

Υπάρχει σαφής διαφορά.

Το φόρουμ δεν μπορεί να γίνεται βήμα για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Νομίζω οι διαχειριστές έχουν κάθε λόγο εάν κάποιος ισχυρίζεται γεγονός για κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ -πράγμα το οποίο σημειωτέον είναι εκτός του συνήθους περιεχομένου των μηνυμάτων ενός φόρουμ όπως το παρόν, στο οποίο κυρίως ανταλάσσονται απόψεις, συμβουλές, εμπειρίες κλπ- να ζητούν έστω με πμ στοιχεία που να στηρίζουν αυτή την επίκληση γεγονότος.

Εγω θα ελεγα, μιας που το ανεφερε κι ο Στεργιος, αν ο καθε διαχειριστης "διαχειριζοταν" την κατηγορια που του εχει ορισθει , θα ειχε λιγοτερη "δουλεια" !

Εντελως φιλικα !

Είναι κρίμα και δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να γίνει το φόρουμ λαϊκό δικαστήριο. Για αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν τα παράθυρα τόσων εκπομπών της τηλεόρασης. Εκεί ταιριάζει το λαϊκό δικαστήριο.

Εμείς είμαστε απλά μέλη που αγαπάμε τον κόσμο του AV και με αυτό θέλουμε να ασχολούμαστε.

Καθήκον της διαχείρισης είναι να φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο τηρώντας τους κανόνες του φόρουμ. Η γνώμη μου είναι ότι η διαχείρηση θα πρέπει να κόψει το κακό από τη ρίζα, δηλαδή να κόβει όλες τις προσωπικές υποθέσεις, γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υποβάθμιση του επιπέδου. Δίκιο, άδικο οι προσωπικές υποθέσεις δεν έχουν χώρο εδώ μέσα.

Και πιο εύκολο είναι για τη διαχείριση και το φόρουμ προστατεύεται.

Chill out guys.:BDGBGDB55:

Έρχεται ΣΚ και είναι πολύ βαρετό να τσακωνόμαστε,
μα πολύ βαρετό:grinning-smiley-043

και στην τελική τελική, εάν θέλει
ας βγεί ο dragon να υπερασπιστεί
τα γραπτά του.

Chill out:BDGBGDB55:

Είναι κρίμα και δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να γίνει το φόρουμ λαϊκό δικαστήριο. Για αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν τα παράθυρα τόσων εκπομπών της τηλεόρασης. Εκεί ταιριάζει το λαϊκό δικαστήριο.

Εμείς είμαστε απλά μέλη που αγαπάμε τον κόσμο του AV και με αυτό θέλουμε να ασχολούμαστε.

Καθήκον της διαχείρισης είναι να φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο τηρώντας τους κανόνες του φόρουμ. Η γνώμη μου είναι ότι η διαχείρηση θα πρέπει να κόψει το κακό από τη ρίζα, δηλαδή να κόβει όλες τις προσωπικές υποθέσεις, γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υποβάθμιση του επιπέδου. Δίκιο, άδικο οι προσωπικές υποθέσεις δεν έχουν χώρο εδώ μέσα.

Και πιο εύκολο είναι για τη διαχείριση και το φόρουμ προστατεύεται.

Άει γειά σου..... Πές τα γιατί έχω χάσει τη μπάλα πλέον.... Ο καθένας ζητάει ένα forum κομμένο και ραμένο στα μέτρα του κι ένα διαχειριστή 24 ώρες το 24ωρο μπροστά στο monitor....
Μεγάλα παιδιά είμαστε, όλοι ξέρουμε πότε είμαστε σωστοί και πότε κάνουμε φάουλ, μην προσποιούμαστε τους ανυποψίαστους χομπίστες...
Λίγο αυτοσυγκράτηση χρειάζεται.

και στην τελική τελική, εάν θέλει
ας βγεί ο dragon να υπερασπιστεί
τα γραπτά του.

Chill out:BDGBGDB55:

Τι να υπερασπιστώ και τι να αποδείξω;
Οι αποδείξεις θεωρητικά είναι κάτι χειροπιαστό...
Τι να προσκομίσω, ηχητικά ντοκουμέντα, φωτογραφίες τραβηγμένες μυστικά ή να φέρω μάρτυρες;
Ηξερα κάτι, το έγραψα και ...........το μετάνοιωσα γιατί χαλάω την ζαχαρένια μου και φυσικά και την δικιά σας.

Εγω φιλε Dragon θα ξαναρωτησω...

Ε, ΚΑΙ?

Ο καθενας μπορει να ειναι οπαδος οποιουδηποτε κομματος θρησκειας κλπ.
Εχει καθε δικαιωμα. Και δεν ειναι δουλεια μας να το κρινουμε. Ετσι γουσταρει.

Το οτι δηλαδη μας μαρτυρησες ειτε κατι το αληθες ειτε κατι το ψευδες, σε τι ωφελησε? Θα κανουμε ντα το μελος?

Αντε, παμε παρακατω...

"Κυρια, Κυρια.... ο Κωστακης ειναι δεξιοαναρχοαυτονομος κομουνιστης"
"Ναι παιδι μου? και τι πρεπει να κανω εγω γι αυτο?"
"Ετσι σας το λεω Κυρια, να το ξερετε, για να τον αντιμετωπισετε καταλληλως την επομενη φορα που θα ανοιξει το στομα του για να πει μαθημα"
"Καλα, κοιτα να διαβασεις να πεις εσυ καλα το μαθημα οταν σε σηκωσω, και ασε τον Κωστακη να δει πως θα πει καλα το δικο του μαθημα οταν τον σηκωσω"

Φανταστικος διαλογος παιδιων 6ης Δημοτικου την ωρα του μαθηματος της Ιστοριας, χρησιμοποιωντας το νεο βιβλιο...

Last edited: