Μαζί ξανά αλλά....

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Μετά το πρώτο μήνυμα του videomix που παραθέτει ο Larry στο #130 θεωρείτε ότι η απάντηση αυτή είναι αιτία banαρίσματος (πώς στο καλό λένε το ban στα ελληνικά?)?
Προσωπικά θεωρώ ότι και χαμηλού επιπέδου ήταν η αντιπαράθεση, και όντως απευθυνόταν περισσότερο στην διαχείριση, και όντως έπρεπε το πρώτο ban του videomix να είναι οριστικό (η ιστορία το αποδεικνύει), και όντως η επιχειρηματολογία του ήταν γεμάτη ασυναρτησίες και ορθογραφικά λάθη (ακόμα και όταν έγραφε ως ηπειρώτης το υψηλό επίπεδο ήταν ευδιάκριτο σε όλους μας). Δηλαδή όλα όσα λέγονται στο μήνυμα αληθεύουν.

Δεν στοιχειοθετείται πουθενά προσωπική επίθεση ή άλλη παράβαση των κανονισμών του φόρουμ που να απαιτούν την εφαρμογή του αποκλεισμού του από τα δρώμενα του φόρουμ.
Συμφωνω απολυτα. Εγω εγραψα για το ban του mczab. Το μελος videomix μου ειναι αδιαφορο.

ωρε ban...ια που πέσανε!!!

είναι ώρα για τη μεσημεριάτικη βουτιά μας. Άλλος παρακαλώ???

ΥΓ. συγνώμη, απλά χιούμορ κάνω.

Α! και να δηλώσω κι εγώ πως η δουλειά του Larry (κυρίως) αλλά και του Lepton είναι πράγματι εντυπωσιακά ποιοτική και διακριτική από κάθε άποψη.

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

Θοδωρη, η άποψη σου και είναι απόλυτα σεβαστή

Εαν ήταν σεβαστές οι απόψεις των μελών αγαπητέ δεν θα ενεργούσατε με αυτόν τον τρόπο. Οι πράξεις σας αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Και όσο καλοπροαίρετος και να είμαι αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω.

ο σεβασμος μιας αποψης δεν σημαινει και αποδοχη της

Κι εγώ θεωρώ τραβηγμένη την απαγόρευση εισόδου (ban) στο forum για τον McZab. Θεωρώ γενικά το ban λάθος πρακτική από ένα forum που θέλει να λέει ότι έχει επίπεδο, μιας και αυτό ακριβώς το επίπεδο θα εξασφαλίσει είτε την συμμόρφωση των παρεκτραπέντων, είτε την εξωστράκισή τους μέσα από την αδιαφορία απέναντι στα ποστ τους. Το να βάζεις ban απλά αποδεικνύει ότι ένα forum χρειάζεται χωροφύλακες για να κρατήσει τα προσχήματα.

Η παραπάνω άποψή μου δεν αποτελεί μομφή απέναντι στη διαχειρηση, αλλά μια σκέψη για το πως θεωρώ εγώ ένα forum υψηλού επιπέδου. Φυσικά υπάρχει η βάσιμη -και μεγάλη- πιθανότητα να είμαι και 100% λάθος.

Είπα σεβαστές, όχι αποδεκτές.
Το αποδεκτές είναι προφανές πώς αποδεικνύεται, με την εφαρμογή τους.
Το σεβαστές ή όχι επίσης αποδεικνύεται, με τον σιωπηλό τρόπο που έγινε το ban και με το να ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΕΙ Ο MCZAB και προκάλεσε τον αποκλεισμό του.

Είναι η λέξη "συνάφι" στο post#4? Παρακαλώ απαντήστε μου συγκεκριμένα και με όχι απαξιωτικά μηνύματα της μιας σειράς με θεωρητικοφιλοσοφικό περιεχόμενο.

Εχε υπόψη σου αγαπητέ Θοδωρή ότι η διαχειριστική επιτροπή ασχολήθηκε με το θέμα πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε ή από όσο ασχοληθήκατε ή προβληματιστήκατε τα υπόλοιπα μέλη.

Ο αποκλεισμός μελών είναι κάτι που στεναχωρεί την διαχείριση και ειδικώτερα στην περίπτωση του McZab.
(του οποίου λήγει αύριο το πρωί)

Εαν ήταν σεβαστές οι απόψεις των μελών αγαπητέ δεν θα ενεργούσατε με αυτόν τον τρόπο. Οι πράξεις σας αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Και όσο καλοπροαίρετος και να είμαι αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω.

Οπερ εστί μεθερμηνευόμενον : Η απόφαση της διαχειρίσεως περί προσωρινής διακοπής της συμμετοχής του μέλους McZab αποδεικνύει ότι η διαχείριση δεν σέβεται τις απόψεις του όλων των μελών του φόρουμ και κάθε μέλους ξεχωριστά, διότι πριν λάβει απόφαση δεν απευθύνθηκε σε όλα τα μέλη του φόρουμ για να πάρει την γνώμη τους για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και για το ότι σε περίπτωση διαφωνίας της πλειοψηφίας των μελών, θα έπρεπε η διαχείριση να παραμένει αδρανής .

Περαιτέρω από το μήνυμα αυτό προκύπτει ότι θεωρείται δεδομένη η αντίρρηση της πλειοψηφίας των μελών για την προσωρινή διακοπή της συμμετοχής του McZab .

Προτείνω συνεπώς να μετονομασθεί το φόρουμ από avclub σε Δημοκρατική Ενωση Κομμουνιστών Αudio και Videophiles.

Μάλλον πλάκα μας κάνετε και τρώτε και τον χρόνο του πάντοτε ευγενέστατου , ευπροσήγορου και πρόθυμου να στέρξει τον καθένα και τα πάντα , Larry.

Αγαπητέ κύριε Ντοκατζή,

παρακαλώ ονομάσατέ μου όχι όλα αλλά αυτά τα μέλη στα οποία απευθύνθηκε η διαχείριση σχετικά με την λήψη της απόφασής της.

Δεδομένο δεν θεωρώ τίποτα, εσείς όμως πώς προδικάζετε ότι η απόφαση των μελών του avclub θα ήταν υπέρ της προσωρινής διακοπής της συμμετοχής των μελών videomix και mczab?

Το δε σχόλιο για την μετονομασία του club το θεωρώ το λιγότερο άστοχο (άλλες λέξεις μου έρχονται στο μυαλό είναι η αλήθεια). Το τι είναι ο McZab και τι πρεσβεύει δεν το ξέρω και δεν με αφορά, προφανώς όμως εσείς το γνωρίζετε για να σχολιάζετε με τόση ευκολία. Τα δικά μου τα πιστεύω όμως αγαπητέ τα γνωρίζετε και βαφτίζετε την όλη αντιπαράθεσή μου με την διαχειρστική ομάδα ως κομμουνιστικό δάκτυλο?

Σε εσάς προσωπικά κύριε Ντοκατζή δεν απευθύνθηκα, συνεπώς πλάκα δεν σας κάνω.

Ο δε Larry και όποιος άλλος εν πάσει περιπτώση έχει γράψει σε αυτό το thread δε νομίζω να χρειάζεται την συνδρομή σας για να ανταπεξέλθει στην κουβέντα μαζί μου, πολύ δε περισσότερο δεν καταλαβαίνω τον λόγο που εμφανίζεστε βασιλικότερος του βασιλέως.

Τέλος, γιατί το κουράσαμε, έχω κάνει μια απλή ερώτηση στην οποία στοϊκά περιμένω την απάντηση, δεδομένου και του πιεσμένου χρόνου της διαχειριστικής ομάδας: ποιά posts του mczab συγκεκριμένα θίγουν ποιές παραγράφους του κανονισμού του avclub?

Last edited:
Βασικά δεν έγραψε τίποτε κακό ο McZab...

Απλά ήταν να του πουλήσω κάτι καλώδια και μετά μου είπε ότι δε τα θέλει...

...και επειδή σπάστηκα είπα να τον μπανάρω για λίγο, να στρώσει χαρακτήρα...

...βέβαια ίσως να φταίει και το ότι οι διαχειριστές δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και ψάχνουν κάθε βδομάδα ποιον θα..."φάνε".

Ιφ γιου νοου γουωτ άη μην.

...βέβαια ίσως να φταίει και το ότι οι διαχειριστές δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και ψάχνουν κάθε βδομάδα ποιον θα..."φάνε".

εμ .. του ξερου ιγω .... ισι το φαγις του πιδι μι τα παλιουκαλωδια ... :slapface:

αα αααχ .....

Θεωρώ ότι και ο Λευτέρης και ο Larry προσπαθούν για το καλύτερο σε μιά πολύ δύσκολη κατηγορία.
Αν και για λόγους αρχής δεν συμφωνώ με ´αποκλεισμούς´είμαι σίγουρος οτι η διαχειριστική ομάδα ταλανίστηκε για να αποφασίσει,καλή τη πίστει.
Επίσης σε εμένα ειναι σαφές οτι οι ´αποκλεισμοί´ έγιναν λόγω τών προσωπικών χαρακτηρισμών και όχι λόγω ιδεολογικής προτίμησης τών διαχειριστών.
Και οι αποφάσεις είναι ετεροβαρείς ,επίσης δικαίως.Κόκκινη κάρτα και κίτρινη κάρτα.
Τον Mczab τον θεωρώ φίλο και συμφωνώ σε πολλά μαζί του,όπως και χαίρομαι να συζητώ τίς διαφωνίες μας.Η κύρια διαφωνία μου μαζί του είναι ότι στην δημοκρατία απαντάς με ιδέες και γνώμες ακόμα και σε ´ρατσιστικές´απόψεις.Ετσι δίνεις και ένα μάθημα δημοκρατίας ακόμα και στούς αρνητές της,που υπάρχουν σε πολλούς χώρους, ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας.
Με τον Videomix διαφωνώ επι τής ουσίας και θεωρώ ότι μάλλον δεν επιθυμούσε να είναι στην παρέα αφού μετά τον πρώτο ´αποκλεισμό´επανήλθε με ένα κείμενο εντελώς επιθετικό εναντίον προσώπων.
Ομως διαφωνώ με όσους στο πρόσωπό του βρήκαν την ευκαιρία να κηρύξουν ´ανένδοτο αντιφασιστικό´ αγώνα σε ένα φόρουμ.
Καλή δύναμη στούς διαχειριστές και εύχομαι να μην χρειαστούν ´αποκλεισμοί´ξανά.
Υ.Γ
Καλώς να ορίσει πάλι ο McZab και μακάρι και ο Videomix να αναθεωρήσει την σταση του συνολικά.

Θεωρώ ότι και ο Λευτέρης και ο Larry προσπαθούν για το καλύτερο σε μιά πολύ δύσκολη κατηγορία.
Αν και για λόγους αρχής δεν συμφωνώ με ´αποκλεισμούς´είμαι σίγουρος οτι η διαχειριστική ομάδα ταλανίστηκε για να αποφασίσει,καλή τη πίστει.
Επίσης σε εμένα ειναι σαφές οτι οι ´αποκλεισμοί´ έγιναν λόγω τών προσωπικών χαρακτηρισμών και όχι λόγω ιδεολογικής προτίμησης τών διαχειριστών.
Και οι αποφάσεις είναι ετεροβαρείς ,επίσης δικαίως.Κόκκινη κάρτα και κίτρινη κάρτα.
Τον Mczab τον θεωρώ φίλο και συμφωνώ σε πολλά μαζί του,όπως και χαίρομαι να συζητώ τίς διαφωνίες μας.Η κύρια διαφωνία μου μαζί του είναι ότι στην δημοκρατία απαντάς με ιδέες και γνώμες ακόμα και σε ´ρατσιστικές´απόψεις.Ετσι δίνεις και ένα μάθημα δημοκρατίας ακόμα και στούς αρνητές της,που υπάρχουν σε πολλούς χώρους, ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας.
Με τον Videomix διαφωνώ επι τής ουσίας και θεωρώ ότι μάλλον δεν επιθυμούσε να είναι στην παρέα αφού μετά τον πρώτο ´αποκλεισμό´επανήλθε με ένα κείμενο εντελώς επιθετικό εναντίον προσώπων.
Ομως διαφωνώ με όσους στο πρόσωπό του βρήκαν την ευκαιρία να κηρύξουν ´ανένδοτο αντιφασιστικό´ αγώνα σε ένα φόρουμ.
Υ.Γ
Καλώς να ορίσει πάλι ο McZab και μακάρι και ο Videomix να αναθεωρήσει την σταση του συνολικά.

:grinning-smiley-043 Δεν θα μπορουσα να σκεφτω ενα κειμενο που να αποδιδει καλυτερα την πραγματικοτητα!!!:grinning-smiley-043

Υ.Γ

βάλτε εδώ καμιά 500αριά smileys που κάνουν "κύμα" όπως στα γήπεδα όταν βάζει γκολ η ομάδα σας.

Εύγεεεεε -bye-

.....................

το μέλος ipeirotis μπαναριστικε διοτι είναι το ιδιο account με τον videomix(με λιγα λογια ανοιξε νεο λογαριασμο) πραγμα που απαγορεύεται

Larry, εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ετσι ακριβως. Συγκεκριμενα ο "κανονας" λεει...

στ) Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, ή την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα, και η διαγραφή και του αρχικού λογαριασμού ή απαγόρευση πρόσβασης θα γίνεται κατόπιν ψήφου μεταξύ των Συντονιστών.

Φιλικα.

Ρε συ Στεργιε...

....αυτα τα μηνύματα , δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο τα γραφεις ?
Δεν νομιζω να "χαλαρωνουν" το θεμα !

Φιλικα.

... Βασικά δεν έγραψε τίποτε κακό ο McZab...

Ααα, εμένα μου άρεσε πάντως ! -bye-

Χρήστο, για εμένα, το να γράφεις με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς συνιστά εξαπάτηση ούτως ή άλλως, διότι τα γραφόμενα του καθενός έχουν διαφορετικό βάρος και χρώμα, ανάλογα με την προϊστορία του.

Θα μπορούσαμε να δείξουμε κάποια ανοχή, αν τυχόν έκανε χρήση του άλλου username για να γράψει σε άσχετα θέματα, αλλά εν προκειμένω, όχι μόνο συνέχισε να διατυπώνει τις ίδιες απόψεις (ανεξάρτητα του ποιες ήταν αυτές), αλλά έκανε και σχόλια για το μπανάρισμα του videomix, επιχειρώντας να δώσει την εντύπωση του τρίτου -άρα αντικειμενικότερου- κριτή.