aka_Lamogio
Senior Member
Με Νετ-Ελέκτρικ ο άνθρωπος είπε και μετά από πρόσφατη επικοινωνία με μέλος του φόρουμΤο μόνο που μπορώ να προτείνω εγώ είναι να κάνουμε μια επαφή με νετ ελεκτρικ ή Πλαίσιο για επιβεβαίωση και κλείσιμο των κομματιών που μας ενδιαφέρουν, αν το δέχονται βέβαια στην τιμή που μας έχουν δώσει.
ότι ισχύει η τιμή. Ούτως η άλλως όταν έδωσε την τιμή την έδωσε με αυτή την προϋπόθεση της αναμονής. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του τη Δευτέρα που υποτίθεται θα παραλάβει όλη η αγορά τα τελευταία κομμάτια για να δώσω τα στοιχεία των ενδιαφερομένων που θα παραλάβουνε σε αυτή την τιμή που έχουμε κλείσει (δηλαδή 1270€).Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μετά με την Net Electric και συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά τ'όνομά του Γιάννης Ανδρεαδάκης (ευγενέστατος και γνώστης του χώρου χωρίς φανφάρες κι εντυπωσιασμούς) μου είπε ότι η Sony παραλαμβάνει 9 Σεπτεμβρίου κι αυτοί θα την έχουν 10 ή 11.
Η τιμή 1270,αποστολή δωρεάν στην επαρχία και προς τιμήν του μου ζήτησε το τηλ. μου να μ'ενημερώσει για τυχόν νεώτερες εξελίξεις. Αυτά.
Προτείνω λοιπόν αναμονή καμιά 10αριά ημέρες κι αγορά από εκεί μιας και φαίνετε σοβαρό μαγαζί.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για να τα μεταβιβάσω στο κατάστημα.
Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφόσον τα κομμάτια δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλους όσους δήλωσαν ενδιαφέρον.
Αν ο άτυχος είναι μόνο ένας θα πάρει την τηλεόραση που προορίζονταν για μένα. Αν είναι παραπάνω δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο κατάστημα (πχ ο Λαρισαίος στα 1277€ λογικά θα φέρει κάποια κομμάτια). Για τους πρώτους 10 λογικά δεν τίθεται θέμα αφού την τιμή μας την έδωσε για 10 κομμάτια και άνω αλλά για εντελώς τυπικούς λόγους η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει σύμφωνα με το παρόν thread ως εξής:
1. Ulv3r
2. nobleman
3. FoRMat MaSTer
4. mindscape
5. xalaros10
6. Jorgito
7. OrangeBoy
8. jkontar
9. queensryche
10. kacey
11. manolaskakis
12. Spiros Ntoutsis
13. Αντώνης Β
Αστειευόμενος το είπα (στο λέω μήπως τυχόν κι έχεις τσιτώσει επειδή είδα ότι έβαλες πολλά θαυμαστικάΕ όχι και να τις εκτελωνίσετε εσείς!!!!Χτυπήστε ένα τηλέφωνο στην Ηλεκτρονική να σας πουν,αν εκείνα τα κομμάτια που περίμεναν σήμερα ήρθαν!!όλα απο αυτό θα κριθούν!!

Όσο για την ΗΑ ούτε καν τηλέφωνο δεν θα χρειαστεί να κάνουμε θα δεις. Αν έχουν έρθει και την έχει παραλάβει ο Βασίλης 07 είμαι 100% ότι θα μπει με να το διατυμπανίσει απ' άκρη ως άκρη του forum