Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Το μόνο που μπορώ να προτείνω εγώ είναι να κάνουμε μια επαφή με νετ ελεκτρικ ή Πλαίσιο για επιβεβαίωση και κλείσιμο των κομματιών που μας ενδιαφέρουν, αν το δέχονται βέβαια στην τιμή που μας έχουν δώσει.
Με Νετ-Ελέκτρικ ο άνθρωπος είπε και μετά από πρόσφατη επικοινωνία με μέλος του φόρουμ
Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μετά με την Net Electric και συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά τ'όνομά του Γιάννης Ανδρεαδάκης (ευγενέστατος και γνώστης του χώρου χωρίς φανφάρες κι εντυπωσιασμούς) μου είπε ότι η Sony παραλαμβάνει 9 Σεπτεμβρίου κι αυτοί θα την έχουν 10 ή 11.
Η τιμή 1270,αποστολή δωρεάν στην επαρχία και προς τιμήν του μου ζήτησε το τηλ. μου να μ'ενημερώσει για τυχόν νεώτερες εξελίξεις. Αυτά.
Προτείνω λοιπόν αναμονή καμιά 10αριά ημέρες κι αγορά από εκεί μιας και φαίνετε σοβαρό μαγαζί.
ότι ισχύει η τιμή. Ούτως η άλλως όταν έδωσε την τιμή την έδωσε με αυτή την προϋπόθεση της αναμονής. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του τη Δευτέρα που υποτίθεται θα παραλάβει όλη η αγορά τα τελευταία κομμάτια για να δώσω τα στοιχεία των ενδιαφερομένων που θα παραλάβουνε σε αυτή την τιμή που έχουμε κλείσει (δηλαδή 1270€).

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για να τα μεταβιβάσω στο κατάστημα.
Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφόσον τα κομμάτια δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλους όσους δήλωσαν ενδιαφέρον.
Αν ο άτυχος είναι μόνο ένας θα πάρει την τηλεόραση που προορίζονταν για μένα. Αν είναι παραπάνω δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο κατάστημα (πχ ο Λαρισαίος στα 1277€ λογικά θα φέρει κάποια κομμάτια). Για τους πρώτους 10 λογικά δεν τίθεται θέμα αφού την τιμή μας την έδωσε για 10 κομμάτια και άνω αλλά για εντελώς τυπικούς λόγους η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει σύμφωνα με το παρόν thread ως εξής:
1. Ulv3r
2. nobleman
3. FoRMat MaSTer
4. mindscape
5. xalaros10
6. Jorgito
7. OrangeBoy
8. jkontar
9. queensryche
10. kacey
11. manolaskakis
12. Spiros Ntoutsis
13. Αντώνης Β

Ε όχι και να τις εκτελωνίσετε εσείς!!!!Χτυπήστε ένα τηλέφωνο στην Ηλεκτρονική να σας πουν,αν εκείνα τα κομμάτια που περίμεναν σήμερα ήρθαν!!όλα απο αυτό θα κριθούν!!
Αστειευόμενος το είπα (στο λέω μήπως τυχόν κι έχεις τσιτώσει επειδή είδα ότι έβαλες πολλά θαυμαστικά :D. Γι' αυτό σου έβαλα και :p στο τέλος...) . Πάντως φίλε GeoGeoGeo εγώ είμαι πλέον υπέρχαλαρός με το θέμα μιας και περάσανε οι κλασικές πρώτες μέρες του "το θέλω τώρα τώρα τώρα".
Όσο για την ΗΑ ούτε καν τηλέφωνο δεν θα χρειαστεί να κάνουμε θα δεις. Αν έχουν έρθει και την έχει παραλάβει ο Βασίλης 07 είμαι 100% ότι θα μπει με να το διατυμπανίσει απ' άκρη ως άκρη του forum :p. Την έχει παραγγείλει από ΗΑ βλέπεις και σήμερα του είπανε να πάει να την παραλάβει. Μάλλον όμως δεν την παρέλαβε για να μην μιλάει. Μάλλον η ΗΑ περιμένει την παραλαβή που έχει ορίσει η Sony, σύμφωνα πάντα με τον κο Γιάννη Ανδρεαδάκη της Νετ-Ελέκτρικ, δηλαδή 9/9 κι όχι 6/9 που δώσανε αυτοί...

Φίλτατοι χρήστες,

Ενέδωσα στις μαρτυρικές απαιτήσεις των 3 τέκνων μου για τηλεόραση εδώ και τώρα - όχι ότι μου 'σκισαν τα ρούχα δλδ - και παρήγγειλα την PANASONIC TH-42PX70E...

Απολογούμαι και ελπίζω να μην με :hanged: αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο...

Θα παρακολουθώ από κοντά τις προσπάθειές σας για την απόκτηση της πολυπόθητης Sony!

Ευχαριστώ σας
GK :bobby:

Αν και εχεις διαπραξει 3 πηχες προδοσια :flipout:καλοριζικη και ευτιχησμενο αρτον και θεαμα . Τουλαχιστον εφυγες απο το κομμα των αναποφασιστων αγοραστων :firstprize:

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Όσο για την ΗΑ ούτε καν τηλέφωνο δεν θα χρειαστεί να κάνουμε θα δεις. Αν έχουν έρθει και την έχει παραλάβει ο Βασίλης 07 είμαι 100% ότι θα μπει με να το διατυμπανίσει απ' άκρη ως άκρη του forum :p. Την έχει παραγγείλει από ΗΑ βλέπεις και σήμερα του είπανε να πάει να την παραλάβει. Μάλλον όμως δεν την παρέλαβε για να μην μιλάει. Μάλλον η ΗΑ περιμένει την παραλαβή που έχει ορίσει η Sony, σύμφωνα πάντα με τον κο Γιάννη Ανδρεαδάκη της Νετ-Ελέκτρικ, δηλαδή 9/9 κι όχι 6/9 που δώσανε αυτοί...

Άντε παιδιά θα σας διατυμπανίσω την καλή αγορά που έκανα :SFGSFGSF:.
Κατά τις 5 την παρέλαβα.Μετά την εγκατάσταση διαπίστωσα ότι εκτός του ότι η TV μου ήρθε ήδη ρυθμισμένη (ελληνικά στο μενού,εγκατεστημένα ψηφιακά και αναλογικά κανάλια) είδα πώς είχε και μόλις 679 ώρες λειτουργίας :rifle: :flipout:

Σε επικοινωνία που είχα με τον προϊστάμενο της Η.Α μου είπε πώς είναι αδύνατον κάποιος να μπορεί να δεί τίς ώρες σε LCD.Αυτό γίνετε μου είπε μόνο στους projectores.Θα ρωτήσει αύριο την Sony και άν ισχύει αυτό θα γίνει αντικατάσταση.Πάντως δέν παραδεχόταν με τίποτα πώς το κομμάτι που μου έστειλαν ήταν εκθεσιακό και οι όποιες ρυθμίσεις γίνονται σε όλες τις LCD απο την εκάστοτε αντιπροσωπεία.

Άς πέι κάποιος άλλος κάτοχος άν με το που την έβαλε στήν πρίζα ήταν έτοιμα τα κανάλια?

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Κατά τις 5 την παρέλαβα.Μετά την εγκατάσταση διαπίστωσα ότι εκτός του ότι η TV μου ήρθε ήδη ρυθμισμένη (ελληνικά στο μενού,εγκατεστημένα ψηφιακά και αναλογικά κανάλια) είδα πώς είχε και μόλις 679 ώρες λειτουργίας :rifle: :flipout:

Άς πέι κάποιος άλλος κάτοχος άν με το που την έβαλε στήν πρίζα ήταν έτοιμα τα κανάλια?

Εδώ οι άνθρωποι σου έκαναν και έξτρα εξυπηρέτηση για να μην ταλαιπωρηθείς και εσύ τους κάνεις παράπονα?:slapface:

Σε επικοινωνία που είχα με τον προϊστάμενο της Η.Α μου είπε πώς είναι αδύνατον κάποιος να μπορεί να δεί τίς ώρες σε LCD.Αυτό γίνετε μου είπε μόνο στους projectores.Θα ρωτήσει αύριο την Sony και άν ισχύει αυτό θα γίνει αντικατάσταση.Πάντως δέν παραδεχόταν με τίποτα πώς το κομμάτι που μου έστειλαν ήταν εκθεσιακό και οι όποιες ρυθμίσεις γίνονται σε όλες τις LCD απο την εκάστοτε αντιπροσωπεία.

Φυσικά και η τηελόραση δεν είναι κανούργια.Πιθανότερο εκθεσιακή:slapface::slapface::slapface::slapface::slapface:

Το γεγονος οτι πηρες την εκθεσιακη του συγκεκριμενου η ακομα και αλλου μαγαζιου (της ιδιας αλυσιδας ) ειναι αναμφισβητητο . Δεν υπαρχει TV καινουργια συντονισμενη ....ασε που οι ωρες μαρτυρανε οτι επαιζε ενα διμηνο επι 12 ωρες τη μερα ( 9 με 9 δηλαδη). Το προβλημα ειναι με τι θα στην αλλαξουν , αν στην αλλαξουν και δεν χρειαστει να ζωστεις κανα κουμπουρι για να κανεις τη δουλεια σου :rifle:

Και για την ιστορια να επαναλαβω οτι αυτο το συμβαν ειναι σχεδον απιθανο να γινει σε μαγαζια που πουλανε online . Αντιθετος ειναι συνηθησμενο σε αλυσιδες τυπου Η.Α , κωτσοβολοι και λοιποι συγγενεις ,αλλο αν πολλοι δεν το καταλαβαινουν καν .

Αν και εχεις διαπραξει 3 πηχες προδοσια :flipout:καλοριζικη και ευτιχησμενο αρτον και θεαμα . Τουλαχιστον εφυγες απο το κομμα των αναποφασιστων αγοραστων :firstprize:

Ευχαριστώ σε σύντροφε χρήστη! :fahne90:

Δηλαδή αγόρασες μία τηλεόραση από ένα κατάστημα του οποίου ο προϊστάμενος υπέθετε πως είναι αδύνατο ο χρήστης να έχει πρόσβαση στις ώρες λειτουργίας. Μετά ανακάλυψες πως η τηλεόραση έχει όλα τα κανάλια ρυθμισμένα από πριν και 679 ώρες στο κοντέρ, δηλαδή ένα δίμηνο σε βιτρίνα.

Ας κρίνει ο καθένας μόνος του κατά πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε αμέλεια. Προσωπικά η αντικατάσταση δεν θα μου ήταν αρκετή.

Επίσης θα με ενδιέφερε σε ποιο κατάστημα της αλυσίδας έγινε το ατυχές περιστατικό.

Last edited:

Αν και συμπάσχω με τον φίλο γιατί ένα πράγμα που με τρελαίνει είναι να μου βγάζει άλλος τη ζελατίνα από κάτι καινούργιο που παίρνω :p θα την κάνω την πλακίτσα.
Δεν φτάνει που του την στρώσανε και δεν χρειάζεται να περιμένει τις 200 πρώτες ώρες για να στρώσει η τηλεόραση και δεν θα κουραστεί να ψάχνει τα κανάλια μιλάει κιόλας.
Βασίλη, κατέβα Η.Α., δείξτους από που βλέπεις τις ώρες λειτουργίας και πες τους να κόψουν τις φίφες γιατί δυστυχώς γαυτούς μπλέξανε με άτομο που ξέρει.
Πάντως συνήθως από περιοχή σε περιοχή οι συχνότητες κάποιων καναλιών αλλάζουν ανάλογα με τον αναμεταδότη. Αν εσένα είναι όλα ρυθμισμένα σωστά τότε μάλλον είναι από αυτό το κατάστημα το εκθεσιακό κομμάτι κι όχι από άλλο και ξέρουνε πολύ καλά τι κάνανε οι μάγκες.

Δηλαδή αγόρασες μία τηλεόραση από ένα κατάστημα του οποίου ο προϊστάμενος υπέθετε πως είναι αδύνατο ο χρήστης να έχει πρόσβαση στις ώρες λειτουργίας. Μετά ανακάλυψες πως η τηλεόραση έχει όλα τα κανάλια ρυθμισμένα από πριν και 679 ώρες στο κοντέρ, δηλαδή ένα δίμηνο σε βιτρίνα.

Ας κρίνει ο καθένας μόνος του κατά πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε αμέλεια. Προσωπικά η αντικατάσταση δεν θα μου ήταν αρκετή.

Επίσης θα με ενδιέφερε σε ποιο κατάστημα της αλυσίδας έγινε το ατυχές περιστατικό.
Λογικά από ΗΑ Χαλκίδας την πήρε αφού από εκεί είναι...
Είναι κάτι που το φοβόμουνα ότι θα συμβεί εξ αρχής και το είχα δηλώσει στο thread σε προηγούμενο ποστ. Είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα μερικοί "έξυπνοι" να εκμεταλεύονται κάποιες καταστάσεις με σκοπό το κέρδος υπό οποιαδήποτε μορφή. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή οι αλυσίδες να σπρώξουν όλα τα εκθεσιακά κομμάτια τους. Ελπίζω οι Resentful (επικείμενη αγορά από τα expert Σύρου) και nasos1978 (επικείμενη αγορά από τα expert του Νότος στην Αθήνα) να μην έχουν την ίδια τύχη με τον Βασίλη 07 :( .

Α και κάτι ακόμη. Μόνο οι Orangeboy και queensryche μου έχουν στείλει pm με ονοματεπώνυμο και τόπο αποστολής. Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε και οι υπόλοιποι... :D

Last edited:

Και jkontar έστειλε

Αν τελικά πάνε όλα καλά και έχουμε περιθώριο ενδιαφέρομαι για 2 κομμάτια.
Αν έχει κομμάτια όσες θέλετε ρε παιδιά...
Ουπς, να κι ο αντικαταστάτης μου!
Ζηλεύω...... :BDGBDGB53:
Εγώ ζηλεύω εσένα κι αν δεν είχα το ΗΤPC εξαιτίας του οποίου θα την χρησιμοποιώ και σαν monitor και για gaming θα είχα αγοράσει εξ' αρχής την δική σου :D

Ουπς, να κι ο αντικαταστάτης μου!
Ζηλεύω...... :BDGBDGB53:

Κράτα μία πισινή ποτέ δεν ξέρεις
Μπορεί να μείνουμε με το παγωτό στο χέρι :HTEHETH63:

Καλορίζικη η panny, καλές θεάσεις:popcorn:

Το γεγονος οτι πηρες την εκθεσιακη του συγκεκριμενου η ακομα και αλλου μαγαζιου (της ιδιας αλυσιδας ) ειναι αναμφισβητητο . Δεν υπαρχει TV καινουργια συντονισμενη ....ασε που οι ωρες μαρτυρανε οτι επαιζε ενα διμηνο επι 12 ωρες τη μερα ( 9 με 9 δηλαδη). Το προβλημα ειναι με τι θα στην αλλαξουν , αν στην αλλαξουν και δεν χρειαστει να ζωστεις κανα κουμπουρι για να κανεις τη δουλεια σου :rifle:

Νομίζω μέσα απο την ευγένεια και τον διάλογο όλα λύνονται.Τώρα άν κάποιοι είναι κλέφτες.....Πάντως τα 1389 Ευρώ που τσέπωσαν γνήσια ήταν όχι πλαστά.

Τα αναλογικά κανάλια είναι περασμένα σε περίεργη θέση (απο 8-22) ενώ δέν είναι περασμένα και όλα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δέν είχε κάν εκθεσιακό μοντέλο.Όπως προανάφερα την ώρα την παραγγελίας επέμεινα στον χρόνο παράδοσης και ο προϊστάμενος έκοβε το κεφάλι του πώς την Τρίτη θα την είχα στα χέρια μου απο απόθεμα άλλου καταστήματος (Ρέντη).Την Τρίτη παραλαβή γιόκ βέββαια καθώς είπε πώς προτίμησε για καλύτερα να ζητήσει κομμάτι απο Sony και όχι απο άλλη Η.Α.

Σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.Αυτό που απευχόμουν να μου συμβεί συνέβη.Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους και έστω και τώρα να επανορθώσουν.Νεότερο μέλος την πήρε (όπως αναφέρει) την Παρασκευή 31/8/07 χωρίς κανένα πρόβλημα και εγώ με παραγγελία που προηγείτο 48 ώρες παρέλαβα τελικά μετά απο 8 ημέρες και μάλιστα χιλιοδουλεμένο κομμάτι....:rifle::rifle::rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Λογικά από ΗΑ Χαλκίδας την πήρε αφού από εκεί είναι...
Είναι κάτι που το φοβόμουνα ότι θα συμβεί εξ αρχής και το είχα δηλώσει στο thread σε προηγούμενο ποστ. Είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα μερικοί "έξυπνοι" να εκμεταλεύονται κάποιες καταστάσεις με σκοπό το κέρδος υπό οποιαδήποτε μορφή. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή οι αλυσίδες να σπρώξουν όλα τα εκθεσιακά κομμάτια τους.

Αν είναι έτσι είμαι περίεργος να δω που θα βρει κομμάτι για την αντικατάσταση. Όλως τυχαίος θα ήταν το τελευταίο.

Ελπίζω να μην έστειλε αυτήν που είχε εδώ κάτω!

Επ' ευκαιρίας, σας ευχαριστώ για τα «καλορίζικα» κια θα σας ανταμείψω με τη χαρά μου μόλις ακούσω το κουδούνι... :ears: