Δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα και απλά με τους παραπάνω αριθμούς. Όποιος επικοινωνήσει με Net-Electric για τυχόν ερωτήσεις ας ρωτήσει και τι όνομα βγάζουν οι λογαριασμοί για να είμαστε 1000% σίγουροι.Εμπορικής 84293458
Εθνικής 664602516-15
Πειραιώς 5048006333533
Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά, αλλά καλό θα ήταν για όλους να είχαμε τους παραπάνω λογαριασμούς σε IBAN format, μιας και αυτό ζητάνε πια οι τράπεζες.
Το τηλέφωνο λειτουργεί ώρες καταστημάτων όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του. Δοκίμασε κατά τις 17:30-18:00 και μια και θα πάρεις ρώτα και τι όνομα βγάζει στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δίνει στο site.Παίρνω τηλέφωνο και ειναι κλειστά (μάλλον) τώρα. Θέλω να ρωτήσω αν δέχεται και πιστωτική για την προκαταβολή. Θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα ενημερώσω το βράδυ.
Ρε Χρήστο αν δεις τα νούμερα πως πάνε θα δεις ότι τους έχω ήδη υπολογίσειΛάθος!!!2 άτομα θέλουν 2 κομμάτια οπότε σίγουρα 18,και αν απαντήσουν οι κόκκινοι 20!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.