Μαζική Αγορά Sony 40D3000

1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup:
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM)
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
9. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey
12. manolaskakis
13. Spiros Ntoutsis
14. Αντώνης Β (έστειλε PM)
15. SurfDrifter (έστειλε PM)

Θέλουμε 12 τεμάχια σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή και αναμένουμε και τους 3 "κόκκινους" για να γίνουν 15.

Εμπορικής 84293458
Εθνικής 664602516-15
Πειραιώς 5048006333533

Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά, αλλά καλό θα ήταν για όλους να είχαμε τους παραπάνω λογαριασμούς σε IBAN format, μιας και αυτό ζητάνε πια οι τράπεζες.

Εμπορικής 84293458
Εθνικής 664602516-15
Πειραιώς 5048006333533

Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά, αλλά καλό θα ήταν για όλους να είχαμε τους παραπάνω λογαριασμούς σε IBAN format, μιας και αυτό ζητάνε πια οι τράπεζες.
Δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα και απλά με τους παραπάνω αριθμούς. Όποιος επικοινωνήσει με Net-Electric για τυχόν ερωτήσεις ας ρωτήσει και τι όνομα βγάζουν οι λογαριασμοί για να είμαστε 1000% σίγουροι.

Παίρνω τηλέφωνο και ειναι κλειστά (μάλλον) τώρα. Θέλω να ρωτήσω αν δέχεται και πιστωτική για την προκαταβολή. Θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα ενημερώσω το βράδυ.

Παίρνω τηλέφωνο και ειναι κλειστά (μάλλον) τώρα. Θέλω να ρωτήσω αν δέχεται και πιστωτική για την προκαταβολή. Θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα ενημερώσω το βράδυ.
Το τηλέφωνο λειτουργεί ώρες καταστημάτων όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του. Δοκίμασε κατά τις 17:30-18:00 και μια και θα πάρεις ρώτα και τι όνομα βγάζει στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δίνει στο site.
Οι Αθηναίοι νομίζω καλύτερα είναι να πάτε κατ ιδίαν να δείτε και το μαγαζί να δώσετε τα χρήματα εκεί και να μας πείτε και εντυπώσεις από τους μαγαζάτορες και το μαγαζί.

Τι έγινε ρε παιδιά!!!!!
Ένα πρωινό δεν μπήκα στο φορουμ και γεμίσατε 2 σελίδες και μάλιστα με καλά νέα
Μπράβο σε όλους

Άντε με γειά μας :firstprize:

Μόλις γύρισα απο το net-electric. Είναι "κανονικό" κατάστημα με πινακίδα Magnet Electric. Η διεύθυνση είναι Πλάτωνος 107 http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=474386.375&initialCenterY=4204696.925&initialZoomLevel=2

Ήμουν ο 1ος που έδωσε τα 100 ευρώ. Θέλει και αυτός να εξασφαλιστεί ότι δεν θα δώσει παραγγελία και θα του μείνουν. Αν τελικά δεν προχωρήσει το powerbuy (φτου φτου) η για οποιοδήποτε λόγο αργήσει/αναβάλει η Sony την παράδωση θα μας επιστρέψει τα λεφτά.

Το κέρδος υποστηρίζει ότι για την τιμή αυτό είναι μικρό, αλλά θέλει να διαφημιστεί στο club (και όντως εγώ χτύπησα + 1 DVD απο αυτόν, που δεν θα τον ήξερα καν αν δεν ήταν το club).

Γενικότερα οι άνθρωποι εκεί δείχνουν εμπιστοσύνης (το αποτέλεσμα του powerbuy βέβαι θα δέίξει), και οι τιμές του (έριξα μια ματιά τριγύρο / πήρα και το DVD) είναι συγκρίσιμες με στοά φέξη. Και είναι και υπαρκό μαγαζί (uploaded photo)

Τι να πώ, με το καλό να τις παραλάβουμε.

P.S Ξέχασα να πώ ότι ισχύουν και οι 2 άτοκες

Attachments

• net-electric-photo.JPG
    net-electric-photo.JPG
    25.7 KB · Views: 40
καλησπέρα..μπορω να συμμετέχω στο power buy με μια 46d3000? αν δεν γίνεται δεν πειράζει θα την πάρω από γερμανία στα 1600..αν μπορώ παρακαλώ ας μου πείτε την τιμή που θα μας την δώσει..

Παιδες τωρα ειδα τις εξελιξεις, ειμαι μεσα για την TV και στελνω PM τωρα. Η πληρωμη πως θα γινει?

Vasdar δυστυχώς δεν γνωρίζουμε καν αν θα φέρει 46άρες. Πάρε ένα τηλέφωνο και πες του ότι είσαι από το powerbuy αλλά θες την 46άρα και δες τι τιμή μπορεί να σου κάνει. Για την ακρίβεια κι ο SurfDrifter για την 46άρα ενδιαφέρεται αλλά αν δεν παίζει θα πάρει την 40άρα. Κάνε μια ερώτηση για δύο 46άρες να σου δώσει την καλύτερη δυνατή τιμή αλλιώς πες του θα πάρεις κι εσύ την 40άρα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Λοιπόν, Ανακαιφαλαίωση:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup:
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM)
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. manolaskakis
13. Spiros Ntoutsis
14. Αντώνης Β (έστειλε PM)
15. SurfDrifter (έστειλε PM)
16. nektar
(έστειλε PM)
17. nikolara (έστειλε PM)
18. cgiot (έστειλε PM)

Θέλουμε 16 τεμάχια σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή και αναμένουμε και τους 2 "κόκκινους" για να γίνουν 18.

Λάθος!!!2 άτομα θέλουν 2 κομμάτια οπότε σίγουρα 18,και αν απαντήσουν οι κόκκινοι 20!!!

Τελικά τόσοι που μαζευτήκαμε θα έπρεπε να μας δώσουν και κανα Playstation δώρο!! :BDGBGDB55:. Ούτε που το φανταζόμουνα αυτό όταν ξεκινούσα δειλά δειλά αυτό το thread. Αν το ξέραμε απο την αρχή με άλλο τσαμπουκά θα διαπραγματευόμασταν . Όχι οτι θα ρίχναμε και άλλο την τιμή αλλά τίποτα δωράκια θα τα παίρναμε. Η Sony δίνει δώρα ανάλογα με το ποσό. Με 20.000Ε φαντάζομαι όλο και κάτι καλό θα παίρναμε (απλά τα Sony Centers έκαναν μάπα προσφορά) και θα κάναμε καμιά κληρωσή μεταξύ μας για το χαβαλέ!! Τελικά πάντως επαληθεύεται το γνωστο ρητό οτι κανένας δεν ζημιώθηκε εκ της αναβολής σε αυτήν την χώρα:grandpa:....Άντε να δούμε...