Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εκτός από μένα για να αποτελώ την εξαίρεση που επβεβαιώνει τον κανόνα!!! Ζηλεύω... αν και τελικά μου φαίνεται θα προτιμούσα την 46άρα... :bigcry:
Έλα μην κλαίγεσαι :slapface:. Κορυφή παίρνεις κι εσύ και μάλιστα 2 ίντσες μεγαλύτερη. Στο είπα και στο ξαναλέω αν δεν ήταν για το HTPC και το gaming την δική σου θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη κι όχι την D3000.

Μπράβο παιδιά!!! Καλορίζικες!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αγορά σας!!!
Κοιτάξετε να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες στο powerbuy σας για να μην γίνει το μπάχαλο που έγινε με το δικό μας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάνατε καλή επιλογή και δεν θα το μετανιώσετε!!

Πάντως το ότι η 9/9/07 έγινε 15/9/07 (Σάββατο και παραμονή εκλογών η Sony θα κάνει παραλαβή ?) δέν μου πολυαρέσει :chinscratch:

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πάντως το ότι η 9/9/07 έγινε 15/9/07 (Σάββατο και παραμονή εκλογών η Sony θα κάνει παραλαβή ?) δέν μου πολυαρέσει :chinscratch:

Δεν νομίζω ότι έχουν καμιά δουλειά οι εκλογές στο Ελλαδιστάν με μια πολυεθνική εταιρία όπως η sony ή οποιαδήποτε άλλη.
Ίσα ίσα που το Σάββατο για παραλαβή μου φαίνεται πιο νορμαλ από την Κυριακή που ήταν πριν.

Παίδες καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι λίγο εκτός θέματος. Η απόσταση θέασης από την θέση που θα βάλω την τηλεόραση είναι περίπου 2,5 μέτρα. Είναι λογική και αποδεκτή ή θα έχω προβλήματα με την 40άρα; Ρωτάω επειδή μέχρι σήμερα έβλεπα σε μια 27' CRT και δεν έχω εμπειρία από μεγαλύτερες τηλεοράσεις... :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Παίδες καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι λίγο εκτός θέματος. Η απόσταση θέασης από την θέση που θα βάλω την τηλεόραση είναι περίπου 2,5 μέτρα. Είναι λογική και αποδεκτή ή θα έχω προβλήματα με την 40άρα; Ρωτάω επειδή μέχρι σήμερα έβλεπα σε μια 27' CRT και δεν έχω εμπειρία από μεγαλύτερες τηλεοράσεις... :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Νομίζω είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω καθώς όλοι οι άλλοι βλέπουν σε απόσταση άνω των 3μ.

Με απόσταση θέασης περίπου 2μ η θέαση ταινιών σε DVD είναι φοβερή εμπειρία :award:.Για τα τηλεοπτικά κανάλια μου φάνηκε κάπως κουραστικό να βλέπω σε πλήρη (wide) οθόνη και έχω βάλει ρύθμιση 4:3 η οποία μικραίνει την εικόνα και είναι σάν να βλέπω στην παλιά 29" CRT που είχα.

Βέββαια γούστα είναι αυτά.Το καλύτερο είναι να πάς σε κάποιο κατάστημα να κάτσεις στο περίπου στην απόσταση που έχεις και να κρίνεις μόνος σου.

Νομίζω είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω καθώς όλοι οι άλλοι βλέπουν σε απόσταση άνω των 3μ.

Με απόσταση θέασης περίπου 2μ η θέαση ταινιών σε DVD είναι φοβερή εμπειρία :award:.Για τα τηλεοπτικά κανάλια μου φάνηκε κάπως κουραστικό να βλέπω σε πλήρη (wide) οθόνη και έχω βάλει ρύθμιση 4:3 η οποία μικραίνει την εικόνα και είναι σάν να βλέπω στην παλιά 29" CRT που είχα.

Βέββαια γούστα είναι αυτά.Το καλύτερο είναι να πάς σε κάποιο κατάστημα να κάτσεις στο περίπου στην απόσταση που έχεις και να κρίνεις μόνος σου.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου να 'σαι καλά! -bye-

Κοιτάξετε να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες στο powerbuy σας για να μην γίνει το μπάχαλο που έγινε με το δικό μας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάνατε καλή επιλογή και δεν θα το μετανιώσετε!!
Τι μπάχαλο έγινε με εσάς και τι κανόνες προτείνεις να ακολουθήσουμε;

Λοιπόν ξανά μανά:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup:
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM)
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. manolaskakis
13. Spiros Ntoutsis
14. Αντώνης Β (έστειλε PM)
15. SurfDrifter (έστειλε PM)
16. nektar
(έστειλε PM)
17. nikolara (έστειλε PM)
18. cgiot (έστειλε PM)
19. theodi (έστειλε PM)

Θέλουμε 17 τεμάχια σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή και αναμένουμε και τους 2 "κόκκινους" για να γίνουν 19.

από Δευτέρα πηγαίνετε και κάντε κατάθεση 100 όσοι ενδιαφέρεστε και μου στείλατε PM σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς
Εμπορικής 84293458
Εθνικής 664602516-15
Πειραιώς 5048006333533
Θα στείλω με fax τα στοιχεία όλων των ενδιαφερόμενων στο κύριο Ανδρεαδάκη Δευτέρα πρωί. Ο Orangeboy τα έχει ήδη δώσει κατ' ιδίαν οπότε εξαιρείται :D. Λογικά οι λογαριασμοί πρέπει να βγάζουν το όνομα του ιδιοκτήτη κου Ανδρεαδάκη. Περίμενα νεότερα από την τηλεφωνική επικοινωνία του SurfDrifter να μας πει αν γίνεται η πληρωμές να γίνουν και μέσω πιστωτικής ή όχι αλλά δεν έδωσε στίγμα ακόμη. Θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα με τηλεφωνική επικοινωνία και θα ενημερώσω.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα κομμάτι!!
Έχω στείλει pm!!
Ευχαριστώ!!!!

Μην αγχωνεσε , στην αρχη ισως σε ξενισει λιγο ( εμενα αρκετα απο 21 μονο ) αλλα μετα απο κανα μηνα μην παραξενευτεις αν θα σου φαινετε μικρη !!!
Το εγραψαν και αλλοι και το διαβαζα και ελεγα , μπαααα λαλακιες θα λενε οι πορωμενοι με τις ιντσες . Ειναι ομως πραγματικοτητα :grandpa: τουλαχιστον σ εμενα πλεον . Τα δε dvd ειναι απολαυση κατα τα αλλα το 4:3 παει συνεφο σ εμενα ( πλην καποιων δορυφορικων και Σκαι ) γιατι δεν μπορω τους κοντοχοντρους .
Αποσταση οριακα στα 3 μετρα .

ΥΣ
Σορυ παιδες για το ψιλο οφ τοπικ .

1. Ulv3r (έστειλε PM)
6. Jorgito (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. manolaskakis
13. Spiros Ntoutsis
14. Αντώνης Β (έστειλε PM)
15. SurfDrifter (έστειλε PM)
16. nektar
(έστειλε PM)
17. nikolara (έστειλε PM)
18. cgiot (έστειλε PM)
19. theodi (έστειλε PM)
20. Avra (έστειλε PM)

Θέλουμε 18 τεμάχια σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή και αναμένουμε και τους 2 "κόκκινους" για να γίνουν 20.

Να διευκρινίσω ότι η αποστολή των στοιχείων που θα γίνει από εμένα στο κατάστημα δεν σας εξασφαλίζει την τηλεόραση χωρίς την προκαταβολή. Απλά σας εξασφαλίζει την τιμή των 1270 που έχει συμφωνηθεί για τα μέλη του AVClub που συμμετέχουν σε αυτή την οργανωμένη αγορά. Αν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας που θα κάνει ο κύριος Ανδρεαδάκης την παραγγελία του αριθμού τεμαχίων με βάση τις προκαταβολές που έχει λάβει κάποιοι δεν έχουν αποστείλει προκαταβολή δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παραγγείλει κομμάτια και για αυτούς. Το λέω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Και κάτι ακόμη. Όσοι προτιμάτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής περιμένετε την Δευτέρα το πρωί να τον πάρω τηλέφωνο να μας πει αν υπάρχει πρόβλημα διευθέτησης του οικονομικού μέσω πιστωτικής ή όχι και μετά αφού ενημερώσω πάτε τράπεζα.

Μην αγχωνεσε , στην αρχη ισως σε ξενισει λιγο ( εμενα αρκετα απο 21 μονο ) αλλα μετα απο κανα μηνα μην παραξενευτεις αν θα σου φαινετε μικρη !!!

Oπως εχω ξαναπει.

Την πρωτη μερα θα σου φαινεται μεγαλη.

Μετα απο μια εβδομαδα θα σου φαινεται κανονικη.

Μετα απο ενα μηνα θα σου φαινεται μικρη.

Συγγνώμη που δεν εχω ρωτήσει ακόμα για το θέμα των πιστωτικών.
Μου έτυχαν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταθέσω μάλλον μετρητα τα λεφτα της προκαταβολής.

Επίσης ευχαριστώ τον Format Master που μπαίνει στην διαδικασία και μας βοηθάει όλους. Πραγματικά ευχαριστώ.

Εγώ μάλλον θα αποχωρήσω από το power buy..
Αν έχω την δυνατότητα να απαντήσω(εννοείται πως να δώσω και την προκαταβολή) μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξαναποστάρω σε λίγες μέρες πάλι για ποιό σίγουρα..

Εγώ μάλλον θα αποχωρήσω από το power buy..
Αν έχω την δυνατότητα να απαντήσω(εννοείται πως να δώσω και την προκαταβολή) μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξαναποστάρω σε λίγες μέρες πάλι για ποιό σίγουρα..
Φίλε μου εγώ θα του στείλω τη Δευτέρα τη λίστα. Για την ώρα σε βγάζω αλλά λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον απαντήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στείλεις και την προκαταβολή. Απλά πριν το κάνεις θα πάρεις τηλέφωνο και θα μιλήσεις με έναν από τους δύο Ανδρεαδάκηδες (πατέρα ή υιό) για να σου πουν το ΟΚ 100% και να παραγγείλουν και το δικό σου κομμάτι μαζί με τα δικά μας. Θα μιλήσω Δευτέρα πρωί πριν στείλω τη λίστα και θα ποστάρω για νεότερα. Έχε το νου σου τη Δευτέρα κατά τις 11 να τσεκάρεις το forum.

Άρα είμαστε:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
6. Jorgito (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. Αντώνης Β (έστειλε PM)
14. SurfDrifter (έστειλε PM)
15. nektar (έστειλε PM)
16. nikolara (έστειλε PM)
17. cgiot (έστειλε PM)
18. theodi (έστειλε PM)
19. Avra (έστειλε PM)

Last edited:
Θέλω κι εγώ....έστειλα pm. Η συνεννόηση για αποστολή στην επαρχία θα γίνει απευθείας με το μαγαζί; (αν προλαβαίνω βέβαια κι εγώ να πάρω μία....)

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να σας πω ότι χθές πήγα από το μαγαζί και έδωσα την προκαταβολή….. :BDGBGDB55:

Είμαστε:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. Αντώνης Β (έστειλε PM)