Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Μπραβο και απο μενα για την ολη προσπαθεια και κριμα για το τελικο αποτελεσμα . Μην μασατε ομως και κυριως τωρα πλεον μην βιαστητε να την αντικαταστησετε με κατι αλλο . Εκτος απο αυτους που καιγοντε οι οποιοι μπορουν να κινηθουν κατα βουληση , δεν υπαρχει λογος για τους υπολοιπους να τους παρει ο πονος . Ερχοντε νεα μοντελα και συντομα θα πλημυρησει η αγορα σε σημειο "δωσε και εμενα μπαρμπα " .
Για να υπαρχει ευκαιρια θελει παντα 2 πραγματα , τιμη και ποιοτητα προιοντος που αναμφιβολα η 40ρα τα ειχε .
Αφηστε να εθουν οι καινουργιες μοντελες να τις δειτε και απο κοντα ,να τις συγκρινετε και πιστευω θα βρεθει η ιδανικη all round η οποια θα ´πλενει , θα σκουπιζει , θα πηγαινει τα παιδια στο σχολειο και το βραδυ θα ντυνετε "πορνη" για να γουσταρετε και ολα αυτα σε τιμη χαμηλη .
Δεν θα σκασουμε κιολας και τα χριστουγεννα ειναι κοντα και μπορουν να ερθουν ακομα κοντυτερα αν βρεθει η υποψηφια μεχρι τελος νοεμβριου - αρχες δεκεμβριου για να αποφυγετε το μπουγιο των γιορτων .
Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για αλλη μια φορα .

+1000 .. Οχι βιασύνη παιδια.. Ερχονται καινούργια μοντέλα οσονούπω..

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Επισης να υπενθυμησω οτι και σε 1,5 μηνα (1-4 Νοεμβριου) ειναι η μεγαλη εκθεση στην Αθηνα στο σχετικο χωρο, οπου εκει θα μπορεσουμε να κανουμε τις οποιες συγκρισεις μας και να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη με πολλα μοντελα της αγορας.

Καλά τα λες, Πάνο μου, βέβαια συνήθως εκεί δεν πάνε όλοι οι κατασκευαστές.
Πέρσυ σαν κλάμπ είχαμε ενεργή παρουσία, ελπίζω ότι φέτος θα είμαστε πολύ περισσότεροι.
Τι λες δεν ανεβαίνεις και εσύ Αθήνα να σε γνωρίσουμε?

Πριν από λίγο είχα e-mail από τη net-electric που ανέφερε ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου.

Ημερομηνία Παραγγελίας: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, 2007

Τα σχόλια για την παραγγελία σας είναι

ακυρωθηκε και η καρτα σας και συγνωμη για την ταλαιπωρεια

Η κατάσταση της παραγγελίας σας ενημερώθηκε.

Νέα Κατάσταση: Ακύρωση

Παρακαλώ απαντήστε σε αυτό το email εαν έχετε ερωτήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Τι λες δεν ανεβαίνεις και εσύ Αθήνα να σε γνωρίσουμε?

Καλα Σιμο, ετοιμαζω καινουριο σπιτι, θα κανω τοσες; αγορες, και λες να μην ανεβω??? Εννοειται οτι θα τα πουμε απο κοντα!!! :ernaehrung004:

το ελληνικό site έδωσα ... Το πολύ πολύ να αναλάβει κάποιος καλός μεταφορέας να κάνει βόλτες με 20 τηλεοράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα , από Γερμανία ... 1300 ευρώ την έχει ...

Τώρα είδα και εγώ τα νέα και βρήκα και 3 αναπάντητες από το κατάστημα του Κου Ανδρεαδάκη, αλλά δεν ήμουν στο γραφείο να μιλήσουμε.
Το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά που έτρεξαν τα οποία και ευχαριστώ πολύ.:grinning-smiley-043

Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει η βάση για κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Σωστός... (να μαζεύουμε και συμμετοχές σιγά-σιγά...)

Εχεις δίκιο, ας δούμε κατ'αρχην ποιός θέλει
άμεσα αγορά τηλεόρασης και ποιος μπόρει να περιμένει μέχρι τις γιορτές, ένα υπάρχει σεβαστός αριθμός συμμετοχών ξεκινάμε νέα προσπάθεια άμεσα. Εγώ προσωπικά είμαι μέσα για νέα προσπάθεια άμεσα (μέχρι τέλος του μήνα).....

Παιδια , προτεινετε μια πλασμα ( με οτι ιδιαιτεροτητες αυτο σημαινει) στη θεση μιας lcd ........η οποια ετσι κι αλλοιως προυπηρχε αρκετα του power buy πραγμα που δεν ειναι αναλογο και αντιστοιχο σε καμμια περιπτωση , ουτε ειδα καμμια αναλογη κινηση για την εν λογο TV ( κατι σημαινει κι αυτο ).
Δεν νομιζω τωρα που το τρενο χαθηκε ,να χρειαζετε να πεισθουν απο κανεναν οτι η εν λογο πλασμα ειναι καλη η οτι αξιζει τα λεφτα της .......αλλα απευθηνετε σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο που σε καμμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει το κοινο του "Lost" power buy (ετσι νομιζω τουλαχιστον).
Αφηστε τα λιγο τα παιδια , ακομα δεν εχουν συνελθει απο το σοκ της ακυρωσης και αμμεσως βρηκαμε πρωταγωνιστη στο "ο αντικαταστατης Νο2 ".
Η αγορα θα κατακλυσθει εντος διμηνου απο νεα μοντελα ,ποιος ο λογος για βιασυνη πλεον ?
Αλλωστε τα must to have μοντελα θα φανουν απο μονα τους οσονουπω.

Προς ενημέρωση:
Επικοινώνησα με τον Κο Ανδρεαδάκη πριν από κάνα μισάωρο και αφού έκατσε και μου εξήγησε ο άνθρωπος όλη την ιστορία και τη λαλακία του πωλητή, μου ζήτησε το λογαριασμό μου στην Εθνική και μετά από 20 λεπτά η προκαταβολή των 200 ευρω ήταν στον λογαριασμό μου.
Άριστος επαγγελματίας κατά την άποψή μου και ελπίζω να καταφέρουμε να συνεργαστούμε μαζί του στην επόμενη προσπάθεια.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παιδια , προτεινετε μια πλασμα ( με οτι ιδιαιτεροτητες αυτο σημαινει) στη θεση μιας lcd ........η οποια ετσι κι αλλοιως προυπηρχε αρκετα του power buy πραγμα που δεν ειναι αναλογο και αντιστοιχο σε καμμια περιπτωση , ουτε ειδα καμμια αναλογη κινηση για την εν λογο TV ( κατι σημαινει κι αυτο ).
Δεν νομιζω τωρα που το τρενο χαθηκε ,να χρειαζετε να πεισθουν απο κανεναν οτι η εν λογο πλασμα ειναι καλη η οτι αξιζει τα λεφτα της .......αλλα απευθηνετε σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο που σε καμμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει το κοινο του "Lost" power buy (ετσι νομιζω τουλαχιστον).
Αφηστε τα λιγο τα παιδια , ακομα δεν εχουν συνελθει απο το σοκ της ακυρωσης και αμμεσως βρηκαμε πρωταγωνιστη στο "ο αντικαταστατης Νο2 ".
Η αγορα θα κατακλυσθει εντος διμηνου απο νεα μοντελα ,ποιος ο λογος για βιασυνη πλεον ?

Φίλτατε, κάποιοι έχουν ήδη μια αξιοπρεπή τηλεόραση που βλέπουν αλλά άλλοι βλέπουν σε 14άρα (τα ακούς κουμπάρε? :flipout:).

Εγώ για λογαριασμό του κουμπάρου μιλάω. Να ξηγιόμαστε. Έχω την φιδιάρα και δεν την αλλάζω με τίποτα. 3 μήνες πόλεμο έδωσα με το σέρβις. Στο μουσείο θα την βάλω. Δεν πουλιέται αυτό το κομμάτι. :flipout:

Και εγω σχεδον 2 χρονια σε 21" shelten εβλεπα πριν το πρωτο power buy:flipout:γιατι επισκευαζοντας την 29sony crt μου (1000 ευραιοπλουλα shit) την πηγα στο χωριο . Ειχα ορκισθει να την τουφεκισω αν ξαναχαλαγε και θελησα να το αποφυγω:flipout::flipout:

Ετσι για παρηγορια αν τρεξτε τις σελιδες 2και 3 θα δειτε οτι δεν ειστε οι μονοι που δεν μπορειτε να εξυπηρετηθειτε για το εν λογο μοντελο .
Διαθεσιμοτητα μηδενικη σχεδον και σε μερικα με πρασινο που κοιταξα απο φιλολογικο ενδιαφερον ...... ηταν κιτρινα στη διαθεσιμοτητα:flipout:.
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/727599_-kdl-40d3000-sony.html?ts=1189523343601

Μόλις επέστρεψα σπίτι. Είχαμε βγει με τον Ulv3r να τα πούμε λίγο και να δούμε κάποια από τα μοντέλα τις αγοράς από κοντά. Εγώ πήρα την απόφασή μου να περιμένω. Όπως έχω ήδη προαναφέρει αν δεν είχα το HTPC (με ότι αυτό συνεπάγεται) θα ήμουν ήδη κάτοχος της "τριπλάρει και σκοράρει". Η εικόνα των καινούργιων 1080p 100Hz Philips που είχε το Media Markt με εντυπωσίασαν αλλά η τιμή ήταν 2700+.
Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα. Έχουν βγάλει σε HD-DVD αγώνες ποδοσφαίρου και τους παίζουν στα demo μοντέλα τους. Το ίδιο και στο Public. Αφού μείναμε να κοιτιόμαστε με τον Ulv3r σαν μ.....ς μετά το πρώτο σοκ συνειδητοποιήσαμε ότι έπαιζε το HD-DVD player που είχαν παραδίπλα. Ξαφνικά όλες οι Toshiba που είχε το κατάστημα έδειχναν το πιο τέλειο ψεύτικο SD σήμα που είχα δει ποτέ. Είναι δυνατόν; Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι άνθρωποι για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να πουλήσουν; Παίρνεις την τηλεόραση μέσα στην πόρωση έχοντας δει το συγκεκριμένο HD-DVD και λες ωραία θα δω τη ματσάρα σήμερα και θα γουστάρω... Και πας και την στήνεις σπίτι ρυθμίζεις τα κανάλια και τρως τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής σου. Και καλά να έχεις πάρει την 100άρα στα Hz εκεί κάπως μετριάζεται η ξενέρα. Αν έχεις πάρει όμως κανά παλιότερο μοντέλο εκεί τραβάς κ...τριχες κανονικά.Κι άντε μετά να πας και να βρεις το δίκιο σου. Σου λέει παίζαμε HD. Βάλε HD στο player Να απολαύσεις. ΕΛΕΟΣ!!!
Τέλος πάντων εγώ όπως ξαναείπα θα περιμένω ως τα Χριστούγεννα. Αν θέλετε και όσοι θέλετε ξαναοργανώνουμε powerbuy τότε.

ς δεν σας το είπα. Έχουν βγάλει σε HD-DVD αγώνες ποδοσφαίρου και τους παίζουν στα demo μοντέλα τους. Το ίδιο και στο Public. Αφού μείναμε να κοιτιόμαστε με τον Ulv3r σαν μ.....ς μετά το πρώτο σοκ συνειδητοποιήσαμε ότι έπαιζε το HD-DVD player που είχαν παραδίπλα. Ξαφνικά όλες οι Toshiba που είχε το κατάστημα έδειχναν το πιο τέλειο ψεύτικο SD σήμα που είχα δει ποτέ. Είναι δυνατόν; Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι άνθρωποι για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να πουλήσουν; Παίρνεις την τηλεόραση μέσα στην πόρωση έχοντας δει το συγκεκριμένο HD-DVD και λες ωραία θα δω τη ματσάρα σήμερα και θα γουστάρω... Και πας και την στήνεις σπίτι ρυθμίζεις τα κανάλια και τρως τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής σου. Και καλά να έχεις πάρει την 100άρα στα Hz εκεί κάπως μετριάζεται η ξενέρα. Αν έχεις πάρει όμως κανά παλιότερο μοντέλο εκεί τραβάς κ...τριχες κανονικά.Κι άντε μετά να πας και να βρεις το δίκιο σου. Σου λέει παίζαμε HD. Βάλε HD στο player Να απολαύσεις. ΕΛΕΟΣ!!!
Τέλος πάντων εγώ όπως ξαναείπα θα περιμένω ως τα Χριστούγεννα. Αν θέλετε και όσοι θέλετε ξαναοργανώνουμε powerbuy τότε.
Αυτο συμβαινει κατα κορον, πχ Πλαισιο Ηρακλειου. Τραγικα πραγματα... Αλλα η πωληση ειναι πωληση, τι να κανουμε...

Λοιπον, εγω θελω αμεσα την τηλεοραση. Η την "τριπλαρει" η την Sharp η οποιαδηποτε καλη (προτιμω 37-40") βεβαια αλλα ας ειναι... Να δημιουργησουμε ενα νεο thread προτεινω ονομαζοντας το "Powerbuy Σεπτεμβρη or something"...

Έστειλα e-mail στο TECHNIKdirekt, ρωτώντας για την 46D3000E (1601 ευρώ) και μου απάντησαν το εξής:

Dear Sir, Thank you for your email. According to Sony we will receive the new delivery of the item # 185437 inapprox. 7-10 days.An exact delivery date is not known yet. Thank you for understanding. Best regards, your TECHNIKdirekt-Team

Λέω να την τσιμπήσω ΑΝ (λέω αν) του παραδώσουν τηλεοράσεις... Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα για την 40άρα, αλλά απάντησαν αυθημερόν στο e-mail, οπότε αν θέλει κάποιος, επικοινωνεί. Ειδάλλως κι εγώ πάω για Χριστούγεννα

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Χουμοράκι κάνουμε αρχηγέ... μην τα παίρνεις όλα %..!
Άλλωστε όποιος θέλει να σκοράρει πρέπει να πετύχει την μπάλα πρώτα... :em04special_8: