Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Φίλτατοι, προτείνω να πάτε σε power-buy για την "τριπλάρει και σκοράρει", αξίζει τον κόπο...!

Αν και δεν είμαι 100% κατασταλαγμένος, θα είμουν μέσα κι εγώ για μια τετοια αγορά.

Καλά άμα πάτε σε μαγαζί και ζητήσετε 20 πλάσμα μπορεί να σας πάρουν και για άσχετους :BDGBGDB55:

Βάζω στοίχημα ότι θα προσπαθήσουν να σας πουν να πάρετε LCD. :grinning-smiley-043

Έστειλα e-mail στο TECHNIKdirekt, ρωτώντας για την 46D3000E (1601 ευρώ) και μου απάντησαν το εξής:

Dear Sir, Thank you for your email. According to Sony we will receive the new delivery of the item # 185437 inapprox. 7-10 days.An exact delivery date is not known yet. Thank you for understanding. Best regards, your TECHNIKdirekt-Team

Λέω να την τσιμπήσω ΑΝ (λέω αν) του παραδώσουν τηλεοράσεις... Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα για την 40άρα, αλλά απάντησαν αυθημερόν στο e-mail, οπότε αν θέλει κάποιος, επικοινωνεί. Ειδάλλως κι εγώ πάω για Χριστούγεννα
Αν θέλει κάποιος πάντως ντε και καλά να πάρει την 40D3000 υπάρχει 1 κομμάτι σφραγισμένο στα 1590 ευρώ στο Media Markt Θεσσαλονίκης και την αφήνει 1500 απολύτου μετρητοίς. Όποιος θέλει ας την χτυπήσει. Εγώ πάντως όπως έχω προαναφέρει μου έχει φύγει η πρεμούρα για να χώσω και τόσα λεφτά. Λέω να περιμένω. Ε ρε γλέντι που έχει να γίνει έτσι και ρίξει τελικά στοκ στην αγορά η Sony. Για μένα έτσι και κάνει κανά τέτοιο την έχω εντελώς φτυσμένη πλέον σαν εταιρία. Δόξα το Θεό εταιρίες με πολύ καλά μοντέλα υπάρχουνε. Δεν είναι ανάγκη να κρεμαστούμε απ' το βρακί καμίας τους. Δεν είναι δα και Pioneer :p

Μετα απο τετοιο καζικι τις βλεπω να κρεμοντε στα ραφια εαν ερθουν:flipout::flipout:

nobleman σορρυ αν σε εθιξα εσενα η καποιον αλλον , απλα αποφασεις εν θερμω του στυλ δεν βρηκα αυτο θα παρω το αλλο ,συνηθως δεν ειναι οτι καλυτερο .
Αφου δεν παντρευομε η βασω ....θα παρω τη σουλα που ολοι λενε τι καλο κρεβατι κανει .
p041.gif

Πλακα κανω κι εγω τωρα ....

Κοίτα, εγώ ήθελα τηλεόραση και κακό θάνατο... πάει αυτό. Από κει και πέρα είμαι περισσότερο ικανοποιημένος που πήρα την συγκεκριμένη για δύο λόγους:
1ον είναι κατά τι μεγαλύτερη και 2ον δεν έγινα φανατικός υπέρ της μίας ή της άλλης, απλά βολεύτηκα μέχρι την επόμενη... δεν την παντρεύτηκα δα κιόλας...!

:ernaehrung004:

Λοιπόν, μπήκα στον κόπο να μας επαναδιοργανώσω κάνοντας μια ανακεφαλαίωση με το που βρισκόμαστε τώρα όσον αφορά τις προθέσεις του καθένα που είχε δηλώσει συμμετοχή για το powerbuy με την 40D3000E. Εφόσον πολλοί από εμάς δεν είμαστε σε θέση να περιμένουμε μέχρι το Δεκέμβρη, είναι πολύ, πολύ πιθανό να γίνει εν τέλει ενα powerbuy πιο άμεσα με κάποιο μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 40D3000και θα κυμαίνεται σε κοντινά οικονομικά μεγέθη. Έχω σημειώσει και 2 χρήστες από το «διπλανό» θέμα «μαζική αγορά τηλεόρασης». Καλό θα ήταν οι χρήστες οι οποίοι δεν έχουν ποστάρει μετά την ακύρωση της παραγγελίας της Sony, να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους, καθώς όσο περισσότεροι μαζευτούμε, τόσο το καλύτερο.

1. Ulv3r (new powerbuy?)
2. FoRMat MaSTer
(December powerbuy)
3. mindscape (new powerbuy)
4. xalaros10
(December powerbuy?)
5. Jorgito (?)
6. OrangeBoy
(new powerbuy)
7. jkontar (
?)
8. queensryche (?)
9. kacey (?)
10. Spiros Ntoutsis (new powerbuy?)
11. theodi (
new powerbuy?)
12.
ΑντώνηςΒ (?)
13.
SurfDrifter ((Decemberpowerbuy?)
14. nektar (?)
1
5. nikolara (new powerbuy)
16. cgiot (?)
17
. Avra (?)
18
. galanta (?)
19
. trap496 (?)
2
0. Solidus (?)
21. couveland (new powerbuy)
22.manolaskakis (December powerbuy)
23. smoothbore (December powerbuy)
24. m1234 (new powerbuy?)
25. vasdar (new powerbuy)
26. Διονύσης (new powerbuy)

Όσον αφορά τα μοντέλα, έχουν ειπωθεί μερικά, θα τα συζητήσουμε διεξοδικά, αλλά ας θέσουμε τον κανόνα να μην ξεπεράσουμε τα 1400 ευρώ (τελική τιμή με powerbuy, δηλαδή μέχρι περίπου 1700 αρχική) παίζοντας ανάμεσα στις 37 έως τις 42 ίντσες. Σας ακούω...

Προτάσεις...
Sharp LC-37RD2E 1495 euro (e-shop)
Sharp LC-37XD1E1499 euro (plaisio)
Samsung LE37M86B1499 euro(plaisio)
Philips 37PF9731D1690 euro (net-electric)

Προσωπικά δεν είμαι αντίθετος σε νέο powerbuy αρκεί κα βρώ έναν άξιο αντικαταστάτη. Απλά επειδή δεν είμαι σε θέση να κάνω πάλι μια full scale έρευνα (κοινώς, δεν την παλεύω άλλο με τα reviews...), το θεωρώ λίγο δύσκολο. Θα χαζοκοιτάω πάντως τις επόμενες μέρες και αν πέσει κάτι καλό στην αντίληψή μου ή ακούσω μια καλή πρόταση, το συζητάω.

Πάντως εμένα κάτι μου λέει οτι θα τις ξαναδούμε τις D3000 μέσα στο φθινόπωρο...Αποκλείεται να έβγαλε μόνο μία φουρνιά το εργοστάσιο. Ίσως πάνε σε άλλες αγορές και όχι Ελλάδα, αλλά άμα πάνε να τους μείνουν πριν βγούν τα καινούργια θα τις μοιράσουν παντού πάλι. Σιγά μην τις πετάξουν στις χωματερές σαν τα ροδάκινα.....

Πάντως κανένας ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό δεν πήρε 2η παρτίδα απ' ότι κατάλαβα. Όλοι γεμίσαν τις αποθήκες απο τον Ιούλιο, και όλο το Σεπτέμβριο περιμένουν την δεύτερη (η οποία τελικά δεν θα έρθει;;;) Αμφιβάλω αν μια τέτοια τακτική εξυπηρετεί τις οικονομίες κλίμακος που θέλει να πετύχει ένα εργοστάσιο...Ούτε απόσβεση των R&D costs δεν κάνανε ακόμα. Εκτός άμα οι καινούργιες είναι μια απο τα ίδια με διαφορετικό design. Λίγο που τις κοίταξα, όλες έχουν brushed metal και γυαλί στην κορνίζα τους. Ελπίζω να μην μείνουν εκεί μονο.....

Δέν ξέρω άν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο αλλά το αναφέρω.

Σε πρόσφατη επισκεψή μου στο Πλαίσιο της Στουρνάρη ο υπεύθυνος μου ανάφερε πώς έχουν ζητήσει 50 κομμάτια και αναμένουν παράδοση 20-22/9/07.

Δέν ξέρω άν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο αλλά το αναφέρω.

Σε πρόσφατη επισκεψή μου στο Πλαίσιο της Στουρνάρη ο υπεύθυνος μου ανάφερε πώς έχουν ζητήσει 50 κομμάτια και αναμένουν παράδοση 20-22/9/07.

Και εμένα αυτό μου είπαν πριν από 10 μέρες περίπου.

Και απο apothema.gr το ίδιο μου είπαν χτες...ή όλοι αυτοί δεν έμαθαν τα τελευταία μαντάτα ή θα τις ξαναδούμε τελικά.....

Αυτό με το Πλαίσιο όντως παίζει (Να φέρουν 50 κομμάτια σε μερικές μέρες). Θα γίνει μια προσπάθεια επικοινωνίας ακόμη από κάποιον που έχει μεγαλύτερες άκρες από εμένα και μάλλον από τους περισσότερους εδώ μέσα να μας δώσει σε καλή τιμή 1370 και κάτω που είχαμε πει εξαρχής.
Περιμένετε λίγο και ίσως τα πράγματα αλλάξουν ρότα προς το καλύτερο. Μην βιαστείτε να αγοράσετε κανά δυο μέρες ακόμη να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δούμε.
Μπορεί τελικά να γίνουμε ευτυχείς κάτοχοι της 40D3000 :D

Παιδιά σήμερα μου απάντησαν από δύο ιντερνετομάγαζα ότι θα έχουν διαθέσιμες τις τηλεοράσεις στις 25 του μήνα και οι δύο. (apothema.gr και shop21.gr)

παιδια είμαι μέσα για νέο powerbuy μέχρι τις αρχές /μέσα του άλλου μήνα (maximum). Λοιπόν κάλο θα είναι να δουμέ και κάτι σε 40-42.... επίσης .......ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ- μόλις σταντάρουμε τις συμμετοχές επιβάλλεται να επικοινωνούμε με προσωπικά mails και όχι μέσο του site για τις τιμές -και το που θα κάνουμε την αγορά-. Υπάρχει λόγος πιστέψτε με:twoguns::twoguns:........... Μόνο συμμετοχές στο forum ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ άλλο..............περιμένω νέα σας.........

Εγώ ανήκω σε αυτούς που πρέπει να κάνω την αγορά μέσα στο μήνα. Η D3000 στην τιμή αυτή ήταν μια καλή περίπτωση. Μακάρι τελικά να γίνει εισαγωγή και να ολοκληρωθεί αυτό το powerbuy. ´

Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και η Sony κάνει το θαύμα της. Αλλιώς θα χτυπήσω την R86. Περιμένω λοιπόν τι θα πει το πλαίσιο.

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!?

Περασα μια βολτα απο ολα τα καταστηματα (περιοχη Ηρακλειο Κρητης παντα) ισως σε μια απελπιδα προσπαθεια για την 40D300E, αλλα πιο πολυ για την πλακα μου, αλλα και για να δω τις εναλλακτικες μας... Με τα πολλα, καταληγω στο Sony Centre Ηρακλειου, οπου βλεπω την πολυαγαπημενη ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ διαθεσιμη και σε τιμη ανταγωνιστικη (1440 ευρω μετρητοις). Ρωταω περαιτερω αν σε περιπτωση που θα θελησω 10 κομματια τουλαχιστον για μαζικη παραγγελια, εχουμε τετοιο αριθμο διαθεσιμο και σε τι τιμη θα κατεβουμε, η απαντηση (χωρις παζαρια απο μενα, ουτε πληροφοριες για δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα κτλ), ειναι οτι οι τηλεορασεις ειναι διαθεσιμες και η τιμη 1390 ευρω. Νομιζω το powerbuy-οδυσσεια δεν εχει τελειωσει...