Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Να με συγχωρειτε για την επεμβαση, αλλα παρακολουθοντας το θεμα εδω και καιρο, απορω με την επιμμονη στην συγκεκριμενη τηλεοραση.

1)Ειναι μοντελλο που αποσυρεται σιγα σιγα.
2)Δεν αντιλεγω οτι ειναι αξιολογοτατη.Ηταν να επιλεξω αυτην η την 42px70.
3)Θεωρω οτι χαλατε πολυ την ζαχαρενια σας την στιγμη που σε κανα μηνα θα γινεται της φαλκονερας με νεες τηλεορασεις και προσφορες.
4)Με βαση τα νεα μοντελλα που θα βγουν και τα χαρακτηριστικα τους (σχεδον ολες full hd), μηπως τα 1370-1440ε που θα δωσετε ειναι πολλα?

Φιλικα παντα.

ΥΓ. Σε ολα σχεδον τα sony center θα την βρειτε 1420-1440ε.Ρωτησα σε αυτο στην Καλλιθεα.

+100 ... Μην τρελλένεστε για ένα κουτί.. θα έρθουν άλλα καλύτερα πολύ σύντομα..

Και η δική μου γνώμη ειναι οτι το θέμα θα πρέπει να κλείσει

Με καθε σεβασμο προς τα παραπανω, αλλα και με δεδομενη την κρισιμοτητα της χρονικης καμπης στην οποια βρισκομαστε οσον αφορα την μαζικη αγορα (ενα βημα πριν την οριστικη παραγγελια) θεωρω λογικο, σχεδον προφανες, οτι το θεμα θα (/πρεπει να) "εξαντληθει" τη στιγμη που η μαζικη αγορα θα ολοκληρωθει.

+1

Αυτό που συνέβη εδώ ήταν όλο ένα μεγάλο λάθος και δυστυχώς οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ‘μένα!!! Το τηλεφώνημα τελικά έγινε χθες το βράδυ αλλά δυστυχώς τα νέα δεν ήταν τα ευχάριστα που αναμενόντουσαν και δεν είχα όρεξη εκείνη την ώρα να ποστάρω.

Μιλήσαμε πολύ και είπαμε πολλά χωρίς να σκεφτούμε κάποια απλά πράγματα. Η κίνηση σαν κίνηση ήταν πολύ καλή αλλά όλος τρόπος διεξαγωγής της πολύ λάθος. Τι να κάνουμε; Αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις (δεν είχα ξαναοργανώσει "powerbuy" βλέπετε)...

Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε όμως, και πρώτα πρώτα από εμένα, είναι ότι ενώ είχα ζητήσει επικοινωνία μέσω PM και απλά δήλωση ενδιαφέροντος μέσα στο thread, αναφέρθηκαν καταστήματα και τιμές, οδηγώντας τις εταιρίες σε ένα είδος πλειστηριασμού του μοντέλου και αντιδικίας με τη Sony. Γιατί μην νομίζετε ότι τα καταστήματα δεν παρακολουθούν θέματα του AVClub. Ειδικά όταν γίνεται τόσος ντόρος για κάτι όλο και κάποιος καλοθελητής το σφυρίζει αν και στην προκειμένη περίπτωση ήμασταν νούμερο ένα στο google οπότε κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν καν.

Το δεύτερο λάθος, το οποίο δεν οφείλεται σε εμένα καθότι εγώ δεν ανέφερα σε κανένα κατάστημα το όνομα AVClub όταν έψαχνα για τιμές αλλά έλεγα ότι είμαστε καμιά δεκαριά που ενδιαφερόμαστε για το μοντέλο, είναι ότι μερικοί από τους ενδιαφερόμενους που έκαναν κι αυτοί ερωτήσεις στα κατά τόπους καταστήματα ανέφεραν αναλυτικά την περίπτωσή μας και χρησιμοποιούσανε και το όνομα του forum. Ήταν δηλαδή σαν να είχε οργανώσει το forum το "powerbuy" κάτι το οποίο είχαμε εξηγήσει από την αρχή ότι δεν συνέβαινε.

Δυστυχώς αυτό που επιτύχαμε μέσω της συγκεκριμένης προσπάθειας ήταν περισσότερο αρνητικό παρά θετικό. Καταφέραμε να εκνευρίσουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλανε να βοηθήσουν εξ' αρχής αλλά τώρα πια είναι διστακτικοί, αν όχι αρνητικοί.

Ατυχής βέβαια και ο κος Ανδρεαδάκης ο οποίος προσπάθησε να μας εξυπηρετήσει. Να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη με το εν λόγω κατάστημα. Ο άνθρωπος προσπάθησε να μας δώσει τιμή με ίσως και καθόλου κέρδος προκειμένου να αποκτήσει το κατάστημά του υστεροφημία στο φόρουμ (κάτι πολύ καλύτερο από ένα banner διαφήμισης πιστέψτε με) εφόσον κατάφερνε να φέρει το εγχείρημα εις πέρας. Καλώς ή κακώς δεν το κατάφερε αλλά ρίχνοντας το φταίξιμο στην "αφερεγγυότητα της SONY" η διαφήμιση δεν μετατράπηκε σε δυσφήμιση κάτι που φυσικά προσωπικά το απευχόμουν. Ευτυχώς κανείς μας δεν έμεινε με κακή εντύπωση από τον άνθρωπο ελπίζω και αν κερδίσει και μερικούς πελάτες από το AVClub ακόμη λόγω της συγκεκριμένης κίνησης καλό είναι μιας και οι τιμές του είναι από τις καλύτερες τις αγοράς.

Υπήρξαν κάποιοι που δήλωναν εξαρχής την ημερομηνία παραλαβής από SONY κατηγορηματικά αλλά επειδή όλοι θέλαμε την τηλεόραση πιστεύαμε αυτό που θέλαμε να πιστέψουμε.

Η ουσία είναι...
1. "Powerbuys" τέλος!!!
2. Το μοντέλο της τηλεόρασης θα υπάρχει ξανά στα ράφια των καταστημάτων από 28 Σεπτεμβρίου και μετά. Όσοι ενδιαφέρονται για αγορά τότε ας μου στείλουν εκ νέου PM με το τηλέφωνό τους για συννενόηση μεταξύ μας (εφόσον είμαστε 10+). Στο thread πάντως δεν ξαναγράφεται τίποτα.

3. Τέλος αν κάποιοι κάποτε θελήσουν να ξεκινήσουν ένα "powerbuy" για κάτι, καλό θα ήταν να μην το ξεκινήσουν ανοίγοντας thread με τίτλο του στυλ "Μαζική Αγορά Sony 40D3000". Καλύτερα να ανοίξουν ένα ουδέτερο thread π.χ. "Συζήτηση για Sony 40D3000" και μετά όλη η οργάνωση να γίνει αποκλειστικά και μόνο μέσω PM, e-mail, MSN και τηλεφωνικώς.

Αυτά είχα να πω μετά από την εμπειρία που απέκτησα μέσω της συγκεκριμένης κίνησης...

Αυτό που συνέβη εδώ ήταν όλο ένα μεγάλο λάθος και δυστυχώς οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ‘μένα!!! Το τηλεφώνημα τελικά έγινε χθες το βράδυ αλλά δυστυχώς τα νέα δεν ήταν τα ευχάριστα που αναμενόντουσαν και δεν είχα όρεξη εκείνη την ώρα να ποστάρω.

Μιλήσαμε πολύ και είπαμε πολλά χωρίς να σκεφτούμε κάποια απλά πράγματα. Η κίνηση σαν κίνηση ήταν πολύ καλή αλλά όλος τρόπος διεξαγωγής της πολύ λάθος. Τι να κάνουμε; Αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις (δεν είχα ξαναοργανώσει "powerbuy" βλέπετε)...

Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε όμως, και πρώτα πρώτα από εμένα, είναι ότι ενώ είχα ζητήσει επικοινωνία μέσω PM και απλά δήλωση ενδιαφέροντος μέσα στο thread, αναφέρθηκαν καταστήματα και τιμές, οδηγώντας τις εταιρίες σε ένα είδος πλειστηριασμού του μοντέλου και αντιδικίας με τη Sony. Γιατί μην νομίζετε ότι τα καταστήματα δεν παρακολουθούν θέματα του AVClub. Ειδικά όταν γίνεται τόσος ντόρος για κάτι όλο και κάποιος καλοθελητής το σφυρίζει αν και στην προκειμένη περίπτωση ήμασταν νούμερο ένα στο google οπότε κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν καν.

Το δεύτερο λάθος, το οποίο δεν οφείλεται σε εμένα καθότι εγώ δεν ανέφερα σε κανένα κατάστημα το όνομα AVClub όταν έψαχνα για τιμές αλλά έλεγα ότι είμαστε καμιά δεκαριά που ενδιαφερόμαστε για το μοντέλο, είναι ότι μερικοί από τους ενδιαφερόμενους που έκαναν κι αυτοί ερωτήσεις στα κατά τόπους καταστήματα ανέφεραν αναλυτικά την περίπτωσή μας και χρησιμοποιούσανε και το όνομα του forum. Ήταν δηλαδή σαν να είχε οργανώσει το forum το "powerbuy" κάτι το οποίο είχαμε εξηγήσει από την αρχή ότι δεν συνέβαινε.

Δυστυχώς αυτό που επιτύχαμε μέσω της συγκεκριμένης προσπάθειας ήταν περισσότερο αρνητικό παρά θετικό. Καταφέραμε να εκνευρίσουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλανε να βοηθήσουν εξ' αρχής αλλά τώρα πια είναι διστακτικοί, αν όχι αρνητικοί.

Ατυχής βέβαια και ο κος Ανδρεαδάκης ο οποίος προσπάθησε να μας εξυπηρετήσει. Να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη με το εν λόγω κατάστημα. Ο άνθρωπος προσπάθησε να μας δώσει τιμή με ίσως και καθόλου κέρδος προκειμένου να αποκτήσει το κατάστημά του υστεροφημία στο φόρουμ (κάτι πολύ καλύτερο από ένα banner διαφήμισης πιστέψτε με) εφόσον κατάφερνε να φέρει το εγχείρημα εις πέρας. Καλώς ή κακώς δεν το κατάφερε αλλά ρίχνοντας το φταίξιμο στην "αφερεγγυότητα της SONY" η διαφήμιση δεν μετατράπηκε σε δυσφήμιση κάτι που φυσικά προσωπικά το απευχόμουν. Ευτυχώς κανείς μας δεν έμεινε με κακή εντύπωση από τον άνθρωπο ελπίζω και αν κερδίσει και μερικούς πελάτες από το AVClub ακόμη λόγω της συγκεκριμένης κίνησης καλό είναι μιας και οι τιμές του είναι από τις καλύτερες τις αγοράς.

Υπήρξαν κάποιοι που δήλωναν εξαρχής την ημερομηνία παραλαβής από SONY κατηγορηματικά αλλά επειδή όλοι θέλαμε την τηλεόραση πιστεύαμε αυτό που θέλαμε να πιστέψουμε.

Η ουσία είναι...
1. "Powerbuys" τέλος!!!
2. Το μοντέλο της τηλεόρασης θα υπάρχει ξανά στα ράφια των καταστημάτων από 28 Σεπτεμβρίου και μετά. Όσοι ενδιαφέρονται για αγορά τότε ας μου στείλουν εκ νέου PM με το τηλέφωνό τους για συννενόηση μεταξύ μας (εφόσον είμαστε 10+). Στο thread πάντως δεν ξαναγράφεται τίποτα.

3. Τέλος αν κάποιοι κάποτε θελήσουν να ξεκινήσουν ένα "powerbuy" για κάτι, καλό θα ήταν να μην το ξεκινήσουν ανοίγοντας thread με τίτλο του στυλ "Μαζική Αγορά Sony 40D3000". Καλύτερα να ανοίξουν ένα ουδέτερο thread π.χ. "Συζήτηση για Sony 40D3000" και μετά όλη η οργάνωση να γίνει αποκλειστικά και μόνο μέσω PM, e-mail, MSN και τηλεφωνικώς.

Αυτά είχα να πω μετά από την εμπειρία που απέκτησα μέσω της συγκεκριμένης κίνησης...

Πολύ σωστός και μπράβο σου για όλα:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Καλημέρα σε όλους...

εγώ-σαν συνδιαχειριστής της κατηγορίας-θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη για την σοβαρότητά τους και την υπευθυνότητα που έδειξαν...

κάποια λίγα λάθη-που έγιναν-ήταν "μέσα στο παιχνίδι"

είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το avclub έχει τέτοια μέλη!!!

Format Master συγχαρητήρια!!!

Καλά τα είπες ειδικά στο ότι πολλοί παρακολουθούν το forum.

Για πες μας λεπτομέρειες για το τηλεφώνημα που είχες? είτε εδώ είτε pm

Οπότε το θέμα θεωρείται ότι έλειξε, και οι moderators αν θέλουν μπορούν να το κλειδώσουν! Πιστεύω ότι ο FoRMat MaSTer ήταν κατατοπιστικότατος στις εξηγήσεις του και του αξίζουν συγχαρητήρια ΜΟΝΟ και μόνο επειδή προσπάθησε κάτι που ΔΕΝ είχε προηγούμενη εμπειρία σε αυτό...

Όσο για την τελική έκβαση, τι να πουμε???
Μακάρι και σε άλλες αγορές ομαδικές να τα πάμε καλύτερα!

Αν ΔΕΝ πάθεις ΔΕΝ θα μάθεις φίλε μου.... :ernaehrung004: (και αυτό φυσικά ισχύει για ΟΛΟΥΣ μας!)

ΤΕΛΟΣ, εύχομαι σε όλους όσους δεν απέκτησαν ακόμα τηλεόραση (μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ) καλό κουράγιο, δύναμη, και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ υπομονή για τις ραγδαίες εξελίξεις που έπονται στη συνέχεια, με καταιγισμό ΝΕΩΝ μοντέλων, σε πολύ καλές τιμές μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα! :Banane0:

Το ότι "εκνευρίστηκαν" τα καταστήματα, μου ακούγεται κάπως προσβλητικό, διότι ένοιωσαν να απειλούνται από την καταναλωτική μας δύναμη, ίσως;

Στο www.avforums.com έχω δεί τα καταστήματα να κάνουν προσφορές από μόνα τους, πράγμα που είναι υπέρ των καταστημάτων ΚΑΙ των καταναλωτών (εκτός και αν το κατάλαβα λάθος).

Δηλαδή, εδώ στο Ελλάντα, πρέπει να μας έχουν βαθιά νυχτωμένους και να τα σκάμε χωρίς καμία αντίρρηση; (Βλέπε την περιπτωση του Media Markt, με την τεραστια διαφορά τιμης, μεταξύ του ομίλου.)

Τι να πω... Με λυπεί το γεγονός, που ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορά θα βγάλω χρήμα έξω από την Ελλαδα για να αγοράσω αυτό που θέλω (που το κάνω ήδη χρόνια τώρα μέσω internet), με τα όποια προβλήματα προκύπτουν μακροχρόνια από αυτο...

Τι να πω...Κρίμα...

Για ακόμη μια φορά ο αγαπητός FM, εκφράζοντάς με απόλυτα, μεταφέρει όλα αυτά που θα έγραφα αλλά όχι με τόσο κομψό τρόπο....και αυτό κυρίως γιατί κατα την διάρκεια της διαδικασίας αναρωτήθηκα τόσες φορές, την παροιμία "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...." δεν την έχει ακούσει κανείς; Πως είναι δυνατόν όταν ξεκίνησα να ρωτώ για τιμές στην αρχή της ιστορίας, να παρουσιάζομαι σαν αγοραστής ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (χωρίς να αναφέρω άλλους, forum ktl) και 2-3 post πιο κάτω να βλέπω οτι και ο καθένας πήγαινε στο ΙΔΙΟ μαγαζί και ξαναρωτούσε τα ιδια!!! Δηλαδή οι ανθρωποι θα νόμιζαν οτι τελικά πρέπει να παραγγείλουν καμια 200αρια κομμάτια! Μέχρι και άτομα που δεν συμμετείχαν στην αγορά πήγαιναν και ρωτούσαν σε κάθε υποκατάστημα τα ίδια απο απλό ενδιαφέρον....

Πραγματικά αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω πότέ και πάντοτε απορούσαμε με τον FM "..μα καλά, κανείς δεν διαβάζει όλο το thread;.." Τα ίδια και τα ίδια ειπώθηκαν εκατό φορές και τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονταν. Φυσικά και μένα ήταν η πρώτη φορά που άνοιγα ένα τέτοιο topic αλλά η "κοινή λογική" μου, δεν με άφησε να κάνω τραγικά λάθη γι αυτό και αποτραβήχτηκα μετά απο ένα σημείο και τελικά ίσως "εκτέθηκε" περισσότερο ο FM παρότι μέρος της ευθύνης για την αποτυχία πρέπει να πάρω και εγώ....Τελειώνοντας θα ζητήσω συγνώμη απ' όλους για την τελική έκβαση και παρότι μπορεί να ακούγομαι πικρός (και πικραμένος) όλα αυτά τα λέω κυρίως για να καρφωθούν στο μυαλό όλων μας και να είμαστε περισσότερο συνετοί την επόμενη φορά (όποια και αν είναι αυτή). ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.

Ευχαριστώ και πάλι

Απο το προσκηνιο στο παρασκηνιο λοιπον...
Θελω να πιστευω οτι το θεμα θα συνεχιστει με την ιδια ενταση απο οσους πραγματικα ενδιαφερονται μεσω PM. Απλα νομιζω οτι δεν πρεπει να κλεισει το thread, θα χρειαστει σιγουρα εστω και ως μετονομασια "Συζητηση"...

Συμφωνώ σε όλα τα λεγόμενα και του format master και κατ’επέκτασιν όλον των παιδιών. Σίγουρα έγινε μια καλή προσπάθεια και θα είναι κρίμα να την αφήσουμε να πάει χαμένη, σε απίστευτο μικρό χρονικό διάστημα μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί αγοραστές απο όλη την Ελλάδα...... μπράβο σε όλους μας και για την υπευθυνότητα και για τη σοβαρότητα που δείξαμε. Εγώ συντάσσομαι στο πλευρό της ομάδας για αγορά στα τέλη του μήνα, τα στοιχεία μου τα είχα στείλει στον format master θα τα ξανακάνω πάλι ευθύς αμέσως.Κλείνοντας μίας και δεν θα ξανα απαντήσω σε αυτό το θέμα (μόνο σε προσωπικα mails ή τηλεφωνημα θα τα στείλω στον format master) θέλω να πω αυτό : "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΙΑ......"

Πάντως, ασχέτως κατάληξης, εγώ πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την όλη προσπάθεια και μπράβο σας. :grinning-smiley-043

Τα μικρολαθάκια του πρωτάρη είναι αδύνατον να τα αποφύγεις... Ελπίζω να μην σας απογοητεύσουν.

Παρακολουθώ την προσπάθεια από την αρχή. Το αποτέλεσμα αυτό το περίμενα όχι τόσο λόγω λάθος χειρισμών. Το πρόβλημα ήταν ότι το μοντέλο ήταν hot , όσο ζητούσατε καλύτερες τιμές και προσπαθούσατε να συμφωνήσετε χάνατε χρόνο και αυτοί πουλούσαν, και επειδή αυτοί πουλούσαν και θα πουλάνε δεν τους νοιάζει αν θα πάρουν μεγαλύτερη παραγγελία ή αν θα διαφημιστούν, πιστεύω τουλάχιστον στην Αθήνα που οι επιλογές είναι περισσότερες θα μπορούσε ένας ένας να βρίσκει καλή τιμή και να αγοράσει.
Οι επαρχιώτες που η ζωή τους είναι καλύτερη σε σημαντικότερα πράγματα από τα ηλεκτρομάγαζα που έχουμε εμείς ίσως θα μπορούσαν μέσω κάποιου γνωστού ή συγγενή να κάνουν τη δουλειά.
Ο ανταγωνισμός δεν λειτουργεί στην Ελλάδα, βασιλεύει η αισχροκέρδια και ότι αρπάξει ο κ...ος μας.
Εγώ την αγόρασα 14/7 1470 ευρώ σε 8 δόσεις με τιμές άλλων καταστημάτων (2-3 ακόμα ήταν μόνο) 1600+.
Είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε τελικά καλύτερο μοντέλο απ' αυτό (συνέχεια βγαίνουν καλύτερα) και σε καλύτερη τιμή.
Ευχές , Νίκος.

Καθε αρχη και δυσκολη αλλα δεν γινεται αλλοιως ...ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ .(ειναι περιεργως ετσι ).Παμε λοιπον για την επομενη προσπαθεια .

Πάει κι αυτή η προσπάθεια...Πάντως το μόνο που έχω να πω σαν προσωπικό συμπέρασμα είναι ότι ο φίλος FM είναι από τα καλύτερα μέλη εδώ...Πάλεψε πολύ διέθεσε πολύ μα πολύ χρόνο κι αυτό φαίνεται.Εύχομαι καλή επιτυχία στην όποια νέα προσπάθεια με οποιδήποτε μοντέλο τιβι!!!!Απλά αν κανονιστεί καινούργια προσπάθεια κατήστε με ενήμερο

Τις ευχαριστίες μου τις έχω επαναλάβει και θα τις ξαναδώσω στα δύο παιδιά που ασχολήθηκαν.

Επιτρέψτε μου την "αυθάδεια", επειδή είμαι νέος και άπειρος στο φόρουμ, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τους λόγους, ούτε γιατί είναι κακό που ένα powerbuy συζητιέται δημόσια, ούτε γιατί πρέπει απαραιτήτως να κλειδώσει, αν και θα το δεχτώ, γιατί θέλω κι εγώ να είμαι μέρος του.

Δε βλέπω γιατί να είναι κακό που διαβάζουν εταιρείες για αυτό το θέμα. Δε θα με πείραζε, πριν κλείσει η αγορά, να διαβάσουν από το Πλαίσιο λ.χ ότι προσανατολιζόμαστε σε άλλο μαγαζί, και έτσι να μας κάνει καλύτερη προσφορά. Ο πλειστηριασμός συμφέρει τους αγοραστές...

Από εκεί και πέρα, θα στείλω και το pm μου... Χαιρετίσματα σε όλους.

αναφέρθηκαν καταστήματα και τιμές, οδηγώντας τις εταιρίες σε ένα είδος πλειστηριασμού του μοντέλου και αντιδικίας με τη Sony.

Δηλαδή τα μεγαλοκαταστήματα "απαίτησαν" από τη sony να μη παραδώσει σε κανένα αποκλειστικά όλη την ζητούμενη από εσάς ποσότητα ώστε να μη διαταραχθούν οι ισοροπίες μεταξύ τους και προσδοκώντας ότι πάλι θα αγοράσετε από αυτούς κάτι άλλο σε ακριβότερη τιμή προς δικό τους όφελος και η sony το δέχθηκε?

Ποιοί εκνευρίστηκαν και γιατί και για ποιό λόγο είναι τώρα διστακτικοί?

Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με στέλεχος στα Expert και του είπα για το Power Buy.
Μου είπε ότι θα μιλήσει με την Sony και θα μ´ενημερώσει.
Πράγματι,με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και μου είπε ότι η τελική τιμή για 10-15 τεμάχια είναι 1.350 αλλά η παράδοση θα είναι σε ένα μήνα αφού δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή τηλεοράσεις!
Το γράφω όχι τόσο για την τιμή,όσο για την ημερομηνία παράδοσης των τηλεοράσεων που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα.
Προσέξτε μην πάρουν τα χρήματα και μετά αρχίσουν οι δικαιολογίες...

Όπως είχα γράψει τότε (28-08-2007),η παράδοση θα γινόταν ένα μήνα μετά.
Η πληροφορία μου είχε δοθεί από στέλεχος στην Expert μετά από επικοινωνία με την Sony Ελλάς.
Δεν το λέω για να θριαμβολογήσω,αλλά για να φανεί για ακόμα μία φορά,ο "επαγγελματισμός" πολλών,πωλητών ή καταστηματαρχών οι οποίοι προκειμένου να πουλήσουν,τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Όπως είχα γράψει τότε (28-08-2007),η παράδοση θα γινόταν ένα μήνα μετά.
Η πληροφορία μου είχε δοθεί από στέλεχος στην Expert μετά από επικοινωνία με την Sony Ελλάς.

Mε λιγα λογια δεν καταργηθηκε ακομη το μοντελο.

Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι σε ενα powerbuy δεν πρεπει να σταθμιζουμε μονο την τιμη αλλα και την αξιοπιστια του καταστηματος. Αυτη ειναι η διαφορα του προηγουμενου powerbuy (απο το Πλαισιο) που στεφθηκε απο επιτυχια και του παροντος.

Με αυτο που λεω δεν θελω βεβαια να μειωσω σε καμια περιπτωση τις προσπαθειες των παιδιων (που αλλωστε τους εχω συγχαρει ηδη παραπανω).

Είπα ότι γίνανε κάποια λάθη αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το θέμα έχει λήξει. Όσους τους ενδιαφέρει το μοντέλο ας μου στείλουνε PM και αν έχουν MSN και μου στείλουνε και τους κάνω add ακόμη καλύτερα...

Last edited: