Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πάντως αν ζητήσει κάποιος πολλα κομμάτια του κάνουν προσφορά.
Εγώ την πήρα και με τιμολόγιο και μου βγήκε 1345 ευρώ! Είμαι συγκλονισμένος!

Εννοείς αγορά από εξωτρεικό και ότι δεν χρεώθηκε το ΦΠΑ;

Παιδιά μια ερώτηση για τη 46άρα Sony.

Λέμε τόσα ωραία για τη 40άρα. Τα ίδια ισχύουν και για τη 46άρα στην κατηγορία της, ή λόγω μεγάλου μεγέθους, τα χαρακτηριστικά της δεν την κάνουν το ίδιο "αστέρι", πάντα αναφέρομαι στην κατηγορία της.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Δέν ξέρω άν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο αλλά το αναφέρω.

Σε πρόσφατη επισκεψή μου στο Πλαίσιο της Στουρνάρη ο υπεύθυνος μου ανάφερε πώς έχουν ζητήσει 50 κομμάτια και αναμένουν παράδοση 20-22/9/07.

Καλημέρα ,
Χτες μετά από αναμονή τριών εβδομάδων παρέλαβα την 40d3000 …
((Επιτέλους !!! Μου απομένει πλέον το έπιπλο για να την εγκαταστήσω και να σας πω την γνώμη μου.)):BDGBGDB55:
Θα ήθελα την γνώμη σας κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο να αγοράσω
το care-pack της Sony.Η επίσημη αντιπροσωπεία δίνει μόνο 1 έτος εγγύησης πράγμα απαράδεκτο για μια εταιρεία σαν την Sony.
Με την επέκταση εγγύησης τουλάχιστον για 5 έτη έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από την μια αλλά και 200 € είναι ένα αξιόλογο ποσό και πιστεύω ότι αν είναι να σου βγει προβληματικό ένα προϊόν θα σου βγει κατά το πρώτο χρόνο λειτουργίας.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Καλημέρα ,
Χτες μετά από αναμονή τριών εβδομάδων παρέλαβα την 40d3000 …

από που τη πήρες ?

είναι από τη νέες παραλαβές που περιμένουν πολλοί?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

από που τη πήρες ?

είναι από τη νέες παραλαβές που περιμένουν πολλοί?

Απο την Ηλεκτρονική Αθήνών...
Είναι απο την νέα τους παραλαβή...
Πόυλάει το συγκεκριμένο μοντέλο αρκετά
όπως και αυτό της Samsung 40m86 :ernaehrung004:

Με τιμή?

Την πήρα εκμεταλευόμενος την προσφορά που είχε η Ηλεκτρονική για μερικές μέρες που σου χάριζε το ΦΠΑ.
Cash πήγαινε περίπου στα 1370 € και απο εκεί και πέρα αναλόγως τις δόσεις εβγαινε και το "κουστούμι".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Την πήρα εκμεταλευόμενος την προσφορά που είχε η Ηλεκτρονική για μερικές μέρες που σου χάριζε το ΦΠΑ.
Cash πήγαινε περίπου στα 1370 € και απο εκεί και πέρα αναλόγως τις δόσεις εβγαινε και το "κουστούμι".

Για κοιτα τις ωρες λειτουργειας απο το service menu.
(γιατι σε 2 αλλες περιπτωσεις ειχαν παρει εκθεσιακο κομματι την περιοδο της εκπτωσης του ΦΠΑ στην :twoguns: ΗΑ)

Αν και περίμενες αρκετό καιρό η ημερομηνία που παραλαμβάνεις είναι πολύ περίεργη. Καινούργιες 40D3000 δεν θα σκάγανε μύτη στην αγορά τουλάχιστον μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.
Σου εύχομαι να είναι καινούργιο το κομμάτι και να στο φέρανε από καμιά αποθήκη άλλου καταστήματος όπου ήταν ξεχασμένο αλλά για καλό και για κακό κάνε αυτό που σου είπε και ο dbokos για να είσαι 100% σίγουρος ότι σου φέρανε καινούργια (είτε από καινούργια παραλλαβή είτε από αποθήκη) και πες μας τα νέα.
Άντε μακάρι να ήρθανε να πάρουμε κι εμείς γιατί άμα είναι έτσι λογικά από αύριο - μεθαύριο θα αρχίσουν να υπάρχουν στην αγορά...

+1 ....λογικά πρέπει να έρθουν μέχρι τα τέλη του μήνα....για να δουμε.... αντε να μαζευομαστε σιγά-σιγα......

Δεν υπάρχει να μαζευτούμε... Αν τελικά η τιμές παραμείνουν όπως είχαν πριν 3 εβδομάδες τότε η λύση είναι μονόδρομος τον οποίο θα πάρει ο καθένας χωριστά... :frown:

Εφοσον θα υπαρχουν κομματια, γιατι να παραμεινουν ως ειχαν? Το θεμα μας ειναι η διαθεσιμοτητα. Διαθεσιμοτητας επιτρεποντος και μονο, το powerbuy θα ολοκληρωθει με οσους εμειναν στο καραβι νομιζω...

Δεν είναι τόσα τα κομμάτια που θα έρθουν ώστε να πέσουν οι τιμές. Η τηλεόραση πουλάει μόνη της και έχει σταματήσει η παραγωγή της. Συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος υπερστοκαρίσματός της και δεν υπάρχει λόγος να ρίξουν την τιμή. Αν συνέχιζε η παραγωγή τότε κάτι θα μπορούσε να γίνει. Το έργο το έχω δει στο παρελθόν πολλές φορές με άλλου είδους τεχνολογικά αγαθά. Μακάρι να διαψευσθώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Για κοιτα τις ωρες λειτουργειας απο το service menu.
(γιατι σε 2 αλλες περιπτωσεις ειχαν παρει εκθεσιακο κομματι την περιοδο της εκπτωσης του ΦΠΑ στην :twoguns: ΗΑ)

Καλησπέρα ,
Με βάλατε σε υποψίες…
Θα την ψάξω εξονυχιστικά…Αν είναι χρησιμοποιημένη θα φανεί πιστεύω χωρίς να χρειαστεί να μπω στο service menu…Φαίνεται από την συσκευασία καταρχάς…
Πάντως την T.V την έκλεισα την ίδια μέρα με ένα φιλαράκι μου που έκλεισε την 40m86 από την Ηλεκτρονική και αυτός.
Του την παρέδωσαν και αυτού προχτές.. Του είχαν πει ότι λόγω μεγάλης ζήτησης δεν είχαν αποθέματα και περίμεναν νέα εισαγωγή
Αν κάνανε τέτοια «φουστιά» θα μας την είχαν φέρει νωρίτερα πιστεύω

Δεν είναι τόσα τα κομμάτια που θα έρθουν ώστε να πέσουν οι τιμές. Η τηλεόραση πουλάει μόνη της και έχει σταματήσει η παραγωγή της. Συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος υπερστοκαρίσματός της και δεν υπάρχει λόγος να ρίξουν την τιμή. Αν συνέχιζε η παραγωγή τότε κάτι θα μπορούσε να γίνει. Το έργο το έχω δει στο παρελθόν πολλές φορές με άλλου είδους τεχνολογικά αγαθά. Μακάρι να διαψευσθώ...

Η αληθεια ειναι..... οτι εχεις δικιο .
Απ την αλλη μια τιμουλα γυρω στα 1450 ευρωπουλα δεν νομιζω να ειναι και ασχημα για το εν λογω μοντελο απο τα 1270, 1300 ( μετρητων )του power buy.
Και ειναι σαφες οτι μαζικη αγορα 10 + συσκευων ειναι χλωμο να μπορει να γινει εφικτη λογο της καταστασης και κυριως με την εισοδο των νεων μοντελων Τ , S .Σιγουρα μιας και οτι ερθει θα φυγη (απο D3000) δεν προκειτε να υπαρξη πρεμουρα για να τις διωξουν σε χαμηλη τιμη .
Συμβουλη μου ειναι οποιος την βρισκει την παιρνει ,αν ειναι και 2-3 μαζι καλυτερα , παζαρεψτε λιγο λεγοντας μετρητα και αν δεν ..... 12 ατοκες και αντε γεια . Ετσι κι αλλοιως ειχαμε απο τις χαμηλοτερες τιμες στην ευρωπη για τη 40ρα , μην ειμαστε και πλεονεκτες .

Καλησπέρα σε όλους,
όντως περίεργη η ημερομηνία παραλαβής σου. Πήγα σήμερα να ρωτήσω για τη δική μου που την έχω παραγγείλει από 12/8!!!!! από κατάστημα της electronet στην Αλεξ/πολη... Αναμενόμενη άφιξη: αρχές Οκτώβρη....
Άντε να δούμε!

g_kor06 η συκευασία δέν λέει τίποτα.Και εγώ όταν την παρέλαβα το κουτί ήταν εντάξει αλλά όταν την άναψα κατάλαβα για τι πρόκειται :violent-smiley-030: .Άν το μενού είναι ρυθμισμένο στα Ελληνικά και έχει και περασμένα τα κανάλια τότε μιλάμε για μία απο τα ίδια :furious3:.Σού εύχομαι ολόψυχα να είναι απο νέα παραλαβή για να πάρουμε σειρά και οι υπόλοιποι.

g_kor06 η συκευασία δέν λέει τίποτα.Και εγώ όταν την παρέλαβα το κουτί ήταν εντάξει αλλά όταν την άναψα κατάλαβα για τι πρόκειται :violent-smiley-030: .Άν το μενού είναι ρυθμισμένο στα Ελληνικά και έχει και περασμένα τα κανάλια τότε μιλάμε για μία απο τα ίδια :furious3:.Σού εύχομαι ολόψυχα να είναι απο νέα παραλαβή για να πάρουμε σειρά και οι υπόλοιποι.

Τι να πω ??
Στο Ελλαντα ζούμε ... Ολα είναι πιθανα !!!
Τελικά τι έκανες ???
Τους την επέστρεψες πίσω ???