Πάντως αν ζητήσει κάποιος πολλα κομμάτια του κάνουν προσφορά.
Εγώ την πήρα και με τιμολόγιο και μου βγήκε 1345 ευρώ! Είμαι συγκλονισμένος!
Δέν ξέρω άν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρο αλλά το αναφέρω.
Σε πρόσφατη επισκεψή μου στο Πλαίσιο της Στουρνάρη ο υπεύθυνος μου ανάφερε πώς έχουν ζητήσει 50 κομμάτια και αναμένουν παράδοση 20-22/9/07.
Καλημέρα ,
Χτες μετά από αναμονή τριών εβδομάδων παρέλαβα την 40d3000 …
από που τη πήρες ?
είναι από τη νέες παραλαβές που περιμένουν πολλοί?
Με τιμή?
Την πήρα εκμεταλευόμενος την προσφορά που είχε η Ηλεκτρονική για μερικές μέρες που σου χάριζε το ΦΠΑ.
Cash πήγαινε περίπου στα 1370 € και απο εκεί και πέρα αναλόγως τις δόσεις εβγαινε και το "κουστούμι".
Για κοιτα τις ωρες λειτουργειας απο το service menu.
(γιατι σε 2 αλλες περιπτωσεις ειχαν παρει εκθεσιακο κομματι την περιοδο της εκπτωσης του ΦΠΑ στην :twoguns: ΗΑ)
Δεν είναι τόσα τα κομμάτια που θα έρθουν ώστε να πέσουν οι τιμές. Η τηλεόραση πουλάει μόνη της και έχει σταματήσει η παραγωγή της. Συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος υπερστοκαρίσματός της και δεν υπάρχει λόγος να ρίξουν την τιμή. Αν συνέχιζε η παραγωγή τότε κάτι θα μπορούσε να γίνει. Το έργο το έχω δει στο παρελθόν πολλές φορές με άλλου είδους τεχνολογικά αγαθά. Μακάρι να διαψευσθώ...
g_kor06 η συκευασία δέν λέει τίποτα.Και εγώ όταν την παρέλαβα το κουτί ήταν εντάξει αλλά όταν την άναψα κατάλαβα για τι πρόκειται :violent-smiley-030: .Άν το μενού είναι ρυθμισμένο στα Ελληνικά και έχει και περασμένα τα κανάλια τότε μιλάμε για μία απο τα ίδια :furious3:.Σού εύχομαι ολόψυχα να είναι απο νέα παραλαβή για να πάρουμε σειρά και οι υπόλοιποι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.