Μαζική Αγορά Sony 40D3000

πολυ ανετα μιλατε για "μπινελικι και αιτηση αντικαταστασης". Δεν βλεπω κανεναν εδω μεσα να λεει "θα μαζευτουμε εμεις οι 3 που αποδεδειγμενα εξαπατηθηκαμε και θα τους μηνυσουμε για απατη". και μετα ααναρωτιεστε γιατι τα κανουν.

Το να σου πουλανε κατι για καινουριο ενω ειναι μεταχειρισμενο (και βαρβατα μαλιστα), ειναι ΑΠΑΤΗ και εμπιπτει στον ποινικο κωδικα.

Ετσι ,ετσι ....να τραβανε τις κολωτριχες τους με την πενσα . Στην Αμερικη μερια , με ενα καλο δικηγορο σε αναλογη περιπτωση θα τους εκλεινες το σπιτι η τουλαχιστον θα ειχες εξασφαλισει για οσο ζεις καινουργιο μοντελο καθε χρονο .
Τα "ηλιθια" ταμπελακια που βαζουν στα αμερικανικα αυτοκινητα (και αλλα προιντα ) δεν ειναι τυχαια:flipout:

Α ξεχασα να πω οτι παραμενω μεσα στο powerbuy, μεχρι νεωτερας. Αν γινεται να μου απαντησει και οποιος το οργανωσε αν και αυτος παρακολουθει τις εξελιξεις και θα μας ενημερωσει, για να μην περιμενω τσαμπα (σε περιπτωση που το εχει αφησει το θεμα και δεν το εχω καταλαβει).

Καταρχάς αφου τους ξεχε.. θα ζητήσω αντικατασταση με καινούργια.
Απο εκεί και πέρα εαν δεν έχουν άλλη του κουτιού σκέφτομαι να πάω
σε μια εναλλακτική αγορά μοντέλου π.χ SAMSUNG 40M86 η να περιμένω
(που παίζει και πιο πολυ σαν πιθανότητα)την έλευση νέων μοντέλων απο την Sony.
Πιστευω μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθουν τα νεα μοντέλα
που αναμένονται στην Ελλαδα

Καλησπέρα,
Πριν τους επισκεπτώ εκεί στην Η/Α για να ξηγηθώ μαζί τους θα μπορούσαν να μου πουν τα παιδιά που την "επαθαν" μαζί με εμενα και τώρα περιμενουν αντικατάσταση σε ποια Κατ/τα της Η/Α είχαν πάει ???
Ετσι για να τους κολλήσω στον τοιχο εαν μου πουν καμια λαλακια..

Φίλε μου λυπάμαι που το λέω αλλά το πιθανότερο είναι πως σου έδωσαν μοντέλο έκθεσης ακριβώς επειδή δεν έχουν άλλο stock. Μακάρι να κάνω λάθος και να στην αντικαταστήσουν αλλά σήμερα τηλεφώνησα στη sony (άφου έφαγα πόρτα σε παραγγελία από κωτσόβολο) και το επιβεβαίωσα ότι το μοντέλο αυτό δεν ξαναέρχεται. Πάντως έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις πίσω όλα σου τα λεφτά (μη δεχτείς να πάρεις κάτι άλλο από εκεί μέσα όπως είναι η πάγια τακτική των ελληνικών καταστημάτων) και αν σου κάνουν τους δύσκολους απείλησέ τους με μήνυση για εξαπάτηση. Αν και πάλι δεν πτοηθούν βρες έναν γνωστό-γνωστού δικηγόρο και πες του να συντάξει απλώς ένα εξώδικο. Μόλις το πάρουν θα συμμορφωθούν και δεν θα χρειαστεί να το πας μακριά το θέμα.:bobby:

....αλλά σήμερα τηλεφώνησα στη sony (άφου έφαγα πόρτα σε παραγγελία από κωτσόβολο) και το επιβεβαίωσα ότι το μοντέλο αυτό δεν ξαναέρχεται.
Τι ενοείς ότι δεν ξανάρχεται;;; Εμάς μας έχουν στο περίμενε εδώ και ένα μήνα γιατί υποτίθεται ότι θα παραλάβουν τη νέα (και τελευταία) παρτίδα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο να αρχίσουμε να ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις... :(

Χαλαρωστε παιδια , λογικα εχει μια φορτωσια ακομα , λετε ολα τα online shop του εξωτερικου να ειναι λακαμαδες και δεν την εχουν βγαλει απο τις παραγγελειες τους ? Σε 5-15 μερες θα ξερετε και ετσι κι αλλοιως μετα θα πατε για αλλου και αλλα . (plasmata η 1080ρες το LCD + HD ready =καπουτ)

Α και κατι αλλο που σκεφτηκα μολις τωρα.

Οταν σε 2-3 αλλα τοπικς εδω μεσα υπηρχαν παραπονα και καταγγελιες για γελοια και απαραδεκτη πολιτικη εγγυησεων συγκεκριμενης εταιριας (της Intersys συγκεκριμενα), οι mods εσπευδαν να ζητησουν στοιχεια του καταγελλοντος και να προωθησουν την καταγγελια στην εταιρια. Μετα απο λιγο καιρο το προβλημα συνηθως λυνοταν, ενω μεχρι να γινει η καταγγελια ο καταγγελων ειχε φαει πορτα.

Εδω περα μιλανε για ξεκαθαρη ΑΠΑΤΗ συγκεκριμενης αλυσιδας ηλεκτρονικων, και δεν βλεπω κανεναν mod να δειχνει την ιδια ευαισθησια στο θεμα, ουτε απαιτηση για επωνυμη καταγγελια κλπ κλπ. Πως και ετσι? Προς τι η ιδιαιτερη ευαισθησια οταν αφορα συγκεκριμενες εταιριες?

Χαλαρωστε παιδια , λογικα εχει μια φορτωσια ακομα , λετε ολα τα online shop του εξωτερικου να ειναι λακαμαδες και δεν την εχουν βγαλει απο τις παραγγελειες τους ? Σε 5-15 μερες θα ξερετε και ετσι κι αλλοιως μετα θα πατε για αλλου και αλλα . (plasmata η 1080ρες το LCD + HD ready =καπουτ)

Δεν ξέρω για τα online shop του εξωτερικου, εδώ πάντως παραγγελία καινούργια δεν γίνεται τουλάχιστον από κωτσόβολο, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα καταστήματα. Εγώ έκανα παραγγελία 08/09 και μου είπαν ότι μπορεί να κάνει ακόμα και 1 μήνα να έρθει. Την περάσμενη παρασκευή μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι 40D3000 γιοκ από τη sony! Κρέμασαν εμένα και άλλους 35 μου είπαν. Πάντως όσοι πάρετε αυτό το διάστημα προσέξτε μην είναι εκθεσιακές!!

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Μη δεχτείς κανένα τεχνικό κτλ! Δεν μπορεί η ίδια εταιρία στον ενα πελάτη να έχει πολιτική επιστροφών μετά απο έλεγχο "τεχνικού της SONY" και στον άλλο απλά δέχεται την επιστροφή! Έχουμε άλλους 2 εδω μέσα που δεν ζήτησε η ΗΑ "έλεγχο"!!!

Υπάρχει προηγούμενο που η Η.Α να έκανε επιστροφή χρημάτων?

Προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η ιστορία κάθε 3 και λίγο να προσπαθώ να μάθω τί θα γίνει με την αντικατάσταση :violent-smiley-030: . Η νεότερη ενημέρωση που είχα σήμερα είναι πώς η Sony αναμένει παραλαβή την ερχόμενη Παρασκευή :chinscratch:

Το θέμα είναι πώς η ιστορία πάει μακριά γιατί η αναμενόμενη άφιξη για 10/9/07 έγινε 15/9/07,25/9/07 τώρα πάμε στίς 28/9/07 και κάποιοι λένε και για αναμονή τόν άλλο μήνα :hanged:

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Υπάρχει προηγούμενο που η Η.Α να έκανε επιστροφή χρημάτων?

Προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η ιστορία κάθε 3 και λίγο να προσπαθώ να μάθω τί θα γίνει με την αντικατάσταση :violent-smiley-030: . Η νεότερη ενημέρωση που είχα σήμερα είναι πώς η Sony αναμένει παραλαβή την ερχόμενη Παρασκευή :chinscratch:

Το θέμα είναι πώς η ιστορία πάει μακριά γιατί η αναμενόμενη άφιξη για 10/9/07 έγινε 15/9/07,25/9/07 τώρα πάμε στίς 28/9/07 και κάποιοι λένε και για αναμονή τόν άλλο μήνα :hanged:

Αρα να ελπίζουμε ότι ίσως δουμέ φως ???:SFGSFGS5:
Μακάρι γιατι πήγε μακρυα η βαλίτσα με την συγκεκριμένη ιστορία...

Οπως εχω πει κ σε αλλο post ανεξαρτητα απο το τι θα γινει με τις περιπτωσεις σας πρεπει να τους καταγγειλετε ΤΟYΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ΙΝΚΑ κ αυτοι ισως κινησουν αλλες διαδικασιες.
Οι διαφοροι ελληνες "επιχειρηματιες" δεν ενεργουν ετσι απλα επειδη ειναι λαμογια, αλλα κ επειδη βρισκουν τετοιους πελατες (ελληνες πελατες γενικα)!

Δε μίλησα για επιστροφή χρημάτων αλλά για "επιστροφή". Δλδ, εσένα σου ζήτησαν να έρθει τεχνικός στο σπίτι για να την ελέγξει, ή απλά το δέχτηκαν οτι είναι εκθεσιακό και είπαν οτι θα αντικατασταθεί με τη νέα παραλαβή?

Στον "κακομοίρη" το g_kor_06 του λένε οτι δε δέχονται αντικατάσταση (και κατα συνέπεια "επιστροφή" αν δεν ελεγχθεί απο "τον τεχνικό της SONY"!

Πάντως το ξαναλέω οτι προφανώς με το εν λόγω κατάστημα πρέπει να ήμουν απλά "τυχερός" που πήρα του κουτιού κομμάτι (μη με φθονείτε ρε σεις, φτύστε με μη τη ματιάσουμε!)

H σονυ θα καλυψει επιλεγμενα και συγκεκριμενα μαγαζια που προωθουν τα προιοντα της και λοιπους συγγενεις Α βαθμου.
Για παραδειγμα το πλαισιο το οποιο την ειχε απο τους πρωτους .
Τωρα αλυσιδες του στυλ κοτσοβωλος και σια ι ει δεν βλεπω να εχουν τυχη σε τετοια ανομβρια .

Δε μίλησα για επιστροφή χρημάτων αλλά για "επιστροφή". Δλδ, εσένα σου ζήτησαν να έρθει τεχνικός στο σπίτι για να την ελέγξει, ή απλά το δέχτηκαν οτι είναι εκθεσιακό και είπαν οτι θα αντικατασταθεί με τη νέα παραλαβή?

Στον "κακομοίρη" το g_kor_06 του λένε οτι δε δέχονται αντικατάσταση (και κατα συνέπεια "επιστροφή" αν δεν ελεγχθεί απο "τον τεχνικό της SONY"!

Πάντως το ξαναλέω οτι προφανώς με το εν λόγω κατάστημα πρέπει να ήμουν απλά "τυχερός" που πήρα του κουτιού κομμάτι (μη με φθονείτε ρε σεις, φτύστε με μη τη ματιάσουμε!)

Πάντως εγω έκανα μια κρούση απο κοντά το απογευμα στο Κατ/μα
της εν λόγω αλυσίδας.
Μίλησα με τον υπευθυνο του Κατ/ος και του έδωσα να καταλάβει ότι
δεν έχει να κάνει με κάποιον αδαή καταναλωτή.
Εδειξε να το καταλαβαίνει και μου υποσχέθηκε ότι άυριο θα μιλήσει με τον
Δ/ντη Πωλήσεων και θα βρεθεί μια λύση.
Τους έχουν ενημερώσει πάντως και αυτούς ότι το εν λόγω μοντέλο σταμάτησε να παράγεται απο την Sony.Σαν αλυσίδα αυτή την στιγμή δεν
έχουν παρα μόνο κομμάτια "εκθεσιακά".
Ηδομεν...

Α ξεχασα να πω οτι παραμενω μεσα στο powerbuy, μεχρι νεωτερας. Αν γινεται να μου απαντησει και οποιος το οργανωσε αν και αυτος παρακολουθει τις εξελιξεις και θα μας ενημερωσει, για να μην περιμενω τσαμπα (σε περιπτωση που το εχει αφησει το θεμα και δεν το εχω καταλαβει).
Το θέμα δεν το έχουμε αφήσει αλλά περιμένουμε την άφιξη του μοντέλου γιατί αλλιώς δεν υφίσταται θέμα. Μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα θα ενημερώσω. Το κακό είναι ότι όλοι σχεδόν όσοι συμμετέχουν δεν δέχονται να την πάρουμε 1370 από κατάστημα το οποίο μας είχε δώσει αυτή την τιμή όταν κάναμε έρευνα αγοράς (100 ακριβότερα απ' ότι μας την έδινε το κατάστημα που είχαμε κλείσει εξ' αρχής) γιατί θεωρούν ότι τότε δεν έχουμε επιτύχει powerbuy. Φυσικά αν δεν μαζευτούμε 10 να συμφωνήσουν δεν υπάρχει θέμα powerbuy αφού το κατάστημα δεν πρόκειται να μας δώσει 2-3 τεμάχια στα 1370 οπότε βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Sony να διαθέσει το μοντέλο επιλεκτικά λόγω έλλειψης σε πελάτες που έχουν προπαραγγείλει τηρώντας σειρά προτεραιότητας και τελικά να μείνουμε χωρίς την τηλεόραση για 100 .
Εγώ πάντως βρήκα αντικαταστάτη και δεν μπορώ να πω ότι ζορίζομαι και τόσο πολύ. Απλά θα περιμένω καμιά 10αριά μέρες ακόμη να δω τι παίζει και μετά θα κινηθώ στην εναλλακτική λύση.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εγώ πάντως βρήκα αντικαταστάτη και δεν μπορώ να πω ότι ζορίζομαι και τόσο πολύ. Απλά θα περιμένω καμιά 10αριά μέρες ακόμη να δω τι παίζει και μετά θα κινηθώ στην εναλλακτική λύση.

Ποια η "τυχερή" ?

Αααχχχχ!!! Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την μεταφορική! Αύριο 9-12 παραλαμβάνω την 46"άρα από Γερμανία!!! Συγκινητικό!!!

Επίσης μου έστειλαν ένα e-mail και μου είπαν για 10 τεμάχια τιμή 1559 το κομμάτι (φαντάζομαι συν 80 τα μεταφορικά) για την 46D3000.

Παρ'όλα αυτά ΜΗΝ πάει κανείς και πει ότι σας το έγραψα δημόσια, διότι απευθυνόντουσαν σε εμένα.

Το αναφέρω, ώστε να τους κάνετε μια κρούση για Powerbuy αν ενδιαφέρεστε. Θα σας δώσουν προσφορά.

Αυτά και τα λέμε άμεσα με εντυπώσεις. Για μένα κάπου εδώ τελείωσε ο Γολγοθάς της αγοράς και αρχίζει αυτός των ρυθμίσεων!