Αααχχχχ!!! Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την μεταφορική! Αύριο 9-12 παραλαμβάνω την 46"άρα από Γερμανία!!! Συγκινητικό!!!
Επίσης μου έστειλαν ένα e-mail και μου είπαν για 10 τεμάχια τιμή 1559 το κομμάτι (φαντάζομαι συν 80 τα μεταφορικά) για την 46D3000.
Παρ'όλα αυτά ΜΗΝ πάει κανείς και πει ότι σας το έγραψα δημόσια, διότι απευθυνόντουσαν σε εμένα.
Το αναφέρω, ώστε να τους κάνετε μια κρούση για Powerbuy αν ενδιαφέρεστε. Θα σας δώσουν προσφορά.
Αυτά και τα λέμε άμεσα με εντυπώσεις. Για μένα κάπου εδώ τελείωσε ο Γολγοθάς της αγοράς και αρχίζει αυτός των ρυθμίσεων!
Για τη 46άρα από Γερμανία, ρώτησα και πήρα προσφορά για 1546 ευρώ το κομμάτι, αλλά για δύο κομμάτια...απορώ πώς έδωσαν πιο πολύ για δέκα...
τέλος πάντων...στα 3 μέτρα είναι μάλλον υπερβολή η 46άρα;
Τι λέτε;
Για τη 46άρα από Γερμανία, ρώτησα και πήρα προσφορά για 1546 ευρώ το κομμάτι, αλλά για δύο κομμάτια...απορώ πώς έδωσαν πιο πολύ για δέκα...
τέλος πάντων...στα 3 μέτρα είναι μάλλον υπερβολή η 46άρα;
Τι λέτε;
μιας και εγω περιμενω σημερα αυριο την 40" και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω τις ωρες που εχει παιξει στα γρηγορα πριν φυγει ο deliveras ?
Ευχαριστω
μιας και εγω περιμενω σημερα αυριο την 40" και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω τις ωρες που εχει παιξει στα γρηγορα πριν φυγει ο deliveras ?
Ευχαριστω
Από που ψώνισες? και πόσο?
Ευχαριστω
Δεν θα το δεχτεί ο deliveras.
Από τη στιγμή που παραδώσει δεν έχει καμία ευθύνη.
Εκτός αν είναι του καταστήματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.