Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αααχχχχ!!! Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την μεταφορική! Αύριο 9-12 παραλαμβάνω την 46"άρα από Γερμανία!!! Συγκινητικό!!!

Επίσης μου έστειλαν ένα e-mail και μου είπαν για 10 τεμάχια τιμή 1559 το κομμάτι (φαντάζομαι συν 80 τα μεταφορικά) για την 46D3000.

Παρ'όλα αυτά ΜΗΝ πάει κανείς και πει ότι σας το έγραψα δημόσια, διότι απευθυνόντουσαν σε εμένα.

Το αναφέρω, ώστε να τους κάνετε μια κρούση για Powerbuy αν ενδιαφέρεστε. Θα σας δώσουν προσφορά.

Αυτά και τα λέμε άμεσα με εντυπώσεις. Για μένα κάπου εδώ τελείωσε ο Γολγοθάς της αγοράς και αρχίζει αυτός των ρυθμίσεων!

Μπράβο φίλε, καλορίζικη :Banane0:

Άντε μήπως τα καταφέρουμε όλοι σιγά σιγά

Μιας και άνοιξες επικοινωνία μαζί τους μήπως μπορείς να τους ρωτήσεις και για την 40άρα?

Για τη 46άρα από Γερμανία, ρώτησα και πήρα προσφορά για 1546 ευρώ το κομμάτι, αλλά για δύο κομμάτια...απορώ πώς έδωσαν πιο πολύ για δέκα...

τέλος πάντων...στα 3 μέτρα είναι μάλλον υπερβολή η 46άρα;

Τι λέτε;

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Για τη 46άρα από Γερμανία, ρώτησα και πήρα προσφορά για 1546 ευρώ το κομμάτι, αλλά για δύο κομμάτια...απορώ πώς έδωσαν πιο πολύ για δέκα...

Τι λέτε;

Ειναι το καταλληλο μεγεθος, προχωρα αφοβα!
Αρκει βεβαια να την τροφοδοτησεις με καλο σημα, ιδιως στα αναλογικα.
Σε ταινιες DVD και κυριως HD θα σου δινει την αισθηση του σινεμα!!! :music-smiley-005:

a122.gif
καλοριζικη και καλα εκανες και την πηρες απ εξω .......... οχι τιποτα αλλο γιατι μερικοι αναρωτιουντε γιατι τοσο φτηνα ? κι αν στη μεταφορα του πεσει του Αλβανου ? Μηπως ειναι απατεωνες ? (σαν καποιους ελληνες θελουν να πουν ) και τελικα μετα το 40D3000 γκεητ φτασαμε στο σημειο να εχουμε 3 κρουσματα απατης σε μαγαζι διπλα απ την πορτα μας, χωρια τα σχεδια και οι κονξες για να βρεις το δικιο σου .
Οσο για την εγγυηση φυλαξε το κουτι (αχρειαστο ναναι) και μην φοβασε. Απο τη εδω αντιπροσωπεια καλυτερη αντιμετωπιση θα εχεις .... εδω ξερουν οτι συνηθως εχουν να κανουν με αυτοικανοποιουμενους:flipout:

Τι λέτε;

Λοιπόν, εμένα την προσφορά μου την έστειλαν μονοι τους την Πέμπτη.
Μπορει να άλλαξαν γνώμη σήμερα!! Τεσπά, ακόμα και 1546 είναι πολύ καλή τιμή για 46" ίντσες!

Ψήνομαι άσχημα να την πάρω στα 1546... αλλά προβληματίζομαι για την απόσταση θέασης. Όσα έχω διαβάσει λένε ότι για τα 3 μέτρα, το κατάλληλο μέγεθος είναι 37-40 ίντσες. Βέβαια αυτό είναι και θέμα προσωπικό, αλλά εδώ που είμαι, δε βρήκα πουθενά σε κάποιο μαγαζί μια 46άρα, να δω πώς φαίνεται...

Υπάρχει άλλη γνώμη για την απόσταση; Είναι πολλές οι 46 για τα 3 μέτρα; Λίγο ακόμη και την πήρα, αλλά δε θέλω να κάνω καμιά πατάτα με τόσα λεφτά, και δεν μπορώ μετά να βλέπω TV... θα με κοροϊδεύει ο κόσμος...

εγω βλεπω την 40D3000 απο τα 2.40μ. και ειμαι μια χαρα. Και απο τα 3.00μ μια χαρα θα ημουν. Δεν εχω δει την 46αρα σε εικονα αλλα στα 3.00 με 3.50 μετρα θα ηταν η πρωτη μου επιλογη.

Μην ξεχνας οτι το μεγεθος μετα απο λιγο το συνηθιζεις............και θες μεγαλυτερο!

Συμφωνω η 40αρα ειναι καλη στα 3 μετρα , στα 3.5 ειναι καλη η 46αρα.

Εγω βλεπω στα 3.5 μετρα με την 40D3000 και πλεον μου φαινεται μικρη , αν και δεν ξερω αν οι 46" ειναι καταληλες για τα χαλια των Ελληνικων καναλιων. Για DVD και HD ειναι οτι πρεπει παντως.

μιας και εγω περιμενω σημερα αυριο την 40" και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω τις ωρες που εχει παιξει στα γρηγορα πριν φυγει ο deliveras ?

Ευχαριστω

Θα προλαβεις τοσο γρηγορα να την ξεπακεταρεις ωστε να μπεις και στο μενου για να δεις τις ωρες λειτουργιας???
Χλωμο το βλεπω να περιμενει η μεταφορικη...μακαρι, αλλα δυσκολο...

μιας και εγω περιμενω σημερα αυριο την 40" και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω τις ωρες που εχει παιξει στα γρηγορα πριν φυγει ο deliveras ?

Ευχαριστω

Στα γρήγορα δεν μπορείς γιατί πρέπει να μπεις στο service menu. Ο deliveras σιγά μην περιμένει να θα την ανοίξεις.

Μην ανησυχείς ρε κουμπάρε. Αν όντως έρθει θα είναι καινούριο κομμάτι. Δεν κάνει τέτοια το μαγαζί που την πάρεις :ernaehrung004:

Δεν θα το δεχτεί ο deliveras.

Από τη στιγμή που παραδώσει δεν έχει καμία ευθύνη.

Εκτός αν είναι του καταστήματος.

Ευχαριστω

Από που ψώνισες? και πόσο?

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Από που ψώνισες? και πόσο?

θα μου επιτρεψεις επειδη ειναι μεσω γνωστου να μην τον εκθεσω. Μπορω να σου πω οτι πηρα 15% εκπτωση. Κατσε να φτασει στα χερια μου και τα λεμε μετα

Ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1394&page=4

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Δεν θα το δεχτεί ο deliveras.

Από τη στιγμή που παραδώσει δεν έχει καμία ευθύνη.

Εκτός αν είναι του καταστήματος.

Ο deliverας πρεπει να παρει υπογραφη οτι την παρεδωσε, οποτε μεχρι να την παρει δεν παει πουθενα. Και επειδη εκει που υπογραφεις συνηθως λεει "παρεδωθη σε αριστη κατασταση" ή κατι αναλογο, του λες μεγαλε θα περιμενεις*.

Βεβαια ολα αυτα ειναι φιλολογικου ενδιαφεροντος γιατι η πληρωμη εχει γινει ηδη, οποτε ειτε παραλαβεις ειτε δεν παραλαβης λογω δικης σου αρνησης, δεν νομιζω οτι λεει τιποτα.

*Deliverας φερνει την οθονη του PC (17αρα crt, θηριο τοτε) που εχει ερθει ταχυδρομικως απο την Αγγλια μεχρι εξω απο το μαγαζι μας ΑΘΙΚΤΗ. Παρκαρει εξω απο το μαγαζι μας αλλα στην απεναντι μερια του δρομου. Οπως παει να την βγαλει απο το φορτηγο, του φευγει απο τα χερια. Πραγμα που νομιζε οτι δεν ειδαμε επειδη ηταν απεναντι, αλλα το μαγαζι εχει τζαμια-καθρεφτες και τα βλεπεις ολα εξω...

Μπαινει μεσα, αφηνει την οθονη και λεει "παιδια μια υπογραφη γρηγορα γιατι εχω και αλλες παραδοσεις και βιαζομαι"...Στην απαντηση μου οτι θα ελεγξω πρωτα και μετα θα υπογραψω, μονο που δεν εβρισε γιατι "να ρε μεγαλε, η συσκευασια τελεια ειναι, μια χαρα ειναι και μεσα" και οντως η συσκευασια δεν ειχε παθει τιποτα γιατι ειχε σκασει με ολο τον πατο. Ελα ομως που η βαση της οθονης και ολο το πλαισιο μπροστα ειχαν σπασει...Φυσικα την πηρε πισω και ηρθε καινουρια, πιθανολογω με κοστος του courier γιατι φροντισα να ενημερωσω το καταστημα για το συμβαν.

και θα του πεις ότι η tv έχει παίξει 300 ώρες και δεν είναι σε άριστη κατάσταση οπότε δεν την παραλαμβάνεις???