Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αν και δε μου πεφτει λογος θα ηθελα να αναφερω οτι σπανια τα power-buy εχουν την καταληξη που οι συμμετεχοντες θα επιθυμουσαν.Σας ευχομαι να πανε ολα καλα,αλλα προσεξτε μηπως κανετε την αγορα και μετα απο 15-20 μερες που γινει η παραδοση η τιμη της τηλεορασης να εχει πεσει κατω απο την τιμη που την "κλεισατε".

Εγώ βασικά δεν πολυκατάλαβα αυτό περί "καινούργιας κατασκευαστικής υλοποίησης". Θα έχει κάποιες βελτιώσεις σαν σειρά προιόντος ή απλά είναι η επόμενη παρτίδα και μας το είπανε πιο "επιστημονικά";

PS1. Dion999 θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ πιστέυω οτι πάντα έχεις κέρδος σε περισσότερα κομμάτια. Είναι βασικός κανόνας του εμπορίου. Επίσης αναφερόμαστε σε άτομα που θέλουν να την αγοράσουν ΤΩΡΑ (για διάφορους λόγους). Άμα θέλει κάποιος ας περιμένει μέχρι τα χριστούγεννα, τότε θα πέσει ακόμα περισσότερο. Επίσης δεν πιστέυω οτι ενώ η Sony άυξησε την τιμή του προιόντος μόλις, (κατα το Πλαίσιο), θα ξυπνήσει ένα πρωί σε 15 μέρες και θα την μειώσει στα 1200 π.χ. Επίσης να επισημάνω οτι δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα στο 90% των τηλεοράσεων. Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καινούργιο και δεν υπάρχει στην αγορά. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσίασαν κάποια προβλήματα οι τηλεοράσεις της πρώτης παρτίδας και να έγινε κάποια αναβάθμιση στις καινούργιες, γι αυτό και η άύξηση στην τιμή.

Last edited:
:chinscratch:

Όπως έχω ήδη πεί, νομίζω και 1370-1390 είναι καλή τιμή.

Όσον αφορά την χρέωση αλίμονο να χρεωθεί κάποιος για όλους.Μήπως αυτό ειπώθηκε λόγο αμφιβολιών για το άν πράγματι ο αριθμός ειναι 12-15 ή 1-2 ?

Όσον αφορά εμένα σε αυτήν την τιμή ενδιαφέρομαι να δώσω 300-400 ευρώ και τα υπόλοιπα με δόσεις.

Δέν πολυκατάλαβα το θέμα των παραλαβών.Εκτός και άν μιλάμε για το αυτονόητο ότι εκτός Αθηνών θα έχουμε μια επιβάρυνση λόγο μεταφορικής.

Τώρα όσον αφορά ότι θα πάρουμε απο νέα βελτιωμένη παρτίδα δέν ξέρω άν είναι καλό ή όχι (μιάς και όσοι την έχουν ήδη δέν έχουν κανένα πρόβλημα).

Άς δούμε βέββαια μπάς και Expert - ΗΑ δώσουν τιμή 1350 .

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

:chinscratch:

Όπως έχω ήδη πεί, νομίζω και 1370-1390 είναι καλή τιμή.

Όσον αφορά την χρέωση αλίμονο να χρεωθεί κάποιος για όλους.Μήπως αυτό ειπώθηκε λόγο αμφιβολιών για το άν πράγματι ο αριθμός ειναι 12-15 ή 1-2 ?
Αυτό είμαι σίγουρος ότι ήταν τρόπος για να αποφύγουν να ανοίξουν καρτέλες για όσους δεν έχουνε ξαναγοράσει από Πλάισιο. Βαρεμάρα... αυτό ήτανε, καλοκαίρι είναι ακόμη βλέπεις :p
Όσον αφορά εμένα σε αυτήν την τιμή ενδιαφέρομαι να δώσω 300-400 ευρώ και τα υπόλοιπα με δόσεις.
Είσαι όσον αφορά αυτό. 228x6 βγαίνουν οι δόσεις αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται άλλη παραμετροποίηση (είναι ισόποσες).

Δέν πολυκατάλαβα το θέμα των παραλαβών.Εκτός και άν μιλάμε για το αυτονόητο ότι εκτός Αθηνών θα έχουμε μια επιβάρυνση λόγο μεταφορικής.
Παραλαβή ο καθένας σπίτι του δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα όσον αφορά ότι θα πάρουμε απο νέα βελτιωμένη παρτίδα δέν ξέρω άν είναι καλό ή όχι (μιάς και όσοι την έχουν ήδη δέν έχουν κανένα πρόβλημα).
Το ότι θα πάρουμε και καλά από νέα παρτίδα για μένα σημαίνει φίφα της εταιρίας να δικαιολογήσει την άνοδο στην τιμή γιατί είδε ότι το μοντέλο φυσάει και πουλάει σαν τρελό και σου λέει κάτσε να τα αρπάξω τώρα που μπορώ.

Άς δούμε βέββαια μπάς και Expert - ΗΑ δώσουν τιμή 1350 .
Εννοείται ότι θα περιμένουμε τελική τιμή και από αυτούς αλλά για να την δίνουν τόσο σαν minimum όλοι μάλλον έχουν ψαλιδίσει το κέρδος στα όρια που σημαίνει ότι η Sony όντως την έκανε τη δουλειά. Τώρα τι παίζει με τον Λαρισαίο με τον οποίο προσπαθώ να επικοινωνήσω από το πρωί για να μάθω διαθεσιμότητα και τεμάχια αλλά μάταια, δεν ξέρω...

Προσωπικά στα 1370Ε με 6 άτοκες και δωρεάν παράδοση σπίτι μου από το Πλαίσιο είμαι μέσα και τη θεωρώ καλή προσφορά.
Ο χρόνος παράδοσης είναι λίγο μεγάλος αλλά εμένα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα.
Η μοναδική ένσταση που έχω και αν μπορούμε κάπως να το διευκρινήσουμε είναι αυτά τα περί καινούριας κατασκευαστικής υλοποίησης του μοντέλου...

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Η μοναδική ένσταση που έχω και αν μπορούμε κάπως να το διευκρινήσουμε είναι αυτά τα περί καινούριας κατασκευαστικής υλοποίησης του μοντέλου...

Μάλλον τελείωσε η αρχική παρτίδα του Πλαισίου και περιμένουν κομμάτια που λογικό είναι να ανήκουν σε μεταγενέστερο στάδιο κατασκευής.

Προσωπικά στα 1370Ε με 6 άτοκες και δωρεάν παράδοση σπίτι μου από το Πλαίσιο είμαι μέσα και τη θεωρώ καλή προσφορά.
Ο χρόνος παράδοσης είναι λίγο μεγάλος αλλά εμένα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα.
same here...

Πρόκειται απλά για καινούργιες παραλλαβές!!! Καμία διαφορά από τα προηγούμενα μοντέλα. Ξαναπήρα τηλέφωνο και μπίρι μπίρι του το έβγαλα. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην αγορά και η Sony το εκμεταλεύεται ανεβάζοντας τις τιμές. Τον είχα μισή ώρα στο τηλέφωνο. Τελική τιμή παραμένει αυτή. Παράδοση κατ' οίκον δωρεάν κι ότι πρόβλημα υπάρξει (που να μην σώσει να υπάρξει :p) εξ' αρχής επαφή με τοπικό Πλαίσιο. Το καινούργια υλοποίηση και καλά ήταν φίφα για να δικαιολογηθεί κι αυτός για την ανεβασμένη τιμή...

Έχουμε ευχάριστες εξελίξεις από Η.Α. η οποία έριξε την τιμή στα 1350 αλλά δυστυχώς για τα παιδιά που βρίσκονται μακρία από κατάστημα Η.Α. θα επιβαρυνθούν με έξοδα αποστολής τα οποία όμως δεν θα ξεπερνούν τα 20 όπως μας είπανε.
Την μεγάλη έκπληξη όμως την έκανε το Net-Electric Αθηνών το οποίο δεν έχει άμεσα διαθέσιμες αλλά τις περιμένει να εκτελονιστούνε από μέρα σε μέρα και μας δίνει τιμή 1270 και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.:Banane0::music-smiley-005::2thumb22sup:
Ακόμη δεν έχουμε μάθει για δόσεις από τα παραπάνω καταστήματα.

Last edited:
UPDATE 5:
Λοιπόν σε λίγο ευχάριστα τώρα. Απο ΗΑ μου είπαν οτι ύπάρχουν σχεδόν ετοιμοπαράδοτες στα 1350 τελικά. Ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν. Όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα μπορούν να αποσταλούν με μεταφορική με επιβάρυνση το πολύ 20Ε απο το πλησιέστερο υποκατ.
Επίσης απο Net-electric (Αθήνα) έχω τιμή 1270Ε (βεβαίως, βεβαίως!!) αλλα δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες. Μόλις εκτελωνιστούν θα έχω επίσημη προσφορά. Δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε όμως για το 1ο δεκαπ/μερο του Σεπτεμβρίου. Μπορεί αύριο, μπορεί σε 10 μέρες. Ακούω σχόλια...

**Με πρόλαβε ο Φίλτατος FM!!

Οπότε, ας δουμε αν μπορουμε να επιτυχουμε καλυτερη τιμη σε πολυκαταστημα, το οποιο το ψιλοαποκλειω πια, και να δουμε ποιοι απο τους 14 ειναι "μεσα" στα 1370 απο Πλαισιο, με δωρεαν παραλαβη σε δυο εβδομαδες και ποιοι οχι.

Ηλεκτρονικη εχει Ηρακλειο Κρητης, οποτε εγω ειμαι κομπλε... Απλα διευκρινισε το "σχεδον" ετοιμοπαραδοτες... "Ολιγον" εγκυος?

Έλα πάμε Ηλεκτρονική :grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Και η καλύτερη δυνατή τιμή και άμεσα διαθέσιμη συνεπώς δέν βλέπω το λόγο να κοιτάμε αλλού εκτός και άν κάποιοι δέν έχουν κοντινό κατάστημα.

Παιδιά να περιμένουμε λίγο να πάρουμε τιμή και από Expert που έχει πραγματικά παντού! Ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν 100% ετοιμοπαράδοτες πουθενά οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε. Δεν μας πειράζενα περιμένουμε και την τιμή της expert και μετά αποφασίζουμε. Πάντως αν έχει η ΗΑ ετοιμοπαράδοτες είναι αρκετά ενδιαφέρον.

UPDATE 5:
Λοιπόν σε λίγο ευχάριστα τώρα. Απο ΗΑ μου είπαν οτι ύπάρχουν σχεδόν ετοιμοπαράδοτες στα 1350 τελικά. Ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν. Όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα μπορούν να αποσταλούν με μεταφορική με επιβάρυνση το πολύ 20Ε απο το πλησιέστερο υποκατ.
Επίσης απο Net-electric (Αθήνα) έχω τιμή 1270Ε (βεβαίως, βεβαίως!!) αλλα δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες. Μόλις εκτελωνιστούν θα έχω επίσημη προσφορά. Δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε όμως για το 1ο δεκαπ/μερο του Σεπτεμβρίου. Μπορεί αύριο, μπορεί σε 10 μέρες. Ακούω σχόλια...

**Με πρόλαβε ο Φίλτατος FM!!

Παιδιά εγώ σήμερα κ αφού όλο το πρωί μου διάβαζαν τις εξελίξεις στο φόρουμ μέσω τηλεφώνου στη δουλειά, αποφάσισα και πήγα μία βολτα πριν λίγο απο την expert (της Σύρου) όπου κ δουλεύει ένας φίλος. Εκεί καταρχήν είχε την πολυπόθητη πλέον 40D3000 στημένη κ έπαιζε...Αφού λοιπόν την είδα τον ρώτησα για τιμή και του ανέφερα όλη την προσπάθεια που κάνουμε και φυσικά την τιμή του λαρισαίου η οποία του φάνηκε υπερβολικά χαμηλή. Τελος πάντων η τιμή που μου μου έκανε για μία τηλεόραση είναι 1369! Επίσης μου είπε πως αν δεν θέλω αυτή που έχει εκεί σε 4 μέρες το πολύ μου φέρνει της κούτας. Δεν ξέρω αν η τιμή έγινε μόνο για μένα κ λόγο της φιλικής σχέσης με τον υπάλληλο αλλά την θεωρώ κ την καλύτερη για μένα αφού και ίδια τιμή είναι με αυτή που έχουμε από ΗΑ (της οποίας κατάστημα δεν έχουμε εδώ) και αν θέλω αυτή την στιγμή πάω και την παίρνω. Πάντως για 10 τιμή δεν ρώτησα γιατί δεν νόμίζω πώς βολεύει κανέναν σας να πάρει απο Σύρο... Ετσι αποφάσισα πως βάση της τιμής μου μας κάνουν κ της αναμονής και της "υποστήριξης" που θα έχω αν την πάρω από εδώ είναι καλύτερα να την τσιμπήσω ...ίσως και σήμερα!!!:Banane0: Πάντώς δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να λες σε κάποιους ότι θα πάρεις 10 - 14 τηλεοράσεις και να μην κάνουν μία τιμή 1300ε τουλάχιστων...

Ένα ευχαριστώ σε όσους τρέχουν τόσες μέρες όλους μας :grinning-smiley-043

Resentful ρώτα τον φίλο σου μήπως για 14 τηλεοράσεις μπορεί να μας κάνει καλύτερη τιμή. Εξήγησέ του την κατάσταση. Ούτως η άλλως με κεντρικά μιλάνε και αυτοί τους τις στέλνουνε. Δεν έχει σημασιά που είναι Σύρο το κατάστημα. Θα μπορούμε να παραλλάβουμε από οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ

Last edited:
Εγώ βασικά δεν πολυκατάλαβα αυτό περί "καινούργιας κατασκευαστικής υλοποίησης". Θα έχει κάποιες βελτιώσεις σαν σειρά προιόντος ή απλά είναι η επόμενη παρτίδα και μας το είπανε πιο "επιστημονικά";

PS1. Dion999 θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ πιστέυω οτι πάντα έχεις κέρδος σε περισσότερα κομμάτια. Είναι βασικός κανόνας του εμπορίου. Επίσης αναφερόμαστε σε άτομα που θέλουν να την αγοράσουν ΤΩΡΑ (για διάφορους λόγους). Άμα θέλει κάποιος ας περιμένει μέχρι τα χριστούγεννα, τότε θα πέσει ακόμα περισσότερο. Επίσης δεν πιστέυω οτι ενώ η Sony άυξησε την τιμή του προιόντος μόλις, (κατα το Πλαίσιο), θα ξυπνήσει ένα πρωί σε 15 μέρες και θα την μειώσει στα 1200 π.χ. Επίσης να επισημάνω οτι δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα στο 90% των τηλεοράσεων. Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καινούργιο και δεν υπάρχει στην αγορά. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσίασαν κάποια προβλήματα οι τηλεοράσεις της πρώτης παρτίδας και να έγινε κάποια αναβάθμιση στις καινούργιες, γι αυτό και η άύξηση στην τιμή.

Μα επειδη αναφερομουν σε ατομα που θελουν να την αγορασουν ΤΩΡΑ ειπα για τις "δυσκολειες" μιας μαζικης αγορας.Εγω οταν ενα ωραιο πρωινο αποφασισα να αγορασω τη συγκεκριμενη τηλεοραση την ειχα σπιτι μου σε 2 ωρες! (απο sony-center στα 1470 ε).Παντως μη βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι σε 15-20 μερες η τιμη της δε μπορει να πεσει.
Ενοειται οτι οι παρατηρησεις μου ειναι εντελως φιλικες και καλοπροαιρετες και σας ευχομαι να πανε ολα καλα....
ps) Ηδη βλεπω οτι καποιοι βρηκαν μονοι τους τη συγκεκριμενη tv σε πολυ καλη τιμη για ενα κοματι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ηδη βλεπω οτι καποιοι βρηκαν μονοι τους τη συγκεκριμενη tv σε πολυ καλη τιμη για ενα κοματι.

To οποίο όμως είναι demo γι αυτό ίσως το κατάστημα του την δίνει τόσο και δέν νομίζω κάποιος απο τους υπόλοιπους να προτιμά να πάρει TV ανοιχτεί που παίζει 16 ώρες την ημέρα σε κατάστημα για να γλυτώσει 100-200 ευρώ.

Μα επειδη αναφερομουν σε ατομα που θελουν να την αγορασουν ΤΩΡΑ ειπα για τις "δυσκολειες" μιας μαζικης αγορας.Εγω οταν ενα ωραιο πρωινο αποφασισα να αγορασω τη συγκεκριμενη τηλεοραση την ειχα σπιτι μου σε 2 ωρες! (απο sony-center στα 1470 ε).Παντως μη βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι σε 15-20 μερες η τιμη της δε μπορει να πεσει.
Ενοειται οτι οι παρατηρησεις μου ειναι εντελως φιλικες και καλοπροαιρετες και σας ευχομαι να πανε ολα καλα....
ps) Ηδη βλεπω οτι καποιοι βρηκαν μονοι τους τη συγκεκριμενη tv σε πολυ καλη τιμη για ενα κοματι.

Φίλε Dion999 ίσως να παίζει ρόλο ότι είναι φίλος του και του έδωσε αυτή την τιμή γιατί σε κανέναν δεν την έχουνε δώσει για 1 τεμάχιο και μην ξεχνάς ότι εμείς κυνηγάμε και τιμή και δόσεις λόγω αριθμού τεμαχίων.
Κι εγώ την πρώτη μου LCD ξύπνησα ένα πρωί στραβά με τον παρά στο χέρι (με πιστωτική και δόσεις την πήρα αλλά άσχετο :p) και πήγα στα expert και την σήκωσα όπως ήταν και σε μισή ώρα (βλέπεις ο Βόλος είναι μικρός) ήταν σπίτι μου κι έπαιζε. Τώρα δεν με πειράζουν μία δύο μέρες καθυστέρηση αν είναι να γλιτώσω 100-150 ευρώ (από τα 1450 που υπολογίζω να την βρω μέσο όρο) κι έχω και δόσεις.

To οποίο όμως είναι demo γι αυτό ίσως το κατάστημα του την δίνει τόσο και δέν νομίζω κάποιος απο τους υπόλοιπους να προτιμά να πάρει TV ανοιχτεί που παίζει 16 ώρες την ημέρα σε κατάστημα για να γλυτώσει 100-200 ευρώ.
Είπε του φέρνει και του κουτιού άμα θέλει σε 4 μέρες max

Και εμενα οι 6 ατοκες απο Πλαίσιο μου έρχονται γάντι.

Τελικα ηλεκτρονικη / expert προσφέρουν κάτι ανάλογο?