Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ο πωλητής μου το είπε σχεδόν ξεκάθαρα ότι τα +70 οφείλονται στην έλλειψη διαθεσιμότητας και πάνω εκεί μας πατάνε τώρα. Αν περιμένουμε και γεμίσει ο τόπος 40D3000 μετά θα πετύχουμε σίγουρα τα 1300 ευρώ από Πλαίσιο μπορεί και πιο κάτω. Όλα είναι θέμα χρόνου και υπομονής. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι όντως τα πράγματα θα είναι έτσι σε 15 ημέρες. Μπορεί να φέρει πάλι λίγα κομμάτια η Sony Hellas (λόγω μεγάλης ζήτησης της τηλεόρασης και σε άλλες χώρες και διανομή της μαμάς Sony να καλύψει και τις ανάγκες αυτών σε συνδυασμό με μικρότερη γραμμή παραγωγής σε σχέση με την υπάρχουσα ζήτηση). Τι εννοώ; μπορεί να περιμένουμε 15 ημέρες ή και ένα μήνα και να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε τώρα και να έχουμε χάσει και τις ημέρες απόλαυσης της τηλεόρασής μας.
Πρέπει όλα να λαμβάνονται υπόψη.
Τώρα αν πάρω και τον πιέσω κι άλλο τον κύριο Αλεξόπουλο ίσως το πάρω και από αυτόν το 1350άρι αλλά επειδή η Sony τον έχει επιβεβαιώσει για την έλλειψη του μοντέλου αυτή τη στιγμή εκεί πάνω στηρίζεται και επιμένει στην τιμή του (συν ότι δίνει και τις άτοκες σε όποιον το επιθυμεί).

Εγώ πάντως που έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς για το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στα 1450 σε Sony-Centre.
Η τιμή απ'οτι μου είπαν ισχύει και για δώσεις με κάρτα.
1ον Πόσες δόσεις; και 2ον άτοκες;

To θεμα ειναι οτι εφοσον η δυναμη μας ειναι το powerbuy, η αναμονη εχει νοημα μοναχα αν συμφωνησουν ΟΛΟΙ να περιμενουμε και παμε για καλυτερη τιμη οταν αυξηθει (ποσο σιγουρο ειναι αυτο) η διαθεσιμοτητα... Ειδαλλως, την παιρνουμε στα 1370, 100 ευρω φθηνοτερα απο την τιμη που θα βρει καποιος που θα την παρει απο το Πλαισιο τωρα... Η μαζι αναμονη λοιπον, η μαζι αγορα.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εγώ πάντως που έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς για το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στα 1450 € σε Sony-Centre.
Η τιμή απ'οτι μου είπαν ισχύει και για δώσεις με κάρτα.
Πιστεύω πάντως ότι με την έλευση των νέων μοντέλων τον Σεπτέβρη
η τιμή θα πέσει...
Ειδωμεν...

Ρε μάγκες θα τρελαθούμε στο τέλος :bigcry:

Χθές δέν έδωσε η Sony-Centre τιμή (1500Ε) για 10 κομμάτια ? :hanged:

Πάντως δέν είναι λίγο περίεργο αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα να μήν έχει κάποια αλυσίδα 10 κομμάτια? :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Πάντως δέν είναι λίγο περίεργο αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα να μήν έχει κάποια αλυσίδα 10 κομμάτια? :chinscratch:

Και να έχει 10 κομμάτια γιατί να τα δεσμεύσει σε εμάς από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ελάχιστη άμεση προσφορά και μπορεί να τα πουλήσει ένα ένα στην τιμή που θέλει...

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ρε μάγκες θα τρελαθούμε στο τέλος :bigcry:

Χθές δέν έδωσε η Sony-Centre τιμή (1500Ε) για 10 κομμάτια ? :hanged:

Τι να πώ ???

Περιέργο μου φάνηκε και εμένα μιας και δεν αφορά αγορά μέσω e-shop ή μαζική αγορά αλλά για αγορά μεσω καταστήματος για κομάτι μεμονομένα και πληρωμή με δόσεις...:chinscratch:

Οσο για τις δόσεις μου είπαν ότι ανάλογα με την κάρτα τις καθορίζουν σε συννενόηση και με τον πελάτη.

Θα το επισκεπτώ τις προσεχείς μέρες και θα σας ενημερώσω με νεότερο post.

Το Πλαίσιο πάντως στο Mall έχει ένα κομμάτι ετοιμοπαράδοτο για όποιον ενδιαφέρεται.. Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι ο πωλητής αγνοούσε την προσφορά για αγορά μάσω διαδικτύου..Με προώθησε να ρωτήσω στο ταμείο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή και τον χρόνο αποστολης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Και να έχει 10 κομμάτια γιατί να τα δεσμεύσει σε εμάς από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ελάχιστη άμεση προσφορά και μπορεί να τα πουλήσει ένα ένα στην τιμή που θέλει...

Άν ισχύει αυτό (που πολύ πιθανό το βλέπω) μάλλον το power buy είναι εκτός χρόνου και συνεπώς ήταν καταδικασμένο απο την 1η στιγμή :damnyou:

Το καθε sony-centre ,φανταζομαι, οτι μπορει να δωσει οτι τιμη θελει,εξαλου η αποκλιση ειναι 50 ευρο μονο.

Παντως και μονο η ταλαιπωρια και αναμονη δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για 100-150 ευρο διαφορα.(100-150 ευρο σε σχεση με τα 1450-1500,περιπου,που ο καθενας απο μονος του μπορει να την αγορασει)

Να πω και κατι ακομα και φυσικα χωρις παρεξηγηση....φανταστειτε να βγαλετε τελικα καποια ακρη και να φτασετε στην ημερα να συγκεντρωθειτε για την πληρωμη και οι μισοι να μην εμφανιστουν η καποιοι να εχουν ξεπερασει το οριο τους στην πιστωτικη κ.τ.λ.π
Ενοειται οτι αυτα δε τα λεω για να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα ειναι σοβαρα θεματα(ειδικα για τετοια ποσα).

ps) κατι διαβασα μεσα στο thread περι "καινουργιου"-"βελτιωμενου" μοντελου και οσο και αν εψαξα στο net δε βρηκα τετοια πληροφορια...φανταζομαι λογια καποιου "πωλητη" θα ηταν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

ps) κατι διαβασα μεσα στο thread περι "καινουργιου"-"βελτιωμενου" μοντελου και οσο και αν εψαξα στο net δε βρηκα τετοια πληροφορια...φανταζομαι λογια καποιου "πωλητη" θα ηταν.

Διευκρίνισα σε επόμενο post ότι πρόκειται απλά για καινούργια παραλαβή και ότι ο πωλητής κακώς χρησιμοποίησε την φράση "καινούργια κατασκευαστική υλοποίηση" η οποία μπέρδεψε την κατάσταση χωρίς λόγο. Αν είχες διαβάσει λίγα post παρακάτω θα γλίτωνες την ταλαιπωρία να ψάχνεις για πράγματα που δεν υπάρχουν... :p. Περιμένω τις απόψεις όσων δεν μιλήσανε.

Άν ισχύει αυτό (που πολύ πιθανό το βλέπω) μάλλον το power buy είναι εκτός χρόνου και συνεπώς ήταν καταδικασμένο απο την 1η στιγμή :damnyou:

Αν δεν κάναμε την έρευνα αγοράς ρε Βασίλη πως ήταν δυνατόν να το γνωρίζουμε αυτό; Και δεν θεωρώ καταδίκη 100 ευρώ λιγότερα με άτοκες δόσεις. Απλά δεν ήταν πλήρης επιτυχία λόγω συγκυριών.

Όπως προανέφερα έχω την δυνατότητα και την υπομονή να περιμένω. Όσοι θέλουν να αγοράσουν τώρα μπορούν να ψάξουν να βρουν την πιο συμφέρουσα για αυτούς τιμή και να αγοράσουν εφόσον βρουν ετοιμοπαράδοτη. Εγώ θα ξανακάνω μια δοκιμή στο Πλαίσιο για περαιτέρω μείωση στα 1350 αύριο και το ξανασυζητάμε. Απλά ενημερώστε μας όλοι τι σκέφτεστε να ξέρουμε κι εμείς να κινηθούμε αναλόγως. Αν είναι να αγοράσουν οι περισσότεροι μόνοι τους να μην περιμένω κι εγώ κι ο Ulv3r τζάμπα.

Α και κάτι ακόμη
Τα laserdisc ποτε θα γινουν συλεκτικα μπας και πλουτησω?:grinning-smiley-043
ΠΟΤΕ!!!

Ενοείται οτι αυτό δε το λέω για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά είναι κάτι που είναι πολύ απίθανο να συμβεί...:flipout::flipout:

Last edited:
Εγώ προσωπικά θα το θεωρήσω επιτυχία αν καταφέρουμε να αγοράσουμε την αξιοπιστία που δίνει το Πλαίσιο σε τιμή κοντά σε αυτή που δίνουν τα noname ιντερνετομάγαζα

υ.γ: FoRMat MaSTer και Ulv3r σας ευχαριστώ για το τρέξιμο που κάνετε για να μας εξυπηρετήσετε όλους.:ernaehrung004:

Απλά να διευκρινίσω η Net-Electric που μας δίνει 1270 δεν είναι noname ιντερνετομάγαζο. Το μαγαζί έχει έδρα Πλάτωνος 107 ΚΟΛΩΝΟΣ 10442-Αθήνα και οι Αθηναίοι μπορούν να τις παραλάβουν από εκεί ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αποστολή χωρίς να χρεώσει τα έξοδα αποστολής. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν την συγκρίνουμε με expert, H.A. και Πλαίσιο αλλά το κατάστημα δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα όπως η electroptica.
Η τιμή βέβαια είναι απολύτου μετρητοίς και αναμένει από μέρα σε μέρα και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου το αργότερο. Αρχική τιμή στο site δίνει 1458 .
Αν κοιτάξουμε την απόλυτη τιμή είναι η καλύτερη επιλογή αφού είναι φθηνότερος απ' όλους (ακόμη και από τον Λαρισαίο κατά δύο πακέτα τσιγάρα κι έναν αναπτήρα :p) και το μαγαζί έχει φυσική υπόσταση.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν μπήκαν αρκετοί να πουν και τη δική τους άποψη. Περιμένουμε ακόμη όλους τους Αθηναίους (xalaros10, OrangeBoy, nasos1978) και τον Jorgito από Κατερίνη.
Πάντως αν θέλουμε να επωφεληθούμε των δόσεων (αν και δεν έχω πρόβλημα με την αγορά απολύτου μετρητοίς όπως έχω προαναφέρει αν τελικά αγοράσουμε από το Πλαίσιο εγώ θα τις εκμεταλλευτώ) η τιμή που μας δίνει το Πλαίσιο είναι
πολύ καλή σε συνδυασμό με τις δόσεις και την μετά υποστήριξη (μεταφορά της προβληματικής οθόνης σε Πλαίσιο και αναλαμβάνουν αυτοί την αποστολή στην Sony).

Εγώ πάντως είμαι μέσα και για Πλαίσιο και για Net-Electric.

Last edited:
Ερώτηξις:
Αν πάμε σε Net-Electric, φίλτατε FRMMST, φρονείς ότι δεν θα απολάβουμε προνόμια της μετα-υποστήριξης;

Επίσης, πιστεύεις ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα αναλάβουν μετά οποιαδήποτε πρόβλημα και μέχρι πότε;

Γιατί μέχρι τώρα, είναι γνωστό ότι όταν προκύψει θέμα, όλοι τρέχουμε στις αντιπροσωπείες... τι περισσότερο θα μας προκύψει, από τη θετική πλευρά εννοώ, εάν αγοράσουμε από το ΠΛΑΙΣΙΟ...

Με συγχωρείτε, δεν επικρίνω τις απόψεις σας αλλά προσπαθώ να κάνω λίγο το δικηγόρο του ακατονόμαστου, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε κάπου... πχ, εφόσον ισχύει το 1270 από κατ-μα με φυσική υπόσταση γιατί να μην το προτιμήσουμε έναντι του ΠΛΑΙΣΙΟ, εάν φυσικά δεν ενδιαφέρει το θέμα των δόσεων;

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ερώτηξις:
Αν πάμε σε Net-Electric, φίλτατε FRMMST, φρονείς ότι δεν θα απολάβουμε προνόμια της μετα-υποστήριξης;

Επίσης, πιστεύεις ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα αναλάβουν μετά οποιαδήποτε πρόβλημα και μέχρι πότε;

Γιατί μέχρι τώρα, είναι γνωστό ότι όταν προκύψει θέμα, όλοι τρέχουμε στις αντιπροσωπείες... τι περισσότερο θα μας προκύψει, από τη θετική πλευρά εννοώ, εάν αγοράσουμε από το ΠΛΑΙΣΙΟ...

Με συγχωρείτε, δεν επικρίνω τις απόψεις σας αλλά προσπαθώ να κάνω λίγο το δικηγόρο του ακατονόμαστου, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε κάπου... πχ, εφόσον ισχύει το 1270 από κατ-μα με φυσική υπόσταση γιατί να μην το προτιμήσουμε έναντι του ΠΛΑΙΣΙΟ, εάν φυσικά δεν ενδιαφέρει το θέμα των δόσεων;
Απάντηξις:
Πλαίσιο μου είπε ο κος Αλεξόπουλος την πας στο μαγαζί και αναλαμβάνουν αυτοί την προώθησή της στο service της Sony και την παραλαβή της ξανά από αυτή κατά τη διάρκεια της εγγύησης. Αυτό μόνο. Μην περιμένεις ότι κάνουν τίποτα το τρομερό και φοβερό (στην αντικαθιστούνε με άλλη και τέτοια).
Εγώ όπως είπα είμαι μέσα και στις δύο περιπτώσεις. Για απολύτου μετρητοίς προτιμώ Net-Electric. Αν πάμε τελικά Πλαίσιο παρ' όλα αυτά εννοείται θα εκμεταλευτώ τις δόσεις. Αυτή τη στιγμή έχω 1500 cash να διαθέσω αλλά δεν με χαλάει να πληρώσω 1370 σε 6 άτοκες και να εκμεταλευτώ το μετρητό κάπου αλλού αυτή τη στιγμή από το να το δεσμεύσω όλο στην τηλεόραση.
Ελπίζω να έγινα σαφής...

Η Sony δεν θα αναλάμβανε νομίζω να την αντικαταστήσει... απλά να την επισκευάσει...
Για να μην πλατιάζουμε όμως, κρίνω ότι η καλύτερη περίπτωση είναι αυτή που θα προκύψει με την άμεση αγορά cash και άμεσα... Άρα Net-Electric; ή και εδώ παίζει παραγγελία και καθυστέρηση;

Κανένας δεν έχει ετοιμοπαράδοτες. Όλοι περιμένουν την παραλαβή της Sony Hellas για να πάρουν το μερίδιό τους από τεμάχια.
Περιμένουμε να δούμε τι θα πούνε και οι άλλοι υποψήφιοι αγοραστές.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Η Sony δεν θα αναλάμβανε νομίζω να την αντικαταστήσει... απλά να την επισκευάσει...
Ξέχασα μία λέξη στην πρόταση "Μην περιμένεις ότι κάνουν τίποτα το τρομερό και φοβερό (στην αντικαθιστούνε με άλλη και τέτοια)" και μάλλον σε μπέρδεψα. Η σωστή πρόταση είναι "Μην περιμένεις ότι κάνουν τίποτα το τρομερό και φοβερό (δεν στην αντικαθιστούνε με άλλη και τέτοια)"

Έχουμε Net-Eletric +4 (nobleman, mindscape, Ulv3r, FoRMat MaSTer).
Περιμένουμε και τους υπόλοιπους να μας πουν την άποψή τους. Πιο συγκεκριμένα περιμένουμε τους:
xalaros10
Jorgito
Resentful (μάλλον έχει ήδη αγοράσει από Expert Σύρου)
OrangeBoy
Βασίλης 07 (είχε δηλώσει ΗΑ λόγω διαθεσιμότητας αλλά διαθεσιμότητα δεν ισχύει πλέον)
nasos1978
jkontar
queensryche

Θυμίζω ακόμη μία φορά ότι η τιμή είναι 1270€ μετρητά για Net-Electric, 1350€ μετρητά για expert και Η.Α.(Η.Α. +20€ max για όσους δεν μπορούν να την παραλάβουν από κάποιο υποκατάστημα), και 1370€ από Πλαίσιο με δυνατότητα μέχρι 6 άτοκες.

Πάντως το να περιμένουμε μερικές μέρες είναι εύλογο από τη στιγμή που προσπαθούμε για ας το πούμε "powerbuy". Στην προηγούμενη προσπάθεια των παιδιών η προσπάθεια οργάνωσης ξεκίνησε στις 19/7 από τον smoothbore και τελικά στα χέρια τους τις είχανε από 25/7 και μετά. Αν τελικά αποφασίσουμε και κλείσουμε Net-Electric με το που θα εκτελωνίσει η Sony αρχίζουν οι αποστολές και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει εντός 10ημέρου.