Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αν όμως η πλειοψηφία θελήσει να παραγγείλουμε χθες τότε είμαι υπέρ του Πλαίσιο λόγω αξιοπιστίας και σέρβις και κατά δεύτερο λόγο υπέρ νετ-ελέκτρικ λόγω τιμής έστω και χωρίς δόσεις.-bye-

Έχω ήδη πει την άποψή μου και είμαι μέσα και στις δύο περιπτώσεις

υ.γ: Όσον αφορά το noname το είπα με την έννοια ότι δεν είναι γνωστή αλυσίδα και δεν έχει εξυπηρέτηση ´σερβις.

Προτιμώ Πλαίσιο.

Αλλα και γω μέσα και στις 2 περιπτώσεις. Είτε net-electric ή Πλαισιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αν δεν κάναμε την έρευνα αγοράς ρε Βασίλη πως ήταν δυνατόν να το γνωρίζουμε αυτό; Και δεν θεωρώ καταδίκη 100 ευρώ λιγότερα με άτοκες δόσεις. Απλά δεν ήταν πλήρης επιτυχία λόγω συγκυριών.

Εννοώ καταδικασμένο ώς πρός τους χρόνους παράδοσεις και όχι ώς πρός τις τιμές που πετύχατε οι οποίες είναι πολύ καλές :music-smiley-005:

Κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσω σε αγορά απο την Η.Α σε τιμή 1390Ε και παραλαβή το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς FoRMat MaSTer και Ulv3r (δυστυχώς δέν γνωρίζω τα πραγματικά σάς ονόματα παιδιά) για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να πάρουμε την τηλεόραση που θέλουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή :SFGSFGSF: και ζητώ συγγνώμη που τελικά δέν θα συμμετάσχω.

Εύχομαι καλή επιτυχία στήν συνέχεια της προσπάθειας και παραλαβές το συντομότερο δυνατό :grinning-smiley-043

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εννοώ καταδικασμένο ώς πρός τους χρόνους παράδοσεις και όχι ώς πρός τις τιμές που πετύχατε οι οποίες είναι πολύ καλές :music-smiley-005:

Κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσω σε αγορά απο την Η.Α σε τιμή 1390Ε και παραλαβή το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς FoRMat MaSTer και Ulv3r (δυστυχώς δέν γνωρίζω τα πραγματικά σάς ονόματα παιδιά) για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να πάρουμε την τηλεόραση που θέλουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή :SFGSFGSF: και ζητώ συγγνώμη που τελικά δέν θα συμμετάσχω.

Εύχομαι καλή επιτυχία στήν συνέχεια της προσπάθειας και παραλαβές το συντομότερο δυνατό :grinning-smiley-043

-bye-
Ευχαριστούμε...Επειδή πάντως κανένας δεν έχει στοκ (και ειδικά η ΗΑ σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε ο Ulv3r χθες της οποίας όλα τα κομμάτια στις αποθήκες ήταν δεσμευμένα) λογικά αν σου είπαν Τρίτη το αργότερο παράδοση περιμένουν τις παραλαβές της Sony εντός της εβδομάδας οπότε όλοι θα πάρουμε μετά :D.

Μην ζητάς συγνώμη που δεν θα συμμετάσχεις. Δεν υπάρχει υποχρεωτική συμμετοχή για κανέναν. Πιστεύω ότι θα είμαστε 10 αγοραστές (ήδη 7 έχουν συμφωνήσει για Net-Electric) οπότε και θα πάρουμε την τιμή που μας είπε.

Θα κάνω μια προσπάθεια πίεσης της κατάστασης για Πλαίσιο ακόμη μία φορά να κατέβει η τιμή στα 1300 απειλώντας λίγο ότι θα χάσουν την αγορά καθώς έχουμε ήδη τιμή χαμηλότερη από 1300 πέραν του Λαρισαίου και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ευχαριστούμε...Επειδή πάντως κανένας δεν έχει στοκ (και ειδικά η ΗΑ σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε ο Ulv3r χθες της οποίας όλα τα κομμάτια στις αποθήκες ήταν δεσμευμένα) λογικά αν σου είπαν Τρίτη το αργότερο παράδοση περιμένουν τις παραλαβές της Sony εντός της εβδομάδας οπότε όλοι θα πάρουμε μετά :D.

Πέρασα απο την Η.Α και επέμεινα για τον χρόνο παράδοσης.Μάλιστα του ανάφερα και την εδώ κίνηση για 15 κομμάτια και μου είπε πώς τόσα δέν μπορούν να βρούν.Στήν επιμονή μου όμως για το χρόνο παράδοσης μου είπε για 100% την ερχόμενη Τρίτη με μία μικρή πιθανότητα για το Σάββατο 1/9/07.Επειδή με έβλεπε δύσπιστο μου είπε πώς κοιτάει (στο PC) για κομμάτια απο άλλα καταστήματα και όχι απο τα κεντρικά και μάλιστα εκείνη την ώρα έβλεπε 5 διαθέσιμα στο κατάστημα του Ρέντη.

Καλή επιτυχία και μακάρι να την πάρετε σε ίδια ή και χαμηλότερη τιμή απο την προηγούμενη μαζική αγορά :ernaehrung004:

Εξελίξεις από Πλαίσιο. Επιμένουν στην αρχική τους στάση. Όταν είπα στον κο Αλεξόπουλο ότι έχουμε τιμή 1270 απολύτου μετρητοίς και χρόνο παράδοσης το αργότερο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου μου το απέκλεισε. Μου είπε ότι έχει συνεχή επικοινωνία με Sony και έχουν το προϊόν στα "Αναμένεται" και δεν έχουν ακριβή ημερομηνία παραλαβής. Εάν κάνουμε λέει την παραγγελία θα γίνει ειδική παραγγελία από τη Sony ειδικά για εμάς για τον ακριβή αριθμό των τεμαχίων που θέλουμε και γι αυτό θα τις πάρουμε και εντός 15 ημερών. Μη βγει τώρα κανας φίφης και ρωτήσει αν το πιστεύω ή όχι :p . Ζορίστηκε λίγο με το θέμα τιμής του ανταγωνισμού αλλά στηρίζεται στον θέμα χρόνου παράδοσης. Πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι αν το αφήσουμε για όταν φέρει η Sony από μόνη της τότε θα μπορέσει να μας δώσει κάλύτερη τιμή. Του είπα αν καταφέρει να πάει την τιμή στα 1300 να με πάρει στο κινητό.
Θα πάμε να δούμε με τον Ulv3r το απόγευμα και μία Media Markt αν και αυτούς τους φοβάμαι για παραεισαγωγές.
Αυτά και τέλος όσον αφορά τις αναζητήσεις...

Πιστεύω ότι αν αντέχουμε να περιμένουμε λίγες μέρες, ο χρόνος θα κυλάει υπέρ μας.:grandpa:

+1 (Για μένα τουλάχιστον)

Πάντως όπως και να'χει σιγουρα είμαστε κερδισμένοι με το powerbuy απο το να πήγαινε ο καθένας μόνος του.

Πιστεύω ότι αν αντέχουμε να περιμένουμε λίγες μέρες, ο χρόνος θα κυλάει υπέρ μας.:grandpa:
Δεν νομίζω να βρούμε τιμή καλύτερη από 1270€ όσο και να περιμένουμε. Αν το Πλαίσιο μας δώσει 1300€ είναι και η σίγουρη επιλογή πιστεύω όλων μας αλλά με τις υπάρχουσες τιμές τα 1270€ είναι ότι καλύτερο με το που θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην αγορά.
Κι εγώ δεν βιάζομαι του θανάτου και μπορώ να περιμένω καμιά δεκαριά μέρες να έρθει η τηλεόραση (που ούτως ή άλλως θα γίνει αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες) αλλά τιμή κάτω από 1270€ δεν νομίζω να παίξει Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Καλησπέρα κι από μένα!
Μετα απο μια διημερη ερευνα αγορας, κατεληξα πανω κατω σε αυτα που λετε κι εσεις. Δυστυχώς, λογω του οτι παντρευομαι την αλλη βδομαδα, σημαντικοτερο ρολο για μενα παιζει η ημερομηνια παρδοσης. Συνεπως, αν κατι δεν αλλαξει μεχρι αργα το βραδυ, θα αναγκαστω να κλεισω απo expert στα 1430/12 ατοκες δοσεις. Ελπιζω να εχουμε κανα νεωτερο μεχρι τοτε....

Καλησπέρα κι από μένα!
Μετα απο μια διημερη ερευνα αγορας, κατεληξα πανω κατω σε αυτα που λετε κι εσεις. Δυστυχώς, λογω του οτι παντρευομαι την αλλη βδομαδα, σημαντικοτερο ρολο για μενα παιζει η ημερομηνια παρδοσης. Συνεπως, αν κατι δεν αλλαξει μεχρι αργα το βραδυ, θα αναγκαστω να κλεισω απo expert στα 1430/12 ατοκες δοσεις. Ελπιζω να εχουμε κανα νεωτερο μεχρι τοτε....

1430 & 12 άτοκες καλό ακούγεται ...
Σε ποιό Κατ/μα Expert την βρήκες ???
Την έχουν ετοιμοπαράδοτη ???
Ευχαριστώ και με το καλό ο γάμος...:ernaehrung004:

Δεν νομίζω να βρούμε τιμή καλύτερη από 1270€ όσο και να περιμένουμε. Αν το Πλαίσιο μας δώσει 1300€ είναι και η σίγουρη επιλογή πιστεύω όλων μας αλλά με τις υπάρχουσες τιμές τα 1270€ είναι ότι καλύτερο με το που θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην αγορά.

Επειδή βλέπω ότι έχουμε αρκετές διαρροές και κοντεύουμε να πέσουμε κάτω από τους 10, μήπως θα ήταν φρόνιμο να κλείσουμε την τιμή στο net-electric??? :2thumb22sup:

Καλησπέρα κι από μένα!
Επειδή δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία παραλλαβής κι εσύ την θέλεις οπωσδήποτε μέχρι το γάμο σου θα έλεγα να μην περιμένεις καθόλου και να πας να την πάρεις το απόγευμα κιόλας γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά και να ξαναβγαίνεις στη γύρα για ψάξιμο...

Επειδή βλέπω ότι έχουμε αρκετές διαρροές και κοντεύουμε να πέσουμε κάτω από τους 10, μήπως θα ήταν φρόνιμο να κλείσουμε την τιμή στο net-electric??? :2thumb22sup:
:p μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Οι διαρροές είναι αναμενόμενες δεν υπάρχει δέσμευση. Δεν μπορώ αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ να υποχρεώσω κανέναν να πάρει ντε και καλά μαζί μας. Μέχρι στιγμής θα προβούν σε αγορά μόνοι τους οι: Resentful, Βασίλης 07 και nasos1978.
Παραμένουμε στην ομάδα οι Ulv3r, FoRMat MaSTer, mindscape, OrangeBoy, nobleman, jkontar, queensryche (7 δηλαδή) ενώ περιμένω ακόμη να δώσουν ένα παρόν και να πούνε την άποψή τους οι xalaros10 και Jorgito οι οποίοι χάθηκαν μετά την πρώτη τους δήλωση ενδιαφέροντος.
Επίσης περιμένω να μας πουν τι θα κάνουν οι kacey και islandero που είπαν ότι μπορεί κι αυτοί να μπούνε στο παιχνίδι.
Γενικά θα υπάρξει κι άλλος κόσμος πιστεύω που θα μπει. Εδώ γίνανε καινούργιες εγγραφές πόσων παιδιών μόνο και μόνο γιαυτή την αγορά που σκεφτόμαστε να κάνουμε.

καλησπερα παιδες, υστερα απο οικογενειακο συμβουλιο οι υπολοιποι απεριψαν την αγορα της sony λογο οτι η προηγουμενη που ειχαμε ηταν sony μια 29'' ctr και εζησε μολις 2 χρονια.
Απο οτι φαινεται παμε για samsung εκτος και αν γινει το θαυμα να τους πεισω και αν προλαβω βεβαια (που δεν νομιζω) για την ομαδικη αγορα.
Αν υπαρχει καποια θετικη εξελιξη και ειμαι on time θα ενημερωσω.
Καλες αγορες λοιπον!

Πρόλαβε να τους πείσεις η τηλεόραση αξίζει!!!!!!Είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία!!!!

Υπάρχει πιθανότητα να συμμετέχω και εγώ..
Θα ενημερώσω όταν έρθει η ώρα!
Είμαι μέσα για την τιμή που κάνει η Net-Electric(μετρητής)

Καλησπέρα κι από μένα!

Ακουστέ και αυτό παιδιά...
Συγγενικό μου πρόσωπο τηλεφώνησε σε Κατ/μα Expert στην επαρχία και ρώτησε για τιμη και διαθεσιμότητα για την 40D3000.
Μετα απο αρκετή αναμονή στο τηλέφωνο του είπαν ότι την έχουν στην
"εκπληκτική" τιμή των 1850 € !!!:rifle:
Ακουσον Ακουσον...
Τελικά όσο θέλει βαράει ο καθένας και ότι πιάσει !!!
Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου...

Sorry παιδιά που δεν έχω συμμετάσχει στις προσπάθειες σας όλο αυτό τον καιρό. Είστε αξιόπαινοι όλοι σας.
Εγώ είμαι μέσα για Net-Electric με 2η προτεραιότητα το Πλαίσιο.