Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ulv3r

Established Member
23 August 2007
101
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αγοράσω μια sony 40D3000 και ήθελα να σας ρωτήσω αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος, ώστε αν μαζευτούμε ένας σεβαστός αριθμός να επιτύχουμε μια καλύτερη τιμή απο κάποιο κεντρικό ή Online κατάστημα. Επειδή διάβασα ένα προηγούμενο thread για ένα powerbuy και τα δίκαια σχόλια των moderators, θα ήθελα να συντονιστούμε όλοι μέσω pm's. Απλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο για κάτι τέτοιο γι αυτό και καταφέυγω στην "δοκιμασμένη" απο τα προηγούμενα παιδιά λύση :grinning-smiley-043.
Αν αυτό το thread προσβάλει κατα κάποιο τρόπο τους όρους λειτουργίας του forum θα παρακαλούσα να διαγραφεί και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη!!

Απο τη στιγμη που παιζει στα 1277 με δωρεαν μεταφορα σε συγκεκριμενο καταστημα ...... ποσο ποιο κατω την θελετε ?
Να ειμαστε και λογικοι μην ειμαστε και πλεονεκτες :grandpa:

Το powerbuy ειναι καλη περιπτωση. Εγω προσωπικά πιστευω οτι η τιμη μπορει να κατεβει 100 ευρω χαλαρα.

Smoothbore θα με συγχωρέσεις αλλά παίζουν δυο ζητήματα. 1ον και 1100 που λέει ο λόγος να πάει γιατί κάποιος να μην το πετύχει αν μπορεί και 2ον Επειδή πολύς κόσμος έχει "ανασφάλειες" για το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί απλά να μην πετύχουμε μια τιμή αντίστοιχη απο κάποιο άλλο κατάστημα που χαίρει της εμπιστοσύνης όλων για after sales service και ας είναι και μόνο στη φαντασία μας το πρόβλημα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την υπερβολή σε αυτό. Και στο κάτω κάτω μόνο μια πρόταση έκανα. Αν δεν υπάρξει άμεση συμμετοχή πιθανότατα θα την πάρω στα 1277 με όλο το ρίσκο (όσο μικρό ή ανύπαρκτο είναι) του να ψωνίζω απο κάπου 1η φορά.

Ναι, =Silent=. Για τα 1277 τουλάχιστον. Δεν ξέρω απο που τελικά θα γίνει η αγορά. Όλα είναι ανοιχτα.

Ναι για το λαρισαιο ελεγα οπου αρκετα ατομα στο φορουμ εχουν ψωνισει απο κει . Περαν τουτου ομως μακαρι να τη βρειτε και 1000 ευρω αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορει να πεσει και πολλυ χωρις να εχουν ερθει καν τα νεα μοντελα .
Οτι κοψετε καλο θα ειναι παντος ......αλλα παρτε και κανενα τηλ πρωτα σε καποια μαγαζια εχοντας σαν τιμη εκινησης τα 1277 που μπορει να την παρει ο καθενας .

Δεν μπορώ να χωνέψω αυτή την τιμή του Λαρισσαίου. Δεν θέλω να γίνομαι αρνητικός και "δημιουργός φαντασμάτων" αλλά όσο και αν έχω ψάξει(εξωτερικό) δε βρίσκω παρόμοια τιμή και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο μοντέλο (γιατί κατα τις άλλες τηλεοράσεις οι τιμές του Λαρισσαίου κυμαίνονται σε παραπλήσια επίπεδα)...

Το powerbuy με κατέβασμα τιμής ισχύει αλλά για cash αγορές...

Δεν τον ξερω τον Λαρισαιο , αλλα για να λεμε αληθειες ουτε και εγω πιστευα στα 1140ε που αγορασα την 42px70 πριν λιγες μερες απο γνωστο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας.Ολα νομιμως με εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια.
Απο τον Λαρισαιο το μονο που με "χαλασε" ηταν που διαβασα καπου οτι δεν δεχτηκε παραλαβη απο το καταστημα.Αυτο μονο.

Γιατι πιστευε κανεις οτι το πλαισιο με επισημη τιμη τα 1599 θα μας την αφηνε στα 1300 ? Η οτι μια βδομαδα μετα θα την πηγαινε 1470 ? Tωρα γιατι εμεις φθηνοτερα απο τας ευρωπας ? Δεν με απασχολει ιδιαιτερα ...απλα υποψιαζομε οτι κατα καιρους η sony, με καποια προιοντα της στο παρελθον, εβγαζε καποια κομματια σε τιμη σκοτωμενη σε σχεση με το τι επαιρνες ....και σκοτωνε τον ανταγωνισμο με τη μια . Βεβαια δεν συνεχιζε για πολλυ η καριερα του ενλογο προιοντος και μαλλον το ιδιο βλεπω να γινετε και με την D3000 .
Eνα παραδειγμα απο αυτο ειναι και το CD μου XA50ES το οποιο ζυγιζει 14 κιλα !!!!! και οταν ειχε βγει τρεχανε ολοι οι γνωστες ... να προλαβουν .
Δατς γουατ αι θινκ + οτι πλεον τα κοστη εχουν πεσει και τα περιθωρια κερδους εχουν μεινη στα υψηλα επιπεδα για να μην καλομαθουμε:firstprize:

Εγώ πάλι ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που στην πρώτη χρήση (out of the box) εντοπίσω καμένο pixel. Απλά ισχύει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπίας. Δηλάδή περιμένω να καούν άλλα 9 για να μου την αλλάξουν. Αυτό είναι ένα αρνητικό με τα online. Δεν μπορείς να την τεστάρεις πριν την αγοράσεις όπως στο κατάστημα. Αλλά και η χαμηλή τιμή είναι δέλεαρ. Δεν μπορεί να τα έχουμε και όλα.
Βασικά υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων (σεβαστός πάλι αριθμός) απο το ίδιο κατάστημα και να ισχύσει πάλι μια εκπτωση; Γι αυτούς ο συνολικός τζίρος δεν μετράει;

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

2ον Επειδή πολύς κόσμος έχει "ανασφάλειες" για το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί απλά να μην πετύχουμε μια τιμή αντίστοιχη απο κάποιο άλλο κατάστημα που χαίρει της εμπιστοσύνης όλων για after sales service και ας είναι και μόνο στη φαντασία μας το πρόβλημα.

Τόν ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ για το συγκεκριμένο κατάστημα :chinscratch:.Ναί το γνώρίζω πώς αρκετοί απο εδώ έχουν αγοράσει και έχουν άριστη γνώμη.Αλλά τί γίνετε άν είμαι εγώ ο τυχερός και μου στείλουν απο Λάρισα μια με πρόβλημα, ενώ άν την πάρω απο τοπικό κατάστημα άν δώ κάτι τούς λέω "όπως είναι πάρτην πίσω".

Έχει φτάσει ο καιρός και για μένα να την πάρω.Χθές ξεκίνησα με το σκεπτικό όπου μου την δώσουν 1300 Ευρώ να την πάρω με βάση όσα έχω ακούσει στο forum για παζάρια, το ότι ήδη κυκλοφορεί 2 μήνες και κάποιοι την προσφέρουν σε αυτήν την τιμή.Πολύ καλό το όνειρο για να είναι αληθινό :slapface:

Σε Expert και σε ένα άλλο μαγαζί γνωστού μου, την έδιναν μετρητοίς 1550 ενώ με 12 άτοκες 1690.Άν και τους επεσήμανα πώς υπάρχει κατάστημα που πουλάει 1300 το θεωρούσαν απίστευτο και πώς μάλλον πρόκειται για άλλο προϊόν.Μάλιστα ο γνωστός μου, μου είπε πώς ο ίδιος δέν θα μπορούσε να μου την δώσει για λιγότερα απο 1360 και μου σημείωσε πώς η Sony δίνει τιμή 1550.

Εγώ πάλι ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που στην πρώτη χρήση (out of the box) εντοπίσω καμένο pixel. Απλά ισχύει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπίας. Δηλάδή περιμένω να καούν άλλα 9 για να μου την αλλάξουν. Αυτό είναι ένα αρνητικό με τα online. Δεν μπορείς να την τεστάρεις πριν την αγοράσεις όπως στο κατάστημα. Αλλά και η χαμηλή τιμή είναι δέλεαρ. Δεν μπορεί να τα έχουμε και όλα.
Βασικά υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων (σεβαστός πάλι αριθμός) απο το ίδιο κατάστημα και να ισχύσει πάλι μια εκπτωση; Γι αυτούς ο συνολικός τζίρος δεν μετράει;

Aμα βρεις μεγαλοκαταστημα που θα σε αφησουν να ψυρεισεις την τηλεοραση που θα παρεις για πιξελ καμμενα κ.λ.π. και θα πας και για power buy .......να μας το πεις να το βαλουμε στο βιβλιο Γκινες .
Αντε το πολυ πολυ να σε αφησει να την πειραξεις στο μενου ,αυτη που παιζει εκει .
Αυτο ελειπε να κανεις τεστ ντραιβ σε μοντελο του κουτιου και μετα να του λες ανοιξε και την αλλη δεν μ αρεσει αυτη ...... και μετα να την παρει αλλος και να λεει : Τους πουστηδες μου στειλαν ανοιγμενη .
Δεν γινοντε αυτα τα πραγματα παιδια .
Οτι λεει η εγγυηση 10 πιξελ ... τοτε και αν .
Επισης μην συγχετε τα καταστηματα με τις αντιπροσωπειες ....καμμια σχεση .Διαβαστε και κανενα ποστ απο τα service των αντιπροσωπειων και τα προβληματα που παρουσιαζοντε κατα καιρους να καταλαβετε τι παιζετε .

Δεν κατάλαβες μάλλον smoothbore. Δεν είπα ποτέ να κάνω τεστ ντράιβ όλες τις οθόνες του καταστήματος. Την παραγγέλνω, την ΠΛΗΡΩΝΩ και όταν μου την παραδίδουν, την βάζω στο ρεύμα. ΑΝ έχει καμένο απ οτην μάνα της δεν την βάζω στο αμάξι μου. Το έχω κάνει στο παρελθόν και σε οθόνη Η/Υ δεν είναι τόσο παράλογο.

*και επίσης δεν είπα οτι αυτό θα ισχύσει στην περίπτωση του powerbuy.

Λοιπόν, ο Λαρισαίος μου είπε οτι έχουν μάλλον την καλύτερη τιμή στην ευρώπη και μάλλον δεν γίνεται να μειωθεί και άλλο, οπότε μπορούμε απλά να πετύχουμε την ίδια τιμή απο ένα άλλο κατάστημα που "ξέρουμε και εμπιστευόμαστε" (λέμε τώρα...). Ακούω προτάσεις. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον ας το "κάψουμε" και ας πάρουμε μεμονομένα απ' οπου προτιμάει ο καθένας.

Και εγώ Θεσ/κη είμαι FoRMat MaSTer και με το χέρι στην τσέπη!

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν από Θεσσαλονίκη για powerbuy εκτός αν καταφέρουμε τιμή από Πλαίσο ή άλλη αλυσίδα που να έχει καταστήματα παντού και εξυπηρετηθούνε όλοι.

Και εγω θα αγορασω την 40D3000, αλλα μενω Ηρακλειο Κρητης... Αν χωραω, πειτε...