Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Μια επισήμανση!!!

Λοιπόν. Διάβασα το thread του προηγούμενου powerbuy.
Παιδία δεν υφίσταται powerbuy ;) ...
Τι εννοώ; Έπειδή το forum δεν υποστηρίζει τα powerbuy το προηγούμενο thread κλειδώθηκε από τον γενικό διαχειριστή ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για την οργάνωση του powerbuy μέσω posts και τους προέτρεψε να χρησιμοποιήσουν p.m.
To ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Ας δηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν κάνοντας post απλά με +1 ή +2 ή πόσες 40D3000 θέλουνε τέλος πάντων και ας στείλουν τα στοιχεία τους με pm σε μένα ή στον Ulv3r και θα τους ενημερώσουμε από που θα την παραλάβουνε και τι θα πούνε.
Μιλάμε πάντα εφόσον επιτύχουμε τιμή 1300€ και κάτω δηλαδή τουλάχιστον 170€ λιγότερο από την τιμή που έχει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή.
Αναμένω τα post και τα pm σας. Εντός της ημέρας λογικά θα έχουμε τιμή από Πλαίσιο σύμφωνα με τον Ulv3r ή οποία θα γίνει post. Τα περαιτέρω μέσω p.m και τηλεφώνου.
Ευχαριστώ

Α και είμαστε ήδη 4!!! Καλά πάμε...

Καλό μεσημέρι σε όλους!!-bye-

Θέλω να κάνω μια επισήμανση σαν συνδιαχειριστής της Κατηγορίας μας (μαζί με τον Νίκο Κρυωνά):

το προηγούμενο θέμα με την μαζική αγορά της 40D3000 ΔΕΝ κλειδώθηκε...είναι ανοικτό κανονικότητα....

απλά ο Νίκος-σαν Γενικός Διαχειριστής του avclub-έκανε κάποιες επισημάνσεις ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ και για την-σημερινή-μαζική αγορά...

Σας ευχαριστώ....

και τις οποίες μεταφέρω κι εδώ(για να τις ξαναθυμηθούμε):

Αγαπητά μέλη,

Θα σας παρακαλέσω να δείξετε κατανόηση στα παρακάτω.

- Powerbuy οργανωμένο μέσα από τις σελίδες του avclub, μπορεί να γίνει μόνο όταν και αν κάτι τέτοιο ανακοινωθεί από τη Διαχείριση.
- Συζήτηση για να βρείτε / βρούμε όλοι μια καλύτερη τιμή φυσικά και είναι θεμιτό να γίνεται.
- Από τη στιγμή όμως που αποφασίσετε να προβείτε σε οποιαδήποτε ομαδική αγορά, τότε παρακαλώ πολύ χρησιμοποιήστε πμ, τηλέφωνα και όποιο άλλο τρόπο νομίζετε.
- Λυπάμαι αλλά την παρούσα στιγμή δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε powerbuy οπότε οι σελίδες αυτού του χώρου δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κάτι τέτοιο.

Υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα μπορούμε να καλύπτουμε ακόμα και τέτοιου είδους επιθυμίες.....

Καλό μεσημέρι...

Μπράβο για την καλή δουλειά ΣυνΔιαχειρηστές , και ευτυχώς που μας δείχνετε τις "τρύπες" για να κάνουμε κάποιες κινήσεις ( ξέρετε τι εννοώ )

Update 1:
Ενώ εκκρεμεί το Πλαίσιο, έχω επικοινωνήσει και με Sony-Centers και με Ηλεκτρονική Αθηνών (λόγω του οτι έχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις και ίσως βολευτούν και πολλά παιδία απο περιφέρεια). Τo Sony Center θα μου στείλει προσφορά για 10 και για 20 (πολύ φιλόδοξο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) κομμάτια, ενώ και η Η.Α. το σηζητάει για 1300 (απο 1650 που την έχει αρχικά) απλά πρέπει να πάω προσωπικά απο 'κει, να πάρουν τα σχετικά τηλέφωνα στα κεντρικά, μπλα, μπλα και ίσως δεν προλάβω σήμερα, αλλα δευτέρα σίγουρα. Πάντως τα 1300 είναι εφικτά πιστέυω στο χαλαρό. Για να πέσει και άλλο μάλλον πρέπει να μαζευτούμε αρκετοί περισσότεροι και δυστυχώς είναι και πολύ καινούργιο το μοντέλο. Επικρατεί πάντως γενικώς μια "συγκρατημένη αισιοδοξία" (κλισεεέ!!!!).

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

....προφανώς...

πάντως το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι απολύτως αξιόπιστο κατάστημα!!!

Συμφωνώ κι εγώ!!! Τσεκαρισμένα πράγματα. Ulv3r καλή δουλειά ... :grinning-smiley-043Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί ο τοίχος του γραφείου μου είναι πολύ άδειος...κάτι περιμένει να κρεμαστεί-bye-

Κοιταξτε συμπτωση, Δευτερα θα πηγαινα Πλαισιο να την παραγγειλω....Count me in, απλα να σημειωσω οτι λογω του οτι παντρευομαι σε 15 ημέρες, δεν θα μπορώ να περιμένω για πολυ....Παντως πρεπει να καναμε καλη επιλογη....
Θα περιμενω νεα το συντομοτερο..

και τις οποίες μεταφέρω κι εδώ(για να τις ξαναθυμηθούμε):

Αγαπητά μέλη,

Θα σας παρακαλέσω να δείξετε κατανόηση στα παρακάτω.

- Powerbuy οργανωμένο μέσα από τις σελίδες του avclub, μπορεί να γίνει μόνο όταν και αν κάτι τέτοιο ανακοινωθεί από τη Διαχείριση.
- Συζήτηση για να βρείτε / βρούμε όλοι μια καλύτερη τιμή φυσικά και είναι θεμιτό να γίνεται.
- Από τη στιγμή όμως που αποφασίσετε να προβείτε σε οποιαδήποτε ομαδική αγορά, τότε παρακαλώ πολύ χρησιμοποιήστε πμ, τηλέφωνα και όποιο άλλο τρόπο νομίζετε.
- Λυπάμαι αλλά την παρούσα στιγμή δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε powerbuy οπότε οι σελίδες αυτού του χώρου δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κάτι τέτοιο.

Υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα μπορούμε να καλύπτουμε ακόμα και τέτοιου είδους επιθυμίες.....

Καλό μεσημέρι...

Ευχαριστούμε πολύ για τις υποδείξεις και θα τις τηρήσουμε. Διαβάζοντας το τελευταίο post περί του προηγούμενου powerbuy για κλείδωμα του thread θεώρησα ότι το thread είχε κλειδωθεί (λάθος μου).

Εδώ απλά συζητάμε πόσοι ενδιαφέρονται για να αγοράσουν την 40D3000 έτσι ώστε να επιτευχθεί μία καλύτερη τιμή. Ζήτησα εξ' αρχής να γίνει η συνεννόηση μέσω pm απλά θεώρησα ότι είναι αδικία για κάποιους οι οποίοι το σκέφτονται αν τελικά θα μαζευτούν άτομα η όχι για να συμμετέχουν κι αυτοί να μην ξέρουν αν τελικά μαζευτήκαμε και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της 40D3000 σε καλύτερη τιμή από αυτή που πωλείται στα καταστήματα. Υπόψιν ότι δεν θα εμποδίσουμε κάποιον να συμμετάσχει μόλις φτάσουμε τους 10. Όσοι συμφορουμίτες-ίτισες θέλουν να αγοράσουν την 40D3000 σε καλύτερη τιμή (εφόσον αυτή επιτευχθεί) το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με μένα ή τον Ulv3r και θα τους δώσουμε πληροφορίες σε ποιο κατάστημα θα πάνε και τι θα πούνε. Το τελευταίο βέβαια θα πρέπει να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί η προσφορά του καταστήματος θα έχει κάποιο χρονικό όριο και δεν θα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει μετά από αυτό και να την αγοράσει σε καλύτερη τιμή.

Ευχαριστώ και πάλι τους mοderators και ελπίζω να μην δημιουργούμε κάποιο πρόβλημα με την συζήτηση περί ενδιαφερομένων και καλύτερης τιμής για την 40D3000.

Last edited:
Αισίως γίναμε 9 οι ενδιαφερόμενοι για την τηλεόραση. Άντε να δούμε και το δέκα το καλό.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι αν και όταν επιτευχθεί καλύτερη τιμή σε κάποιο κατάστημα θα ενημερωθείτε όλοι μέσω pm και δεν θα ανακοινωθεί τίποτα σε κοινή θέα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τις υποδείξεις των moderators. Από εκεί κι έπειτα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ όλες οι συνεννοήσεις να γίνουν μέσω pm.

Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ: Ulv3r αν πας αύριο στην ΗΑ πάρε με τηλέφωνο ίσως μπορέσω να έρθω μαζί σου. Πάντως ακόμη κι αν δεν επικοινωνήσουμε μέχρι τότε ή δεν μπορέσω να έρθω θα ήθελα να μην πας και κλείσεις την τιμή απολύτου μετρητοίς. Αν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής (που νομίζω κάνει η ΗΑ) δεν υπάρχει λόγος να την χάσουμε. Κάποιοι μάλιστα από τους ενδιαφερόμενους μου ζητήσανε με pm αυτή την δυνατότητα. Την τιμή για τέτοια μεγάλη ποσότητα ή και μεγαλύτερη θα την έχουμε 100%. Ας εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε extra μπορούν να μας προσφέρουν... :D

Last edited:
Φίλε Format MaSTer σ´ευχαριστώ πολύ κι εγώ και ο Νίκος Κρυωνάς για το ήθος σου ...όπως και όλα τα μέλη μας-επίσης-για το ήθος και την σοβαρότητα που δείχνουν....

φυσικά και μπορείς να ενημερώνεις πόσοι ενδιαφέρεστε να την αγοράσετε και αν έχετε πετύχει καλύτερη τιμή...

δεν δημιουργείς κανένα-απολύτως-πρόβλημα...

και εύχομαι καλή επιτυχία...

Ευχαριστούμε πολύ για τις υποδείξεις και θα τις τηρήσουμε. Διαβάζοντας το τελευταίο post περί του προηγούμενου powerbuy για κλείδωμα του thread θεώρησα ότι το thread είχε κλειδωθεί (λάθος μου).

Εδώ απλά συζητάμε πόσοι ενδιαφέρονται για να αγοράσουν την 40D3000 έτσι ώστε να επιτευχθεί μία καλύτερη τιμή. Ζήτησα εξ' αρχής να γίνει η συνεννόηση μέσω pm απλά θεώρησα ότι είναι αδικία για κάποιους οι οποίοι το σκέφτονται αν τελικά θα μαζευτούν άτομα η όχι για να συμμετέχουν κι αυτοί να μην ξέρουν αν τελικά μαζευτήκαμε και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της 40D3000 σε καλύτερη τιμή από αυτή που πωλείται στα καταστήματα. Υπόψιν ότι δεν θα εμποδίσουμε κάποιον να συμμετάσχει μόλις φτάσουμε τους 10. Όσοι συμφορουμίτες-ίτισες θέλουν να αγοράσουν την 40D3000 σε καλύτερη τιμή (εφόσον αυτή επιτευχθεί) το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με μένα ή τον Ulv3r και θα τους δώσουμε πληροφορίες σε ποιο κατάστημα θα πάνε και τι θα πούνε. Το τελευταίο βέβαια θα πρέπει να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί η προσφορά του καταστήματος θα έχει κάποιο χρονικό όριο και δεν θα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει μετά από αυτό και να την αγοράσει σε καλύτερη τιμή.

Ευχαριστώ και πάλι τους mοderators και ελπίζω να μην δημιουργούμε κάποιο πρόβλημα με την συζήτηση περί ενδιαφερομένων και καλύτερης τιμής για την 40D3000.

Καλησπέρα ,
Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω άμεσα την 40D3000 , λέω να ρίξω μια ματιά την βδομάδα που μας έρχεται σε κάποιο μεγάλο κατάστημα μιας και είναι τελευταία βδομάδα των εκπτώσεων..
Έχετε εντοπίσει κάποιο κατ/μα που να την έχει λιγότερο από 1600 € ???
Έχω δει το Πλαίσιο που την έχει σε προσφορά αλλά για web-αγορά…
Κάπου άκουσα ότι τα expert την έχουν σε προσφορά …
Ξέρεις κανείς κάτι ???
Υπάρχει και η λύση των e-shop αλλά προτιμώ κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα.

Καλησπέρα ,
Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω άμεσα την 40D3000 , λέω να ρίξω μια ματιά την βδομάδα που μας έρχεται σε κάποιο μεγάλο κατάστημα μιας και είναι τελευταία βδομάδα των εκπτώσεων..
Έχετε εντοπίσει κάποιο κατ/μα που να την έχει λιγότερο από 1600 ???
Ξέρεις κανείς κάτι ???

θα τη βρεις ανετα γυρω στα 1450 ευρο ετοιμοπαραδοτη σε παρα πολλα καταστηματα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Καλησπέρα ,
Έχετε εντοπίσει κάποιο κατ/μα που να την έχει λιγότερο από 1600 € ???
Ξέρεις κανείς κάτι ???

Δέν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει σε κάποιο άλλο post την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα παγανιά με το μετρητό μπάς και πετύχω τιμή 1300 άντε και 1400 την έπαιρνα άν μου την έδιναν.Δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα :twoguns: Πάνε οι εποχές που όταν έμπαινες σε ένα κατάστημα και μίλαγες για μετρητά "λυνόντουσαν" για να σε εξυπηρετήσουν...

Όσο για Expert δέν ξέρω άν θεωρείς προσφορά που την δίνει με 36? άν δέν κάνω λάθος δόσεις των 59? Ευρώ.Γιατί μετρητοίς την έχει 1550 ενώ για 12 άτοκες πάει στα 1690 Ευρώ.Αντίστοιχα η Ηλεκτρονική τήν έδινε 1509 μετρητοίς αλλά δέν την είχε άμεσα διαθέσιμη.

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

θα τη βρεις ανετα γυρω στα 1450 ευρο ετοιμοπαραδοτη σε παρα πολλα καταστηματα....

Δέν μάς λές ένα απο τα πάρα πολλά ? εκτός και άν εννοείς του Internet για τα οποία δέν ενδιαφέρετε ο φίλος

Έλα να αυξανόμαστε οι Κατερινιώτες κάτοχοι της d3000!
Άντε και έχω μείνει χωρίς τηλεόραση, λόγω του ότι η παλιά CRT τα έπαιξε... Ανυπομονώ να την πάρω στα χέρια μου... :BDGBGDB55:

Τα παιξε τελείως κι η δικιά μου, μια ΣΟΝΥ 29άρα... μου είπε ένας φίλος ότι θα μου αλλάξει το κύκλωμα αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μου αλλάξει τα φώτα!
Έτοιμος να πάω ΠΛΑΙΣΙΟ είμαι... γρηγορείτε! :FSGSFGS4:

Οπως ???
Αν θες στειλε μου pm
Ευχαριστω.-bye-

1470 την πηρα εγω πριν 15 μερες περιπου απο το sony-centre της περιοχης μου. Η τιμη μου δοθηκε οταν πηγα στο καταστημα και φυσικα αναφερομαι σε τιμη μετρητοις.Την αγορασα επιτοπου και τη φορτωσα στο αμαξι!
Φανταζομαι πως ολα τα sony-centre's την εχουν στην ιδια τιμη.

ps1)Η τιμη μετριτης στο plaisio ηταν αντιστοιχη αλλα δεν την ειχε ετοιμοπαραδοτη.
ps2)Αναφερομαι σε τιμη που πηρα επι τοπου στα καταστηματα και οχι μεσω τηλεφωνου.
ps3)Ισως και να ετυχα σε τετοιες τιμες λογω 15αυγουστου και γενικοτερης "νεκρας" στην αγορα.
ps4)Δεν ειμαι τυπος που κανει παζαρια,ουτε καν ρωτησα δευτερη φορα για την τιμη...ισως καποιος αλλος να ειχε πετυχει και ακομα καλυτερη τιμη στη θεση μου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Δέν μάς λές ένα απο τα πάρα πολλά ? εκτός και άν εννοείς του Internet για τα οποία δέν ενδιαφέρετε ο φίλος

Σου φτανουν αυτα? http://www.sonycentres.gr/stores.htm :flipout:

Παντως δε ξερω αν πλεον οι τιμες ξανα-ανεβηκαν..Οπως αναφερω και παραπανω την αγορασα την περιοδο του 15 αυγουστου οπου γενικα υπηρχε νεκρα και ισως οι τιμες να ηταν καπως καλυτερες.Ισως πλεον να μην ισχυει η τιμη που την πηρα.

Πάντως σε κατάστημα γνωστού μου την περασμένη Πέμπτη, σε τηλ επικοινωνία με τα κεντρικά της Sony του έδωσε τιμή μετρητοίς 1550Ε.