Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Παιδες την έκλεισα α α α !!!´:BDGBGDB55:
(Μου την έκλεισαν για την ακρίβεια μιας και είναι δώρο γάμου ...)
Λοιπόν έχουμε και λέμε...Συγγενής μου την έκλεισε στην Ηλεκτρονική ,
μέχρι αύριο ισχύει προσφορα αγοράς χώρις ΦΠΑ !!!
Η Τ.V πήγε περίπου στα 1300 € . Βέβαια ο δικός μου την πήρε με δόσεις έντοκες και τον χτύπησαν όλίγον αλλά όποιος έχει την δυνατότητα να την πάρει cash είναι καλή ευκαιρία.
Απο πλευράς παράδοσης μου είπαν σε μια βδομάδα περίπου,δεν με χαλά ιδιαίτερα αν και θα ήθελα να την είχα μεσα στο Σαβ/κο για να δω το ματσάκι την Κυριακή αλλά .. δυστυχώς !!!

Καλορίζικη, με το καλό να σου έρθει και περιμένουμε εντυπώσεις
:2thumb22sup:

Εμείς οι υπόλοιποι απότι καταλαβαίνω περιμένουμε την αύξηση του stock...

Εμείς οι υπόλοιποι απότι καταλαβαίνω περιμένουμε την αύξηση του stock...
Ποια αύξηση stock :flipout:; Δεν το έθεσες σωστά... Την ύπαρξη stock περιμένουμε. Πάντως η Η.Α. μου την έσπασε απίστευτα. Μας έδωσε 1350 για 10 κομμάτια (μιλάμε πάντα για την περίοδο του χωρίς ΦΠΑ που διαφημίζει) και στην επαρχία την έδωσε κοντά στα 1300 για ένα τεμάχιο. Βέβαια παιδιά απ' ότι κατάλαβα χωρίς να θέλω να πικράνω όσους την κλείσανε μου φαίνεται ότι όλοι μαζί θα τις πάρουμε όταν έρθουν. Όλοι θα σας την φέρουνε λένε που σημαίνει ότι δεν υπάρχει stock όντως. Κανείς δεν την έχει παραλάβει από όσους την κλείσατε απ' ότι βλέπω.
Πάντως πετύχατε και μόνοι σας πάρα πολύ καλές τιμές τόσο που με κάνει να σκέφτομαι αν όντως το powerbuy στα 1270 είναι επιτυχία (ειδικά μετά την τιμή των 1300 που άκουσα από g_kor06). Το καλύτερο θα ήταν να καταφέρναμε από Πλαίσιο στα 1300 και με τις άτοκες αλλά ο υπεύθυνος με τον οποίο μίλησα άπειρη ώρα ήταν ανένδοτος. Μου είπε ότι άμα φέρει η Sony γενικώς και υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να γίνει καλύτερη τιμή αλλά επέμεινε ότι επειδή θα μας έκανε ειδική εισαγωγή και θα τις παραλαμβάναμε 100% εντός των 15 ημερών η τιμή που του έδωσε η Sony δεν του άφηνε περιθώριο για κάτω από 1370 .
Εν αναμονή.
Εγώ μέχρι την Τρίτη θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδας. Ελπίζω γυρίζοντας να έχουν έρθει και οι τηλεοράσεις να τις πάρουμε να τις χαρούμε.

Την ύπαρξη stock περιμένουμε. Το καλύτερο θα ήταν να καταφέρναμε από Πλαίσιο στα 1300 και με τις άτοκες αλλά ο υπεύθυνος με τον οποίο μίλησα άπειρη ώρα ήταν ανένδοτος. Μου είπε ότι άμα φέρει η Sony γενικώς και υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να γίνει καλύτερη τιμή αλλά επέμεινε ότι επειδή θα μας έκανε ειδική εισαγωγή και θα τις παραλαμβάναμε 100% εντός των 15 ημερών η τιμή που του έδωσε η Sony δεν του άφηνε περιθώριο για κάτω από 1370 .
Εν αναμονή.

Στη φάση που είμαστε τώρα αυτό είναι το πιο σωστό που μπορούμε να κάνουμε. Όταν στοκάρει το Πλάισιο χτυπάμε και ότι βγάλουμε.

Με ενδιαφερει και μενα ενα κομματι!

Καλημέρα φίλε ,
Μέχρι και προχτές η Ηλεκτρονική είχε αποθέματα στο Κατ/τα της στου Ρέντη και στην Νέα Ιωνία ...
Κάνε μια προσπάθεια σήμερα που είναι και η τελευταια μέρα των εκπτώσεων και θα την πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Καλημέρα φίλε ,
Μέχρι και προχτές η Ηλεκτρονική είχε αποθέματα στο Κατ/τα της στου Ρέντη και στην Νέα Ιωνία ...
Κάνε μια προσπάθεια σήμερα που είναι και η τελευταια μέρα των εκπτώσεων και θα την πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Ισχύει και για το Ηράκλειο η προσφορά, μόνο που είναι ένα κομμάτι και δυστυχώς εκθεσιακό!

Πάντως, η πωλήτρια, ευγενέστατη, με ενημέρωσε ότι με μια μικρή προκαταβολή και παράδοση σε 1 βδομάδα με 10 μέρες, ισχύει η ίδια προσφορά στα 1389, δλδ η τιμή της χωρίς το ΦΠΑ!

Παιδια και εγω την εκλεισα απο τα Expert στην βεροια με 1380 απολυτου μετρητοις.

Ισχύει και για το Ηράκλειο η προσφορά, μόνο που είναι ένα κομμάτι και δυστυχώς εκθεσιακό!

Πάντως, η πωλήτρια, ευγενέστατη, με ενημέρωσε ότι με μια μικρή προκαταβολή και παράδοση σε 1 βδομάδα με 10 μέρες, ισχύει η ίδια προσφορά στα 1389, δλδ η τιμή της χωρίς το ΦΠΑ!

Βοηθήστε φίλτατοι, να την δώσω την προκαταβολή ή να περιμένω το στοκ από επιλογές 1 και 2 του powerbuy;

Οχι, να μην την παρεις (για να παω να την παρω εγω)...
Σοβαρα τωρα, βλεποντας τις τιμες να κατεβαινουν ηδη οπως ειναι λογικο και με την αναμενομενη υπαρξη stock πιστευω οτι εμεις που παμε για το powerbuy θα χτυπησουμε κατω απο 1300 ευρω... Ειναι αναλογα ποσο βιαζεσαι... Για μια τετοια αγορα νομιζω οτι αξιζει η αναμονη..

Περίμενα το καλύτερο... αν δεν ήταν εκθεσιακό κομμάτι, σίγουρα θα την έπαιρνα από ΗΑ σήμερα... κι αυτή που έχω (Sony CRT 29'') εκθεσιακό ήταν και κράτησε μόνο 8 χρόνια... η προηγούμενη (Thomson) είχε κρατήσει 15...

Λοιπον, μολις; γυρισα απο ΗΑ. Πηγα να δω τι παιζει γιατι πολυ θα ηθελα να δω το ντερμπυ στην καινουρια 40d3000. BTW στην ΗΑ Ρεντη εχουν τουλαχιστον ενα σφραγισμενο κομματι, πιθανως και αλλα. Η τιμη δεν επεφτε κατω απο 1389 (που ειναι τιμη λιανικης καταλογου - ΦΠΑ), οποτε δεν την πηρα. Εγω δεδομενου οτι οτι θεμα και αν υπαρξει θα πρεπει να απευθυνθουμε στην Sony, ψηφιζω Net Electric αν το Πλαισιο δεν κατεβει σημαντικα. Αμα παει καπου στα 1300 το Πλαισιο, τοτε οκ απο εκει. Και λεω Πλαισιο για καθαρα ψυχολογικους λογους (ονομα)

Άντε να δούμε θα τον δώ εγώ τoν αγώνα στην D3000 :drummer::HTEHETH63:

Από ότι βλέπω το power buy θα γίνει εκ νέου μετά απο 15 μέρες.Πόσοι τελικά είστε?

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο kacey.Σήμερα πήγα στην ΗΑ Ελευσίνας και μου είπαν κι εμένα 1389 χωρίς ίχνος διαπραγμάτευσης μιας και είναι προσφορά χωρίς τον ΦΠΑ μέχρι και αύριο.
Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μετά με την Net Electric και συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά τ'όνομά του Γιάννης Ανδρεαδάκης (ευγενέστατος και γνώστης του χώρου χωρίς φανφάρες κι εντυπωσιασμούς) μου είπε ότι η Sony παραλαμβάνει 9 Σεπτεμβρίου κι αυτοί θα την έχουν 10 ή 11.
Η τιμή 1270,αποστολή δωρεάν στην επαρχία και προς τιμήν του μου ζήτησε το τηλ. μου να μ'ενημερώσει για τυχόν νεώτερες εξελίξεις. Αυτά.
Προτείνω λοιπόν αναμονή καμιά 10αριά ημέρες κι αγορά από εκεί μιας και φαίνετε σοβαρό μαγαζί.