Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Αμα στην αφησει καμμια 800ρια ευρω καλα ειναι, μιας και ποσο να εχει παιξει?
Αλλοιως αστην αμανατι να τη χαιροντε .
800αρια? Για τη Sony μιλας? Τη Sony του τη δινει (την εκθεσιακη) 1389, εχει πει... Γνωμη μου ειναι να περιμενουμε τις παραλαβες, πιστευω οτι εφοσον ερθουν θα πετυχουμε σουπερ τιμη... :guitarist:

800αρια? Για τη Sony μιλας? Τη Sony του τη δινει (την εκθεσιακη) 1389, εχει πει... Γνωμη μου ειναι να περιμενουμε τις παραλαβες, πιστευω οτι εφοσον ερθουν θα πετυχουμε σουπερ τιμη... :guitarist:
Επιτέλους σπίτι.
Από τη στιγμή που παίζουν λίγα κομμάτια στην αγορά σκοτωμένη τιμή δεν παίζει οπότε μην περιμένετε τίποτα καλύτερο από αυτά που έχουμε ήδη. Πάντα έτσι δούλευε, δουλεύει και θα δουλεύει η αγορά. Θέμα προσφοράς και ζήτησης. Όταν κάτι είναι σε έλλειψη η τιμή του μένει στην καλύτερη σταθερή αλλιώς ανεβαίνει κιόλας. Ειδικά από τη στιγμή που η τηλεορασίτσα πουλάει σαν τρελή από μόνη της δεν υπάρχει λόγος να την ρίξουν κι άλλο την τιμή για να ξεπουλήσουν τα τελευταία κομμάτια. Και χάρη θα θεωρούν ότι μας κάνουνε ενώ θα μπορούσαν να την πουλήσουν κομμάτι κομμάτι και να πιάσουν παραπάνω χρήμματα.
Άντε να δούμε πόσα κομμάτια θα φέρουνε και αν θα μπορέσουν να μας καλύψουν όλους.

Καλημέρα παιδιά,

Την Παρασκευή πήγα Κωτσόβολο να αγοράσει η γυναίκα μου ενα σκουπάκι, και μπριζώθηκα να αλλάξω την 29αρα CRT που είχαμε στο σαλόνι με μια 32αρα LCD. Δεν αγόρασα αμέσως μιας και αφενός μου μπήκε η ιδέα εκείνη τη στιγμή (δεν είχα πάει με τέτοιο σκοπο εκεί) κι αφετέρου επειδή έπρεπε να πάρω μετρα στη θέση που θα εμπαινε η τιβι να δω αν με παίρνει. Οπότε πήγαμε σπίτι, είδα οτι με έπαιρνε και για 40αρα τιβι, οπότε είπα να κάνω ενα search στο νετ να δω τιμές.

Αρχικά είχα σκοπό να πάρω μια Samsung αλλά με ενα search στο google βρήκα ενα ποστ εδω μέσα που έλεγε οτι η συγκεκριμένη Samsung δεν υποστήριζε το 24p. Έτσι έπεσα στο παρόν τόπικ, διάβασα για την 40D3000 και άρχισα να ψάχνω τιμές.

Για να μην πολυλογώ, κατέληξα στην ΗΑ Γλυφάδας όπου και είχαν 2 κομμάτια διαθέσιμα στην αποθήκη τους, στα 1389 ευρώ. Την αγόρασα απο εκεί με 3 άτοκες δόσεις (παρακάλεσα λίγο, μιας και δόσεις δεν έκαναν σε αυτή την τιμή αλλά τελικά τους έπεισα!).

Αγόρασα κι ένα 2μετρο DVI-HDMI καλώδιο, τη συνέδεσα με το HTPC και εχει φοβερή εικόνα. Το πρόβλημα είναι οτι τώρα πια, μάλλον σπάνια θα ανοίγω τον Infocus ΙΝ72!

Αυτό που ήθελα να πω, είναι να μην κολλάτε σε 80-90 ευρώ για αυτή την τηλεόραση, εκτός κι αν καταφέρετε να την βρείτε κάτω απο 1250. Διαφορετικά παρτε την απ'όπου τη βρείτε! Αξίζει τα λεφτά της!

Φιλικά
Γιάννης

Φίλε Γιάννη (spyridy), καταρχήν καλώς όρισες στο φόρουμ.....! :ernaehrung004:

Την ίδια άποψη με σένα περίπου έχω κι εγώ μιας και σκέφτομαι να αγοράσω την D3000 και όχι κάποια με Full HD πάνελ, ακριβώς επειδή θα την χρησιμοποιώ και σαν τηλεόραση αρκετές ώρες, και όσο καλό upscaling και να κάνει μια 1080p TV, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείξει καλύτερα τα άθλιας ποιότητας Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια από μία 720p 100Ηz LCD σαν τη D3000....

To πρόβλημα είναι η λιγάκι πιο τσουχτερή τιμή της για 720p τηλεόραση(με τα ίδια χρήματα παίρνεις μια αρκετά καλή 1080p στις ίδιες ίντζες) , αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματά της και με το παραπάνω όπως και να έχει....:grandpa:

Εμπειρίες με την σύνδεσή της με το HTPC έχεις? Σε τι ανάλυση σου κλείδωσε και πόσο ευκρινής είναι η εικόνα σε σχέση με ένα monitor???

Μάλλον αυτή την εβδομάδα θα προχωρήσω σε αντικατάσταση της 32αρας CRT SONY που έχω με την 32αρα ή 40αρα D3000... :antlers:

Καλημέρα παιδιά,

Την Παρασκευή πήγα Κωτσόβολο να αγοράσει η γυναίκα μου ενα σκουπάκι, και μπριζώθηκα να αλλάξω την 29αρα CRT που είχαμε στο σαλόνι με μια 32αρα LCD. Δεν αγόρασα αμέσως μιας και αφενός μου μπήκε η ιδέα εκείνη τη στιγμή (δεν είχα πάει με τέτοιο σκοπο εκεί) κι αφετέρου επειδή έπρεπε να πάρω μετρα στη θέση που θα εμπαινε η τιβι να δω αν με παίρνει. Οπότε πήγαμε σπίτι, είδα οτι με έπαιρνε και για 40αρα τιβι, οπότε είπα να κάνω ενα search στο νετ να δω τιμές.

Αρχικά είχα σκοπό να πάρω μια Samsung αλλά με ενα search στο google βρήκα ενα ποστ εδω μέσα που έλεγε οτι η συγκεκριμένη Samsung δεν υποστήριζε το 24p. Έτσι έπεσα στο παρόν τόπικ, διάβασα για την 40D3000 και άρχισα να ψάχνω τιμές.

Για να μην πολυλογώ, κατέληξα στην ΗΑ Γλυφάδας όπου και είχαν 2 κομμάτια διαθέσιμα στην αποθήκη τους, στα 1389 ευρώ. Την αγόρασα απο εκεί με 3 άτοκες δόσεις (παρακάλεσα λίγο, μιας και δόσεις δεν έκαναν σε αυτή την τιμή αλλά τελικά τους έπεισα!).

Αγόρασα κι ένα 2μετρο DVI-HDMI καλώδιο, τη συνέδεσα με το HTPC και εχει φοβερή εικόνα. Το πρόβλημα είναι οτι τώρα πια, μάλλον σπάνια θα ανοίγω τον Infocus ΙΝ72!

Αυτό που ήθελα να πω, είναι να μην κολλάτε σε 80-90 ευρώ για αυτή την τηλεόραση, εκτός κι αν καταφέρετε να την βρείτε κάτω απο 1250. Διαφορετικά παρτε την απ'όπου τη βρείτε! Αξίζει τα λεφτά της!

Φιλικά
Γιάννης

Φίλε Γιάννη καλώς όρισες!!!Πιστεύω πως έκανες πολύ καλή επιλογή!!!!Α και να ενημερώσω όλα τα μέλη πως στο site της sony στην σουηδία ανέβηκε και η D3500.Έρχεται σε 40" και 46".Το σημαντικότερο?Δυστυχώς ναι.....είναι Full HD......Θα είναι το αμέσως καλύτερο μοντέλο από την Τ3500 που θα ναι η βασική Full HD της Sony.Τα χαρακτηριστικά της είναι

1080P 1920X1080
1.800:1 on screen
16.000:1 dynamic
450cd/m2 brightness
2xHDMI
Bravia Engine
Live Colour Creation
24P TRUE CINEMA

Οπότε αν η τιμή της είναι κοντά στα 1650Ε που την έχει το site pixels.lu
θα αποτελεί πολύ καλή αγορά σε σύγκριση με την Samsung LE-40M86!!!(Διότι το μοναδικό σημείο που <<υστερεί>> η σόνυ είναι στις εισόδους HDMI,καθώς στην εικόνα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια η και καλύτερα της Samsung!!!)Οπότε φίλοι μου τρέξτε να πάρετε την τωρινή 3000 πρίν τελειώσουν και τα τελευταία κομμάτια!!

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια.

Η τηλεόραση είναι απιστευτα ευκρινής στα 1366*768!!! Πραγματικά κι εγώ αλλά και η γυναίκα μου πάθαμε πλάκα με το οτι δε βλέπαμε καμμία διαφορά στη σύνδεση της με υπολογιστή, απο το αν είχαμε συνδέσει ενα μόνιτορ!!! Φοβερή ευκρίνεια! Ενώ παλιότερα με την 29 CRT μας έβγαιναν τα μάτια στα ΧΡ, τώρα ακόμα και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μικρά γράμματα είναι ευκρινέστατα ακόμα κι απο τα 6 μέτρα απόσταση!!!

Δεν έχω προλάβει να κάνω και πολλά τεστ, μιας και πρωταρχική προσπάθεια έγινε στη θέαση τηλεόρασης δορυφορικής με ProgDVB. Θα ακόλουθήσουν δοκιμές σε HD υλικό και DVD, αν και με μια πρώτη ματια σε DiVx όλα ήταν μια χαρά!

Πήρα πάντως τηλέφωνο στην ΗΑ της Γλυφάδος σήμερα Τετάρτη και μου είπαν ότι την έχουν στα 1650 ευρω!!! Και χάρηκα...

Κάνω λάθος, ή το πλαίσιο έκοψε την "προσφορά" της 40D3000 και τώρα την δίνει στα 1600 ευρώ?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=976776

Έχουμε κάνα νέο απο το net-electric? Αν όντως ισχύουν (που μάλλον έτσι δείχνει) η φήμες για κατάργηση της D3000 μάλλον θα πρέπει να το επισπέυσουμε.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Κάνω λάθος, ή το πλαίσιο έκοψε την "προσφορά" της 40D3000 και τώρα την δίνει στα 1600 ευρώ?

Φυσικα και την εκοψε την προσφορα μεσω web. Αφου τωρα που καταργηθηκε πουλαει περισσοτερο απο πριν, γιατι να μην κερδισουν κατι παραπανω? :rifle:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=976776

Έχουμε κάνα νέο απο το net-electric? Αν όντως ισχύουν (που μάλλον έτσι δείχνει) η φήμες για κατάργηση της D3000 μάλλον θα πρέπει να το επισπέυσουμε.

Δεν κάνεις καθόλου λάθος
Έχει αρχίσει και βρωμάει το πράγμα.

Πήρα πάντως τηλέφωνο στην ΗΑ της Γλυφάδος σήμερα Τετάρτη και μου είπαν ότι την έχουν στα 1650 ευρω!!! Και χάρηκα...
Αυτή ήταν η αρχική τιμή απο την οποία λόγω εκπτώσεων μου αφαίρεσαν το 19% την προηγούμενη εβδομάδα! Μου κάνει εντύπωση όμως που όντως μετά τις εκπτώσεις, την έχουν στην "ονομαστική τιμή προ έκπτωσης". Δηλαδή η έκπτωση ήταν όντως έκπτωση κι όχι κάποιο τρυκ.

Πω πω παιδιά πρέπει να το επισπεύσετε!!Απ ότι βλέπω τα πράγματα δυσκολεύουν για σας!!

Καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα!
Αγορασα και γω την 40D3000 πριν απο καμμια βδομαδα-10ημερο,στα 1450 Ε.
Δεν εχω ενθουσιαστει ιδιαιτερα λογω των αθλιων ελληνικων καναλιων,αλλα σε dvd ειναι φοβερη..
Ακομα ειμαι στη φαση οπου ψαχνω ρυθμισεις για τα sd,οποτε οποιαδηποτε προταση δεκτη..

Δεν εχω ενθουσιαστει ιδιαιτερα λογω των αθλιων ελληνικων καναλιων,αλλα σε dvd ειναι φοβερη..
Ακομα ειμαι στη φαση οπου ψαχνω ρυθμισεις για τα sd,οποτε οποιαδηποτε προταση δεκτη..

Καλές θεάσεις, για ρυθμίσεις διάβασε εδώ :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12890

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!!!Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

Πω πω παιδιά πρέπει να το επισπεύσετε!!Απ ότι βλέπω τα πράγματα δυσκολεύουν για σας!!
Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πάμε στο τελωνείο να τις εκτελωνίσουμε εμείς οι ίδιοι :p ; Υποτίθεται ότι περιμένουν τα τελευταία κομμάτια. Αν μας κοροϊδεύουνε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Τι προτείνεις να κάνουμε; Να βγει ο καθένας στη γύρα για την πάρτη του και να γράψει τους υπόλοιπους; Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω κι ας χάσω την ευκαιρία να αποκτήσω αυτό το μοντέλο. Έρχονται ούτως ή άλλως άλλα καλύτερα :D. Άμα στραβώσει τόσο πολύ πια και δεν έρθει καθόλου χτυπάω από το technikdirekt.de την 40F86BD στα 1800 και κλείνω από τηλεόραση για την επόμενη 10ετία ή για όσο επιζήσει τέλος πάντων :p . Άντε γιατί πολύ μας τα έχουνε πρήξει με την D3000.

Το μόνο που μπορώ να προτείνω εγώ είναι να κάνουμε μια επαφή με νετ ελεκτρικ ή Πλαίσιο για επιβεβαίωση και κλείσιμο των κομματιών που μας ενδιαφέρουν, αν το δέχονται βέβαια στην τιμή που μας έχουν δώσει.

Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πάμε στο τελωνείο να τις εκτελωνίσουμε εμείς οι ίδιοι :p ; Υποτίθεται ότι περιμένουν τα τελευταία κομμάτια. Αν μας κοροϊδεύουνε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Τι προτείνεις να κάνουμε; Να βγει ο καθένας στη γύρα για την πάρτη του και να γράψει τους υπόλοιπους; Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω κι ας χάσω την ευκαιρία να αποκτήσω αυτό το μοντέλο. Έρχονται ούτως ή άλλως άλλα καλύτερα :D. Άμα στραβώσει τόσο πολύ πια και δεν έρθει καθόλου χτυπάω από το technikdirekt.de την 40F86BD στα 1800 και κλείνω από τηλεόραση για την επόμενη 10ετία ή για όσο επιζήσει τέλος πάντων :p . Άντε γιατί πολύ μας τα έχουνε πρήξει με την D3000.

Ε όχι και να τις εκτελωνίσετε εσείς!!!!Χτυπήστε ένα τηλέφωνο στην Ηλεκτρονική να σας πουν,αν εκείνα τα κομμάτια που περίμεναν σήμερα ήρθαν!!όλα απο αυτό θα κριθούν!!