Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

ΜΑΓΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Θα μιλήσω με τον κύριο Ανδρεαδάκη μήπως μπορέσει να το καθυστερήσει μια μέρα να προλάβουν και κάποιοι που πιθανόν να μην μπούνε να τσεκάρουν το thread μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες και να μην προλάβουν ή να μην έχουν πιστωτική.

Αυτό θα ήταν το καλύτερο

Format master πλεον πρεπει να μετονομαστεις σε "D3000 Master".:worshippy:

Παντως βλεπω οτι εχετε κανει με τον Ulv3r πολυ δουλεια και μπραβο σας.:ernaehrung004:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Γιάννη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια μέσω PM ή στο thread απευθείας. Ελπίζω η Sony να μην κάνει λαμογιά και να μην πάει τόση προσπάθεια, οργάνωση και αναμονή στράφι!!!
Λοιπόν μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον κο Ανδεαδάκη και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κα θα κλείσει αύριο την παραγγελία και τότε θα του στείλω και το fax με τα στοιχεία όλων μας. Οπότε όσοι δεν μπορέσετε σήμερα ή μέσω πιστωτικής και αύριο μέρα είναι.
Εγώ πάντως προτίμησα την πιστωτική (για να γλιτώσω και το 1,5 ευρώ που σου κρατάει η τράπεζα ο γύφτος :flipout::flipout::flipout:) γιατί εργάζομαι μέχρι τις 4 και δεν είναι και ότι καλύτερο να πεις στο αφεντικό σου εεεε αφεντικό πετάγομαι λίγο στην τράπεζα να πληρώσω μια προκαταβολή για την καινούργια μου 40άρα LCD. Άντε μετά να ζητήσεις αύξηση δηλαδή :p

Υ.Γ: έχουν γίνει 23 τα τεμάχια με τον surfdrifter να έχει πληρώσει προκαταβολή για 2 τεμάχια.
Είμαστε:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer πλήρωσε και την προκαταβολή
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. Αντώνης Β (έστειλε PM)
14. SurfDrifter (έστειλε PM) 2 τεμάχια και πλήρωσε και την προκαταβολή
16. nektar (έστειλε PM)
17. nikolara (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
18. cgiot (έστειλε PM)
19. theodi (έστειλε PM)
20. Avra (έστειλε PM)
21. galanta (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
22. trap496 (έστειλε PM)
23. Solidus (έστειλε PM)

Όπου να 'ναι θα μιλήσω και με τον Ulv3r για την θέση του theodi και θα έχουμε και την τελική λίστα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Γιάννη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια μέσω PM ή στο thread απευθείας. Ελπίζω η Sony να μην κάνει λαμογιά και να μην πάει τόση προσπάθεια, οργάνωση και αναμονή στράφι!!!
Λοιπόν μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον κο Ανδεαδάκη και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κα θα κλείσει αύριο την παραγγελία και τότε θα του στείλω και το fax με τα στοιχεία όλων μας. Οπότε όσοι δεν μπορέσετε σήμερα ή μέσω πιστωτικής και αύριο μέρα είναι.
Εγώ πάντως προτίμησα την πιστωτική (για να γλιτώσω και το 1,5 ευρώ που σου κρατάει η τράπεζα ο γύφτος :flipout::flipout::flipout:) γιατί εργάζομαι μέχρι τις 4 και δεν είναι και ότι καλύτερο να πεις στο αφεντικό σου εεεε αφεντικό πετάγομαι λίγο στην τράπεζα να πληρώσω μια προκαταβολή για την καινούργια μου 40άρα LCD. Άντε μετά να ζητήσεις αύξηση δηλαδή :p

Για να καταλάβω, τη διαδικασία με τη πιστωτική πως την έκανες?

Κατέθεσα και εγώ σήμερα την προκαταβολή.
Καλή μαs επιτυχία και τα συγχαρητήρια στουs FoRMat MaSTer και Ulv3r για την ολοκλήρωση των παραγγελιών μαs.
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟ ΙΟ

καλημέρα σε όλους,
κατέθεσα και εγώ την προκαταβολή.
Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον format master και τα παιδιά που βοήθησαν για τον χρόνο και την υπομονή τους.

Ο SurfDrifter έδωσε αναλυτικές οδηγίες επεξηγήσεις για όλες σας τις απορίες (θέμα πιστωτικής, 46άρες κτλ κτλ).

Λοιπόν μίλησα με Ανδρεαδάκη και μου είπε ότι μπορούμε να δώσουμε την προκαταβολή μέσω πιστωτικής, "αγοράζοντας" κάτι από το site αξίας 100 ευρώ και γράφοντας στο σχόλιο "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY 40D3000 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 1270 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ POWERBUY TOY AVCLUB" ή κάτι αντίστοιχο που να έννοει το παραπάνω.

Για 46άρες δεν ξέρει κάτι όταν τον ρώτησα και επίσης τον ρώτησα αν θα υπάρξει πρόβλημα που ζητάμε 20+ τηλεοράσεις. Μου είπε όχι, απλά οι παραγγελίες θα γίνουν ΒΑΣΕΙ των προκαταβολών που θα μπούνε σήμερα, διότι πρέπει μέχρι σήμερα να κάνει την παραγγελία στην Sony (που σημειωτέον την έθαβε συνέχεια, διότι ειναι μη αξιόπιστη, κλπ, κλπ). Σε περίπτωση δε που η Sony κάνει λαμογιά και ΔΕΝ φέρει τις τηλεοράσεις, εννοείται ότι μας επιστρέφονται οι προκαταβολές.

Εν ολίγοις ΠΡΕΠΕΙ όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν την προκαταβολή ΣΗΜΕΡΑ.
Έφυγα για να δώσω την προκαταβολήηηηηηη.....

EDIT: Να και ένα προιόν που κάνει 100 ευρώ! http://www.net-electric.gr/catalog/philips-dvp510002-dvddivx-player-p-242.html

Σόρρυ δεν το πρόσεξα μέσα στα τόσα λεγόμενά του.

Αυτό λοιπόν τι σημαίνει? Οτι δεν ξέρει πότε θα φέρει η Σονυ? Είναι κι αυτές σε έλλειψη στοκ?

Πω πω παιδιά σας εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία!!!!Θα παιρνα μέρος κι εγώ αλλά ας όψεται η Χ3500.....

Κατέθεσα την προκαταβολή με πιστωτική.
Θέλω να ευχαριστήσω τον format master για την πολύ καλή οργάνωση!:SFGSFGSF:

Ανακεφαλαίωση:

1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer πλήρωσε και την προκαταβολή
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
6. Jorgito (έστειλε PM)
7. OrangeBoy
(έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
10. queensryche (έστειλε PM)
11. kacey (έστειλε PM)
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. theodi (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
[/COLOR]
14. Αντώνης Β (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
15. SurfDrifter (έστειλε PM) 2 τεμάχια και πλήρωσε και την προκαταβολή
17. nektar (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
18. nikolara (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
19. cgiot (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
20. Avra (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
21. galanta (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
22. trap496 (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
23. Solidus (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή

Οι "stolichnaya" μην χαλαρώσουνε επειδή είναι πάνω πάνω στη λίστα και την χάσουνε. Να θυμάστε ότι όσοι πληρώσουν μέχρι αύριο κερδίζουν...Οι υπόλοιποι κουβά.

Ο theodi μπήκε στη θέση που έπρεπε με βάση PM εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έστειλε στον Ulv3r στις 2/9 14:00. Άντε βρε το 13 το γούρικο σου έκατσε... :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Με τα μεταφορικά τι γίνεται ρε παιδιά
Ρώτησε κανείς?
Ρε παιδιά... ρε παιδιά. Δεν διαβάζετε...δεν διαβάζετε και με βάζετε να τα ξαναλέω :p. Μεταφορά δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική και παραλλαβή από τα γραφεία της μεταφορικής (το τελευταίο σύμφωνα με το site).