Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Όσοι δεν δώσατε προκαταβολή μην στείλετε ακόμη! Μόλις μίλησε με Sony ο κος Ανδρεαδάκης και αρχίσανε να του λένε μα μου και τίποτα δεν είναι σίγουρο και ότι αύριο θα έχουμε απάντηση 100% για τη διαθεσιμότητα ή για παραλαβή νέου μοντέλου κτλ. Ο άνθρωπος ήταν έξω φρενών (αν και είχε θέσει το θέμα φερεγγυότητας της Sony) γιατί στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει υπόνοια δολιοφθοράς από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων (ονόματα δεν λέμε σπίτια δεν κλείνουμε :p) η οποία να έχει κάνει τη δουλειά. Ο καιρός θα δείξει. Αν ξαφνικά κάποιοι έχουν μεγάλη διαθεσιμότητα με τηλεοράσεις 40D3000 μηδενικών ωρών από τη στιγμή που στην αγορά δεν υπάρχει σχεδόν για δείγμα το μοντέλο αυτή τη στιγμή θα ξέρουμε ποιος την έκανε την δουλειά.
Οπότε αύριο θα ξέρουμε αν θα πάρουμε τις τηλεοράσεις ή τον πούλο (και τα χρήματα της προκαταβολής πίσω φυσικά... μαζί με τον πούλο πάντα :p). Άντε άλλη μια μέρα αναμονή και ανασφάλεια... :mad:

Καποιος να ενημερωσει παρακαλω οταν θα ξερουμε κατι παραπανω, να ξερω αν θα στειλω η οχι. Δεν μπορω να παω σε τραπεζα, θα το κανω μεσω ebanking που δεν μπορω να κανω απο το PC της δουλειας οποτε μονο απογευμα μπορει να γινει. Περιμενω νεα οταν εχουμε.

Καλημέρα παιδιά, sorry που δεν ποστάρω συχνά αλλά δεν είμαι και πολύ του "γραψίματος" (γι’αυτό ενημερώνω τηλεφωνικά τον FormatMaster για τυχόν εξελίξεις που έχουμε κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με τον κ.Ανδρεαδάκη κι αυτός ποστάρει τα νέα!!! - Thanks φίλε :SFGSFGSF:). Λοιπόν επί της ουσίας τώρα:
Με πήρε εχτές το βράδυ απ’το σπίτι του ο κ. Ανδρεαδάκης και ήταν σκασμένος ο άνθρωπος απ’όλη την κατάσταση αυτή και της γενικής αναταραχής που επικρατεί στο forum σε σημείο αμφισβήτησης από κάποιους -άσχετο αν δεν το εκφράζουν φανερά- για το εάν το έκανε για διαφήμιση και μόνο γνωρίζοντας από πριν τις εξελίξεις. Υπάρχει γενικό πρόβλημα αντιμετώπισης του απ´την αντιπροσωπεία της SONY στο θέμα της διαθεσιμότητας κομματιών που ζητάει ο άνθρωπος κατά καιρούς σε διάφορα είδη και στις "ενστάσεις" που δέχεται απ’αυτούς στις χαμηλές τιμές που βάζει.
Στο θέμα επιστροφής των χρημάτων -αν τελικά στραβώσει η δουλειά- με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ασχέτως στην όλη ταλαιπωρία που θα υποβληθεί χωρίς να είναι υπεύθυνος βέβαια για την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε απ´την έλλειψη αξιοπιστίας κι εμπιστοσύνης στα λεγόμενα και στις διαβεβαιώσεις απ´την μεριά της SONY.
Υπάρχει υπόνοια ότι από πίσω κρύβεται αλυσίδα καταστημάτων ή γνωστό internetiko μαγαζί Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα φανεί άμμεσα μιας και ξαφνικά εκεί που δεν υπάρχει διαθέσιμο κομμάτι θα βρεθούν κάποιοι με stock.
Καταλάβετε ότι στο εμπόριο παίζονται συμφέροντα, αλισβερίσια,συμφωνίες,ο μεγάλος τρώει τον μικρό και δεν επεκτείνομαι πιο πολύ μιας και καλύφθηκε παραπάνω το θέμα.
Βέβαια μπορεί να μην ισχύει τίποτα απ’όλα αυτά και πραγματικά η SONY να μην μπορεί να διαθέσει κανένα κομμάτι στην αγορά αλλά είπαμε κοντός ψαλμός αλληλούϊα.
Η τελική απάντηση θα δωθεί σήμερα το μεσημέρι που θα τον ενημερώσουν απ´την αντιπροσωπεία για το εάν και πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Μου είπε μόλις μάθει νέα θα με πάρει στο κινητό να μ’ενημερώσει για τα καθέκαστα γι’αυτό όλοι standby για έκτακτο ανακοινωθέν μου.
Ψυχραιμία λοιπόν μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, εξάλλου η ζωή δεν σταματάει σε μια αγορά τηλεόρασης... :fahne90:

Aποχωρω απο την αγορα της tv και περιμενω power buy σε LCD 40-42'' HD...(SHARP-SAMSUNG-LG-PHILIPS , η οτι αλλο καλο υπαρχει ,μεχρι τις γιορτες των Χριστουγεννων ,εχοντας και το δωρο...) Με ενδιαφερει αμεσα η αγορα monitor 22-24" για pc.Εδω χωραει power buy?
Μπραβο σε ολους για το ενδιαφερον ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ και μην ξεχναμε Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Χωρίς να απορίπτω την προσπάθεια των παιδιών, εκτιμώ ότι αυτή είναι μια πιο καλή κίνηση. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ψυχραιμία λοιπόν μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, εξάλλου η ζωή δεν σταματάει σε μια αγορά τηλεόρασης... :fahne90:

Αυτο τα λεει ολα πιστευω!!!!!! :SFGSFGSF: :2thumb22sup:

Σωστά.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθούμε όλοι.

Έχω ένα προαίσθημα ότι θα δούμε τηλεοράσεις στον ορίζοντα (αλλά όχι όλοι).

Προκαταβολικά να πούμε ένα ευχαριστώ σε αυτούς που ασχολήθηκαν όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. (δεν είναι επικήδειος :flipout: )

Δε θα παρει κανεις. Αυτο μου ειπε εμενα. Η Sony δε στελνει, θελει να της καταργησει
ενοψη του νεου μοντελου που θα ερθει τον Νοεμβριο αν δεν κανω λαθος.. Οποτε ας
κανουμε υπομονη και ο ανθρωπος εδω θα ειναι να ξαναπαραγκειλουμε αν θελουμε.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Δε θα παρει κανεις. Αυτο μου ειπε εμενα. Η Sony δε στελνει, θελει να της καταργησει
ενοψη του νεου μοντελου που θα ερθει τον Νοεμβριο αν δεν κανω λαθος.. Οποτε ας
κανουμε υπομονη και ο ανθρωπος εδω θα ειναι να ξαναπαραγκειλουμε αν θελουμε.

Πότε μιλήσατε?

Δηλαδή τέλος η δουλειά?

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TEST TΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ SAMSUNG H PHILIPS H SHARP ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ CLUB EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TEST TΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ SAMSUNG H PHILIPS H SHARP ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ CLUB EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13581&page=5 .
ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ THREAD ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ POWERBUY ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.

Υ.Γ.: Ο κος Ανδρεαδάκης είπε χθες βράδυ στον xalaros10 ότι θα πάρει τηλέφωνο μόλις έχει νεότερα να τον ενημερώσει. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω άλλο. Όταν θα έχει νεότερα θα πάρει τον xalaros10 και αυτός εμένα και θα ποστάρω ή θα του πω να ποστάρει αυτός. Μέχρι τότε αναμονή.

Last edited:
Εγώ παραμένω ακλόνητος και ψύχραιμος! Στην τελική, αν δεν κάτσει η τηλεόραση, μου λείπουν κάτι microwave και βραστήρες από το νέο σπίτι, οπότε με τα λεφτά της προκαταβολής έχω να ψωνίσω κάτι!

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Όντως ΤΕΛΟΣ.
Οι προκαταβολές μέχρι το βράδυ θα έχουν επιστραφεί όλες. Περνάω με φαξ κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας από χρήστες με τους οποίους δεν μπορεί να έπικοινωνήσει γιατί δεν έχει τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία τους ο κος Ανδρεαδάκης. Στις πιστωτικές της Eurobank η επιστροφή θα φανεί εντός 4 ημερών ενώ για τις πιστωτικές των υπολοίπων τραπεζών max 20 ημέρες.

Υ.Γ.: Η Sony διαβεβαίωσε τον κο Ανδρεαδάκη ότι δεν θα παραλλάβει γενικώς και ότι δεν τίθεται θέμα δολιοφθοράς. Ελπίζω να είναι αλήθεια και να μην δούμε ξαφνικά στοκ στην αγορά :D .

Last edited:
Κρίμα όντως.... Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω πόσοι απο σας ενδιαφέρονται για μια second best option, στο ίδιο budget +- και πόσοι προτιμάτε να περιμένουμε μέχρι π.χ τα Χριστούγεννα...

Κρίμα όντως.... Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω πόσοι απο σας ενδιαφέρονται για μια second best option, στο ίδιο budget +- και πόσοι προτιμάτε να περιμένουμε μέχρι π.χ τα Χριστούγεννα...
Τους περισσότερους τους κόβω για Χριστούγεννα (μάλλον κι εμένα μέσα βάζω). Έρχονται τα νέα μοντέλα οπότε: 1ον δεν θέλω να γίνω beta tester τους :p και 2ον θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά.

Υ.Γ.: Παρακαλείται ο Jorgito να επικοινωνήσει με το κατάστημα καθώς δεν έχει αφήσει τηλέφωνο επικοινωνίας και δεν ξέρει πως να του επιστρέψει τα χρήματα ο κος Ανδρεαδάκης.

Last edited:
Μπράβο σε όσους διοργάνωσαν το powerbuy. Πολύ καλή προσπάθεια. Μας κρέμασε λίγο η Sony ...αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Εγώ πάντος είμαι μέσα για μια 2nd best option στο ίδιο budget.

Τελικα παιδια, επειδη ψιλοχαθηκα απο τα πολλα ποστ σας εδω μεσα, σε τι τιμη την ειχατε κλεισει?