Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

OΚ...βρήκα τις ώρες λειτουργίας, απλά επειδή δεν είχε λειτουργήσει καθόλου έλεγε 0! :)
Πότε να προλάβει άλλωστε... (ημ/νια παραγωγής 8/2007)!

Φρεσκο πραμα!!! :music-smiley-005:

Καλωριζικη και καλες θεασεις! -bye-

Παιδιά με χαρά :BDGBGDB55:σας ανακοινώνω ότι μόλις παρήγγειλα την τιμημένη :firstprize: από το Πλαίσιο μετά από σχεδόν δύο μέρες διαπραγματεύσεων. Αφού ξεκινήσαμε από τα 1599 τελικά κλείσαμε στα ...
1450 σε 12 άτοκες.:SFGSFGSF:.
Θα μου τη στείλουν τη Δευτέρα, οπότε μάλλον Τετάρτη θα την έχω.

Παιδιά με χαρά :BDGBGDB55:σας ανακοινώνω ότι μόλις παρήγγειλα την τιμημένη :firstprize: από το Πλαίσιο μετά από σχεδόν δύο μέρες διαπραγματεύσεων. Αφού ξεκινήσαμε από τα 1599 τελικά κλείσαμε στα ...
1450 σε 12 άτοκες.:SFGSFGSF:.
Θα μου τη στείλουν τη Δευτέρα, οπότε μάλλον Τετάρτη θα την έχω.

Ετσι ,ετσι ,στα 1450 και σε 12 ατοκες οχι μονο σωστος ο παικτης αλλα και δυνατος :music-smiley-005:
Καλοριζικες και καλο DVντοτες παιδια .:award:

Δηλαδή μόνο το πλαίσιο την έφερε? 100 κομμάτια? Ο υπέυθυνος του καταστήματος που είχε πάρει τις προκαταβολές τι γνώμη έχει άραγε για το θέμα?

Last edited:
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και την Τετάρτη να μου δίνεται περισσότερες ευχές και οι κάτοχοι την σημαντική βοήθειά τους για το σετάρισμα.

Όσο για τον υπεύθυνο του net-electric, τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω μήπως έφερε και εκείνος και η απάντησή του ήταν ότι δεν ήξερε τίποτα για καινούρια παραλαβή και ότι μάλιστα η sony δεν του πρόσφερε καν τον κωδικό του συγκεκριμένου μοντέλου για παραγγελία.
Κάτι μυστήριο παίχτηκε και μάλλον έφαγε κόκκινο λόγω της τιμής που μας είχε δώσει.
Πάντως από το Πλαίσιο τώρα το απόγευμα μου ότι είχαν ακόμα 3 διαθέσιμα κομμάτια.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να δω την τηλεόραση στον κουμπάρο μου.Μια χαρά στα τηλεοπτικά κανάλια και πολύ καλά σε HD. Αλλά αν θα έπαιρνα τώρα τηλεόραση πάλι την panasonic θα έπαιρνα (έχω την PV60). :award:

Ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό το μήνυμα ο κουμπάρος :ernaehrung004:

Για δείτε και στο play.com
http://www.play.com/Electronics/Ele...view-Widescreen-LCD-TV/Product.html?dpr=1491#

1441.49 euro delivered!
Σήμερα παρατήρησα οτι στα ίδια λεφτά, στο συγκεκριμένο κατάστημα δίνουν δώρο κι ενα SONY DVD-Reocrder RDR-GXD360 with built-in freeview το οποίο κανονικά κοστίζει 263,49 euros!!!!

Το play δεν στέλνει τηλεοράσεις στο Ελλάντα?

Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και την Τετάρτη να μου δίνεται περισσότερες ευχές και οι κάτοχοι την σημαντική βοήθειά τους για το σετάρισμα.

Όσο για τον υπεύθυνο του net-electric, τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω μήπως έφερε και εκείνος και η απάντησή του ήταν ότι δεν ήξερε τίποτα για καινούρια παραλαβή και ότι μάλιστα η sony δεν του πρόσφερε καν τον κωδικό του συγκεκριμένου μοντέλου για παραγγελία.
Κάτι μυστήριο παίχτηκε και μάλλον έφαγε κόκκινο λόγω της τιμής που μας είχε δώσει.
Πάντως από το Πλαίσιο τώρα το απόγευμα μου ότι είχαν ακόμα 3 διαθέσιμα κομμάτια.

Πλέον δεν πρέπει να έχουν και στο Πλαίσιο μιας και γυρίσανε την διαθεσιμότητα στο site τους σε "Αναμενόμενο" ...
Ειτε φέρανε τελικά λίγα κομμάτια είτε όσα ήρθαν έγιναν ανάρπαστα
μέσα σε 1~2 εικοσιτετράωρα !!!
Σωστό θρίλερ η υπόθεση ...:FSGSFGS4: