Καλα, στο πλαισιο ειναι απιστευτοι...
Πηγα να ρωτησω τιμη για μια Samsung, τι τιμη μπορουσανε να μου κανουν μετρητοις, αμα παρω και ενα προβολεα μαζι...(συνολο περιπου 8000€)
Μετα απο διαβουλευσεις, μεσα στις οποιες ΔΕΝ θελανε στην αρχη να μου κανουν γραπτη προσφορα, καταληξανε στο να μου κανουν γραπτη προσφορα, αφαιρωντας μου απο την τελικη τιμη η οποια ηταν 2950.... 150 Ε!!!
Αναμεσα στις θεσεις τους στην προσπαθεια να μην μου δωσουν προσφορα γραπτη ηταν η εξης: "Γιατι δεν πατε στον ανταγωνισμο, να μας φερετε τι τιμη την βρηκατε, και να σας κανουμε καλυτερη? "
Εγω απαντησα πως αμα την βρω φτηνοτερη στον ανταγωνισμο, ΔΕΝ θα ξαναγυρισω στο Πλαισιο και να μου κανουν επιτελους την γραπτη προσφορα. Δεν θα γινω εγω μπαλακι αναμεσα στα μαγαζια προσπαθωντας να πετυχω ορους μειοδοτικου διαγωνισμου. Επειδη φοβουνται να δωσουν τιμες γραπτως, και βαριουνται να κανουν ερευνα αγορας, βαζουν τον πελατη να το κανει γι αυτους. Cool Marketing. Νεα ηθη. Εκατσα τουλαχιστον 20 λεπτα για να παρω επιτελους μια προσφορα στην οποια τελικα για το πακετο (οθονη και προβολι) εγινε εκπτωση ΜΟΝΟ 150€ και ΜΟΝΟ για την τηλεοραση.
Μονο που το technixx την εχει (την TV) 2400, και μολις εχασαν μια πωληση με τις κουτοπονηριες τους.(Και εγω θα γλυτωσω 400€)
Οσο για τον προβολεα... και αυτος την ιδια τυχη θα εχει....
Σορρυ για το

fftopic: