Μαζική Παραγγελία PS3 ή XBOX360 ?

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
:idea: Ενδιαφέρεται κανείς για μαζική παραγγελία καμιας από τις 2 κονσόλες ?
Προτεινόμενη ημ/νία αγοράς τα Χριστούγεννα (να έχουμε μαζέψει και κανένα euro). Αν ναι τότε να φτιάξουμε 2 λίστες μια για την μια κονσόλα και μια για την άλλη.

(Αν χρειάζεται μεταφορά του thread σε άλλη κατηγορία παρακαλώ κάντε το γιατί δεν γνωρίζω που αλλού να βάλω αυτό το post)

καλή η πρότασή σου αφενός, δύσκολο να πραγματοποιηθεί αφετέρου. Δεν υπάρχει ακόμα τουλάχιστον, κάποιος που να αναλαμβάνει τα power buy. Οσο και απλό φαίνεται χρειάζεται τρέξιμο.

Οποιος θέλει να τρέξει και να το αναλάβει καλώς.
Απλά διευκρινίζουμε ότι το Avclub δεν θα έχει καμία ευθύνη για οτιδήποτε άσχημο προκύψει είτε αυτό λέγεται κακή κατάσταση προϊόντως (π.χ. ελλατωματικό) , είτε τιμή είτε οτιδήποτε άλλο.
Σας το λέμε, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αργότερα.

Ωραία θα ψάξω για προσφορές από επώνυμα καταστήματα και θα σας ενημερώσω εντός της εβδομάδος

Αμα σας ενδιαφερει να βλεπετε μονο blu-ray να μην παρετε PS3. Εκτως και αν παρετε και ακουστικα. Γιατι αλλιως ταινια δεν θα δειτε. Μονο ανεμιστηρες θα ακουτε.:tdown: Σας μιλαω εκ πειρας...

Απάντηση: Re: Μαζική Παραγγελία PS3 ή XBOX360 ?

Αμα σας ενδιαφερει να βλεπετε μονο blu-ray να μην παρετε PS3. Εκτως και αν παρετε και ακουστικα. Γιατι αλλιως ταινια δεν θα δειτε. Μονο ανεμιστηρες θα ακουτε.:tdown: Σας μιλαω εκ πειρας...

Μήπως μιλάς για το xbox360; έχω και τα δύο και το xbox είναι αυτό που ακούγεται τρελά.

Sorry για το offtopic.:ernaehrung004:

και τους AV RECEIVERS τι τους έχουμε ? :PPPpppPPP
Pump up the volume !!!

Δεν ξερω εαν μενεις σε μονοκατοικια ή αν ο γειτονας σου δεν κανει παραπονα αλλα εγω εκει που ειμαι δεν μπορω να βαλω τερμα την ενταση για να μην ακουω το PS3. Και στην τελικη αυτο δεν ειναι λυση.

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Παραγγελία PS3 ή XBOX360 ?

Μήπως μιλάς για το xbox360; έχω και τα δύο και το xbox είναι αυτό που ακούγεται τρελά.

Οχι λεω για το PS3. Κανει απιστευτη φασαρια. Δεν ξερω εαν το Xbox κανει παραπανω αλλα το PS3 δεν το αντεχω. Σκεφτομαι μεχρι και να το πουλησω

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι χαλατε το θεμα του ανθρωπου........

Παντως η γνωμη μου ειναι οτι τετοια μακροπροθεσμη ληψη προσφορας για αγορα δεν εχει νοημα. Ουτε απο θεματα τιμων ,ουτε απο στοκ .

Οτι πληροφοριες και να παρεις τωρα φιλε doken13 δεν θα ειναι χρησιμες τα χριστουγεννα !

Ας κάνει την έρευνά του και μετά αποφασίζουμε. Έτσι κι αλλιώς η πρόταση είναι συγκλονιστική.
Ας πάρουμε λιγάκι φόρα.

Παιδιά στο τέλος της εβδομάδος θα έχω μαζέψει προσφορές από επώνυμα καταστήματα με λεπτομέρειες. Θα τις βάλουμε κάτω θα συγκρίνουμε. Θα ζητήσω διάρκεια και τρόπο πληρωμής για την κάθε προσφορά και βλέπουμε.

Τουλάχιστον ας μετρηθούμε πόσοι ενδιαφερόμαστε γενικά για την ιδέα να ξέρω πάνω κάτω για πόσα κομμάτια range να ζητάω. Γιατί άλλη προσφορά παίρνεις για 5 άλλη για 10 και άλλη για 50. :)