Γεια χαρά,
από ότι καταλαβαίνω, μάλλον χρειάζεται να πάρω και μια κάρτα ήχου, οπότε σκέφτομαι για την Creative Soundblaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion.
Βέβαια, γεννιούνται και νέα ερωτήματα, για το πως θα πάρω DD και DTS με την κάρτα αυτή. Ψηφιακά(optical, coax) θα γίνεται, επειδή χρησιμοποιώ όμως ήδη τα 2 αυτά, αναλογικά με το 6-direct θα μπορώ να παίρνω στα z-5500 DD και DTS?
Την αποκωδικοποίηση αναλαμβάνει η κάρτα.
Εξακολουθώ ακόμη να μην έχω αποφασίσει για CPU. Τον quad6600 2.4GHz ή τονC2D 8500 3.16GHz ?
Καλοί και οι 2.Ο quad δοκιμασμένος.
Όπως επίσης και για MotherBoard, την Asus P5E ή κάποια καλύτερη?
Καλύτερη εννοείς για o/c? Δες και τις gigabyte
Και μαζί με αυτό, όσον αφορά την μνήμη. 2GB( τα 4 δεν είναι συμβατά σε 32bitα Win) θα είναι, αλλά 800MHz ή 1066 ή παραπάνω και ανάλογα με την αντίστοιχη M/B ?
Πάρε αξιόπιστες μνήμες τουλάχιστον 800. Απο κει και πάνω εάν πας σε oc. Προτίμησε σφιχτά timings ΙΜΟ
Ανεβαίνει λίγο ακόμα το κόστος ( κοντά στα 1300+ ) αλλά νομίζω αξίζει.´
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας, γιατί χωρίς αυτήν ούτε tv "καλή" θα έπαιρνα ούτε pcάκι αλλιώς με βλέπω να παίρνω :drummer:
Tι να πω; Εγω τωρα που τελειωσα το φτιαξημο εβγαλα τα ΧΡ απο την 1η μερα και εβαλα βιστα γιατι μονο εκει επαιζαν ολα σωστα...
να βαλεις βιστα, τσαμπα τοσο χαρντγουερ να τρεχει τα χρ.
Απλά μιας και το κόστος δεν φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα θα σου έλεγα να πάρεις οπωσδήποτε έναν 500αρι σκληρό ακόμα.
Αλλά σκέφτομαι πως αφού μπορώ (έστω και οριακά), γιατί να μην το κάνω? μια ζωή την έχουμε !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.