με 700 παιρνω η' να το ξεχασω???

thor

AVClub Enthusiast
30 December 2006
722
Αθηνα
λοιπον νιουφης στους προβολεις, αλλα επειδη σκεφτομουν για καινουργια tv σκεφτηκα τελικα μηπως παω στην λυση του προβολεα μιας που δεν παρακολουθω καθολου τηλεοπτικα προγραμματα, παρα μονο ταινιες και απασχολουμαι λιγο και με gaming... η μεγιστη αποσταση που μπορει να τοποθετηθει ειναι γυρω στα 3 μετρα απ'τον τοιχο. το ερωτημα, με 700 παιρνω κατι αξιοπρεπες? πηρε το ματι μου τον BenQ MP 730 που στα χαρτια εχει καλα χαρακτηριστικα
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?25015
και δινει και οθονη προβολης δωρο. τι λετε?
ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση: Re: με 700 παιρνω η' να το ξεχασω???

optoma hd65 και epson tw700 μονο...

+1000 Οι καλύτερες επιλογές. (Λίγο πάνω από το οικονομικό όριο που έθεσες)

Το προβλημα ειναι πως δεν δινει μεγαλη εικονα οταν ριχνει απο τα 3m
Συμφωνα με τον projectorcentral η εικονα σου εχει θα διαγωνιο μηκος 170cm (σε widescreen). Για μενα ειναι λιγο, αλλα ειναι δικο σου θεμα..
e

εγω στη θεση σου θα επαιρνα τον z700 βαλε αλλα 300 ευρω οικονομιες και παρε αυτον απο technix
και μην ακουσω παλι για θεματα με την εγγυηση γιατι εχεις κανονικα εγγυηση απο το technix.
και συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση εχεις και εδω και οποιος στο αρνηθει αφου εχεις αποδειξη αγορας τον χωνεις μεσα ανετα.

Ερώτηση: ο φίλος ρωτάει για προβολείς μέχρι 700, αλλά τον ΤW700 (που τον ζαχαρώνω κι εγώ) τον βρίσκω στα 900... ή υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

Ευχαριστώ!
Θ

Συγγνώμη - 800 εννοούσα. Το Skroutz.gr χρησιμοποιώ κι εγώ, έλεγα μήπως υπάρχουν τίποτα άγνωστα μαγαζάκια που έχουν χαμηλότερες τιμές...

o tw700 ειναι στα 750 μαξιμουξ 800 αυτη τη στιγμη. οτι τιμη βρεις ποιο πανω ειναι κερδοσκοποια ............

Ωραία :) Σαν μηχάνημα, αξίζει στα λεφτά του ή παίζει και κάτι άλλο πλέον;

Σ'ευχαριστώ για τη σαφή απάντησή σου. Δεδομένου ότι δεν αντέχει το πορτοφόλι έναν 1080 μάλλον θα καταλήξω σε αυτόν... Θα ξαναρωτήσω σε κάνα-δυο μήνες που θα τον πάρω (ανακαινίζω διαμέρισμα στο οποίο θα μπει), αν και η απάντηση μάλλον η ίδια θα είναι υποψιάζομαι :)

ε με την κριση που υπαρχει σε 2 μηνες μπορει, να εχουν αλλαξει αρκετα οι τιμες, και να υπαρχουν διαφορες προσφορες σε 1080p.