αν μου επιτρέπετε,
νομίζω ότι η οποιαδήποτε απάντηση σε αυτό το νήμα είναι λάθος.... τα συναισθήματα ξεχειλίζουν και η σιωπή που θα έπρεπε να ακολουθεί, θα ήταν ο εκκωφαντικότερος ήχος και η μοναδική απάντηση.
αν μου επιτρέπετε,
νομίζω ότι η οποιαδήποτε απάντηση σε αυτό το νήμα είναι λάθος.... τα συναισθήματα ξεχειλίζουν και η σιωπή που θα έπρεπε να ακολουθεί, θα ήταν ο εκκωφαντικότερος ήχος και η μοναδική απάντηση.
ο πόνος και η χαρά μοιράζονται.
υπάρχουν τα μοναχικά μνημόσυνα, αλλά πολλές φορές δεν αρκούν.
o Nτυλαν και ο Λεννον
δεν ηταν, ουτε το επαιξαν ποτε επαναστατες
γι αυτο τους φοβηθηκαν
.
Φίλε ίαν, κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα κι εγώ, γι αυτό ο John είναι Μοναδικός.
Μην ξεχνάμε την απάντηση του John στον Dylan,με το κομμάτι ''Serve Yourself '' όταν ο δεύτερος κυκλοφόρησε το ''Gotta Serve Somebody''.
Αυτός είναι ο John και αυτός είναι ο Dylan, φαίνεται ξεκάθαρα.
Σίγουρα δεν ξέρω ούτε τα ελαχιστα απ αυτά που ξέρει ο Στέλιος ή ο Κώστας πάνω στο θέμα,ήμουν αγέννητος τότε, αλλά κατα τη γνώμη μου ο Lennon ευτυχώς ποτέ δεν έγινε Dylan.
Εκείνος που ξεχωρίζει, είτε λόγω φιλοσοφίας, τρόπου ζωής, αλλά και αντιμετώπισης του αδηφάγου συστήματος είναι ο, πλέον μακαρίτης, Harisson.
Το θέμα είναι ότι στις εποχές που ζούμε τον έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ τον John ή κάποιον σαν τον John.
"Don't follow leaders
watch the parking-meters" :grandpa:
το έλεγε κάποιος άλλος μεγάλος, το ίδιο μεγάλος με τον Τζων - και μάλιστα την ίδια εποχή.
Αυτοί που έζησαν στα χρόνια του mini Διαφωτισμού, Ξέρουν.:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.