Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας!

ελα ελα και ειμαι Λονδινο.

τους παζαρευω κατι λιρες προς ευρω σε αναλογια 2:1 πριν πεσει κι αλλο η λιρα (ετσι τους λεω)

Να μου φέρεις μια λίρα αναμνηστική (σε λιγο συλλεκτικές θα γίνουνε). Θα στην αγοράσω 1,5 ευρώ να μην λες:Banane0:

Re: Απάντηση: Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας!

από play.com δεν μπορείς να πάρεις ηλεκτρονικά ...

εχει κατι που αξιζει τρελλα στα ηλεκτρονικα του ?

ελα για πειτε και μολις εκανα μια παραγγελια....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας!

εχει κατι που αξιζει τρελλα στα ηλεκτρονικα του ?

ελα για πειτε και μολις εκανα μια παραγγελια....

από ότι ξέρω , τα ηλεκτρονικά μόνο εντός UK πωλούνται , δεν ξέρω εαν άλλαξε η πολιτική τους ...

Δηλαδή ξαφνικά η Ελλαδάρα πλούτησε κατά 20% - 30% έναντι της Μ. Βρετανίας που αδυνατεί να στηρίξει το νόμισμα της και το υποτίμησε (...ναι γιά τη λίρα Αγγλίας πρόκειται).

Δεν ξέρω αλλά κατά βάθος αισθάνομαι ότι κάποιο τσουνάμι έρχεται κατά πάνω μας και απλώς τώρα είναι η αρχή που τραβήχτηκε πίσω και βγήκαν τα κοχύλια.

Παιδιά βλέπω κάτι κακό στα βάθος του ορίζοντα. Φυλάχτε και κανά ευρώ γιά τα δύσκολα.

Last edited:
Μου έλεγε εχθές στέλεχος πολυεθνικής με αντικείμενο τα φάρμακα και ιατρικά ότι αυτή τη στιγμή όλα τα νοσοκομεία της χώρας έχουν ξεμείνει από τα πάντα και οι παραγγελίες γίνονται λίγο πριν τα χειρουργεία και μόνο αν αυτά είναι άκρως απαραίτητα.

και ειναι και η πρωτη φορα που χαιρομαι πουχουμε ευρω κι οχι δραχμες....

Στην Αγγλια ειναι ηδη πολυ ζορισμενα τα πραγματα.

Πρωτη φορα επισης που αρχισαν κολοσιαιες εκπτωσεις πριν τα Χριστουγεννα γιατι δεν κουνιεται φυλλο.
Για να μην τα ριχνουμε μονο στους ταραξιες τα φαινομενα των ισχνων αγελαδων....

Re: Απάντηση: Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας!

Τότε γιατί βρε παιδιά το Play, τις 9.99 λίρες τις αντιστοιχεί σε 13.99 ευρώ ??????

Μπας και κοροϊδεύουν ?

Έτσι κάνει με όλα τα προιόντα... Πάει με την παλιά τιμή της λίρας!

Τα παιχνίδια με την ισοτιμία δεν γίνονται για να κερδίσουμε εμείς μάλλον..

Παιδιά μην βλεπετε τους διάφορους converters που εχουν τα site τους, πολλοι απο αυτους δεν ειναι ενημερωμενοι και ειναι απλα για να παρεις μια ιδεα της ισοτιμιας. Η πληρωμη θα γινει σε λιρες και την ισοτιμια που πληρωνεις θα τη δεις στη μετατροπη που κανει η καρτα σου η το pay pal και η οποια ειναι στην τρεχουσα τιμη της λιρας.

Παιδιά μην βλεπετε τους διάφορους converters που εχουν τα site τους, πολλοι απο αυτους δεν ειναι ενημερωμενοι και ειναι απλα για να παρεις μια ιδεα της ισοτιμιας. Η πληρωμη θα γινει σε λιρες και την ισοτιμια που πληρωνεις θα τη δεις στη μετατροπη που κανει η καρτα σου η το pay pal και η οποια ειναι στην τρεχουσα τιμη της λιρας.
Κάνεις λάθος φίλε δυστυχώς... η τιμή σε ευρώ που δείχνει είναι η πραγματική τιμή χρέωσης που γίνεται στην πιστωτική σου κάρτα ή το Paypal. Δεν χρεώνουν σε λίρες και αφήνουν τη μετατροπή απο το paypal ή την πιστωτική σου, αλλά απευθείας χρέωση σε ευρώ στην τιμή που βλέπεις! Η μόνη περίπτωση να σε χρεώσουν σε λίρες είναι όταν δίνεις δνση παράδοσης εντός UK. Το επιβεβαίωση πριν λίγες μέρες όταν αγόρασα τη Lara Croft και πλήρωσα σε ευρώ 56... όταν σε λίρες ήταν 39.