Κάνεις λάθος φίλε δυστυχώς... η τιμή σε ευρώ που δείχνει είναι η πραγματική τιμή χρέωσης που γίνεται στην πιστωτική σου κάρτα ή το Paypal. Δεν χρεώνουν σε λίρες και αφήνουν τη μετατροπή απο το paypal ή την πιστωτική σου, αλλά απευθείας χρέωση σε ευρώ στην τιμή που βλέπεις! Η μόνη περίπτωση να σε χρεώσουν σε λίρες είναι όταν δίνεις δνση παράδοσης εντός UK. Το επιβεβαίωση πριν λίγες μέρες όταν αγόρασα τη Lara Croft και πλήρωσα σε ευρώ 56... όταν σε λίρες ήταν 39.
Αυτο που ανεφερα παραπάνω δεν το ειπα τυχαια αλλα απο προσωπικη εμπειρία! Ψωνιζω συχνα απο Αγγλια και απο μαγαζια με τετοιου ειδους converters. Εγω βέβαια εχω παντα την επιλογη να μου δειχνει τις τιμες σε λιρες (αν παιζει σημασια αυτο) και οταν πληρωνω τη μετατροπη την κάνει το paypal.
Πολλά δε μαγαζιά το αναφερουν ξεκάθαρα στα terms&contitions τους οτι η μετατροπη του converter ειναι απλα ενδεικτικη και η πληρωμη θα γινει σε λιρες.
Η αναφορά μου ήταν γενική για μαγαζιά στην Αγγλία (απο αρκετα διαφορετικά και ebay) και όχι για το συγκεκριμένο μαγαζι απο το οποιο δεν εχω αγοράσει κάτι.Μην επιμένεις (και δημιουργείς και λάθος εντυπώσεις και σε άλλους και την πατήσουν….), κάνεις λάθος.
Το Play (γιατί γι αυτό μιλάμε τώρα) (μας) δουλεύει δυστυχώς όπως είπε ο φίλος παραπάνω.
![]()
iMac 24" Core 2 Duo 2.4GHz/1GB/320GB/ SuperDrive
Price: £1,029.99 :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
http://www.amazon.co.uk/iMac-Core-2...2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1230492653&sr=8-2
Delivery Restrictions: This item can only be delivered within the UK
Ρε παιδια κανα μαγαζι με ηλεκτρονικά περα απο το amazon και το play που να στέλνει Ελλαδα ξερουμε?
Αυτό που κα-τα-ρρρρρέ-ει είναι το Ρούβλι. Πηγές για Ρωσσικο χαιεντ ξέρει κανείς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.