Εννοείτε ότι μιλάμε για εκτός κόρνας.
Για να είσαι ΟΚ και με κάποιο αέρα ("headroom" ελληνιστί), κτύπα απλά 4kW/κανάλι και είσαι μέσα. Πιάνεις +/- 120 ντι-μπι ηχητικής πίεσης στο μέτρο. Βέβαια, τα μεγ/να μπορεί πηδήξουν ´λεξω απ'το κουτί για να σε :rifle: Βίβερε περικολοζαμέντε, κλπ...οδηγούμε αξιοπρεπώς ηχεία των 4ohm και των 84db ????
Νάϊν. Σύνηθες είναι, τα καλύτερα σχεδιασμένα ηχεία να προσφέρουν, εν δυνάμει, καλύτερη ποιότητα ήχου.είναι γεγονός ότι τα αναίσθητα και τα δύσκολα ως φορτία ηχεία έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου?
πολλά.
το δικό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα
τα bbcιά μου επίσης
Dynaudio Facette. Παιδιά δεν ακούω σε μεγάλες εντάσεις. Απλά ενδέχεται να γίνει μια φάση ανταλλαγής γι αυτό ρωτάω.
Oπότε σε περίπτωση που αναβαθμιστώ να ξέρω μετά που θα κινηθώ.
Μπράβο η Musical Fidelity...
Σύμφωνα με το διάγραμμα όσο πιό δυνατά τόσο πιό καλά. Μην ακούτε τα ηχεία πριν αγοράσετε! Πάρτε απλά στα 90db και βάλτε τους πάνω έναν 2x500 να ακούσετε ποιότητα!
Επείσης ηχεία με ευαισθησία 84 db και max power 150 watt (σαν αυτό που μιλάμε) παίζουν χάλια! Άπαπαπαπα!!!
Η DJ το έφτιαξε αυτό ή κουφός...![]()
καλα ειναι σοβαροι να υποστηριζουν τετοια πραγματα;
Αυτός ο πίνακας ρε παιδιά ανατρέπει τα δεδομένα ή εγώ κάνω λάθος στους υπολογισμούς?
Μήπως τα αποτελέσματα προκύπτουν από καμιά πενηνταριά μέτρα ακρόασης?
Και επίσης εδώ προκύπτει κι άλλο ένα ερώτημα.
Τι θα πει sound quality με βάση το spl?
Δηλ η ηχητική ποιότητα εξαρτάται απ τα γκάζια?
Δεν μπορώ να ακούω δηλ σιγά και ποιοτικά?
Μήπως είναι μ@κάκες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.