Με τι...

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
... θα αλλάζατε τα SP2/3Ε ωστε να υπάρχει ουσιαστική αναβάθμηση σε όλους -τρόπους του λεγειν- τους τομεις;
Το σύστημά μου φαίνετια στο προφιλ μου...
Πιο πολύ θελω να πάρω ιδέες ωστε να μπορέσω να θεσω εναν "στοχο" (και σε σχέση με το οικονομικό)...
Χωρος μικρός αλλά αρκετά "καλός". Περι τα 12-14 τετραγωνικά!

Κοινως κουβεντα να γινεται... όποιος έχει διάθεση!!!!
Μερσι...

τι ακριβώς βαρέθηκες από τα ηχεία σου?

Όταν ακους άλλα συστήματα σου τι σου τραβάει την προσοχή και θα ήθελες να το έχεις και στο δικό σου?

Εγώ πάντως αν είχα μικρό χώρο θα έβαζα ένα atc βάσης και έναν τελικό βαρβάτο και θα ξεμπέρδευα...

... θα αλλάζατε τα SP2/3Ε ωστε να υπάρχει ουσιαστική αναβάθμηση σε όλους -τρόπους του λεγειν- τους τομεις;
Το σύστημά μου φαίνετια στο προφιλ μου...
Πιο πολύ θελω να πάρω ιδέες ωστε να μπορέσω να θεσω εναν "στοχο" (και σε σχέση με το οικονομικό)...
Χωρος μικρός αλλά αρκετά "καλός". Περι τα 12-14 τετραγωνικά!

Κοινως κουβεντα να γινεται... όποιος έχει διάθεση!!!!
Μερσι...

Ωχ!..Τι τρώγεσαι πάλι Μιχαλάκο?

Μια χαρά δεν είναι τα Spendoράκια σου?

Μήπως πάρεις περισσότερες διαφορές με άλλη πηγή, χωρίς να μπείς
και σε περιπέτειες( στην περίπτωση αλλαγής ηχείων) με θέμα ενισχυτή?

Εκτός αν τα θέλει ο .... οπότε πάμε πάσο!

Ναι πολύ καλά ειναι δεν λέω για αυτό άλλωστε τα εχω τόσα χρόνια...

Στεργιο στην ουσια δεν εχω βαρεθεί τιποτα απο τα ηχεία μου. Αλλά σιγουρα υπάρχου και καλύτερα.
Τα ΑTC είναι παλιό μου απωθημένο οπότε πάντα υπάρχουν στο βαθος του μυαλού μου... (παλιά είχα ακουσει στο Audiohall -you know- ενα ζευγαρι 20αρια και ειχα "πάθει" τότε).

Κώστα μου ναι, δεν εχεις αδικο σε σχεση με την πηγη αλλά νομίζω με το DACακι που πηρα τελευταία δεν είμαι ασχημα χρειάζομαι βεβαια λίγο ψαξιμο σε σχεση με την διασυνδεση του και ενα Media Player για να παίζω και HD αλλα αυτά οκ θα γινουν...

Α, και ενισχυτη δεν αλλάζω στην παρουσα φαση τα Densen με καλύπτουν μια χαρά... θελω να πιστευω ακόμα και για ATC!

Θυμίζω πιο πολύ για την κουβεντα το ανοιξα το thread...

Ευχαριστώ!!

Last edited:
παντός αφού μιλήσαμε για παλαιά απωθημένα σε περίπτωση πώλησης θα τα αγόραζα ευχαρίστως... Ποτέ δεν θα μου συγχωρήσω ότι τα άφησα να φύγουν μέσα από το σπίτι μου..)

παντός αφού μιλήσαμε για παλαιά απωθημένα σε περίπτωση πώλησης θα τα αγόραζα ευχαρίστως... Ποτέ δεν θα μου συγχωρήσω ότι τα άφησα να φύγουν μέσα από το σπίτι μου..)

Σε καταλαβαίνω αγαπητε... :)
Η αρχική μου σκέψη είναι να τα κρατήσω ετσι και αλλιως... αν ομως αποφασισω να τα δωσω θα σε ενημερώσω...
Απο ο,τι βλεπω εχουμε αρκεά κοινά γουστα. Είχα τον vitale για αρκετό καιρό-bye-

Last edited:
Κλασική αξια... νομίζω ομως οτι αν και βάσης λόγω κατασκευης, προορίζονται για μεγαλύτερους χωρους (ακόμα και σε σχέση με κάποια δαπέδου)..

Σε καταλαβαίνω αγαπητε... :)
Η αρχική μου σκέψη είναι να τα κρατήσω ετσι και αλλιως... αν ομως αποφασισω να τα δωσω θα σε ενημερώσω...
Απο ο,τι βλεπω εχουμε αρκεά κοινά γουστα. Είχα τον vitale για αρκετό καιρό-bye-

:award:

Για τιποτα με υψηλότερη ευαισθησία τι λετε;
Γιατι μεχρι στιγμης είμαστε απο 85db και κάτω που λέει ο λόγος!!!

Μιχάλη πρέπει να βγείς στη γύρα και να ακούσεις ηχεία με τους Densen.

Γνωρίζεις καλά ότι το προσωπικό γούστο του καθενός μας διαφέρει.

Εγώ τον Β110 τον ταίριαξα με ΕlacBS244 (89db-4Ω).

Άκου και Xavian, Triangle, Proac, Sonus Faber και αν δεν κάνουν τη διαφορά που ψάχνεις κάτσε στα αυγά σου. Μια χαρά ηχεία έχεις!!!

ΥΓ Από χώρο πάσχουμε και οι δύο...

-bye-

Εννοείται αυτό!!!

Απλά θελω να πάρω συγκεκριμένες ιδέες πριν κανω οτιδηποτε... τωρα οσον αφορά στον χωρο ε, τι να κανουμε πορευομαστε με αυτά που εχουμε... πάντως θεωρω οτι εχω εναν "καλό" μικρό χωρο... οπως επίσης και την δυνατότητα να τον στησω "γυρω" απο το συστημα...

-bye-

Γούστα είναι αυτά Μιχάλη! Εγώ το φέρω βαρέως το χώρο μου...

Αν θες να ακούσεις τα Εlac στη διάθεσή σου, αλλά μετά το καλοκαίρι.

-bye-

Re: Απάντηση: Με τι...

Γούστα είναι αυτά Μιχάλη! Εγώ το φέρω βαρέως το χώρο μου...

Αν θες να ακούσεις τα Εlac στη διάθεσή σου, αλλά μετά το καλοκαίρι.

-bye-

ΟΚ... και εσυ τα Spendor!!

Merci... καλές διακοπες!!!

Άντε να πω και εγώ το κατιτίς μου...
(μη μου πεις ότι δεν το περίμενες... :flipout: )

Τα ηχεία που μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση όταν τα άκουσα ήταν ένα ζευγάρι Piega, κάπου στα 3.000 ευρώ τότε (τώρα δεν ξέρω σε τι τιμή παίζουν).

Πολύ όμορφα, με μέγεθος που σε ξεγελά και νομίζεις ότι δεν ακούς από ηχεία αυτού του μεγέθους, και εύκολα στην οδήγηση...
Και μιας και το ανέφερες, αν θυμάμαι καλά, παίζουν στα 91DB ευαισθησία...

Ειλικρινά θα μου δημιουργούσαν μεγάλο δίλημμα αν τα είχα ακούσει πριν αγοράσω τα ATC μου... :bigcry:

Nαι Μιχάλη γενικότερα εχω ακουσει και διαβάσει πολύ καλά λόγια για τα Piega! Δυσυχως δεν εχει τυχει να ακουσω ακόμα!
Εννοείς αυτά με το ribon;

Είναι και πολύ ομορφα τα ατιμα...

Ναι :)
IMHO πρέπει να τα ακούσεις πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση...

Μιχάλη που τα ακουσες και αν θυμασαι μοντελο γιατι απο οτι ειδα στα γρηγορα ολα ριμπον εχουν.
Παντως αυτο το 18hz αν δεν ειναι μαρκετιστικο , πολυ μου αρεσε :drummer: