Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Ε ... δεν νομιζω να σου στειλουν δεμα με βομβα ... :rolleyes:

Εαν ομως διατρεχεις θανασιμο κινδυνο ...

"Παιδες :smash: ο Πετρης ειναι δικο μας παιδι ..." -bye-

Εννοώ ότι δημιουργείς προκατάληψη σε βάρος μου και θα με βλέπουν με <στραβό μάτι> .

:laugh::flipout:

Παιδες,
μην βλεπετε με στραβο ματι τον Πετρη.
Επιμελειται της φορουμιστικης μου κοσμιοτητας
γιατι ενδεχεται να μας διαβασει καμια ΝΥΦΗ (:flute:)
και δεν ειμαστε να τις χανουμε τις ευκαιριες (σ'αυτην την ηλικια).
Ο Πετρος ψαλιδιζει τις ακομψες λεξουλες που εμποδιζουν την ευτυχη καταληξη του συνοικεσιου.

(Ε ... νομιζω οτι ΤΩΡΑ, κανεις δεν θα σε παρει με στραβο ματι .... -bye-Πετρο )

Τον Πέτρο μόνο ο Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα μπορεί να τον δει με στραβό μάτι.

spano_vagello.jpg

Το παραθετω οπως το διαβασα πριν χρονια ....

Some pretty girl seeking wealthy dates :
==========================================================================
I’m going to be honest of what I’m going to say here. I’m 25 this year. I’m very pretty, have style and good taste.
I wish to marry a guy with $500k annual salary or above. You might say that I’m greedy, but an annual salary of $1M
is considered only as middle class in New York.

My requirement is not high. Is there anyone in this forum who has an income of $500k annual salary?
Are you all married? I wanted to ask: what should I do to marry rich persons like you?

Among those I’ve dated, the richest is $250k annual income, and it seems that this is my upper limit.
If someone is going to move into high cost residential area on the west of New York City Garden(?),
$250k annual income is not enough.

I’m here humbly to ask a few questions:

1) Where do most rich bachelors hang out?
(Please list down the names and addresses of bars, restaurant, gym)

2) Which age group should I target?

3) Why most wives of the riches are only average-looking? I’ve met a few girls who don’t have looks
and are not interesting, but they are able to marry rich guys.

4) How do you decide who can be your wife, and who can only be your girlfriend? (my target now is to get married)

Miss Pretty

And there comes the philosophical reply from CEO of J.P. Morgan
===========================================================================
Dear Miss Pretty,

I have read your post with great interest. Guess there are lots of girls out there who have similar questions like yours.
Please allow me to analyse your situation from a professional investor's view.

My annual income is more than $500k,
which meets your requirement, so I hope everyone believes that I’m not wasting time here.
From the standpoint of a business person, it is a bad decision to marry you. The answer is very simple, so let me explain.

Put the details aside, what you’re trying to do is an exchange of β€œbeauty" and β€œmoney" :
Person A provides beauty, and Person B pays for it, fair and square. However, there’s a deadly problem here :
your beauty will fade, but my money will not be gone without any good reason.
The fact is, my income might increase from year to year, but you can’t be prettier year after year.

Hence from the viewpoint of economics, I am an appreciation asset, and you are a depreciation asset.
It’s not just normal depreciation, but exponential depreciation.
If that is your only asset, your value will be much worse 10 years later.

By the terms we use in Wall Street, every trading has a position. Dating with you is also a β€œtrading position".
If the trade value dropped we will sell it and it is not a good idea to keep it for long term (same goes with
the marriage that you wanted). It might be cruel to say this, but in order to make a wiser decision
any assets with great depreciation value will be sold or β€œleased".

Anyone with over $500k annual income is not a fool; we would only date you, but will not marry you.
I would advice that you forget looking for any clues to marry a rich guy.
And by the way, you could make yourself a rich person with $500k annual income.
This has better chance than finding a rich fool.

Hope this reply helps.

J.P. Morgan CEO

Το πραγματικα σατανικο σημειο ειναι στο τελος > "you could make yourself a rich person with 500K annual income" !
Και θα την βαλει να του κανει λεφτα ΚΑΙ θα την .... βαλει στο κρεβατι του. Και μαλιστα ΠΡΩΤΑ να κανει λεφτα !!!!
Ποσο ευφυεις ειναι αυτοι οι τυποι (στην Wall St.) ... ΕΜΕΙΣ οι καγκουρες θα διναμε χωρις καν να εχουμε δοκιμασει
μιση κουταλια ρυζογαλακι. :rolleyes:

(oπως αντιλαμβανεστε, οι λεξουλες μου ειναι Πεμπτης Δημοτικου γιατι δεν πρεπει να χασουμε καμια νυφη,
για μενα πασχιζει ο Πετρης νυχθημερον .... μην διωχνουμε κελεπουρια-νυφουλες .... αχαριστια :rolleyes:)

Εντωμεταξύ να δούμε και την αντίθετη όψη καθώς οι πιτσιρίκες δε φταίνε μόνο αυτές για το όλο σκηνικό. Παρατηρώ πως η νέα γενιά είναι "φλώροι". Δε βλέπεις πλέον "αλητάκια". Πάρα πολύ soft καταστάσεις. Πχ εδώ στην περιοχή μου είναι ελάχιστοι οι πιτσιρικάδες που λες ΟΚ. Οι υπόλοιποι του "κιλού". Δεν ξέρω τι φλερτ κάνουν μέσω Viber αλλά στον πραγματικό κόσμο παρατηρώ άλλα πράγματα.

Πχ ο γιος πρώην αφεντικού μου. Πολύ ωραίο παιδί αλλά μυαλό νηπίου. Φεύγει για φοιτητής και γυρίζει με ένα μωρό βολλεϊμπολίστρια από άλλο πλανήτη. Κινητό εγκεφαλικό και έμφραγμα μαζί. Από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Έμειναν μαζί για λίγο καιρό και όταν βγαίναμε παρέα έκανε σαν χαζό. Έμαθα ότι τον σούταρε και τα έφτιαξε με κοινό μας γνωστό διότι το παλικάρι δεν... Η κοπέλα γύριζε από αγώνα που είχε χάσει η ομάδα της και ο άλλος πχ ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Δε μπορούσε να της συμπαρασταθεί. Βρέθηκε ο φίλος και έγινε πράξη το γνωστό ρητό: "A soulder to cry on, a d*** to ride on"

Ή ο κολλητός μου. Μοντέλο της Lacoste. Βγαίνουμε για καφέ ντάλα καλοκαίρι με καύσωνα και έρχεται με υφασμάτινο παντελόνι και polo. Τα είχε με μία κοπέλα η οποία ήταν πολύ δυναμική. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν με μια η οποία δούλευε Αθήνα και θα γύριζε στα μέρη μας. Όταν πέρασαν τα "μέλια" του φίλου μου ήρθε και η δικιά μου και ανακαλύψαμε πως ήταν γνωστές με την δικιά του. Και άρχισαν τα προβλήματα καθώς τα συζητούσαν. Ο φίλος μου ατσαλάκωτος και εγώ γύριζα από τη δουλειά και έβγαινα για μπύρες μεσημέρι με τα "παλιά". Πηγαίναμε βουνό και δεν καθόμασταν για φαγητό στην επιστροφή καθώς δεν ήμασταν "σωστά ντυμένοι". Και διάφορα άλλα που δε θέλω να επεκταθώ.

Και πιο πρόσφατο παράδειγμα. Πάω 3ήμερο σε ένα ξάδερφό μου που είχα καιρό να τον δω. 55 ο ξάδερφος, 50 η γυναίκα του και 25 η ανιψιά μου. Το βράδυ βγήκαμε έξω και ήρθαν μαζί μας και κάποια άλλα πιτσιρίκια. Μου λέει ο ξάδερφος πως τα αγόρια ασχολούνται με τους υπολογιστές και θα έχω θέμα συζήτησης. Λοιπόν... Τρώγαμε θαλασσινά στην παραλία, γύρω μας πασαρέλα οι πιτσιρίκες και οι άλλοι να μιλάνε για DOTA και WoW. Στο τέλος τους "έγραψα" και άρχισα να μιλάω για γκόμενες με την ξαδέρφη.

Re: Απάντηση: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Το παραθετω οπως το διαβασα πριν χρονια ....

Some pretty girl seeking wealthy dates :
==========================================================================
I’m going to be honest of what I’m going to say here. I’m 25 this year. I’m very pretty, have style and good taste.
I wish to marry a guy with $500k annual salary or above. You might say that I’m greedy, but an annual salary of $1M
is considered only as middle class in New York.

My requirement is not high. Is there anyone in this forum who has an income of $500k annual salary?
Are you all married? I wanted to ask: what should I do to marry rich persons like you?

Among those I’ve dated, the richest is $250k annual income, and it seems that this is my upper limit.
If someone is going to move into high cost residential area on the west of New York City Garden(?),
$250k annual income is not enough.

I’m here humbly to ask a few questions:

1) Where do most rich bachelors hang out?
(Please list down the names and addresses of bars, restaurant, gym)

2) Which age group should I target?

3) Why most wives of the riches are only average-looking? I’ve met a few girls who don’t have looks
and are not interesting, but they are able to marry rich guys.

4) How do you decide who can be your wife, and who can only be your girlfriend? (my target now is to get married)

Miss Pretty

And there comes the philosophical reply from CEO of J.P. Morgan
===========================================================================
Dear Miss Pretty,

I have read your post with great interest. Guess there are lots of girls out there who have similar questions like yours.
Please allow me to analyse your situation from a professional investor's view.

My annual income is more than $500k,
which meets your requirement, so I hope everyone believes that I’m not wasting time here.
From the standpoint of a business person, it is a bad decision to marry you. The answer is very simple, so let me explain.

Put the details aside, what you’re trying to do is an exchange of β��beauty" and β��money" :
Person A provides beauty, and Person B pays for it, fair and square. However, there’s a deadly problem here :
your beauty will fade, but my money will not be gone without any good reason.
The fact is, my income might increase from year to year, but you can’t be prettier year after year.

Hence from the viewpoint of economics, I am an appreciation asset, and you are a depreciation asset.
It’s not just normal depreciation, but exponential depreciation.
If that is your only asset, your value will be much worse 10 years later.

By the terms we use in Wall Street, every trading has a position. Dating with you is also a �trading position".
If the trade value dropped we will sell it and it is not a good idea to keep it for long term (same goes with
the marriage that you wanted). It might be cruel to say this, but in order to make a wiser decision
any assets with great depreciation value will be sold or �leased".

Anyone with over $500k annual income is not a fool; we would only date you, but will not marry you.
I would advice that you forget looking for any clues to marry a rich guy.
And by the way, you could make yourself a rich person with $500k annual income.
This has better chance than finding a rich fool.

Hope this reply helps.

J.P. Morgan CEO

Το πραγματικα σατανικο σημειο ειναι στο τελος > "you could make yourself a rich person with 500K annual income" !
Και θα την βαλει να του κανει λεφτα ΚΑΙ θα την .... βαλει στο κρεβατι του. Και μαλιστα ΠΡΩΤΑ να κανει λεφτα !!!!
Ποσο ευφυεις ειναι αυτοι οι τυποι (στην Wall St.) ... ΕΜΕΙΣ οι καγκουρες θα διναμε χωρις καν να εχουμε δοκιμασει
μιση κουταλια ρυζογαλακι. :rolleyes:

(oπως αντιλαμβανεστε, οι λεξουλες μου ειναι Πεμπτης Δημοτικου γιατι δεν πρεπει να χασουμε καμια νυφη,
για μενα πασχιζει ο Πετρης νυχθημερον .... μην διωχνουμε κελεπουρια-νυφουλες .... αχαριστια :rolleyes:)
Νομίζω το είχα διαβάσει αυτό ή την περίληψη του κάποια στιγμή. Πάντως δεν νομίζω ότι η τελευταία πρόταση είναι ώθηση στην πορνεία. Απλά, δούλεψε και γίνε πλούσια για να μην χρειάζεται να παντρευτείς πλούσιο.

Αυτό το συγκεκριμένο είναι ανέκδοτο.

Εκτός αν ποστεύει κανείς ότι ο πρόεδρος του ΔΣ της JP Morgan θα καθόταν να γράψει τέτοια πράγματα.

Η τελευταίες 2 γραμμές μάλιστα είναι που προκαλούν γέλιο γιατί είναι όλη η ειρωνεία.

"And by the way, you could make yourself a rich person with $500k annual income.

This has better chance than finding a rich fool."

Αυτό το συγκεκριμένο είναι ανέκδοτο.

Εκτός αν ποστεύει κανείς ότι ο πρόεδρος του ΔΣ της JP Morgan θα καθόταν να γράψει τέτοια πράγματα.
Σωστό και κυκλοφορεί με διάφορες παραλλαγές αλλά ακόμα και ως ανέκδοτο νομίζω ότι η τελευταία πρόταση παρανοηθηκε.

Απάντηση: Re: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

O Mάνος χρειάζεται μια μπυρίτσα για να στανιάρει...

Special brew, spankingly strong beer

45209144_2304150276465414_8089413092032643072_n.jpg

Mπορω να μαθω τι προκαλεσε μια τοσο προσβλητικη αναρτηση (στο ατομο μου) με αφορμη την διαγραφη
του προηγουμενου ποστ απο την διαχειριση ? Εγραψα κατι τοσο προσβλητικο για γυναικες ωστε καποιος
να υποδειξει το σκαμπηλιασμα οπισθιων ... ως βοηθεια σε καποιον συμφορουμιτη (SR71B) να στανιαρει ?
Για οσους δεν προλαβαν να διαβασουν, το ποστ που σβηστηκε αφορουσε αντρες και ΟΧΙ γυναικες.

!!!!!

Αστείο ήτανε Μάνο όχι προσβλητικό όπως το μεταφράζεις.

EDIT: Επίσης, δεν έχει σχέση με αυτό που διαγράφηκε, αλλά με τα προηγούμενα μηνύματά σου που ΔΕΝ διαγράφηκαν. Hint.

Και γιατι δεν κουταρισες το ποστ ωστε να αποφευχθει η οποια παρεξηγηση ? Που να ξερω εγω σε ποιο ποστ αναφεροσουν ?
Χρηστο, αν ποσταρω ΕΓΩ μια θειτσα να σου δερνει τα πισινα ... αμεσως μετα απο κατι σχετικο (η λιγοτερο σχετικο) που
απαντησες εσυ σε καποιον αλλο (Petronic) .... πως θα σου φαινοταν ? Αστειο ? ..... η προσβλητικο ? ....

Για μπες λιγο στην θεση του αλλου .... λιγο .....

Γιατί από το περιεχόμενο του νόμιζα ήταν προφανής η αναφορά του Μάνο.

Αυτό που σβήστηκε και το ανέκδοτο ήταν εντελώς άσχετα.

Επίσης, δεν είναι μια εικόνα.

Είναι μια φωτογραφία από μπύρα. Το να "κερνάς" μια μπύρα δεν μου φάνηκε κακό.

Anyway...

Και μια ηπιότερη μορφή του φαινομένου: To Sneating

‛Sneating’ is the online dating trend that feeds on chivalrous men

New York Post

Being a student is financially tough, and I’m the first to admit I don’t handle money as well as I probably should.

What I do to get by could be seen as ethically murky, but I’m confident I’m not doing anything illegal.

I’m studying science and law so my workload is pretty heavy, but I have also had a series of dodgy jobs to try to support myself. I still work casual shifts waiting tables in a seafood restaurant but honestly, it’s barely enough to cover my living expenses. Most nights I eat rice with soy sauce.

If I want to leave my tiny apartment and actually have some fun, that’s totally out of my pay range.

My solution to that problem started innocently enough

I was on Tinder and would occasionally go on a date or two, but I was super careful because I never wanted to be caught short on a date not being able to pay my way. Most guys I went out with suggested dinner in an expensive restaurant or cocktails in some bar.

It wasn’t that I wasn’t interested, I was just embarrassed at how poor I was.

Add to that, if I was going to be spending the last of my grocery money on a night out, the guy had to be pretty spectacular to warrant me starving for the rest of the week. If you’ve been on Tinder, you’ll know most guys aren’t.

It was all leaving me overwhelmed and just about ready to give up on the whole thing.

That’s when I went on a date with Dan

Dan and I had been talking for a couple of weeks when he suggested we head out to a tapas bar. He seemed great and I was interested, so I checked my bank account and headed out, determined to share a couple of plates and maybe have one glass of wine.

When I got there, Dan looked about 10 years older than his pictures. And he was shorter than he said he was — and shorter than me.

He was a nice enough guy but that kind of false advertising bums me out, so I ended up having five glasses of rosè and heaps of food. I even ordered dessert. When the bill came, Dan insisted on paying, and for the first time, I thought, “F–k it, let him.”

I didn’t even feel the tiniest bit of guilt about letting Dan pay when I had no intention of seeing him again. He had a good job, he could afford it, and we had had a great chat and a few laughs.

It was then that the light bulb went on in my head

I could get used to hanging out with strangers for a decent meal. I’m hardly the first person to think of this — it even has its own dating term, “sneating,” which means sneakily chatting someone up solely for the purposes of a free meal — but I’m committed.

I started being more strategic about the guys whom I matched with on Tinder. Guys who said they were old-fashioned or knew how to treat a lady were in. They were the ones who were likely to pay on a first date. Guys who said they were modern or into equality were out — they were clearly Dutch daters all the way.

I started lining up one or two dates a week. Whenever the bill came, I did that lame thing where I offer to pay half but then don’t argue when he says he’ll take care of it.

It works most of the time, with only a couple of guys taking me up on my offer to pay.

It’s my goal to get to a point where I don’t even feel like I need to offer to pay at all

But my working-class roots mean that’s something I need to work up to.

I’ve been dating like this for about six months now, and I’ve scored probably close to 40 free meals from nice restaurants. It’s not like I order the lobster or anything either, it’s fruit and veggies I miss the most in my student poverty, so I often order vegetarian. Anything with lots of greens in it.

And the bonus is that I’m casting my net more broadly than I otherwise would, so I’m meeting lots of interesting guys. Most of them I have no desire to see again, in which case I send them a text afterward thanking them but telling them the spark wasn’t there for me. But I’m learning more about myself and what I do and don’t like in a romantic partner, and that should come in handy when I really start looking.

I really don’t think I’m ripping these guys off

I don’t date guys who I don’t think can afford to pay, and if my Prince Charming happens to appear as one of these Tinder matches, I am open to getting to know him more. As long as he’s paying.

χθες το βράδυ μέσα στο λεωφορείο από Σταυρούπολη (δυτικές συνοικίες για όσους δεν γνωρίζουν από Θεσσαλονίκη, αλλά γραμμή που εξυπηρετεί τη μισή πόλη) προς το κέντρο . Η διπλανή μου είχε συνομιλία με κάποια γνωστή της, που κάνει κάτι σαν το tinder αλλά στο φυσικό περιβάλλον. Δηλαδή ετοιμάζεται για εκδρομή ΠΣΚ εντός η εκτός Ελλάδος με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Αν δει κάποιον που να της αρέσει ανεβαίνει στο λεωφορείο και πάει την εκδρομή της με τα έξοδα πληρωμένα από αυτόν. Αν όχι απλώς δεν πάει.

Όλα αυτά ήταν η εξήγηση στη γκρίνια της διπλανής μου ότι δεν τη βρίσκει τα Σάββατα και το τηλέφωνό της δείχνει κλειστό.

Τολμώ να πω, ότι παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, τα αυτιά μου είχαν γίνει χωνιά για ακούσω από περιέργεια.

Επί περίπου μία εικοσαετία, ο 55χρονος Ρίτσαρντ Μέισον, πρώην στέλεχος της Barclays Bank και επιτυχημένος πλέον επιχειρηματίας (συνιδρυτής του συγκριτικού πόρταλ για σούπερ μάρκετ, MoneySupermarket.com) ήταν υπόδειγμα αφοσιωμένου πατέρα, παρέχοντας τα πάντα στους τρεις γιους του. Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό του ωστόσο, έμαθε από ένα τυχαίο γεγονός, ότι ήταν από γεννήσεως του στείρος και κατά συνέπεια ήταν αδύνατο ο μεγάλος του γιος, ηλικίας σήμερα 21 ετών, και τα δίδυμα μικρότερα αδέλφια του (19 ετών), να ήταν δικά του παιδιά! Ο Μέισον οδηγήθηκε στην συνταρακτική αυτή αποκάλυψη όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από κυστική ίνωση, μία σοβαρή γενετική διαταραχή -τις περισσότερες φορές κληρονομική- που στερεί από τον πάσχοντα τη δυνατότητα να αποκτήσει με φυσικό τρόπο παιδιά. Το μυστικό όμως, το είχε καλά κρατημένο η τέως συζυγός του, Κέιτ (στη φωτογραφία μαζί αριστερά), που εν τω μεταξύ αξίωσε και έλαβε από τον Μέισον ποσό ύψους 4 εκατ. ευρώ ως οικονομικό συμβιβασμό για το διαζύγιό τους και έξοδα διαβίωσης των τριών της παιδιών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε 20 χρόνια αργότερα. Ηταν Δεκέμβριος του 2016, όταν πια ο Μέισον έμαθε από τα πλέον επίσημα χείλη (αυτά του προσωπικού του γιατρού) ότι δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να είναι ο φυσικός πατέρας των τριών αγοριών. Συγκλονισμένος αλλά και οργισμένος από την συνταρακτική αποκάλυψη, αποφάσισε να διεκδικήσει στα δικαστήρια ένα μέρος των χρημάτων που κατέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια στην πρώην σύζυγό του, ανοίγοντας την πρώτη σελίδα σε μία πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά υπόθεση. Ο επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του για απάτη και τελικά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, εκείνη συμφώνησε να του επιστρέψει 250.000 στερλίνες από το συνολικό ποσό του συμβιβασμού τους με τον οποίο τερματίστηκε ο έγγαμος βίος τους. Οταν ενημερώθηκε από τον γιατρό του ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι ο φυσικός πατέρας των τριών γιων του, ο Μέισον ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μετά το αρχικό σοκ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν πώς θα το έλεγε στα παιδιά του. Οταν πήρε την πρώην γυναίκα του στο τηλέφωνο για να της ανακοινώσει ότι πλέον ξέρει, αλλά και να τη ρωτήσει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας των παιδιών του, εκείνη του απάντησε: «Μα τι λες; Και βέβαια είναι δικά σου τα παιδιά, ό,τι και αν λέει η επιστήμη…». Τότε ο Ρίτσαρντ αποφάσισε πως ήταν ώρα να μιλήσει στον μεγαλύτερο γιο του, φοιτητή στο πανεπιστήμιο. Οταν τον ενημέρωσε για την ασθένειά του, εκείνος το πήρε πολύ ήρεμα, ωστόσο αμέσως μετά τού είπε, ότι λόγω ακριβώς της συγκεκριμένης ασθένειας, είναι εξαιρετικά απίθανο για κάποιον να κάνει παιδιά. «Μου λες δηλαδή ότι πιθανότατα δεν είσαι ο πατέρας μου;» τον ρώτησε φανερά σοκαρισμένος ο νεαρός φοιτητής, για να του απαντήσει εκείνος: «Προφανώς είμαι ο πατέρας σου, αλλά σίγουρα όχι ο φυσικός σου πατέρας». Δύο ημέρες μετά και αφού βρέθηκε αντιμέτωπη πια με τα ίδια της τα παιδιά, η Κέιτ τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της και παραδέχθηκε ότι είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλον άνδρα κατά τη διάρκεια του 20ετούς γάμου τους, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει. Εκτοτε ο απατημένος σύζυγος και πατέρας ξεκίνησε μία δικαστική διαδικασία διεκδικώντας πίσω μέρος των 4 εκατ. στερλίνων που είχε καταβάλει στη γυναίκα του στο πλαίσιο του συμβιβασμού για τη λύση του γάμου τους, ενώ τη μήνυσε και για απάτη αναφορικά με την πατρότητα των παιδιών τους. Προς έκπληξή του όμως, το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις γιοι του να διακόψουν κάθε επικοινωνία μαζί του.

https://www.protagon.gr/epikairotit...den-einai-pateras-twn-paidiwn-tou-44341757329