Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Mην απελπιζεσαι ακομη...

αλλα ο αδελφος μου που το παλεψε λιγο με burnig sd και κατι αρχεια που τουδωσα του φορτωνει το ρομποτακι με ενα Χ πανω του και περιμενει μετα να φορτωσει 'κατι' για να συνεχισει την διαδικασια..
Προφανως κατι του λειπει...:afro:

Παντως να ξερεις -θεωρητικα- ενας μονο καταφερε και το ξαναζοντανεψε μεχρι στιγμης..
Αν του βγάζει το ρομποτακι με χ σημαίνει έχει λάθος αρχείο στην κάρτα. Να φλασαρει το zip file που έχω δώσει παραπάνω δοκίμασε? Γιατί και εμένα στη μπλε οθόνη κολλούσε αλλά επανήλθε κανονικά με το φλασαρισμα αυτής της ρόμ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Όσες φορές κατάφερα να μπω στο recovery ήταν μόνο από το PC στο USB burning tool και η διαδικασία flashing σταματούσε στο 4%. Σε σύνδεση με την TV για εκκίνηση του recovery μέσω της κάρτας μνήμης, ποτέ δεν το κατάφερα.

Εκτός από τα referral links θεωρώ σωστό να μας απασχολούν και τα προβλήματα αυτών των κουτιών.

Σαφέστατα και πρέπει. Στην ιδια μεριά είμαστε. Το προβλημα σου ειναι τεχνικό σε κάθε περίπτωση. Τα referrals ειναι απλά για να εκμεταλλευόμαστε προσφορές.
Νομιζω οτι αν επικονωνήσεις μαζί τους θα βγαλεις ακρη.

ΥΓ. Γιατι δεν εβαλες την Android TV custom rom ?

...
ΥΓ. Γιατι δεν εβαλες την Android TV custom rom ?
Ότι και να βάλεις χτυπάει..
Πιθανον να του δουλέψει το reset στη μνήμη αν επιμείνει αρκετά και κάνει πολλές προσπάθειες.

Έβαλε στη κάρτα αρκετά αρχεία για δοκιμή. Δυστυχώς δεν ήμουν παρόν για να επίβλεψω (δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι) και κάπου χάθηκε...
Με το usb καλώδιο μου είπε ότι δεν του δούλεψε καθόλου, με την boot sd του βγάζε το ‛πεθαμένο πράσινο ρομποτάκι με ένα Χ πάνω του’.
Ειδωμεν

Δοκίμασα για αρκετή ώρα την διαδικασία με τα βραχυκυκλωμένα pins. Το θετικό ήταν ότι με αυτήν την διαδικασία το box συνδεόταν πάντα στο USB burning tool αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωνε την διαδικασία με όσες ROMS και αν δοκίμασα, μένοντας στο 4%. Το τελικό αποτέλεσμα μετά από πολλές δοκιμές είναι στο box να μην ανάβει πλέον ούτε το ενδεικτικό LED.

Εκτιμώ ότι έκανα πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να κάνει ο μέσος χρήστης αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αναστήσω μια πεθαμένη μνήμη eMMC. Υπήρχε επικοινωνία με το κατάστημα που έγινε η αγορά και είναι αυτό που έβγαλε το σκάρτο firmware (GeekBuying) που προκάλεσε την ζημιά. Προσωπικά το παρατάω στην άκρη.

Καταλήγοντας θέλω να γράψω κάποια πράγματα για να προφυλάξω χρήστες που μας διαβάζουν. Παρότι έμπειρος σε διαδικασίες flashing σε κινητά τηλέφωνα, επέλεξα την εύκολη λύση του ΟΤΑ update γιατί δεν ήθελα να μπω στον κόπο να πάω να πάρω ένα USB type A male to male καλώδιο και να διαβάσω κάποια πράγματα για τους Amlogic επεξεργαστές που δεν είχα εμπειρία. Αυτό ήταν ένα λάθος που προσωπικά μου κόστισε εκτός από οικονομικά και στην ανεκτίμητη προσωπική ηρεμία.

Ποτέ μην εμπιστευόσαστε τυφλά τα κινεζομάγαζα σε τέτοιες διαδικασίες γιατί ποτέ δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα των προϊόντων που πουλάνε. Η μοναδική after sale υποστήριξη που μπορούν να σας προσφέρουν είναι η επιστροφή των χρημάτων που ξοδέψατε και τίποτα παραπάνω.

@stelakis Εφόσον ξεκινά η διαδικασία και δεν ολοκληρώνεται, δοκίμασε με άλλη version του flash tool ή δοκίμασε να βάλεις το flash tool στο drive C.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι amlogic επεξεργαστές είναι από τους λίγους που δύσκολα πεθαίνουν και μπορούν να επανέλθουν ότι και ζημιά να παθουν. Απλά έχουν το κακό ότι το αν θα πετύχει η επαναφορά εξαρτάται από κάποιες λεπτομερείς, όπως πχ την έκδοση του flash tool, αν το flash tool το έχεις βάλει στο drive C, στην επιφάνεια εργασίας κλπ.

Όπως και να έχει το μαγαζί οφείλει να σε αποζημιώσει και μην το αφήσεις έτσι γιατί όπως σωστά λες αυτό ευθύνεται που ανέβασε σκαρτο software χωρίς πρώτα να γίνει έλεγχος.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Αν άναβε το LED του TV Box ίσως να του έδινα μια ευκαιρία, αυτό για εμένα είναι ένδειξη του ότι πλέον έχει ψοφήσει. Θα το βάλω ξανά τις επόμενες μέρες στην πρίζα μήπως δείξει σημεία ζωής αλλά πλέον δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου.

Για την ιστορία το πρόγραμμα το έτρεχα από το desktop του μοναδικού σκληρού C. Στις πιθανές (και απίθανες) αιτίες θα έβαζα και το καλώδιο USB type A male to male που αγόρασα και δεν είχα κάποιο δεύτερο να δοκιμάσω.

"Έχε πίστη.."

Εμενα που το σκασμενο κολλησε στο.. 98% και δεν κανει verify? :furious3::furious3::violent-smiley-030:

Που θα παει..θα το φερουμε βολτα

Καλή επιτυχία σε εσάς παιδιά εγώ θέλω την ηρεμία μου πλέον.

Την επιλογή Overwrite key στο configuration έγραφαν ότι δεν πρέπει να την επιλέγουμε γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό στην περίπτωση σου αλλά αφού είσαι τόσο κοντά κάτι "μικρό" πρέπει να σε εμποδίζει.

θα το παργείλω από gearbest. Για να αποφύγω εκτελωνισμούς κτλ τι πρέπει να κάνω?

Άστο καλύτερα για λίγο καιρό..
Πιθανών να πέσεις σε προβληματική παρτίδα και να σου μείνει στα χέρια στην πρώτη αναβάθμιση.

θα το παργείλω από gearbest. Για να αποφύγω εκτελωνισμούς κτλ τι πρέπει να κάνω?

Να επιλεξεις eu express στην εξοδο.
Αν δεν σου δινει επιλογή, με nl post και αν περασει τελωνείο θα σου ερθει μια η αλλη.

Εντωμεταξύ και σε ένα δευτερο ολοιδιο μηχανάκι πέρασα πάλι την custom ota android tv rom χωρίς πρόβλημα.

Υπάρχει μήπως κάποια άλλη πρόταση στα ίδια χρήματα με αντιστοιχες δυνατότητες?

Αν δεν σου δινει επιλογή, με nl post και αν περασει τελωνείο θα σου ερθει μια η αλλη.

Εντωμεταξύ και σε ένα δευτερο ολοιδιο μηχανάκι πέρασα πάλι την custom ota android tv rom χωρίς πρόβλημα.

Άρα τα όσα αναφέρει ο leonkoum παραπάνω ισχύουν πλέον?

...

Αφορά παρτίδες Αύγουστου με λογισμικο 2017.08.29 και με μνήμες Samsung, δεν είναι όλα...
Το ρισκάρεις;
Τα νεότερα έρχονται με μνήμες Kingston.
Ίσως σου κάτσει νέα παρτίδα, ίσως όμως και όχι...

Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Αφορά παρτίδες Αύγουστου με λογισμικο 2017.08.29 και με μνήμες Samsung, δεν είναι όλα...
Το ρισκάρεις;
Τα νεότερα έρχονται με μνήμες Kingston.
Ίσως σου κάτσει νέα παρτίδα, ίσως όμως και όχι...

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι φορανε. Προφανώς ήμουν τυχερός τότε.
Τα έχω όμως πάνω από μήνα.

Από GearbestQ: MECOOL M8S Pro+ TV Box Amlogic S905X Android 7.1 - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG 216646602

4.9
(115 Customer Reviews)
|
16 answered questions

Warehouse Options: UK-3 China
Dispatch: Ships between Oct 9 - Oct 10
Discount : 14% OFF
39.37
QTY: - +

Αν το παραγγείλω από Warehouse UK, αν και κοστίζει λίγο παραπάνω αποκλείω το ρίσκο εκτελωνισμών κτλ?

Από GearbestQ: MECOOL M8S Pro+ TV Box Amlogic S905X Android 7.1 - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG 216646602

4.9
(115 Customer Reviews)
|
16 answered questions

Warehouse Options: UK-3 China
Dispatch: Ships between Oct 9 - Oct 10
Discount : 14% OFF
39.37
QTY: - +

Αν το παραγγείλω από Warehouse UK, αν και κοστίζει λίγο παραπάνω αποκλείω το ρίσκο εκτελωνισμών κτλ?

Άκυρο το ερώτημα καθώς δεν είναι διαθέσιμο.