Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Καλημέρα. Είχα σκοπό να το αγοράσω από το gearbest. Το βρήκα όμως στο geekbuying από germany -Stock πιο ακριβώ στα 39,00 Ευρώ. Αν το πάρω από geekbuying θα έρθει πιο γρήγορα και θα αποφύγω εκτελωνισμούς κτλ.?

Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Αφορά παρτίδες Αύγουστου με λογισμικο 2017.08.29 και με μνήμες Samsung, δεν είναι όλα...
Το ρισκάρεις;
Τα νεότερα έρχονται με μνήμες Kingston.
Ίσως σου κάτσει νέα παρτίδα, ίσως όμως και όχι...

Που το βλέπουμε αυτο;

Kemel version 3.14.29
19/092017 γράφει το δικό μου, για τις μνήμες δεν ξέρω που να κοιτάξω.

Ήρθε μέσα σε 11 ημέρες από την στιγμή που το έστειλαν με Belgium post δηλωμένη τιμή 18 ευρώ χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Το ανοιγεις και κοιτας να δεις αυτο το chip-ακι:

...και μετα κοιτας εδω:
"WARNING: There's a bad batch of M8S Pro+ boxes which are experiencing regular freezing and crashes. We've narrowed the source of the problem down to a Samsung eMMC 5.1 chipset (KLMAG1JENB - B041), batches SEC 652 to 713, and these usually shipped from the factory with version 20170829.121614.V0321 of the OEM firmware. If you have one of these, it's highly recommended that you not flash any ROM (custom or OEM), as the prolonged block writes seem to result in serious data corruption."

Μια καλη ενδειξη ειναι οτι στα καινουρια εχουν kingstone μνημη & εχουν εξαφανισει το κουμπι του reset...
Αυτα δουλευουν κανονικα...
Περισσοτερες πληροφοριες εδω:
Παντως για λιγο καιρο αν δεν εισαι σιγουρος μην κανεις τιποτα γιατι θα σου μεινει στα χερια εαν εχεις καποιο απο τα 'προβληματικα'...

Το δικο μου παντως μου το εκαναν πληρες refund..

Βγάλε τα 4 λαστιχένια ποδαράκια και θα βρεις ισάριθμες βίδες από κάτω. Τα υπόλοιπα θα τα συγκρίνεις με τα πολύ ωραία και ξεκάθαρα έγραψε ο Leon.

Απάντηση: Re: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Ευχαριστώ, έχει το

Samsung eMMC 5.1 chipset (KLMAG1JENB - B041), με το SEC 728.

Είμαι οκ;

ΔΕΝ θα το πειραζα....

(Ξεχνας αναβαθμισεις.. οπως ειναι παιζει μια χαρα.. Τωρα αν σε τρωει...)

Οκ τις ξεχνάω.

Δεν πιστεύω να κανει αναβάθμιση αυτόματα αλλά να την κάνεις εσύ (αν θελεις) ή τουλάχιστον να σε ρωτάει.

Πείτε μου να ξέρω.

Οκ τις ξεχνάω.

Δεν πιστεύω να κανει αναβάθμιση αυτόματα αλλά να την κάνεις εσύ (αν θελεις) ή τουλάχιστον να σε ρωτάει.

Πείτε μου να ξέρω.

Πολύ χλωμό να την κάνει χωρίς να σε ρωτήσει.

Πώς τα πάει με το wifi;

Το δικό μου είναι στα 5 μέτρα χωρίς τοίχο ενδιάμεσα, συνδέεται κανονικά, έχω την πράσινη ένδειξη του wifi στην αρχική οθόνη αλλά όταν βάζω τα στοιχεία του μέιλ μου μου γράφει ότι αποσυνδεθηκε και ξανά προσπάθησε να συνδεθείς, πηγαίνω στις ρυθμίσεις μου λέει ότι το δίκτυο είναι συνδεδεμένο και το ίδιο με πριν.

Τι φταιει;

Καλημέρα!
Σκέφτομαι να εισέλθω στον κόσμο των Android TV Box με το συγκεκριμένο μηχανάκι (έχω ήδη Netgear NTV550 και Tronsmart Mini PC με Intel Celeron).

Ήθελα να ρωτήσω αν το Mecool "παιζει" κανονικά 24p.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Καλημέρα!
Σκέφτομαι να εισέλθω στον κόσμο των Android TV Box με το συγκεκριμένο μηχανάκι (έχω ήδη Netgear NTV550 και Tronsmart Mini PC με Intel Celeron).

Ήθελα να ρωτήσω αν το Mecool "παιζει" κανονικά 24p.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σου πεφτει ακριβό το zidoo x8?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Είναι μεγάλη η διαφορά. Θέλω μόνο να πειραματιστώ με ένα Android TV box, δεδομένου ότι ήδη έχω μέσα αναπαραγωγής.

Με αυτό το Mecool ή το TX3 mini θα χάσω σε ποιότητα κλπ σε σχέση με αυτά που αναφέρω στο προηγούμενο post μου;

Οσοι το εχετε, επειδη το πετυχα στα ~21 , το παρηγγειλα και το περιμενω, παιζει τις εφαρμογες ote/nova ή βγαζει σφάλμα;