Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

μια ερωτηση. εαν ο router ειναι μακρια ( 8 μετρα σε ευθεια γραμμη) πως μπορεις να συνδεσεις το media player με τον ροuter?

Λόγω χαμηλής τιμής αλλά και δίχως απαιτήσεις ειδικού τύπου από μεριά μου σκέφτομαι να το αγοράσω .
Τώρα χρησιμοποιώ το med600 συνδεδεμένο με ethernet (έτσι θα συνδεθεί και το box ) και το μόνο επιπλέον που χρειάζομαι , είναι netflix και να μπορώ με κάποια εφαρμογή να αναπαράγω την οθόνη του κινητού στην tv (βίντεο που τράβηξα με αυτό και τίποτε φωτό ) .
Οπωσδήποτε τα HD-MASTER , TRUE-HD και γενικά τα φορμά ήχου του med.
Επίσης εάν έχει γίνει κάποια σύγκριση στην ποιότητα εικόνας ας γράψει κάποιος την άποψή του μιας και το med το έχουμε αρκετοί εδώ μέσα .

Re: Απάντηση: Mecool M8S Pro+ Review (S905X, 2GB RAM, 4K, HD Audio, Nougat)

Λόγω χαμηλής τιμής αλλά και δίχως απαιτήσεις ειδικού τύπου από μεριά μου σκέφτομαι να το αγοράσω .
Τώρα χρησιμοποιώ το med600 συνδεδεμένο με ethernet (έτσι θα συνδεθεί και το box ) και το μόνο επιπλέον που χρειάζομαι , είναι netflix και να μπορώ με κάποια εφαρμογή να αναπαράγω την οθόνη του κινητού στην tv (βίντεο που τράβηξα με αυτό και τίποτε φωτό ) .
Οπωσδήποτε τα HD-MASTER , TRUE-HD και γενικά τα φορμά ήχου του med.
Επίσης εάν έχει γίνει κάποια σύγκριση στην ποιότητα εικόνας ας γράψει κάποιος την άποψή του μιας και το med το έχουμε αρκετοί εδώ μέσα .
Η εικόνα του σε netflix είναι επιεικώς άθλια με τη μαμά ρομ όπως και η πλοήγηση με τη μαμά εφαρμογή. Μόνη λύση να περάσεις μαγειρεμένη ρομ (ψάξε megadenz rom) αλλά με φόβο αν έχει ελαττωματική μνήμη από τη μάνα του μετα το φλασαρισμα να έχεις ένα ωραίο τασάκι.
Αν όλα πάνε καλά μπορεί να πέσεις και σε κομμάτι με άθλιο WiFi οπότε ακόμα και σε 1080p streaming θα χάνεις frames.
Κοίτα αλλού, για κάποιο λόγο κοστίζει όσο κοστίζει. Αν μπορείς πάρε το mi box για netflix και YouTube και κράτα το med για ταινίες.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Το έχω στα υπόψιν το xiaomi αλλά με φοβίζει το ότι δεν έχει ethernet, μόλις μπει στο σπίτι ο μεγάλος μου γιος το ρούτερ σέρνεται!!!
Άσε που παίζει στα τριπλά χρήματα.

Εχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένo firmware/rom για το κουτακι;

Με κλειστά μάτια αυτην.
Εχε το νου σου ομως οτι υπήρχαν παρτίδες με ελαττωματική rom που brick-αραν κατα τη διάρκεια του φλασαρίσματος.

Αυτήν πήγανε βάλω και εγώ και μου έμεινε στα χέρια..
Ότι σούπε ο Χρηστος

Εχω διαβασει στο συγκεκριμενο site για το προβλημα. Λογικά αναφέρεστε στο παρακατω:

Samsung eMMC 5.1 chipset (KLMAG1JENB - B041), batches SEC 652 to 713, and these usually shipped from the factory with version 20170829.121614.V0321 of the OEM firmware.

Θα το ανοιξω πρωτα να δω τι φοραει και μετα θα κανω δοκιμες. Εφαρμογες ote/nova παιζουν ή το ξεχναω;

Αυτήν πήγανε βάλω και εγώ και μου έμεινε στα χέρια..
Ότι σούπε ο Χρηστος
Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα να φανταστώ δεν το ανέστησες ποτέ?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να κανω κι εγω μια ερωτηση; Καταφερε κανεις να βαλει firefox στην συσκευη;
Προσπαθησα να την βαλω, μεσα απο την συσκευη (google play) αλλα δεν υπαρχει,
το κανω μεσω υπολογιστη, λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.
Το ιδιο γινεται και με πολλες αλλες εφαρμογες που προσπαθησα (meteo, one drive, pinterest, tumblr κ.αλ.)

Να κανω κι εγω μια ερωτηση; Καταφερε κανεις να βαλει firefox στην συσκευη;
Προσπαθησα να την βαλω, μεσα απο την συσκευη (google play) αλλα δεν υπαρχει,
το κανω μεσω υπολογιστη, λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.
Το ιδιο γινεται και με πολλες αλλες εφαρμογες που προσπαθησα (meteo, one drive, pinterest, tumblr κ.αλ.)

Δοκίμασε το Yalp Store. Δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την ταυτότητα της συσκευής. Θα το βρεις μέσα από το F-Droid.
Googlare "Yalp Store - doctor android" και θα το βρεις.

Εγινε φιλε μου, αν και θελει αρκετο ψαξιμο η εφαρμογη, τελικα καταφερα και εγκατεστησα το firefox.
Σ' ευχαριστω πολυ......

To boxaki υπστηριζει οπτικη μεσα απο το καρφι;για να παρουμε 5 καναλο σε ενισχυτη που δεν εχει hdmi;εχω βαλέι το netflix πανω του και παιζει πολυ καλα!Εχετε ιδεα κανα αλλο box που να εχει DRM google widevine level 1 ωστε να παιζει netflix σε 4κ και hd αλλα και να εχει spdif ή οπτικη για παλιο πεντακαναλο σε προσιτη τιμη;

Άψογο το συγκεκριμενο. Ηρθε και με us-eu ανταπτορα και με γλυτωσε ο κινεζος απο τρεξιμο. Δοκιμασα kodi, plex, netflix μεσω wifi χωρίς κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι επισης και L1 οποτε κομπλε. Τη ρομ δε θα την πειραξω καν, δουλευει οπως πρεπει και σωστα. Φοβερη αγορά για τη τιμη του.

Πιο πάνω συμφορουμίτης αναφέρει πως η εικόνα στο Netflix είναι χάλια, σε τι οθόνη βλέπεις άψογα ?