Από gearbest σε flash sale + πόντους, τελική 21,34 με belgium post.
Για δωσε λινκ, δεν το βρισκω.
Η εικόνα του σε netflix είναι επιεικώς άθλια με τη μαμά ρομ όπως και η πλοήγηση με τη μαμά εφαρμογή. Μόνη λύση να περάσεις μαγειρεμένη ρομ (ψάξε megadenz rom) αλλά με φόβο αν έχει ελαττωματική μνήμη από τη μάνα του μετα το φλασαρισμα να έχεις ένα ωραίο τασάκι.Λόγω χαμηλής τιμής αλλά και δίχως απαιτήσεις ειδικού τύπου από μεριά μου σκέφτομαι να το αγοράσω .
Τώρα χρησιμοποιώ το med600 συνδεδεμένο με ethernet (έτσι θα συνδεθεί και το box ) και το μόνο επιπλέον που χρειάζομαι , είναι netflix και να μπορώ με κάποια εφαρμογή να αναπαράγω την οθόνη του κινητού στην tv (βίντεο που τράβηξα με αυτό και τίποτε φωτό ) .
Οπωσδήποτε τα HD-MASTER , TRUE-HD και γενικά τα φορμά ήχου του med.
Επίσης εάν έχει γίνει κάποια σύγκριση στην ποιότητα εικόνας ας γράψει κάποιος την άποψή του μιας και το med το έχουμε αρκετοί εδώ μέσα .
Εχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένo firmware/rom για το κουτακι;
Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα να φανταστώ δεν το ανέστησες ποτέ?Αυτήν πήγανε βάλω και εγώ και μου έμεινε στα χέρια..
Ότι σούπε ο Χρηστος
Να κανω κι εγω μια ερωτηση; Καταφερε κανεις να βαλει firefox στην συσκευη;
Προσπαθησα να την βαλω, μεσα απο την συσκευη (google play) αλλα δεν υπαρχει,
το κανω μεσω υπολογιστη, λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.
Το ιδιο γινεται και με πολλες αλλες εφαρμογες που προσπαθησα (meteo, one drive, pinterest, tumblr κ.αλ.)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.