Mede8er MED600X3D

Σας χαιρετώ όλους .
Από Τετάρτη είμαι ευτυχής κάτοχος και εγώ του Mede8er MED600X3D .
Σήμερα λόγο έλλειψης χρόνου μπόρεσα να το δοκιμάσω και έφαγα πίκρα οταν δοκίμασα FLV .
Δεν τα αναγνώριζε .
Εχει Firmware το v.3.0.2 Beta Release - 14 December 2013 .
Και να φανταστείτε πέρασα στο Mede8er MED600X3D απο το WDTV LIVE gen2 γιατί δεν
αναγνώριζε τα FLV και WMA
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο με το ( Firmware το v.3.0.2 Beta Release - 14 December 2013 .)
Γιατί απο οτι βλέπω στο manual πρέπει να τα αναγνωρίζει ?
Βέβαια και το WDTV LIVE gen2 έλεγε οτι τα αναγνώριζει αλλα δεν . . .

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

εγώ το πέρασα και στα δύο που έχω αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα
το μόνο παράξενο που μου συμβαίνει είναι ότι τη βιβλιοθήκη με τις σειρές, την ίδια ακριβώς βιβλιοθήκη με το ίδιο ακριβώς fw και στα δύο, στο ένα δείχνει μια χαρά και στο άλλο μου δείχνει τις εικόνες δύο φορές :Banane0:
Μία φορά με την ταινία και μία σαν jpg.

Πρέπει να επιλέξεις στο δεύτερο να σου δείχνει μόνο movie files. Ο λόγος είναι ότι στο ένα έκανες scrape και στο άλλο απλά διαβάζεις τα δεδομένα του άλλου. Με το scrape περνάει αυτόματα την ρύθμιση να δείχνει μόνο movie files.

Επίσης θέλω να θίξω δύο θεματάκια.

Εχθές δεν κατάφερνα με τίποτα να κατεβάσω υποτίτλους. Ακόμα και από ταινίες που τα είχα καταφέρει, (σχεδόν όλες μέχρι τώρα) δεν κατεβάζει πλέον! Μάλιστα είχα παρατηρήσει, ότι όταν δεν βρίσκει υποτίτλους η αναζήτηση τελείωνε πάρα πολύ γρήγορα με το γνωστό μήνυμα "no subtitles found". Παρ' όλα αυτά, από χθες που δεν κατάφερνα να κατεβάσω κανέναν, η συμπεριφορά ήταν περίεργη: Δηλαδή δεν παίρνω πλέον μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν υπότιτλοι, αντίθετα η αναζήτηση αργει, όπως δηλαδή όταν έβρισκε υποτίτλους αλλά τα αποτελέσματα στο τέλος είναι ... τίποτα. Κενό. Και μάλιστα χωρίς μήνυμα.
Πήγα στο opensubtitles.org (που νομίζω είναι η πηγή του med για υποτίτλους) και κάτι δεν μου έστεκε καλά. Η ιστοσελίδα σου βγάζει ένα captcha και όταν το συμπληρώνεις σου βγάζει error. Κάτι δεν πάει καλά ή κάνω λάθος; Σε σας δουλεύει;

Επίσης με αφορμή το θέμα των υποτίτλων σκέφτηκα "μήπως είναι κανα bug που έφτιαξαν στην νέα έκδοση;" ή μήπως "κάτι άλλαξε στα subtitle download sources που διορθώνεται με την νέα έκδοση;". Οπότε μιας και δεν είχα βάλει την 3.0.2 είπα να την βάλω. Για άλλη μια φορά την έβαλα χωρίς emergency procedure. Ε, λοιπόν όλα καλά. Κανένα πρόβλημα. Ρε σεις, βάζω χωρίς emergency procedure τα firmware χωρίς προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί επιμένουν να κάνουμε το emergency από την med; Από την 2 στην 3 το καταλαβαίνω, από την 3 στην 4 επίσης... αλλά για κάθε minor update να κάνουμε emergency δεν είναι χαζομάρα; Μήπως πρέπει να τους ρωτήσουμε γι' αυτό;

Βέβαια όταν είδα ότι δεν δούλευε το subtitles download έβαλα ξανά το firm με emergency αλλά πάλι τζίφος... Τσάμπα το παίδεμα!
Έπρεπε να κατεβάσω χεράτα τους υποτίτλους και να τελειώνω αλλά... τες πα.

Αυτό με τους υποτίτλους με καίει που το είχα βρει σωτήριο. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Σας χαιρετώ όλους .
Από Τετάρτη είμαι ευτυχής κάτοχος και εγώ του Mede8er MED600X3D .
Σήμερα λόγο έλλειψης χρόνου μπόρεσα να το δοκιμάσω και έφαγα πίκρα οταν δοκίμασα FLV .
Δεν τα αναγνώριζε .
Εχει Firmware το v.3.0.2 Beta Release - 14 December 2013 .
Και να φανταστείτε πέρασα στο Mede8er MED600X3D απο το WDTV LIVE gen2 γιατί δεν
αναγνώριζε τα FLV και WMA
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο με το ( Firmware το v.3.0.2 Beta Release - 14 December 2013 .)
Γιατί απο οτι βλέπω στο manual πρέπει να τα αναγνωρίζει ?
Βέβαια και το WDTV LIVE gen2 έλεγε οτι τα αναγνώριζει αλλα δεν . . .

Δυστυχώς ούτε κι εμένα τα αναγνωρίζει........

Επίσης θέλω να θίξω δύο θεματάκια.

Εχθές δεν κατάφερνα με τίποτα να κατεβάσω υποτίτλους. Ακόμα και από ταινίες που τα είχα καταφέρει, (σχεδόν όλες μέχρι τώρα) δεν κατεβάζει πλέον! Μάλιστα είχα παρατηρήσει, ότι όταν δεν βρίσκει υποτίτλους η αναζήτηση τελείωνε πάρα πολύ γρήγορα με το γνωστό μήνυμα "no subtitles found". Παρ' όλα αυτά, από χθες που δεν κατάφερνα να κατεβάσω κανέναν, η συμπεριφορά ήταν περίεργη: Δηλαδή δεν παίρνω πλέον μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν υπότιτλοι, αντίθετα η αναζήτηση αργει, όπως δηλαδή όταν έβρισκε υποτίτλους αλλά τα αποτελέσματα στο τέλος είναι ... τίποτα. Κενό. Και μάλιστα χωρίς μήνυμα.
Πήγα στο opensubtitles.org (που νομίζω είναι η πηγή του med για υποτίτλους) και κάτι δεν μου έστεκε καλά. Η ιστοσελίδα σου βγάζει ένα captcha και όταν το συμπληρώνεις σου βγάζει error. Κάτι δεν πάει καλά ή κάνω λάθος; Σε σας δουλεύει;

Επίσης με αφορμή το θέμα των υποτίτλων σκέφτηκα "μήπως είναι κανα bug που έφτιαξαν στην νέα έκδοση;" ή μήπως "κάτι άλλαξε στα subtitle download sources που διορθώνεται με την νέα έκδοση;". Οπότε μιας και δεν είχα βάλει την 3.0.2 είπα να την βάλω. Για άλλη μια φορά την έβαλα χωρίς emergency procedure. Ε, λοιπόν όλα καλά. Κανένα πρόβλημα. Ρε σεις, βάζω χωρίς emergency procedure τα firmware χωρίς προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί επιμένουν να κάνουμε το emergency από την med; Από την 2 στην 3 το καταλαβαίνω, από την 3 στην 4 επίσης... αλλά για κάθε minor update να κάνουμε emergency δεν είναι χαζομάρα; Μήπως πρέπει να τους ρωτήσουμε γι' αυτό;

Βέβαια όταν είδα ότι δεν δούλευε το subtitles download έβαλα ξανά το firm με emergency αλλά πάλι τζίφος... Τσάμπα το παίδεμα!
Έπρεπε να κατεβάσω χεράτα τους υποτίτλους και να τελειώνω αλλά... τες πα.

Αυτό με τους υποτίτλους με καίει που το είχα βρει σωτήριο. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Παιδιά θα πρέπει να ξέρετε ότι συνήθως δεν φταίνε τα players εάν κάποιες υπηρεσίες τέτοιου είδους δεν λειτουργούν. Συχνά τα API αλλάζουν ή τα sites κάνουν αλλαγές που επηρρεάζουν την πρόσβαση σε αυτά. Αυτό που μένει είναι να προσαρμοστούν οι developers των εκάστοτε player's firmware και να βγάλλουν patch για να το διορθώσουν.

με τους υποτιλους δεν νομιζω να φταιει το μηχανημα - κατι αλλο παιζεται..αν παρατηρησατε το subs4free ειναι κλειστο.Δεν ξερω , απλα υποθετω..

α και να πω την γνωμη μου σε κατι
οντως υπαρχουν αρχεια που δεν παιζουν (flv-divx-flash σελιδες κτλ).Το 90% για να μην πω παραπανω , νομιζω οτι το μηχανηματακι το υπερκαλυπτει , με περισσια ανεση και ποιοτητα.Βαζουμε λοιπον στο ρακ μας και ενα mini-htpc με κανεναν i5-i7 πανω και ειμαστε αρχηγοι.Ολα να τα κανει κατι , να καλυπτει και τα μελλοντικα , και να το κανει και καλα , δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε και θα υπαρξει για ευνοητους λογους marketing

σε προηγουμενα ποστ σας ειχα πει με ποιο/α προγραμματα να στριμαρετε τα λινκ τωρα ηρθε η ωρα να στριμαρουμε ταινιες τορεντ χωρις να τις κατεβασουμε αν και με το τελευταια εκδοση κανει καποια κολληματακια και δεν μου περναει το σημα η διαδικασια φυσικα ειναι πανευκολη και το μονο που χρειαζετε ειναι να εγκαταστησουμε 2-3 εφαρμογες στην ανδροιδ συσκευη μας και φυσικα καποιον τρακερ/τορρεντ σαιτ. https://play.google.com/store/search?q=YIFY&c=apps&hl=de
τορρεντ σαιτ υπαρχουν πολλα ελευθερα που μπορειτε να κατεβασετε-στριμαρετε ταινιες αλλα το προβλημα εκει ειναι πως επειδη ειναι ελευθερα δεν υπαρχουν αρκετοι seeders (αυτος που εχει κατεβασει την ταινια και αφηνει ανοιχτο το pc ωστε να μπορεσει να παρει κι αλλος την ταινια) οπωτε καλο ειναι να το κανετε απο καποιο πριβε τορρεντ σαιτ που εκει υπαρχουν αρκετοι αναγκαστικα.
για αρχη θα χρειαστει να κανετε εγκατασταση την εφαρμογη torrent stream controller https://play.google.com/store/apps/detailsid=ru.vidsoftware.acestreamcontroller.free&hl=de αυτη ειναι η free εκδοση
μετα την εγκατασταση θα σας υητησει να κανει απο μονο του εγκατασταση την εφαρμογη ACE STREAM ENGINE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΟΤ.

εαν η ταινια εχει ενσωματωμενους υποτιτλους εχει καλος εαν οχι θα χρειαστουμε player που να φορτωνει εξωτερικους θποτιτλους οι οποιοι θα τοποθετουνται σε φακελο και να υποστηριζουν dlna τετοιοι ειναι οι bs player-arcmedia+ -2player- vplayer.

δοκιμαστε πρωτα την εφαρμογη πως λειτουργει να παρετε μια εικονα και μετα περαστε στο κομματι των ταινιων για να μην σας φανει βουνο.
οταν θα ανοιξετε την εφαρμογη τορρεντ στριμ κοντρολερ κανετε κλικ σε οποιοδηποτε καναλι θελετε αμεσως θα ανοιξει η εφαρμογη ace stream engine η οποια πρεπει να τρεχει παντα οταν στριμαρουμε. θα κανει prebuffering για 10-15 δεθτερα και μετα θα σας ζητησει να επιλεξετε με ποιο προγραμμα θελετε να στριμαρτετε το περιεχομενο.
εγκαταστηστε τους παραπανω player και διαλεχτε οποιον θελετε...εγω τους εχω ολους γιατι δεν λειτουργει σωστα με ολους το καθε καναλι.

ολα αυτα δοκιμασμενα με galaxy s4
εαν γνωριζει κανεις κατι παραπανω η εχω παραλειψει κατι ας το προσθεσει. η εφαρμογη τορρεντ στριμ κοντρολερ ειναι ελευθερη....την παντρεμενη ψαχνουμε ;)

ΕΧΩ τον med600 3d εβαλα την ενημέρωση που έχει την δυνατότα να βρίσκει υπότιτλους τενιών σας παρακαλώ πως μπορώ να ορίσω σε κατάλογο που θα πάει να αποθηκεύει τους υπότιτλους σας παρακαλώ βοηθήστε με

Και να συμπληρώσω ότι θα μπορούν και τα υπόλοιπα media players του σπιτιού να διαβάσουν τους υπότιτλους αυτούς χωρίς πρόβλημα.

Επίσης.. να αναφέρω ότι το subtitle download φαίνεται να έχει επανέλθει!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ να με βοηθείστε σε δυο περιπτώσεις
1)Οταν βρίσκω τον υπότιτλο μέσω του med600 μιας τενίας πώς θα ορίσω σε ποιό κατάλογο θα πάει να τον αποθηκέυσει
2) όταν βλέπω μια 3d ταινία και για να δουλέψει πρέπει να τον βάλω το media player top bottom τότε οι υπότιτλοι της τενίας δεν φένονται
παρακαλώ βοηθήστε με

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ να με βοηθείστε σε δυο περιπτώσεις
1)Οταν βρίσκω τον υπότιτλο μέσω του med600 μιας τενίας πώς θα ορίσω σε ποιό κατάλογο θα πάει να τον αποθηκέυσει
2) όταν βλέπω μια 3d ταινία και για να δουλέψει πρέπει να τον βάλω το media player top bottom τότε οι υπότιτλοι της τενίας δεν φένονται
παρακαλώ βοηθήστε με

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

δεν γίνεται αυτό μήπω πρέπει να ορίσω κάτι στον υπολογιστή μου για να αποθηκευόνται όπως λέτε